Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7011 . 7012 . 7013 . 7014 . 7015 . 7016 . 7017 . 7018 . 7019 . 7020 . 7021 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:39
- Nahlásit

Na Cenzure promluvil novej bluckovej tiskovej mlufci
Pamatuju, jak s nim za starejch dobrejch casu korespondovala Gerdicka, nasledne se ujal terminus technicus ritni horolezectvi, pamatujete?

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:41
- Nahlásit

BrendaBenji
dík, ale jsou tam jen moraváci a tam teda nepojedou

davidkova renata
se kouknu někde jak to spjechá?

no sem na to nějako zapomněla, tak mi dneska volala essi teda jako už sem něco sehnala, takže docela dost

Biluška
leyenda
Černobílí voříšci by se tam najít mohli

cernobilejch vorechu podobnejch Maryji je tu moc, mam nakyho sebrat a pribolit do zasilky pro Monty?

no aby se to tý bordeře aspoň podobalo a do balíku prosím néééé

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

Alexa
To je skoda, ze do baliku neee, tady by to fakt nebyl problem borderu zdarma sehnat i cistokrevnou, i stene.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:48
- Nahlásit

Slovo promiň si lidi vymysleli, aby na sebe mohli být hnusní...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

hmm tak už mi volali a odkládají to do zítra z centrály se asi nedovolali zaměstnavateli......což je běžný on moc telefon nebere

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:53
- Nahlásit

kejtlin
Hele, hlavne si to jeste poradne prostuduj, abys nezaplakala nad vysledkem, oni ti asi ty minusove stavy budou nejak urocit, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
Nyx balí si uš batůšky
No hlvaně, aby si nezapomněla do batúšku přibalit želvišku

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

Baico
vona už si tam balí kudličku a bude maruš v noci bodat pod žebra :-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

leyenda
oni ti asi ty minusove stavy budou nejak urocit, ne?
je to možný, ještě jsem nic nepodepisovala to až mi to schválej, ale i kdyby tak nemám žádnou jinou možnost.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

jo a jinak držte palce kolem 14hod jdu ke kamarádce, její holka se učí kadeřnicí tak mě ostříhá a udělá melír, hůř než ted´ vypadat nemůžu....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

zdar lidi, jsem tu jen na skok, co nového? a netvrďte zas, že nic

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

kejtlin
tak mě ostříhá
já du zítra a alexa ve čtvretek, budeme super moderní

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:04
- Nahlásit

helééééééé jak mám naučit Nyx co nejefektivnějším a nejrychlejším způsobem scat a srat venku,teda respektive nescat a nesrat v bytě? Moje medota je samozřejmě pravidelný vycházky a sledovat jí po jídle a jak začne vypadat že už by chtěla,briskně jí odnést ven...a pokud potřebu vykoná venku pochvala,i pamlsek?! A pokud nečekaně potřebu vykoná doma oznámit jí že teda todle je fuj..a hned jí vzít ven,aby si to jako spojila..scaní venek? Neb já bydlim ve třetim patře než tam doběhnem,aby nezapomněla proč tam chvátámeš...poradte mi velkokynoložky,dík

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
zdar lidi, jsem tu jen na skok, co nového? a netvrďte zas, že nic

Tak co nakoupilas muši dost ananasovýho džusu?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:15
- Nahlásit

makrel
kejtlin
tak mě ostříhá
já du zítra a alexa ve čtvretek, budeme super moderní

tady všici chodíte nějak najednou ke kadeřnicím, to je nějakej dyskonfort néééé?

kejtlin
jo a jinak držte palce kolem 14hod jdu ke kamarádce, její holka se učí kadeřnicí tak mě ostříhá a udělá melír, hůř než ted´ vypadat nemůžu....

moje neteř se taky učí, ale jí se teda zatím fakt nesvěřím, na to že je ve druháku, tak nic moc teda

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:15
- Nahlásit

Eldoguero
jsem tu jen na skok
A vy tady máte vybranýho ženicha, pani?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

BrendaBenji
ona stříhá kamarádku-svojí mámu, je taky v druháku a celkem dobrý

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

kejtlin

tak to máš kliku, jsem si najivně myslela, jak ušetřim za kadeřnici, když jí budu mít doma, ale zatím nic teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

Marush
jak mám naučit Nyx co nejefektivnějším a nejrychlejším způsobem scat a srat venku,teda respektive nescat a nesrat v bytě
tak mohla bys skusit eo)))))))))))))))))),ale s tim ti já neporadim
metoda je celkem gůt akorát se připraf na průtokový ohřívač vody f poctatě f praksi to znamená,že jí doneseš z čúrání dom,slíkneš bundu a deš postavit vodu na kafe a vona se zechčí zas..my měli s neonkou stále službu kdo se NEUSTÁLE díval na psa esi jako něco...neustále myslim neustále)))) akorát když byla f krabici,nekoukalo se bo tam vona to nedělala,nebyla blbá..taky jsem umístění do krabice používala záměrně než sem na sebe hodila tepláky a boty bo by se zechcala za těch 5 fteřin třá..to dyš sem byla smaa doma,dyš né tak jí jeden tu chvíli držel v náručí,tam to taky neudělal,nebyla blbá)))) já jí za louži venku (i bobek) samosebou chválila hned od prvního dne a odměnovala,vona má dobrý nervy tak jí to kupodivu nevyděsilo na smrt jaxe praví na blůčku)))))) pokud jsem viděla že začíná cosi dělat,klidně sem jí v tom bafla a vynesla ven kde to dokončila..ale sme f prvním patře,to byla výhoda. dále sledovat nejen po jídle,ale během hry(to právě byl průtokáčú hned po probuzení vynést též a po tom jídle..prostě furt v zásadě))) lépe vynášet v náručí páč pěšky to může udělat cestou na chodbě. Nějaký fuj sem až tak nepraktikovala bo to stejnak nemůže vydržet dyš je malá,ale chválila jí venku spíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:23
- Nahlásit

BrendaBenji
ona je moc šikovná a moc ji to baví, ráda zkouší nový věci a tak. Mě jednou stříhala a barvila taky známá a to měla před zkouškama no bylo mi jedno jak to bude vypadat, měla jsem jen jednu podmínku jak to vypadat nemá, a přesně tak to vypadalo.......ono to asi není až tak tolik o ročníku ale o člověku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:25
- Nahlásit

Marush
jak píše Renča, ale venku zase ne moc přehnaně chválit, nedělat z toho estrádu

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

kejtlin
essi si bereš kontokorent, bude to tak, že můžeš jít pod nulu na účtě, tedy dostat se povoleně do mínusu.¨
a každou korunu, kterou se dostaneš do toho "povoleného debetu", si ale jakoby půjčíš od banky a bude se ti úročit cca 18%.
těch peněz si můžeš "půjčit" tolik, kolik ti banka schválí limit.
a jednou za rok je třeba celý ten mínus dorovnat, ztedy vrátit úpa všechno bance.
je to velmi zrádné, velmi, pokud do toho půjdeš, dej si konťák jen na nezbytně nutnou částku a tu pak co nejdřív splať a konťák zruš, nenech se ukecat na třeba 50 tis, protože se z toho nevyhrabeš, pokud nebereš aspoň 20 litrů čistýho...

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

Marush
když se vychčije a vysere doma, hlavně ji netrestej, nijak, absolutně to ignoruj a jen ji vem ven, kde ji za čurýho oblouk pochválíš jako za každou jinou dobře udělanou věc.
já teda kolikrát musela kurevsky zatnout zuby, když se doma Blbís vychcal, ale holt to tak je, no. A zhruba za 3 týdny to pochopil. plínku teda nepochopil nikdy, vždycky se vychcal mimo a na plínku sipak šel hajnout. )))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

jbat
ne, dala jsem si jen 8000 do mínusu nabízeli mi 15000, musím platit složenky z něčeho šéf ješě neposlal neschopenku na sociálku!!!!! od konce ledna, vejplata jako nemocenská od zaměstnavatele mi přišla dnes 4700kč a platím měsíčně 8000-8500 poplatky musím to nějak udělat, až budu chodit zase do práce, tak to zruším, díky za upozornění

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
Jo,jo oukej díkec...no určitě do náruče,ty schody by ani malá nesešla budu jí muset tahat, ještě jak bue malá.Naštěstí to neni klasický třetí patro,ale spíš jakoby druhý...no budu jí ukrutně sledovat to je jasnačka...ufff

kejtlin
jak píše Renča, ale venku zase ne moc přehnaně chválit, nedělat z toho estrádu

jo,jo jakože nestřílet vohňostroj zas za kus guvna...chápu,beru na vědomí dík

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Marush
jo,jo jakože nestřílet vohňostroj zas za kus guvna..
tak a ještě tip, mě se nikdy do postele štěně nevychcalo ani nevysralo-v noci, ale mám hodně lehký spaní, takže sotva se pohnulo, tak jsem ho popadla a rychle ven, bydlím teda v baráku takže když jsem vyběhla jen v dlouhým tričku tak se nikdo nepohoršil...

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

jbat
když se vychčije a vysere doma, hlavně ji netrestej, nijak, absolutně to ignoruj a jen ji vem ven

jo,jo..neplánovala jsem jí mlátit novinama nebo strkat jí čumák do scanek nebojte a plánuju jí krmit syrovym masem ikdyž bue pak hrozně agresivní

Díky fšem za kynolókické velkorady..budu vás informovat jaký pokroky děláme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Marush
jakože nestřílet vohňostroj
a á bych jí ho dala..bé tartová,at si zvyká)))))
kejtlin
hele bacha na to sou to sráči voptej se nemetky!
Eldoguero
copa dělaj chacháryje..japa se maj.-))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

Marush
Tak co nakoupilas muši dost ananasovýho džusu?
já moc sladký nerada

Jináč s tím venčení pani vám teda řeknu, že já se snažím naučit venčit se venku 6 štěňat a je to jaksi nad moje síly, páč vezmu jedno štěně, který nejvíc pobíhá, ten malej hajzl venku zapomene co chtěl (ven to máme asi tak 10 metrů) a stojím tam jak trubka čtvrt hodiny, když se vrátím, mám zesranou celou kuchyň a muš stojí v klidu v obýv´áku, čuchá ten smrad a vůbec mu to neva takže doporučuju, nepořizovat si muže než se čokl naučí čistotě

Baico
šmarjá já neci ženicha, nebo tady se rozdávali nějaký zadarmo v tom případk bych si prosila Breda Pita, ale bez Angeliny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

Gerdice, si tu?

Co si mám změřit na tu vestičku? Výšku od krku přes zadek ne? Dneska můžu jít vedle k babce do sekáče a půjčit si metr, pak zase dlouho nic. Nebo jsi mě vyškrtla z vestičkování?

<< 1 ... 7011 . 7012 . 7013 . 7014 . 7015 . 7016 . 7017 . 7018 . 7019 . 7020 . 7021 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání