Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8298 . 8299 . 8300 . 8301 . 8302 . 8303 . 8304 . 8305 . 8306 . 8307 . 8308 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:33
- Nahlásit

laguna
aha tak to nic

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:35
- Nahlásit

Gerda
hele a Jana s Jiříkem jedou každej zvlášť? páč akyháková nemá auto

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:36
- Nahlásit

hlavně ať nechčije příští víkend!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
je něco důležitýho, co bych měla vědět ohledně tábora? Třá mám něco spešl dovýzt?
hlavně ty holiny abys měla....a teplý věci na spaní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:38
- Nahlásit

laguna
to ne, dnes jsem v práci a do říčan už se nedostanu a do čestlic taky nepojedu, to radši obložim davítkovou jako humrovej chlebíček.

Alexa
hele a Jana s Jiříkem jedou každej zvlášť? páč akyháková nemá auto
no to nevim...myslim si to, že Jiřik jede svym autem a bere bambiho a jana s jardou taky svym a se svejma baribalama....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Alexa
dikes

Gerda
a ty spíš nakonec ve stanu nebo vevnitř? V tomhle počasí to bude asi dost peklo v tom stanu, co? beru s sebou 4 deky a spoustu hadrů na čištění psůch

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Gerda
tak dobrý buď koupí auto nebo jí doveze máma

tak jedu pro ten stan

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:43
- Nahlásit

Biluška
Ty linky kolem toho výklenku vypadají fakt dost dobře Se s dovolením inspiruju až zase budu něco malovat.
Díky,byl to fakt okamžitej nápad a říkala sem si,že to kdyžtak oškrábnu ,ale ono se to líbí i doma a celkem dobře to vypadá(když se nikdo nedívá moc zblízka ).
Gerda
Tak to je úžasnej nápad! Fakt, to se mi líbí strašně moc! měla jedna kolegyně z práce doma vejmysl, že děcka stejnak po zdech malovaly, tak jim to vyloženě dovolila, mohly si namalovat po zdech svýho pokoje cokoli, malovali to i společně, pak zas třá oškrábali a jeli znova. Zatím jsem o tom moc neslyšela, moc se mi líbí, že budeš mít psací zeď! A ještě v tom nejlepčejšim pokojíku!

Už se těším,až to bude hotový a ty přijedeš něco napsat.

A momentálně přichází nejhorší fáze....debilní úklid!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
a co si prosím tě vezeš, když nic nejíš??? jen chlast?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:01
- Nahlásit

Alexa
jiřík nakládá n bambiho f půl 10 u fojta a pak jedou k janě a pak za náma na benzinu,jiřík psal,že bere pilu abysme si mohli dělat táborák,ale já myslim,že chce kohosi přeříznout dále prý má 24 dvoulitrovek píííva,tak doufá,že první večer vydržíme a nějaký konzervy prej..jana bere naložený buřty(nemyslim wurstenkurta) a dyš stihne upýct perník tak ten..víc nevim sem v deprézi a ve skluzu , zatim debilové..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:02
- Nahlásit

makrel
já jim, mám jabka hrušky, mrkev pro psy, tuňákový salátky, biosalámek a biopárky a klobásky na vopejkání. A kukuřičný plátky samozřejmě. čaj, citron do čaje, hořtici na párky, kedlubnu, papriky a 7 flašek vína

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:02
- Nahlásit

jablunka
Hele....důležitý je umět se k práci postavit
postoj je ohromnej, ale taky jsem to takhle někdy řešila. Připomíná mi to Ladu, ale vypadá to krásně. Takovouhle čáru já bych tedy nemohla dělat, bylo by to křivé a určitě bych pocákala zeď okolo.
Ještě dodej fotku finální, až bude nastěhováno.
Takže budeš mít do čtvrtka vodpracováno a můžeš vyrazit?

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
já jsem dneska měla řízek s bramborem, ale od zítřka zase plátky a zeleninu a maso.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:04
- Nahlásit

makrel
já taky včera prasila, měla jsem smaženou rejži a thajský nudle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
twe já tam na dijetu asi seru ,budu žrát co mi příde pod ruku a pak zas zahájim askezi

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:06
- Nahlásit

Gerda
ještě můžu k tobě ráno než pojedu do práce přijet kolem 7.30

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale už se mi scvrknul torchu žaludek, nemám takový hlad jak předtím

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:10
- Nahlásit

Čus
Právě mi odjela náfštěva. Mojí kamarádce se podařilo předemnou utajit, že porodila druhé dítě. Prej se jim to povedlo nedopatřením,loni na podzim ještě neměli zapojený topení, tak se zahřejvali s manželem A tak místo dovolený na Malorce mají Barušku

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:15
- Nahlásit

Jo a dneska už nic nezabalím, jsem uplně mrtvá. Zítra mě čekejte mezi čtvrtou a pátou odpoledne.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
jako já taky nevylučuja pár dietetických chyb, ale beru s sebou prostě to co normálně jim, nic jinýho doma nemám

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:25
- Nahlásit

Kluci se dnes osvědčili jako strážci kočárků

Nechali se dirigovat malou Kristýnou

A copak vám připomína tato fotka

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:27
- Nahlásit

Takže právě sem probrala kufr od knédla, vyndala jsem to, co je tam zbytečný, v tuhle chvíli mi přijde dost velkej na to, aby pojmul, co potřebujeme. Sedačky sklopit nejdou, bo bych musela vyndavat palstovou vaničku z kufru, což vnitřkem vozu opravdu nezvládnu. Všechno by se tam mělo vejít...snad možná...doufám. Tudíž lagunohelp nebude potřeba.
V parku děsně ječí barzoj, uklouz na mokrý trávě a něco si udělal s nohou.
Mám výpal Čaroděje jenom pro Eldorádo, iťácííí nejsou v práci (překvapivě...v neděli..) mám jen 5 CD. Bajkofce přivezu origoš, ať si to vypálí sama. Nemám tedy ani CD na fotky pro tetu Agátu. Ještě nesmim zapomenout dát do auta to, co sem tu vysomrovala jako ceny do závodu. Takový maličkostě prostě jenom.

davidkova renata
má 24 dvoulitrovek píííva,tak doufá,že první večer vydržíme
nooo, snad mu to klukoj bude stačit...na pondělí...Hele pití nakupujem až tam, udělám nám na zejtra jenom do termajdy čaje, ať nejsme vodyprosté.

Jo, mám citronku do čaje a limetku umělohmotnou do čaje.

Baico
pani, máte dost kanystrů na vodu?

Děcka, kdo máte možnost papírovejch krabic, vemte si je, místo rohožek před stan. Podle počasí si pak řeknem, jeslti jednu noc nepřechrápnem v pokojíku, abysme nestavěli stany v blátě, třá to do outerýčka trošku proschne....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:27
- Nahlásit

makrel
ale už se mi scvrknul torchu žaludek

tak to je dobrý, já mám dycky po žracím dnu hlad jak se ten žaludek na chvíli roztáhne, ale jak mu nedám, tak se zas zcvrkne. Se ale bojim, že mi na táboře bude zima a budu muset žrát, abych se zahřála

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:29
- Nahlásit

Gerdapani, máte dost kanystrů na vodu?
No mám už jen jeden pětilitrovej. Od tý doby, co je a cvičáku voda, tak jich víc nepotřebuju.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:31
- Nahlásit

Gerda
Děcka, kdo máte možnost papírovejch krabic, vemte si je, místo rohožek před stan

mám dvě krabice v jednom je žrádlo pro mě a v druhym pro čokle. Pak mám eště dvě plážový rohože pro tuto potřebu. Co vůbec máte s sebou za žrádlo pro čokle?

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
Co vůbec máte s sebou za žrádlo pro čokle?
Grancle

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:36
- Nahlásit

Baico
pokud ho našťouchám, vezmu ho taky.

zuzanarosakova
Co vůbec máte s sebou za žrádlo pro čokle?
grancle. Může do nich dostat tuňáka, až ho koupim, snad už pojedu )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:38
- Nahlásit

Lola1
Připomíná mi to Ladu,
Přesně tohle mi řekl mužskej.
Takovouhle čáru já bych tedy nemohla dělat, bylo by to křivé a určitě bych pocákala zeď okolo.
A myslíš,že já to mám rovně???Z blízka se na to fakt nigdo nesmí moc dívat.
Takže budeš mít do čtvrtka vodpracováno a můžeš vyrazit?
jj,snad jo,už uklízíme,dneska ještě chceme položit koberec,zejtra ho vyčistím a pak ať se se stavebnicí činí tatínek.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:39
- Nahlásit

Gerda
jednu noc nepřechrápnem v pokojíku

jako všichni i s pasama

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:42
- Nahlásit

Baico
Gerda

Grancle

hm, to jsem se bála, že by nežrali, takže mám masový konzervy, vločky, mrkef a struhadlo

<< 1 ... 8298 . 8299 . 8300 . 8301 . 8302 . 8303 . 8304 . 8305 . 8306 . 8307 . 8308 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání