| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:14
- Nahlásit
Eldoguerošiš pani, co bysme tam vystavovali, dyk máme teriérka jen bulterijérka bláznivého s korečkovým rypadlem místo pusinky
malodogy a velkodogy a malomaliny a Vikča pé do junyjorhendlingu a třá ještě porazí Biluščiny holkýýý
Teryjéří je nějaká specka a vedlůe toho jde Krajská výstava všech krom NO, tedy Kuní xicht nebrat!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:15
- Nahlásit
Eldoguero
Počkej ona chtěla Beryl,
Jistěěěěěěěěě,ona je totiž bílej hovad.
Crysaáá, je to tu, je to žena, toužící se obklopovat malými bezbranými tvorečky, ještě chvíli ho stymuluj a vytahne kozu a nakojí Dýzla
OKAMŽITĚ SE VYPŇY!!!!!!!!!!!!!!!!:d
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
jablunka
pani, já kvůli vám zejtra ten cvičák zruším a klíďo vám ji dotlačím až před bránu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:17
- Nahlásit
Alexa
mír s tebou, Aleksandro, když to půjde, zreklamuj mi Maryji v hrnku, je fakt prasklá...to je skoro stejně blbej dárek jako plešomorče ))))) Mlíkošskej přeceda byl tedy trošku překvapen? )))
jablunka
Eldoguero
A proč ne Vyrážku? Vy jí dyzgrymynujete krs pupínky? Však je nejhezčí....
Crysa
Ty si strašnej jelyman )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
GerdaMlíkošskej přeceda byl tedy trošku překvapen? )))
trošku.. trošku úpa v prdeli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
Eldoguero
pani, já kvůli vám zejtra ten cvičák zruším a klíďo vám ji dotlačím až před bránu
neeeeeeeeeeeeeeeee,JÁ BYCH TO UŠ FAKT NEDALA.:
Ale přiznávám,že ona,kanárek a pes nejradostnějším projevem mi učarovali.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:19
- Nahlásit
Gerda
Mlíkošskej přeceda byl tedy trošku překvapen? )))
Crysa
trošku.. trošku úpa v prdeli
Velmi shovívavě se usmíval.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:20
- Nahlásit
Gerda
Mlíkošskej přeceda byl tedy trošku překvapen
není to to správný slovo, byl naprosto konsternován
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:21
- Nahlásit
jablunka
Velmi shovívavě se usmíval.
no to von ale než sme odpo odjeli tak se ptal a kde vy tam v tom Jílovým jste???? a já povídám no vlastn z Jílovýho jsem jenom já třá tady eldorádovi sou z frýdlantu, další sou z práglu a tak, a von ale scházíte se v jílovým neeee??? a my néééé a von a odkud se znáte a my z internetu a von
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:23
- Nahlásit
Gerda
zreklamuj mi Maryji v hrnku, je fakt prasklá.
jasně počítám s tím
jablunka
Eldoguero
hele ať si kolemjdoucí eldorádo muš vybere kerou fotku s adidaskou chce na ten plakát a jabloň mi jí nezmenšenou pošle na emila ať mu to nechát udělat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Crysa
jo aha, to je fakt je tam i ta druhá máš recht a kde ty Rybníky jsou, já teda po těhle malejch výstavách nijak nejezdím - vystavovaní čokle už krajskýho vítěze maj a mimino je ještě tuze malinké na junijorhandling, tak nevím
jablunka
vona je totiž děsnááááá, přitom jako malinká byla hrozně klidná, hodná, milá, teď už je jen milá, ale lehce šílená, Vyrážka třeba byla jak torpédo, teď je to pohodářka taková, Beryl je čím dál tím drajvovější, jednoho krásného dne nás zabijééééé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Akyhákyyyyy
v telce běhá Akyna jako pohraniční vrčáááák!
Crysa
trošku úpa v prdeli
To je zvláštní, mohl čekat mocinky dobré lidi...hnedle podle stavu zásob při příjezdu )) Žádného problému při odjezdu jste nedoznali? Všechno bylo eremy? Nic jsme nerozbili ani nezničili?
jablunka
jojo, taky myslim, aniž bych se vyznala, že Beryla bude velkohovad, sportovník, mě právě zas učarovali ty jakoby klidnější štěnce, takový soustředěnější...anebo opožděnější, prostě ty, co nejsou nukleární hovada ))) Nejlepší bylo, jak byl Hapu v nebi )))) a radostně jako malá Lilije skotačil s jezefčíky )) a zabil si u toho maloděcko, aniž by to věděl....míííláséééék )
A taky se mi líbilo, jak se Nand krásně rozkousal, jak toho má hodně a nemusí bejt už přenatěšená, že si řeší již i technicky, úspěch jí patří. Škoda že neni ve věku Akyny, ta je taky moc šikovná a radostná a energetická...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:27 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
psi jsou úplně mrtvý tessa spí a máčí si ucho v misce s vodou tak jsem ji pošoupla kouset ani nezvedla hlavu jen otevřela jedno oko a spí dál
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:32
- Nahlásit
Gerda
gdééé?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
Alexa
hele ať si kolemjdoucí eldorádo muš vybere kerou fotku s adidaskou chce na ten plakát a jabloň mi jí nezmenšenou pošle na emila ať mu to nechát udělat
Jasný,já kvůli tomu ani neupravovala .
Eldoguero
Gerda
vona je totiž děsnááááá, přitom jako malinká byla hrozně klidná, hodná, milá, teď už je jen milá, ale lehce šílená, Vyrážka třeba byla jak torpédo, teď je to pohodářka taková, Beryl je čím dál tím drajvovější, jednoho krásného dne nás zabijééééé
jojo, taky myslim, aniž bych se vyznala, že Beryla bude velkohovad,
No a teď si vemte,že bych ji narvala k nám a naučila ji válet a jen přivolání.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
jablunka
Ale přiznávám,že ona,kanárek a pes nejradostnějším projevem mi učarovali.
mi zase třeba poprvé v životě takhle zblízka viděli opičku chudák dítě vůbec nevědělo, kam ji zařadit a jestli si ji pohladit
Gerda
ne pani, nedysgryminujeme, ale vona nejni magor narozdíl od Berylky
Mlíkošskej přeceda byl v neskutečným šoku, když mu Alexa popisovala, jak se vlastně všichni známe
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
Eldogueroa kde ty Rybníky jsou
http://www.dogshow-rybniky.wz.cz/kampojedete.htm
tak vystavíte malomaliny, si můžou voba přivíst pohár věčí jak jsou samy a ještě budou VN1, malodogy můžou přivíst tituly a výstava v podání žumpy je tůze pěkná akce, ozkoušeno posledně v těch Kunraticích I orient dorazí v podání Biluše a jejích děcek a ještě někdo hlásil že dorazí.
Stavění pártystanů už máme nacvičený, snad už bé i logo na bočnici a bém tvořit exotickou atrakci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
Eldoguero
mi zase třeba poprvé v životě takhle zblízka viděli opičku chudák dítě vůbec nevědělo, kam ji zařadit a jestli si ji pohladit
JJ,bylo to na ní vidět.....opička a moje omalovánky ji dostaly do dyskomfortu. .......ale jen na chvilku,je velmi přizpůsobivá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
Ženy, napojka v riti, přes tel to nedám, sbohem, spete jako ve stanu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Alexa
pani, zítra si vyčlením celou noc na načítání a stahování fotek, takže pak vám dám vědět, kterou fotku jo, děkuju mockrát
Gerda
Nejlepší bylo, jak byl Hapu v nebi )))) a radostně jako malá Lilije skotačil s jezefčíky )) a zabil si u toho maloděcko, aniž by to věděl....míííláséééék
on z těch maločoklů byl úplně, ale naprosto hotovej, jakoby ani nevěřil, že i tohle jsou psi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:46
- Nahlásit
Gerda
spete jako ve stanu.
néééééé jako ve vlastní postýlce pro jistotu si přihodim k posteli baterku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Alexa
pro jistotu si přihodim k posteli baterku
Si děláš srandu,ale já zase prozměnu kontrolovala,aby mi to na hajzlíku neuklouzlo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
Crysa
proberu to s mušem, pak dám vědět
jablunka
a to zas ona je velmi přizpůsobivá, třebe tetě Baicovce se přizpůsobila moc rychle a ochotně a pak už si celý tábor jen přizpůsobovala tetu a tety
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:51
- Nahlásit
Eldoguero
třebe tetě Baicovce se přizpůsobila moc rychle a ochotně a pak už si celý tábor jen přizpůsobovala tetu a tety
tím je nejvíc nejlepčí,páč pak se nemusí starat rodič.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:53
- Nahlásit
Ženy, jsem mrkvá jak ti pséci, jdu spát, zítra bych měla fungovat na cvičáku, ale vidím to bledě, vezmeme sebou asi jen kuního ksichta a Beryl, ta je mimo, nebude jí to vadit lidem dáme volno - to bude krásná anarchyje, připomene mi to na moment mlíkoštábor
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
jablunka
tím je nejvíc nejlepčí,páč pak se nemusí starat rodič
přesně, naprosto přesně, je vidět, že máš velké zkušenosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:55
- Nahlásit
přátelé odjebávám se do postele, do normální suchý, čistý , nesmradlavý postele
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero já už půjdu taky chrnět, sklenka dopita, prádlo pověšeno, Kámen bé řádit asi až do rána, ale ten to zvládne sám, venku v kotcích je ticho a mrtvo.
připomene mi to na moment mlíkoštábor
já půjdu zítra, pro změnu , plavit psy do Labe a budu zdokonalovat Crysí skoky
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
tak na Džbán píšou toto:
Českomoravská kynologická jednota, člen ČMKU a Výstavní výbor OMS Praha 6 pořádají 10. Oblastní výstavu psů všech plemen zapisovaných v plemenných knihách ČMKU, spojenou se Speciální výstavou loveckých teriérů, dne 1.10.2011 v prostorách kempu Džbán v Praze 6 - Vokovicích. Pro výstavu platí výstavní řád ČMKU.
Což znamená že NO taky protože se zapisujou do čmku, že
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 22:57
- Nahlásit
DOBROU NOC STRÝČKU FÍDO
a špym a špym..
|