| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:26
- Nahlásit
Děti potřebuju vědět, co mám jíst, abych nepřibrala a neměla hlat. A nepyšte, že nic, to nevydržím!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
dorotka1
jsem jako nepochopila co řešíš . A hlavně proč to řešíš když se situace už stala. Máš obraceč času, abys s tím něco udělala pro případ, že zjistíš, že to bylo špatně?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:28
- Nahlásit
Marush
No to je skandální
No to je, ale lístky jsem kupovala v prosinci a to jsem neměla ponětí, že 19 března nastane v Prokopáku tak významná událost Můžete se domluvit a dorazit v nedělu do Zlovsi s holkama, když pojedou.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
makrel
Děti potřebuju vědět, co mám jíst, abych nepřibrala a neměla hlat
maso a zeleninu..nejíst sacharidy,rejži,brambory,chleba..prostě nejíst přílohy...a nechlastat...neee to je blbost, pít bílý víno a nepít tvrdej,to jsem chtěla říct
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlins kontokorentem bacha!ja jsem na to dojela docela fest!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
Marush
no proto
takže to nesmí být tvrdé
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:30
- Nahlásit
Baico
tak významná událost Můžete se domluvit a dorazit v nedělu do Zlovsi s holkama, když pojedou.
já musim v neděli navštívim rodiče,bo taky si objednali malopsa na seznámeníčko.... , fanoušek nebude a já ho chtěla mazlittttttttttttt
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:30
- Nahlásit
čumím na ty farmáře, to je zas něco
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:36
- Nahlásit
kejtlin
kolem 11 hod by mi měli volat, jestli to neprojde, tak jsem naprosto v hajzlu.
todle je strašný, vůbec tomu nerozumim, vždycky vše platim na nejposlednější chvíli a oni ti navrhnou vždy co je výhodný jen pro ně, jsou to svině hrozný...ted mi přišel oučet za telefon, použila jsem několikrát na něm facebook a ten oučet je nehorázně vysokej se poseru z toho...on ten zasran si sám ten net votvírá kdykoli chce,musim to zrušit. Pak jsem si zřídila mobilní interent,že prej bude za 300měsíčně,řikám oukej...jenže za měsíc mi napsali že si musim zvýšit tarif na 600,že jsem překročila limit stahování(což mi vůbec předtim neřekli že tam bude)..tak řikám hmm..no nic dobře teda,za další tejden bum..musíte si dát tarif za 1000měsíčně...tak jsem to celý zrušila....je to peklo,banky,operátoři všechno největší pasti...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:39
- Nahlásit
Marushjezis pani mi mluvite z duse,ja taky platila fakturu za mobil o skoro dv atydny pozdeji,jeste jsem jim tam volala,jinak vse o.k.!co myslite?zaplatim 1000kc.pokutu svine svinsky,jo to same internet do mobilu,ktery jsem si vubec neobjednala,fuk mam ho na dvou mobilech,vubec jsem neserfovala divejte se,co ty kur.vy zas udelali!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:39
- Nahlásit
makrel
čumím na ty farmáře, to je zas něco
podle mě se ti líbí ten vlasáč...mám takový tušení,že to bue tvůj typ
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:39 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Marush
joooooooooooooo
edit: akorát by moh mít víc svalůch, mě se líbí kulturisti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:40
- Nahlásit
Marush
e to peklo,banky,operátoři všechno největší pasti...
je to pravda no, ale co můžu dělat, mi je jasný že tam bude něco pro ně výhodný, jen nemůžu přijít na to co, jenže jinou možnost nemám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:41
- Nahlásit
Marush
Si stěžuj. V téhleté oryjentální prdeli nemá signál nikdo jiný než outů Jak ti nás ždímou je naprosto neskutečné Musíme mít od nich i televizi (teda nemusíme, ale na anténu chytnem akorát poláky a když je hezky tak novu. Když je pod mrakem tak jenom ty poláky ). Nedávno jsem chtěla zrušit pevnou linku, páč už ji skoro nepoužívám. Dozvěděla jsem se, že to nejde, páč by bez ní nešel intronét a ta televize. Tak ji platím dál a je mi na howno...(čtrnáct stovek měsíčně ). O tarifem za mobil ani nemluvě A to ten blbej net skoro vůbec nejde, je neskutečně pomalý. Když jim zavolám a dožaduju se rychlosti co mám ve smlouvě tak mi řeknou, že rychlost je naprosto v pořádku a bacha - oni garantují tu danou rychlost v momentě, kdy opouští jakousi jejich centrálu Čím dál je od centrály tím je nižší (asi jsou už ti trpaslíci unavení, nebo co) a je to v souladu s jakýmsi zákonem Takže si v podstatě sama můžu za pomalý net tím, že bydlím v prdeli
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Marush
fanoušek nebude a já ho chtěla mazlittttttttttttt
No chudáček, bude nevymazlenej a bude mít absťák
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
nemethova5
co ty kur.vy zas udelali!!!!
fakt svině strašný, vždycky něco nabídnou jakoby zdarma,ale je to vždy smlouva s ďáblem...nejde vyhrát s nima nikdy...,nebo pojištění jsem měla životní a chtěla jsem ho zrušit a vzít si ty naspořený peníze..tak jsem to zrušila a čekám..měsíc,dva,tři...volám tam kde jako mám ty peníze a voni,no tady,je to zrušený,ale je to ve stavu spánku..to si musíte zažádat přes centrálu v brně,že ty peníze chcete...no prostě no comment...já nevim já na to nemám todle furt řešit, tendle svět neni pro mě evidentně...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
Marushjj,uz to radsi nekomentuju,jsou to desny svine svinsky svinuty,obycejnej clovek jen caluje a caluje!
Biluškataky to mate super gut pozoruju a nejhorsi je UPC,to je nejdesnejsi teda!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
Biluška
oni garantují tu danou rychlost v momentě, kdy opouští jakousi jejich centrálu Čím dál je od centrály tím je nižší (asi jsou už ti trpaslíci unavení, nebo co) a je to v souladu s jakýmsi zákonem Takže si v podstatě sama můžu za pomalý net tím, že bydlím v prdeli
to je přesně vono...nejde vyhrát s nima nikdy prostě!!!nenávidim to...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:47
- Nahlásit
makrel
edit: akorát by moh mít víc svalůch, mě se líbí kulturisti
vlastně tobě se líbí nejvíc moc maestro Rosenberg...sem zapomněla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:48
- Nahlásit
Marush
ne nejvíc. mám jiné idoly, ale ty asi neznáš, páč nejsou psycho a avantagrdní. jsou jen svalnatí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:49
- Nahlásit
nemethova5
uz to radsi nekomentuju,jsou to desny svine svinsky svinuty,obycejnej clovek jen caluje a caluje!
jo a když nezaplatíš do 5ti vteřin něco jim,tak už by nejradši na tebe volali exekutora,ale že maj tvý peníze to jim vůbec nevadí..to nespěchá pohoda největší...ale to fakt člověk nic nezmůže...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
makrel
ne nejvíc. mám jiné idoly, ale ty asi neznáš, páč nejsou psycho a avantagrdní. jsou jen svalnatí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:51
- Nahlásit
Marush
woe, tak zas takový ouchyl nejsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
ježiš tfuj, co to tady probíráte?
Jinak dobré ráno!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
makrel
a ten se ti líbí jo?I to že je namazenej krémem na boty? oukej dám sem mýho ideála vysněnýho muže....musim vyhledat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:54
- Nahlásit
Marush
to víš, proti gustu žádný dyšputát, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:55
- Nahlásit
Marushpresne debilove jedni zasrani,proste jim to zaplatim tu pokutu az na to budu mit,proste mi tam nesedi nektere polozky a nemuzu proste toho dobrat,hlavne,ze jsem zrusila ten posranej internet v mobilu a dup,je tam zas,tak co to kur.va jako je???vubec nic takoveho nepouzivam a najednou si uctujou na kazdem mobilu 299kc.tak hlavne ze na me svine vydelavaji,no pockej jak jim tam zavolam to zas bude rachot,uz me to kur.a nebavi!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:55
- Nahlásit
potřebuju štěně 2-5 měsíců bordelky ale asi jenom tady z okolí, Praha, maršovice atak víte o něčem???????????????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
Alexa
neruš, my si posíláme Ydoly
|