| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
teda děfčata počásko nic moc.... v tomhle stavět stan nezávidim ale držim palec ať se to vybere.. my teď byli venku a Grin měl úplně brutálně tvrdý hovno. Přemejšlim že bouchnu šampus, neboť je to poprvé.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
Alexa já to čtu, ale jako mám sedět tady když tu neprší a nebo tam? Tak radši tam, když huž to mám zaplacený.. si tam třá budu s někym povídat jak čekat tady..
ale asi tam stejně nebé vodemčeno.. takže tam budu moct stejně do pěti do večera sedět před vratama když podPraha vyráží až ve dvě..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
Tinta76
ano, velmi šel rači spát k našim ... přilezl až ráno se nažrat
a tak to přesně má bejt! celou dobu vám to řikám..korekce musí býti jasná,stručná a zejména!! dostatečná aby jí pochápnul a příště si na ní fspomněl než to zvopákne
šiš vy ste ten tábor posunuli jako joo? a proooooooč
jen vo pár hodin bo chčije proudem tagže než jen nanosíme ty věci z aut budou prochcaný a zůstanou tak do konce pobytu i s náma
Alexa
adidasce psala gerda,agátě nevim a číslo na eldoráda sem jí ted posílala ze stránek tak snad jí cinkla
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
Alexa
páč chcčije tak pojedem až odpo
no nic proti, ale myslim, že posunutim vo půlden ten déšť stejně nepřechčijete
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
Crysa
když tu neprší
tady leje vod cca 7 hustě! vona dorazí kejtlina,beztak bysme tam nebyli dřív jak po poledni,takhle dorazíme nejpozdějc na 16h
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
davidkova renata mě to příjde stejně prostě promr*anej den sezením doma, když tam by byla si myslím čurina. Takle jako budete scíplý a nasraný sedět doma... snad se radši bavit tam. Já tam pojedu ještě před polednem, i kdybych měla stát za vratama a nebo venčit kolem vody nebo se jít přes most projít do Nera..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
a tak to přesně má bejt! celou dobu vám to řikám..korekce musí býti jasná,stručná a zejména!! dostatečná aby jí pochápnul a příště si na ní fspomněl než to zvopákne
no to nevim, bo spouštěčem bylo zřejmě to, že ho táta seřval, že naběhnul z venku rovnou k nim do vobyváku se špinavejma nohama a hádej kdo domu pustil a ty haxny mu nevotřel tohle bohužel nemám absolutně šanci vovlivnit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
Crysa
mě to příjde stejně prostě promr*anej den sezením doma
jo tak to mě vůbec neva,kor v tomhle počasí,pes je zavrtanej f posteli a já skáknu za nim,mám rozkoukanej film..mě by zas příííšerně sralo to mokro ze všech stran,já to prostě nesnášim vodjakživa ,navíc je mi jasný že bych měla mokrý všecko až do morku kostí nafurt..a stavět v tomdle stan teda nevim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
Crysa
když tu neprší a nebo tam? Tak radši tam, když huž to mám zaplacený.. si tam třá budu s někym povídat jak čekat tady..
jak jako neprší???? neříkej že na Mělníku neprší?????
Tinta76
no nic proti, ale myslim, že posunutim vo půlden ten déšť stejně nepřechčijete
no ale odpo už nemá
davidkova renata
simtě když pojedete ve dvě z Prahy tak i s cestou přes Nelahozeves tam budete ve tři
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:38
- Nahlásit
Tinta76
tohle bohužel nemám absolutně šanci vovlivnit
aha no tak to je jiná,tady se nedá dělat nic moc,jedině udělat leteckej den fotroj,ale počítej s tim,že ten ti to francvokno vysklí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:40 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexaneříkej že na Mělníku neprší?????
ti říkám, že od 6:41hod, co jsem vstala kvůli Kamelovo chcaní, tak tu nepadla kapka..
ale když chcete hnít doma, hnijte si doma..
v klubovně pokud vím neprší, mokro ze všech stran tam nehrozí, kamna tam jsou výhřevná a pěkná, odkládačky střechu maj.. a stany jste stejně chtěli stavět až zejtra, tak jako nevim na co si tu hrajete, princezny cukrový..
jdu hodit sprchu, naložit a pojedu, na voběd už si půjdu přes most do Nera
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
Alexa
no ale odpo už nemá
už jsem to tady psala, nechci strašit, ale má prý pršet celý den
To si to počasí pěkný termín vybralo, co???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
a tak já asi dojedu dřív nějak kol poledne vyrazim tak tam po jedný asi budu, už přestalo i tady
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
Alexa
no ale odpo už nemá
tak s tim můžeš jí do "při pátku"
davidkova renata
no vona to možná udělá máma ... už brzy ... od září budou v důchodu voba dva
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
Crysa
v klubovně pokud vím neprší
no to právě doma taky ne..tak z tohoto úhlu zas mě to přijde jedno kde sedim zavřená
tož jed a vyhlížej nás ,cca kolem 20 hodiny zkus zavolat pátračku bo sme se tuty ztratili f časový smyčce zas
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
Tinta76
ty dneska perlíš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
http://www.meteocentrum.cz/predpoved-pocasi/predpo ved-pocasi-Neratovice-88.php
Hele, ale od odpoledne už máte mít hezky a bez deště, až do konce týdne Snad to teda i vyjde.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
to je drsné jak sebou švihla
http://www.novinky.cz/koktejl/240409-co-umi-vas-pe s-fenka-rosie-dokaze-bezchybne-predstirat-svou-smr t.html
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:50
- Nahlásit
Monty
ty dneska perlíš
já su hlavně beznadějně nasrané
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:53
- Nahlásit
Tinta76
vítej do klubu, já taky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
Poslušně hlásím, že na BUčině od rána též neprchá. Ale já jistojistě dorazím až odpo, protože čekám na návrat rodičovstva. A noťasa neberu, protože jsem zjistila, že tam mám volné místo jen 3 giga, tak to na fotky nemá cenu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
Mimochodem u nás taky nepřší A Syreček je opět jako prase protože byl venku, a to jsem ho prosím včera koupala!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
u nás chcalo ještě v 7 hod ale zatím dobrý, hele já asi nenaložím klec sama, potřebovala bych pomoct, sjedu pro gumáky, na poštu dobalím a můžu vyraziot, jo pro granule ještě musím maso nepotáhnu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
Čus, jsem se po týdnu vrátila z tábora s pézetkama. Bylo to velmi inspirující. Především proto, že celý tábor prakticky propršel.
Dnes mám ještě volno, tak peru promáčený hadry a za chvílu jedu do Zlína splnit nějaký rest. Zétra budu už f práci, tak budu chtít nějaký výcuc za poslední týden.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:18
- Nahlásit
tak dopiju kafe a nasedám a jedůůůů, na dovolenoooouuuuuuu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
čus táborníci mlíkošový, co tu eště děláte, nemáte se huž dávno táborovat? Ač nerada, přeji vám příjemný let a pobyt. Hlásim že na západě už nechčí, takže je to nadějné!
Máme skoronovou kuchyň, o vejkendu se malovala, ze zářivě žlutý máme teď oranžovožlutou, takou teplejší. Zejtra ještě dovalej lino aby zakrylo ten náš úžasňáckej korek, třá to u nás bude pár dní vypadat jak u lidí...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:45
- Nahlásit
pawLINka
budu chtít nějaký výcuc za poslední týden.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
o týdnu vrátila z tábora s pézetkama. Bylo to velmi inspirující.
litylity, moje noční můra
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:50
- Nahlásit
tak jak se má aktuální situace na generálním štábu? Zatím platí přesun pozemních jednotek zahájen ve 14hodin?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:53
- Nahlásit
Vypadá to, že snad konečně přestalo pršet, akorát když sme se vrátili z prochajdy. Eldorádo, Agáta a všichni o našem posunu vědí, neni probléma. Sem hustě cukrová a můj čokl taky, neni důvodu, aby byl v odkládajdě počas deště, zatímco já bych byla zavřená v klubovně. Beru jí i domek, tak bude moct bejt zakotcovaná i v klubovně na dece a v domku. Jdu jíst k mámě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
Jo a vezu dvě trička na rozdání (nevypraný, byly děsně dlouho ve skříni) jedno je pankáčský a druhý má boží nápis - I was a virgin now I am a prostitute. Je to od kapely the prostitute )))) A pak ještě žlutý pankáčský a modrý s půdorysem psa. Bohužel už so nich nevejdu.
|