Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8298 . 8299 . 8300 . 8301 . 8302 . 8303 . 8304 . 8305 . 8306 . 8307 . 8308 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 13:54
- Nahlásit

jablunka
OK, Impakt nejede takže můžeš zaskládat celé zadní sedačky

Alexa
bože co neni jasný na slově PANÁK ALKOHOLU
Dobře, nikde tam není napsáno, že panák nemůže být zředěn půllitrem džůzu

Monty
Propozice jsou tady

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

Alexa
běhá s gošou, vím že pohyb podporuje peristaltiku střev, no ale ted´ momentálně kulhá na 2 nohy v jedný má artrózu a na druhou kulhá normálně někdy víc někdy míň, někdy skoro vůbec, není už nejmladší, kdyžtak zejtra sjedu na veterinu když nepomůže olej a sádlo

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

Biluška

Bezváááá,už se bojím míň.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 13:59
- Nahlásit

Biluška
no tak v tom případě sem na tě zvědavá jak vysosáš 5půllitrů vodky s džusem za 5 minut asi u tebe v tomto přípatku uděláme vyjímku

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:01
- Nahlásit

Alexa
no tak v tom případě sem na tě zvědavá jak vysosáš 5půllitrů vodky s džusem za 5 minut asi u tebe v tomto přípatku uděláme vyjímku
Ty si jí to navíšila???Maj bejt jen tři,né????

impact
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:03
- Nahlásit

Biluška
No já to sleduju, jak jste mě vyšouply.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

Alexa
dyť mají být tři

jablunka
Hele, teď mě tak napadá, essi chceš stěhovat celou kuchyń včetně dřezu a sporáku tak to se do Míňi asi nevejde

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:05
- Nahlásit

impact
No dyť si říkala, že se neurveš z práce Tak essi se urveš tak to laskavje hlas, omezím Jabloni počet hrnců co můžem vzít s sebou

impact
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:08
- Nahlásit

Biluška
Já psala tři varianty a která bude platná nevim.
Budu vědět snad v pindělí. A to chceš jet teda už ve čtvrtek kolem poledne, jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:12
- Nahlásit

impact
jo, abysem stíhala těžký závod Nemůžu svjet ochudit o pohled na Pumu, která mi skáče na záda a příšerně řve zatímco si aportuju vlastní gumáku

Tak dej včas vědět essi stíháš a jedeš, nebo ne, ať vím kudy jet.

Eventuelně, pokud bys nestíhala tak to taky můžem pořešit tak, že vyzvednu tvoje věci, ty za náma dojedeš vlakem a nazpátek už tě hodím, to už je pak jedno.

impact
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:17
- Nahlásit

Biluška
Oká, uvidíme podle práce. Ale věřím tomu, že se to beztak vysere.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 14:58
- Nahlásit

tak mám zabranou půlku auta věcma na těškej závot sem děsně zvjedavá kam dám zbytek. Asi budu muset nechat doma čokly

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 15:26
- Nahlásit

impact
Biluška
No já to sleduju, jak jste mě vyšouply.
Vůbec né,já myslela,že ste spolu mluvily.
Tak essi se urveš tak to laskavje hlas, omezím Jabloni počet hrnců co můžem vzít s sebou
Kuchyň a hrnce neberu,ale jinak snad fšechno.

Hele....důležitý je umět se k práci postavit.

A tohle sem tam vyvedla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:33
- Nahlásit

Už su f prácííííí a byla sem na nákupě, takže mám 3x balíček těstovin penne, 1x citrus, 1x toustový chlép, kelímky, toník, 20x tesko sušenka, tácky, malý žlíčky, velký žlíčky, zapomněla sem ty tuňáky, takže pojedu ještě jednou dnes nebo zítra ráno, podle toho, kdy skončíme v práci.

jablunka
mocinky krásnej pokojík, se strašně těšim, až budete dělat ten spodní, ten jak je nejlepčejšííííííííííííííííííí! Mohla by sis ho nechat jako pracovnu, je nejbožejší. K práci se umíš krááásně položit! ))

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:36
- Nahlásit

Alexa
Hlásím že nezávodím ve čtvrtek už jsem v práci!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:45
- Nahlásit

Alexa
Ty joooo, chtělo by to využít ještě Zlatovlásčí a Jany auto...jenže my jedem přes Prahu, to je pro tebe na prd, co? Nebo ještě něco vykydnout k Adidasce? Už mě nenapadá, kdo má ještě volnější auto...ale adidaska to nebude, ta má dvě šampusky, tzn kufr už narvanej...nějak to musíme odvízt, už sme s renatou řekly, že si dáme hodně věcí na klín a sednem si na to a sklpíme jednu sedačku a čuby posadíme na sebe, beztak Nanda bude na Mařeně ležet, páč Nanda nikdy nesedí, zatímco Maryje nikdy neleží....A na ně naházíme taky nějaký věci.

MARYJE SI VYDLOUBLA ZUP!!!!!!!!!!!!!!!! TEN MALINKEJ VEPŘEDU. FČÉRA HO JEŠTĚ MĚLA A DNES UŽ HO NEMÁ, MÁ DÍRU! JE PIZIZUBÁ!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:47
- Nahlásit

Jo a měli ste připomenout to pálení fotek, takže prd, co? Eště že si to výjimečně pamatuju, ale to jen kůli tomu, že sem zapomněla na ty tuňáky!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:53
- Nahlásit

Zdáártéé eště dnes a dva dni volnoo JÉÉÉ TŮŮ Iimpact
potřebuju emiláá mám fotky toho kámošovýho thajce nestandarta černá s pálením ale nemůžu to dostat na rajče tak přepošlu akorátjablunka
Pani ste ořevelice inspitaritivní zejtra najdu bordůru a volepím si futra páč natírám nerad lepím podstatně lépe

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 16:58
- Nahlásit

Gerda
mocinky krásnej pokojík
díky,klukánci jsou taky spokojení.
se strašně těšim, až budete dělat ten spodní, ten jak je nejlepčejšííííííííííííííííííí! Mohla by sis ho nechat jako pracovnu, je nejbožejší.
No pracovna to bude,taková zimní chlastací místnost.už se to tam rýsuje,sou tam uš tři gauče.
A vymalování nevím jaký bude,každopádně tam bude zeď nářků,páč každej gdo tam s nám pobude,si tam bude moct na tu zeď vylejt srdíčko.
danajasa
Pani ste ořevelice inspitaritivní zejtra najdu bordůru a volepím si futra páč natírám nerad lepím podstatně lépe
Já mám pocit,že s lepením bych byla nebezpečnější.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:00
- Nahlásit

jo a děckááááááá
http://www.novinky.cz/domaci/240532-pristi-tyden-s e-vrati-leto-srpen-bude-ale-destivy.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:05
- Nahlásit

Sem doma z houbičkování . Mám zase plný košík žíbečků. Na bedle už jsem si rafinovaně vzala kabelu . Je taky plná. Dvacet bedlí (malé dítě je překřtilo na deštníky) a to jsme brali už jen ty nejhezčí Moje lakota dostává fakt neskutečně zabrat když je musím nechávat v tom lese

jablunka
Ty linky kolem toho výklenku vypadají fakt dost dobře Se s dovolením inspiruju až zase budu něco malovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:14
- Nahlásit

jablunka
každopádně tam bude zeď nářků,páč každej gdo tam s nám pobude,si tam bude moct na tu zeď vylejt srdíčko.
Tak to je úžasnej nápad! Fakt, to se mi líbí strašně moc! měla jedna kolegyně z práce doma vejmysl, že děcka stejnak po zdech malovaly, tak jim to vyloženě dovolila, mohly si namalovat po zdech svýho pokoje cokoli, malovali to i společně, pak zas třá oškrábali a jeli znova. Zatím jsem o tom moc neslyšela, moc se mi líbí, že budeš mít psací zeď! A ještě v tom nejlepčejšim pokojíku!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:15
- Nahlásit

Gerda
Nebo ještě něco vykydnout k Adidasce?

tak právě jsem dobalila a naskládala to do auta. nevejde se tam už absolutně nic i na sedadle spolujezdce je krabice se žrádlem. Vezu si i vlastní lednici přenosnou, prej vydrží marazit tejden, takže vám nebudu zabírat místo v místních lednicích svym žrádlem. bere někdo žumpa stan? a v kolik vyjíždíte?

Alexa
prosimtě hoď mi eště jednou ty souřadnice, dik

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
nevejde se tam už absolutně nic
jo, to je jasný, napadlo mě to až ve chvíli, kdy sem si uvědomila, že máš šampusky dvě, tudíž mínus kufr )) Vyjíždíme zítra tak, abychom byli v 11 na sraze s Jiříkem a Janou na OMV benzínce v argentinské, před mostem barikádníkůch, tam sme se prvně setkali s Maruš, když s námi jela do Zlovse s Dudlíčkem. Tak v 11 tam. Právě když to bude v autě neúnosný, přehodíme pár věcí k Jiřikoj a Dagmar.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:21
- Nahlásit

Alexa
http://www.novinky.cz/domaci/240532-pristi-tyden- s e-vrati-leto-srpen-bude-ale-destivy.html
mě už jsou teploty jedno, hlavně ať nechčije

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:22
- Nahlásit

Gerda
je něco důležitýho, co bych měla vědět ohledně tábora? Třá mám něco spešl dovýzt? Nezvládnu vás dočíst, bo musim eště vybyvit Alibabu namraženejma polifkama na ten tejden, co tu nebudu.

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:26
- Nahlásit

Gerda
pokud ti to pomůže můžeš něco hodit ke mně do auta ale to bys musela buď dneska do říčan nebo zítra do čestlic do hypernovy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
ulice k přívozu, GPS 50°15'15.861"N, 14°32'12.208"E

zkontroluj cestu aby tě to nedovedlo na druhou stranu řeky!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:30
- Nahlásit

laguna
hele ty jedeš zejtra????? a jak moc máš místa?????

laguna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:32
- Nahlásit

spíš až v úterý zítra bych se tam dostala až kolem desátý a potmě stan nepostavim. místa mám celkem dost.

<< 1 ... 8298 . 8299 . 8300 . 8301 . 8302 . 8303 . 8304 . 8305 . 8306 . 8307 . 8308 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání