Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6957 . 6958 . 6959 . 6960 . 6961 . 6962 . 6963 . 6964 . 6965 . 6966 . 6967 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

danajasapani mate to pekny,asi se necham taky inspirovat!to uz jako na jaro,jo??
Cigino jo krasna a domaci,jako na doma no.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

Venta
Gerda

taky mi přijde, že se k tomu spousta lidí staví tak, že si jako nemocnej člověk,
Protože když si březí, tak máš jen odpočívat

Hele,když sem měla 14 před porodem,tak jsme vzali do ZOO ve Dvoře Matýska.Tam sme čistě narazili na Vodochodskýho s rodinkou.A můj muž strašně chtěl,abych se s ním nechala vyfotit,tak ho ukecal.Pan Vodochodskej měl strašnou radost z toho,že se bude fotit s někým,kdo má větší břicho než von,což sem nekvitovala a fotili jsme se v sedě ve vláčku.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

Gerda

No pohodlný to moc teda neni, páč to dítě ti fakt docela překáží)) Teď momentálně je pro mě nejpohodlnější vertikální poloha Když sedim tak mi BBščeně leze strašně pod žebra, roztahuje je a docela to i bolí))) Ale zase v autě se můžu povrťávat jak chci, takže to vlastně pohodlný je)))

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:34
- Nahlásit

nemethova5
to uz jako na jaro,jo
Jasné zmyzím v kvetoucím paloučku.Ted bylo ve zprávách,že vovčák sežral humřelýho pána páč tam byl zavřenej3týdny.Dále zejtra v blesku výjdou iq testy pro psy to musím mít

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Cigi
Nechci být sprostá tak se zdržím komentáře. A vyjímečně by se ta sprostota netýkala tebe, nýbrž malostatku Blatniny

Tinta76
Je to tu nádherné. Možná je nádherné slabé slovo . Mě se tu nejvíc líbí právě ta hustota 29 lidí na kilometr čtvereční. Místama i míň . Ale fakt je ten, že to tady vymírá. Odhadem tak 80-90% obyvatel jsou důchodci. Lidí v produktivním věku je minimum a dělí se na dvě skupiny - ti inteligentnější,schopnější,na úrovni, nebo jak to nazvat - ti buď podnikají, nebo dojíždějí za prací docela daleko (Krnov dvacet kiláků, Bruntál a Opava čtyřicet). Ti méně schopní rezignovali, jsou na podporách a denně je vidíš v hospodě kde chlastají a brečí, že nemají prachy Dětí je tu poměrně hodně (jediná zábava chudých), s tím vzděláním v tom článku poměrně kecali, myslím, že až tak žhavé to není. Je fakt, že asi nikdo z těch děcek tu nezůstane, protože by tu prostě neměli co dělat. Leda by taky podnikali a dojížděli...myslím, že tak během deseti-patnácti let až vymřou dnešní důchodci tak tenhle kraj prostě vyhyne. Počet obyvatel na kilometr čtvereční se sníží na dva-tři...no a za nějakých padesát let až vymře naše generace tak se sem opět vrátí vlci a medvědi

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

danajasa
jééé pani vy ste krásnááá

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

Venta
No nejlepsi je domluvit se s tim komu kocky patrej aby je dal kastrovat. Kdyz souhlasi je to nejjednodusii. da se to v podstate udelat i natajno, vetsinou pokud se o ty kocky nestara poradne tak ssi ani nevsimne, ze jsou kastrovany.

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:38
- Nahlásit

danajasa
Dále zejtra v blesku výjdou iq testy pro psy to musím mít
Jakože ten test uděláš svýmu psovi? To by mě teda zajímalo, jak by ten můj dopadl

všichni
poraďte mi někdo pls, jak starou mám dělat stopu se psem, se kterým jsme stopovali jen párkrát a naposled to bylo skoro před 2 rokama? A po jaký vzdálenosti tam dávat pamlsky? Jako aby pes nebyl v dyskomfortu, ale aby to zvládl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Venta
Zas mě něgdo nasral, no ale to mám často při svý nesnášenlivosti
čéče to máme společný)))))
co se vychajdy tejče,nefim..chtěly sme ject asi k atuši na stopu..uvidíme co gerda na to ,ale jaxem četla něco vo 9 ráno,tak to se nechytám
danajasa
dyk je to heský ty jelyto!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:40
- Nahlásit

Venta
no já bych dávala do každý šlápoty, aby si osvěžil že má poctivě očuchávat a nevojebával to. A tak dvacetiminutovou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:41
- Nahlásit

BrendaBenjibruch vam nezavidim,skoda,ze nejde vyprdnout vajdo jak ptakum a jen zahrivat!!!s bruchem velkym musi byt otrava!
danajasahm to jsem nevidela,maso jako maso ne??jako to je laska k sezrani jak se rika,ne?ja vim,jsem cynik!

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:44
- Nahlásit

nemethova5
skoda,ze nejde vyprdnout vajdo jak ptakum a jen zahrivat!!! to bych taky brala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:44
- Nahlásit

makrelze jo???takhle je to silene moc slozity!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

BrendaBenji
A mám ňák hodně dupat a dělat hodně krátký kroky nebo je to jedno? A radši když nefouká nebo je to jedno?

lucYnka XIII
Já jen vím, že se u toho domu zdržujou, ale nevím, jak ta péče. Jen tam chodí paní s konzervama apod. a v křoví je aspoň 6 misek, na podzim tam byly i koťata. Přijde mi to nezodpovědný, tak já se někdy zeptám těch lidí, jestli je to jejich všechno

davidkova renata
ale jaxem četla něco vo 9 ráno,tak to se nechytám
No že ste to vy pani, tak to můžeme kdyžtak trochu posunout. Vymysleli jsme suepr okruh bez převýšení a skoro celý bez lidí

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

dyk je to heský ty jelyto
BrendaBenji
jééé pani vy ste krásnááá
davidkova renata
OO děkuji převelice se dmu pýchou,já su štasné,že se to može jen umýt a jít netřeba ůdžby ba dokonce je to tak barevný,že prej dyž to doroste tak to nikdo nepozná,takže pětiletka splněná.Venta
jak by ten můj dopadl
Jestli to zejtra seženu a nebé to moc dlouhý pošlu do žumpy otázky a výsledky,at si to vozkoušíte a béte nasraní taky

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

nemethova5
mě by ještě vyhovovalo být třeba klokan nebo koala, ty to roděj strašně maliličký

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:47
- Nahlásit

makrel
skoda,ze nejde vyprdnout vajdo jak ptakum a jen zahrivat!!! to bych taky brala
no nevim holky,já to jednou zkusila dyš mi bylo asi 5 nebo tak..našla sem v lese vypadlý vajíčko,natajnačku ho vzala dom a f posteli že ho jako budu sezenim zahřejvat jako mamka- pták..sem ho rozjebla... a eště mě nepochválili..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

BrendaBenjijo to vim,malinkaty jak orisek!a jeste kapsu bych si udelala a nosila to vsude sebou aby se to dobre socializovalo,ne???skoda,ze to musi zenska nosit celejch devet mesicu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

Venta
Vymysleli jsme suepr okruh bez převýšení a skoro celý bez lidí
zas tam? tak já se domluvim s gerdou,čas máme..a dala by se tam ta stopa taky hamtnout? a nebé to nadlouho? bo my chcem votpočinkovej den

Venta
Člen
- Nahlásit

danajasa
pošlu do žumpy otázky a výsledky
super, jen jestli to najdu. Radši ani nečtu ty starší stránky, protože je to dlouhý a nestíhám
Vlasy jsou moc pěkný. Snad se ti to nebude moc vymejvat. Já mám vždycky tmavě hnědý vlasy a v tom jasně červený proužky, no a po cca měsíci je to pryč a mám kaštanový vlasy se zrzavejma proužkama

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatano ty mas taky dost co???jsi delala umelej inkubator?nak ti to nevyslo,tak mozna priste!!no bodejt by te pochvalili,kdyz bylo vajco vsude po posteli a jeste beztak zaprtek smradlavej.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:50
- Nahlásit

BrendaBenji
to je taky dobrý nápad, a nosit ho socializovat malinkatý ve vaku. jůůů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

nemethova5
tak mozna priste
no nevim..vot tý doby mi tak ňák došlo,že to asik stejně nepude a taky se mi nechce dřepjet celou noc na bopku)))

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

makrel
aad k fakanům, dneska mi psal na FB spolužák ze základky, má PZ a říkal, ať jdu k němu bydlet, pak jsem šla s kámoškou na pauzu, tak jsem ji to říkala, o ona, no vidíš a já, ale má PZ a ona tro je fajn, a já že decka nemám v lásce, a ona to se změní.... mě asi nezná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

makrel
nemethova5
helejte ideální vidim bejt medvjedice!!!!!! jednak se to rodí malý,dvanak tak nějak ve spánku a navíc všicííí chrápou společně až do jara!!!!! bože cííííí být medvjedéééééém!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
zas tam?
zas jinde
Modřany, směr Písnice a kolem Točný, skoro všechno je to po lesních nebo polních cestách, cca 3 hodiny i s čekáním na některý "pracující" psy Kousek se jde kolem hezkýho pole s ozimem nebo jak se řiká tomu trochu vyrostlýmu něčemu (nejsem zemedělec), tam se stopy dělaj, ne?
No a to bych si to s Váma taky zkusila, když už sem se rozhodla trénovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:56
- Nahlásit

Venta
tam se stopy dělaj, ne?
co já vim.. já je dělám f oboře a serou mi na lomech kreténi.-((((((((((((
hele taxe zejtra nějak domluvíme a uvidí se
jo a mělo by se vzít nějaký jídlo a pití!!!!!! kuli kolemjdoucím jako

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renatano jo to by jsi velice rada furt hybernovala,co?jo a oni rodi ve spanku jo,tak to je dobry teda.no jo celou noc na bobku bych nevydrzela ani ja!natoz tra to vajco zahrivat tyden.

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
tady sem nikdy nikoho srát neviděla, ale stopovat párkrát jo
Hele a půjde asi i táta Jablůnkovýho Otíka, tak to musíš jít taky
jo a mělo by se vzít nějaký jídlo a pití!!!!!! kuli kolemjdoucím jako
Já beru klacek na psíky žeroucí zkažený vnitřnosti ze srn, ale jídlo bysme taky mohly vzít

budu sezenim zahřejvat jako mamka- pták..sem ho rozjebla...
ty si teda hovno matka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

Venta ty si teda hovno matka
muheeeee!se musim smat teda!

<< 1 ... 6957 . 6958 . 6959 . 6960 . 6961 . 6962 . 6963 . 6964 . 6965 . 6966 . 6967 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání