Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8352 . 8353 . 8354 . 8355 . 8356 . 8357 . 8358 . 8359 . 8360 . 8361 . 8362 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:33
- Nahlásit

Alexa
jéééééé to je škoda že nebylo před tejdnem, že bysme ho přibalili Gerdici k tomu slatkýmu a jabloň by ho vzala domu s díslem

No nevím,myslím,že Dýzl celkem stačil.
Ale fakt mě Jezevec překvapil.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:37
- Nahlásit

jablunkaAle fakt mě Jezevec překvapil.

asi něco potřebuje nebo provedl v době tvé nepřítomnosti..?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:37
- Nahlásit

Dines
specifikuj co znamená levně? To jakože někomu zaplatíš za to, aby si ho vzal? . Je to morčec, nebo morčýca?

Crysa
Ty woe, ta vypadá tak kouzelně, že fakt aj uvažuju . Ale chci ji na práci, potřála bych znát povahu. Essi se bude třepat strachy pod gaučem a budu ji dva měsíce přemlouvat,aby vylezla ven tak to fakt ne A Jimlín je příšerně daleko na to, abych se jela kouknout . Koho tam poblíž známe a fakt mu věříme?

Monty
je to na pikaču, ještě, že jsou takoví zodpovědní chovatelé jako ty (ale bude jich asi jako šafránu )
ne, naštěstí je jich dost. Skoro bych řekla, že většina. Ale stejně je blbé, že to není povinné Tím pádem se taky běžně dělá, že když má zvíře blbé výsledky tak se vyšetření stopí a předstírá se, že nikdy na žádném nebylo a tak

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:44
- Nahlásit

Crysa
asi něco potřebuje nebo provedl v době tvé nepřítomnosti..?
To je celkem možný,ale zatím nic nechtěl a ani se nic neprovalilo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:45
- Nahlásit

Biluška Koho tam poblíž známe a fakt mu věříme?
je to u Loun, tak nevím kdo je poblíž, ale pokud bys to předem telefounem nebo mailem pozjistila, tak to zajedu prověřit fyzicky pokud není někdo důvěryhodný blíž

Gerda
Člen
- Nahlásit

Nazdar blázni, před chvílí sme vstali, nedá se žít, dusno jako blázen starý, půjdem zase spáti. Dines má velice oškivé plešomorče, my ho s maryjí nechceme. Kdo je datli? Pojede s náma do zlovse? Dnes se strašně blbě spalo, hrozný vedro, sem rozlámaná víc než ze stanu, furt sem se budila a měla sem děsnou žízeň. Maryje taky spala dost dlouho.

Dines
Člen
- Nahlásit

Biluška
specifikuj co znamená levně?
No, pětikilo....dohoda o slevě možná možná
A je to morčec...ovšem nejsem si jistá dopravou do Orijentu
Jo...a ještě technická - se říká všude, že se samice snáší spolu a samci se perou..... velký ho*no tak akorát - u samic se mi to rube v jenom kuse a samec se mi neporval ještě ani jeden

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:51
- Nahlásit

Crysa
hele co fifyjová,nemá v jimlíně páku? anebo dejavu..tý bych mohla písnout esi něco neví

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:53
- Nahlásit

hééééj a kde mám jako usušit mlíkožerský vjeci a stan????????????????
co to jako je????

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:54
- Nahlásit

davidkova renatahele co fifyjová,nemá v jimlíně páku?
jó, top nevím..
DinesA je to morčec...ovšem nejsem si jistá dopravou do Orijentu
šak pojede kolem pro PumoPikárda , nebo Pikárdsku pumu, jaxe to vezme. A že to Biluše vezme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:55
- Nahlásit

Crysa
jó, top nevím
tak já jí zkusim písnout esi neuhynula uš

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:57
- Nahlásit

Crysa
šak pojede kolem
kolem čeho? Já su z Budějc

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:58
- Nahlásit

Alexa
ty eště nemáš usušenej stan? To si neudělala včera? To ho už ani nesuš, to nemá cenu, už bude zapářkovanej a zaplesnivělej...dej ho na déšť, ať aspoň oprší. To už máš mít fšééécko dávno hotofson. ))

Nevozte sem furt nějaký další psy!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:59
- Nahlásit

Crysa
sem mluvila s Jimlínem. Podle prvních info by to snad šlo. Páč ji chytli někde na dětským hřišti s houfem pézetek . Sjedeš se mi tam kouknout plís? Máš se hlásit předem a říct jim, že seš ode mě skrz tu kanysku. Protáhni ji, plís, schválně nějakýma lehce stresovýma věcma, davem lidí a tak (nemyslím teda přímo důchodce v kuflandu, ale taky aby nebyla jenom na lesní pěšince gde je nejbližší člověk sto metrů daleko). Bo mě neskutečně nasere jak tu budu mít dalšího psa jen tak a kanystrovat zase nebude s čím

Dines
Pětistofku za morčouna nehodného do chovu? Sem měla za pětikilo tři morčo-šeltie (teda každého za pět set). Vhodné do chovu Dám tři, víc ani ťuk. Možná jenom dvě, essi bude ve skutečnosti míň ošklivé než na fotce . Dopravu mám vyřešenou, přece pojedeš na školení do Jílového, ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:59
- Nahlásit

DinesJá su z Budějc
a proč tak blbě?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:03
- Nahlásit

Biluškasem mluvila s Jimlínem. Podle prvních info by to snad šlo. Páč ji chytli někde na dětským hřišti s houfem pézetek .

Sjedeš se mi tam kouknout plís? Máš se hlásit předem a říct jim, že seš ode mě skrz tu kanysku. Protáhni ji, plís, schválně nějakýma lehce stresovýma věcma, davem lidí a tak (nemyslím teda přímo důchodce v kuflandu, ale taky aby nebyla jenom na lesní pěšince gde je nejbližší člověk sto metrů daleko).
snad mě ju pujčej na vejlůet autem, bo to je taká zapráskaná dědina, že tam potkáš opravdu jen dopo pošťačku a odpo dva lidi, co jdou od busu z Loun.. ale tak když už bych tam jela, tak bych si jí vytahla mezi více lidí a zkusila nakláídání vyjkládání, manipulaci a tak, ten chlápek z Jimlína je docela rozumnej.
Jdu k našim, esli nechtě jet za známejma do Koštic u Loun, že bych třá ještě dneska jako vyjela na výlet, je odhodila u příbuznejch, bo abych měla vytížení když už bych tam jela a zastavila se tam dokajď tam budou lidi na víkendovym venčení, abych tam pak neprudila.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:04
- Nahlásit

Biluška
Pětistofku za morčouna nehodného do chovu? Sem měla za pětikilo tři morčo-šeltie (teda každého za pět set). Vhodné do chovu
Jenže on jaksi není šeltie Totiž se tak jako běžně plešomorčata vhodná do chovu prodávaj v rozmezí 1000,- až 1500,-
Tož to pětikilo jako nějak moc není
Ve skutečnosti je víc ošklivej, protože už je velkej

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:05
- Nahlásit

Gerda
Alexa
To už máš mít fšééécko dávno hotofson. ))

jojo, to už teď nedoženeš

ALL
helejte, víte co by bylo dobrý, jet příště někam na tábor, kde sou chatky!

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:06 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

zuzanarosakovakde sou chatky!
se zeptej Gerdy na chatky.. chatky M.....l jsem tu..

ale jinak na cvičákách chatky nikde nemaj, a v sezoně rekr. středisko zalitr na den neseženeš. Ale třá si můžeš příště dotahnout karaván

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:10
- Nahlásit

Gerda
To už máš mít fšééécko dávno hotofson. ))

si blázen sem fšera upadla do kómatu hnet po příjezdu a dneska fstávala před hoťkou tak jak sem to asik měla stihnout

zuzanarosakova
jojo, to už teď nedoženeš
no původně sem chtěla napsat žes dobrá, že sem nevěřila že to dáš, ale po tomhle ani prt

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:11 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

zuzanarosakova
Crysa

helejte, víte co by bylo dobrý, jet příště někam na tábor, kde sou chatky!

Takovej cvičák mají v Heřmanově Městci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:13
- Nahlásit

http://zko076.mirc.cz/

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:17
- Nahlásit

Crysa
od nás ze cvičáku se jezdí na častoboř, tam sou chatky, s retrívrama se dělá hlavně v lese a u vody, tak nepotřebujem ty vaše kladiny a ty paravány či co to je, jak se za to ty fíci schovávaj. a je to za 1000 myslim přesně.

Alexa
no původně sem chtěla napsat žes dobrá, že sem nevěřila že to dáš, ale po tomhle ani prt

all

děcka, du cvičit - zahajuji proces odvorvaňování!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:18
- Nahlásit

jablunka
Takovej cvičák mají v Heřmanově Městci.
tak to je mocinky pěkné

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:19
- Nahlásit

Crysa
že bys tam sjela hned?

Dines
Je možné, že normální ceny se takhle pohybují, ale tě řikám, že víc jak tři stofky za plešomorče nedám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:20
- Nahlásit

jablunka
jéé to je super, tam chci!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:21
- Nahlásit

zuzanarosakova tak nepotřebujem ty vaše kladiny a ty paravány či co to je, jak se za to ty fíci schovávaj.
a tak to pak můžem na jakejkoliv děckej táborovej kemp, tam budou mít taky kus plácku travnatýho, chatičky a kuchyni a daj se sehnat i v sezoně na týden neobsazený.

a je to za 1000 myslim přesně. tak to je pěkná cena

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Biluškaže bys tam sjela hned?

pokud se bude našim chtít, tak bych i mohla, ale stejně jsem koukala, že má karanténu do 14.8.

EDIT tak návštěvní doba přes víkend je dopo.. tak tam sjedu někdy v tejdnu přes den

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

Nazdááár!!
Nevěřila jsem tomu, ale fakt se mi po vás stejská. Doma člověk pronese něco strašně ftipnýho a nikod se nesměje. Trošku jsem si spravila chuť s předsedou na cvičáku, ale to byl jen slabej odvárek. Musím se prorabat ještě 400 fotkama, než to dám na rajče, ale mám obavu, že usnu. Strašně moc tady chčije.
Jo a taky jsme se s Michalem dohodli, že koupíme do Zlofsi ringo.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

Biluška
Je možné, že normální ceny se takhle pohybují, ale tě řikám, že víc jak tři stofky za plešomorče nedám
Promyslím to

<< 1 ... 8352 . 8353 . 8354 . 8355 . 8356 . 8357 . 8358 . 8359 . 8360 . 8361 . 8362 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání