Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7011 . 7012 . 7013 . 7014 . 7015 . 7016 . 7017 . 7018 . 7019 . 7020 . 7021 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 04:05
- Nahlásit

Se tu se mnou nikdo nebaví, tak jdu spát. NO.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 04:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Jee co tu strasis tak v noci. Ja jen nakoukla, ale uz jdu spat.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 05:47
- Nahlásit

Fstávat a makat, v noci pijete ananas a nukujete a věšíte nafukovací panny a ráno se vám nechce fstávat, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 06:45
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice a žádné vyhýbky na ID karty

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 06:56
- Nahlásit

Čau, jsem v noci nespala, heč.

A mám dnes dovolenou, heč. Před chvilkou jsem volala šéfové, jestli si můžu vzít takhle narychlo dovolenou (nevím jestli to jde). Říkala, že dnes není v práci ředitel, tak že jo.

Tomáš celou noc blil. On nikdy nezvrací. Max hned po žrádle, když mu to nesedne. Požrat dostal o půl 8 a kňučet začal o půl 1. Šla jsem s ním ven, tam se vysral a vyblil. Pak doma blil v intervalech 10 minut první hodinu a půl, a poté v intervalu půl hodiny až do rána. Je mu děsně špatně a zvratky mají načervenalou barvu. Věděla jsem že mu něco je už od pátku. Začalo v něm děsně hučet. Jak před sračkou. Sračku sice měl, ale sral normálně cca 2x - 3x za den. Sračka měla černou barvu, ale měl žrádlo, po kterém takové zbarvení mívá (krvavé hrtany). Navíc u něj jsou průjmy zcela běžná záležitost, tak jsem byla lehce nervózní, ale moc jsem to neřešila. Včera odpoledne jsem přišla z práce a zvuky v jeho břiše byly šílené, to jsem ještě neslyšela. Prý dokonce kňučel, když jsem byla v práci. Šli jsme na procházku a tam se choval normálně, tak jsem mu dala požrat a šli jsme spát. Hučení v břiše ustalo, tak jsem se uklidnila. A pak začal zvracet...

Jsem lajka, ale viděla bych to na zánět žaludku. Je mi ale divný, že to má jiné projevy než když tímto trpěl v jednom kuse. Nikdy nezvracel, jen míval krvavý průjem (s jasně červenou krví). Ale je pravda, že to měl zánět střev spíš. Snad to nebude nic hrozného.

No, tak teď si krátím čas než pojedeme na veterinu. Vůbec netuchám, co s ním budu dělat zítra, když budu v práci do 5.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 06:58
- Nahlásit

Čauky
Tak dneska zase v kanclu No alespoň, že už je úterý.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:00
- Nahlásit

pawLINkazdravim pani!az mate z veteriny pozitivni zpravy,tohle se prave projevovalo u hajana,jak mel katar strev,ale jinak po atb uz dobry,tak drzime pesticky!
Biluškauz tu strasim od peti!!!pac ten cernej kreten uz od peti hodin dela bordel a dozaduje se litani a zradla!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:27
- Nahlásit

malinka
stropní svítidlo? no chtěla jsem asi bodovky, uvidím ještě jsem se nedívala.

jinak všem přeji dobré ránko

toto mi dnes přišel za email

Děvčata,

pan XXX si výslovně nepřeje a zakazuje, aby v pracovní době byly služební laptopy používány k soukromým účelům jako jsou maily, „čety“, surfování na internetu a podobně. Pokud nebude někdo z vás pracovně vytížen, přijďte za mnou a já vám práci najdu.
Následky nedodržením tohoto nařízení si přičtěte samy sobě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:31
- Nahlásit

Monty
Děvčata,

pan XXX si výslovně nepřeje a zakazuje, aby v pracovní době byly služební laptopy používány k soukromým účelům jako jsou maily, „čety“, surfování na internetu a podobně. Pokud nebude někdo z vás pracovně vytížen, přijďte za mnou a já vám práci najdu.
Následky nedodržením tohoto nařízení si přičtěte samy sobě.

Pan XXX vůbec nemá smysl pro velkokynekologii.

nemethova5
pawLINkazdravim pani!az mate z veteriny pozitivni zpravy,tohle se prave projevovalo u hajana,jak mel katar strev,ale jinak po atb uz dobry,tak drzime pesticky!
Děkuji za podporu... Právě si taky myslím, že je to zánět...

Když měl zánět střev, tak jsem mu mohla dávat normálně nažrat (teda rozvařenou rýži s kuř masem po trochách), ale co čtu na netu, tak při zánětu žaludku se nesmí dávat nic..? No, uvidíme jak dopadneme, už se jdu oblíct a pojedeme, ať tam jsme první.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:33
- Nahlásit

Monty
Řekni panu XXX ať necpe čumák do cizích záležitostí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:37
- Nahlásit

pawLINkano mi vet rekl,ze klidne bych mu mohla dat dva dny hladovku,ale s ryzi a libovym masem a rozmackanou mrkvi prej nic nezkazim a jeste do toho bazalku,jako koreni,to je na zklideni strev a zaludku.no jo tim jsem si taky u hajana prosla,bohuzel.
Montycus to je nakej tvuj nadrizenej,pan trikrat iks???

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:38
- Nahlásit

nemethova5
ahoj, jednatel společnosti

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:41
- Nahlásit

nemethova5
Vidíš, to nevím, že je bazalka na zklidnění střev. To vyzkouším.

Jako já jsem si s Tomem prošla několikaleté martyrium neustálých návštěv veteriny kvůli těm zánětům. Neustále ATB, prednison... Jakmile ATB přestal užívat, tak to bylo za chvíli zpět. Nakonec jsem to už ani moc neřešila, ptž se to nedalo. Jenže nikdy právě nezvracel.

Vyzkoušela jsem děsně moc druhů krmiva včetně těch slavných vet. diet. Až po té, co jsem začala opatrně krmit masem, tak je OK. Tak jen doufám, že je to jen nějaká jednorázová záležitost...

A teď už fakt jdu. Musém pak ještě do obchodu pro rýži, mrkef, kuřecí prsa ( ) a bazalku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:41
- Nahlásit

Montyhm,takovy jsou nejhorsi kokoti,nevi co by a delaji ruzny kravoviny,pac nemaji co delat!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:43
- Nahlásit

Téma o EO již vůbec není ftipné...

Jinak dobré ráno, dezolátí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:43
- Nahlásit

pawLINkabazalka je perfektni v tom,ze fakt ty streva zklidnuje a to jako dost,muzu smele doporucit,mi s hajanem srackovacich obdobi uz mame nastesti za sebou!tak pani utikejte pak podejte zpravu co a jak,jinak vecne davani atb taky neni moc koser.

malinka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:11
- Nahlásit

Krásný ráno,

Monty
tak to se kouknu, bylo tady kulatý (jako talíř) se 3 a pak rovný (asi 60cm) taky se 3.
Barva je fuk??

dorotka1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:20
- Nahlásit

jbat
Mě to zase přijde dost rozumný, co tam teď napsali.
Ale jinak přeju dobré překrásné už jarní zpívající, sluneční ráníčko.
pawLINka
Heleťse já mám dogu, takže o špatném trávení něco vím, bohužel. Pokud je tvůj pes jinak v pořádku, tak je výborný jako prevence ne na akutní problémy nasadit rostliný uhlí ( ne živočišný ), koupíš v lékarně, dává se to asi měsíc a je to čistič organismu+drcený lněný semínko ( koupíš ve zdravé výživě ).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:25
- Nahlásit

dorotka1hm,hm,dobry ted jsem se na to divala,to me ani nenapadlo tohle.no jinak ta bazalka,ne,ze jenom zklidnuje ty streva,tak i dezinfikuje ty streva a zaludek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:28
- Nahlásit

žumpo porad´te, myslíte že mi banka odloží jednu splátky, když tam zajdu? přišla mi vejplata 4700 jak jsem nemocná a to mi ani nestačí na poplatky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

kejtlinzalezi u jake banky jsi!a musis to rict mesic predem,mam s tim bohaty zkusenosti,ne zrovna dobry,tak se zkus poradit v bance a domluvit si splatku.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

nemethova5
Jestli mluvíš o EO, tak asi je to věc každýho, jak se s tím popasuje, nevím co mě nutí tam furt přispívat, něco mě na tom dráždí -asi že nemám jasno a když vidím některý lidi jak se perou s tou výchovou, tak třá by to někomu mohlo pomoc. Ale to je jen moje úvaha, fakt a už dám pokoj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:32
- Nahlásit

nemethova5
aha, u GE money, já myslela, že mi přijde trochu víc
a než mi něco pošle sociálka to bude měsíc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:33
- Nahlásit

dorotka1jezisi kriste nemluvim o zadny posrany elektrice!!!mluvim o tom karbofitu!!me to vubec nezajima takovy donucovaci prostredky,to jde kolem me jaksi!ze jsem mela taky se psem dost caste strevni problemy,tot vse!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:34
- Nahlásit

kejtlinzkus jit na pobocku,nebo zavolej jejich asistentum,domluv si s nema odklad splatek a radu,me vzdycky vysli vstric.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:35
- Nahlásit

nemethova5
zajdu na pobočku stejně jdu zas dnes na rehabilitaci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:37
- Nahlásit

kejtlinjj,zajdi a pokus se s nema domluvit,pokud chces odklad splatek,neim jak to je,ale jen mesic davaji a to jeste musis rict predem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:38
- Nahlásit

nemethova5
jj díky, uvidím co se dá dělat

dorotka1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:38
- Nahlásit

nemethova5
OK. Tak jo. Se hned nečil.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:42
- Nahlásit

Monty
pan XXX si výslovně nepřeje
Další kolemjdoucí?

<< 1 ... 7011 . 7012 . 7013 . 7014 . 7015 . 7016 . 7017 . 7018 . 7019 . 7020 . 7021 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání