| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
Monty
baysha chce ještě jednu Bayshu
nevim, ale Bajš neni nikdy dost
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:30
- Nahlásit
Nazdárek, opět jen procházím.
Bajšovic přeju vše nej k narozkám, kup si konečně nějakýho pořádnýho trialáka.
btw, šla jsem do obchodu pro mlíko, abych si mohla udělat vdolečky. Mlíko jsem zapomněla, ale ještě jsem tu jedno doma našla. Ovšem nenašla jsem droždí. tak budou jen lívanečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
Maky a Trix
Už máš další zkoušku? Nebo co jako děláš, že tu furt nejsi?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:34
- Nahlásit
Gerda
člověče, denně vstávám v půl šestý a domu ze školy se dostávám mezi šestou a devátou večerní, zkoušky ani dělat nemusím. Dneska už jsem se na tu poslední přednášky vykašlala a šla do lesa s Trixem, je chudák hrozně unavenej psychicky, jak je každej den ve škole, ale je nevyběhanej, tak vymejšlí zase kraviny.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:43
- Nahlásit
Maky a Trix
Ty posíláš Trixa do školy? Aby nebyl pak moc chytrej zas...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak to je mi tě ale moc líto, to je příííšernej režim! Můžeš si ten rozvrh nějk změniot, nebo prostě do konce roku pojedeš takhle?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:48
- Nahlásit
Biluška
jj, to je u nás paní . Akorát .......
tak to je teda brutus, přitom (soudě podle fotek) je to tam nádherný! těžce nevyužitej potenciál ...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:50
- Nahlásit
Gerda
jenom do června.
zuzanarosakova
no jasně. Absolvuje všechny přednášky a na klinice se na něm učíme vyšetřovat. což už ho pěkně sere
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 18:53 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Musím vám napsat, jak jste mi ještě sympatičtější, když jsem prolítla nad diskuzemi o tom jak nesnášíte ty těhotenstvím postižené ťěhule
Ale teď to hlavní: BILUŠ, tu musíš mít! A neříkej mi, že máš
http://www.facebook.com/pages/Malostatek-Blatiny/2 38653146693?ref=ts&v=wall#!/photo.php?fbid=1015012 7493716694&set=a.238673986693.170478.238653146693& theater
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:08
- Nahlásit
Cigi
nesnášíte ty těhotenstvím postižené ťěhule
Až tady v Žumpě jsem našla v tomto smyslu spřízněné duše!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:09
- Nahlásit
Zdááár sklouzli ste se neska dost?Já mám převelice pěkný vlas,leč byl moc drahý takže pětíletka splněna byla se u kadeřnice3.5 h opakuji třiapůl hodiny sem zničen mám základní barvu a tříbarevný melír a nový sestřih a sem mrkev hmyzopsa okoupu zejtra taky váhám esli jet na veterinu s pkůněm neb má velmi ohnívajíci bradičku(podhnisanou nevymáčknutelnou bouli velikosti půl vlašskýho vořechu de to vmáčnout jen maličko)nevím kam tu držku zas cpal
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
nápodobně, včera jsem zase byla za magora, když jsem projevila některé svoje názory.a všichni mě přesvědčovali, že se to změní a že se vdám a budu skvělá matka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:11
- Nahlásit
danajasa
taky mám ohnívající bradičku nějaké vyrážky pitomé, asi z grepovýho džúsu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
Cigi
já teda momentálně březí jsem, ale úpa nejvíc mě sere, když mi někdo řiká, že bych jako měla žrát zeleninu a ne salám (nejsem přece králík), a že bych neměla řídit, ježiš a chodit na cvičák!!! To je nejvíc nejhorší. )) Naštěstí lidi kolem mě na psičáku a v blízkém okolí to neřeší )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:14
- Nahlásit
makrelmuheee,to jsem slychavala taky,nejste v tom sama!!!ale ja na to vylozene zvysoka seru!!!
Cigijeee kozicka luxusni,asik poridim psum kamosku!!!he,he,by me matka uz vystehovala asik!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:15
- Nahlásit
grepovýho džúsu
makrel
To u nás nikdo nepije,já milánkuju ledový čaje a pakůn mi chlastá sedmero bilin od babičky růženky aj s pytlíkem blb
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:15
- Nahlásit
danajasahej a co foto nebe???
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:17
- Nahlásit
BrendaBenji
já teda momentálně březí jsem, ale úpa nejvíc mě sere, když mi někdo řiká, že bych jako měla žrát zeleninu a ne salám (nejsem přece králík), a že bych neměla řídit, ježiš a chodit na cvičák!!!
No jo, to si zvykneš . Já kromě řízení jezdila do 6. měsíce na koni a okolí to pak už přestalo řešit (teda aspoň přede mnou).
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:20
- Nahlásit
Venta
no je to děs někdy, fakt si občas připadám, že jsem jak nemocná či co
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:20
- Nahlásit
Venta
BrendaBenji
proc se nesmi ridit kdyz si brezi?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:24
- Nahlásit
BrendaBenji
Prostě si jich nevšímej Já jsem dělala skoro všechno a okolí se s tim postupně smířilo. Třeba ještě den před porodem jsem byla na dvouhodinový procházce se psama.
To okolí (příbuzný a spol.) bylo v podstatě to nejhorší na celým těhotenství
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
proc se nesmi ridit kdyz si brezi?
Ale smí ))) ale některý lidi maj pocit, že bys v době březosti měla být minimálne ve vakuu ))))
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
BAJŠÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
PANI všecko nejlepčí k přirozeninám!!!!!!!
Venta
tě pyc,tak jaká?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:25
- Nahlásit
BrendaBenji
Venta
fakt si občas připadám, že jsem jak nemocná či co
taky mi přijde, že se k tomu spousta lidí staví tak, že si jako nemocnej člověk, přitom si jen neforemnej člověk a nejpohodlnější je přeci jezdit autem, aby se čék nenamohl, ne?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
Protože když si březí, tak máš jen odpočívat a řízení je asi moc fyzicky náročný nebo co
OT: Měla bych dotaz, když tě tu vidím. Když někdo má u baráku hodně koček a někdo jinej je chodí krmit (ale dává jim to do křoví mimo něčí pozemek, a ty kočky se nekontrolovaně množej - dá se s tim něco dělat? Jako odchytit, kastrovat nebo já nevim, co?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Venta
naštěstí moje nejbližší okolí a lidi ze psičáku jsou v tomhle v pohodě Tělo si řekne samo co jo a co už nee. Mě od začítku vůbec nic neni naštěstí, tak nevidim jedinej důvod proč se omezovat )))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:29 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
davidkova renata
tě pyc,tak jaká?
těbuch, celkem dobrá. Zas mě něgdo nasral, no ale to mám často při svý nesnášenlivosti, tak mi to ani už tolik nevadí
Nejdete s náma na procházku v neděli? Bude tam málo kolemjdoucích
Gerda
No to každopádně je lepší sedět pohodlně a držet se volantu než se mačkat ve smradlavým davu v socce
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:29
- Nahlásit
nemethova5
co foto nebetož štyry barvy no mazec a bezůdržbový střih je chápavá mám ju ráda
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:30
- Nahlásit
nemethova5
jeee kozicka luxusni
Viď, ta je boží V Lokti jsou na stráních pod hradem a kůzlátka jsou úúúplně nejúžasnější
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:31 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
To je kvůli pásu na břuchu, že se nemá řídit a hlavně teda kvůli volantu prý
|