| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
já taky nechci malodogu, bo by mi spapala moje dva šampónky
Ne néééé, však je to pes smečkový naši taky žijou společně a ještě se nepovraždili
Akorát by se možná rvaly o gauč
Baico
Pani ale teď už se určitě velice stydíte že půjdete na převýchovu na vlčáry asi se tam sejdeme
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:01
- Nahlásit
Baico
Nojo, pak se nemám dvimt, že se mi pes kouše jen z donucení a nemá žádný sebevědomí
příště prosim ty fotky bez retuše jo...todle právě přišlo z nejvyšších míst....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:03
- Nahlásit
chudáci propíchlí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
Eldoguero
že půjdete na převýchovu na vlčáry asi se tam sejdeme
S vámi klidně, myslím, že by jsme to tam pěkně rozvrátili. By konečně viděli pořádnej dyskomfort
Marush
příště prosim ty fotky bez retuše jo...todle právě přišlo z nejvyšších míst
A je to venku. Ještě bych tedy měla dodat, že ta kočka je k Bajkonůrovi přilepená vteřiňákem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:05
- Nahlásit
Baico
A je to venku. Ještě bych tedy měla dodat, že ta kočka je k Bajkonůrovi přilepená vteřiňákem
to mi bylo hned jasný...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:06
- Nahlásit
Baico
LAe myslela jsem, že jí budu brát na obrany,
tywole že mě to nenapadlo!!! Já budu dělat vobrany s Carevnou!! U tý ani kynolog-empatyk nevyčte z tváře dyskomfort a strachovou reakci před fíkem! To je totiž čistá agrese spojená s radostí ze zákusu V tom případku ti to schvaluju, budem pořádat mistrovství ve vobranách králíkůch a budem vobě na bedně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
bonc
budem pořádat mistrovství ve vobranách králíkůch a budem vobě na bedně
To je super nápad. Hnedka to nabídnu naším fíkům. Určitě se poperou o to, kdo nám to odfiguruje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
Marush
todle právě přišlo z nejvyšších míst....
ty si kretééééééééééééééééééén
no tak ty se poserou )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bonc
budem vobě na bedně
zatim ste vobě na bednu ..udyzkomfortit je šííílený sloveso.-)))))))
ste stádo kreténů a já uš fak du bo to se nedá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
Baico
S vámi klidně, myslím, že by jsme to tam pěkně rozvrátili. By konečně viděli pořádnej dyskomfort
Mluvíte mi přímo z duše pani cha to by slovo dyskomfort nabylo zcela nového významu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
ty si kretééééééééééééééééééén
vim vo tom
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
zatim ste vobě na bednu
A co mám dělat, když chci dělat obrany a ani jeden ze psůch je dělat nechce. přece nepřipravím o pikniky v Prokopáku nebo ve Zlovsi Pouze hledám náhradní řešení
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:13
- Nahlásit
Marush
jak to že je černej a přitom nácek?
Já myslela,že to každýmu dojde.
zuzanarosakova
proč je ten kocour nácek?
Páč Nácíček byl jako malej a teď je velkej.
Eldoguero
kocour je neskutečně dyskomfortní doufám, že se stydíte za něj, jako já za malodogy
Velmi se za něj stydím a teď sem se styděla za sebe,gdyž sem byla venku do půlky nalezlá v rouře na dešťovou vodu a pokušela se toho degéna vyšťourat,páč kretén neumí couvat!!!! Asi byl v minulém životě hat!
Pro fšechny co nepochopili...je to Nácek a je černej,aby tam byl krásnej kontrast.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:14
- Nahlásit
bonc
Baico
Tý vole, už t vidím mrkem místo rukávu a místo ringo obleku figurant voblečenej v zelnejch listech
vy ste úplně blbýýýýý dyskomfortiiiiii
Marush
bombááááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:14
- Nahlásit
Baico
Pouze hledám náhradní řešení
si amatér bud to dělej pořádně nebo vůbec!
Marush
vim vo tom
aspon tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:15
- Nahlásit
Eldoguero
figurant voblečenej v zelnejch listech
panebože ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:17
- Nahlásit
Eldoguero
vidím mrkem místo rukávu a místo ringo obleku figurant voblečenej v zelnejch listech
ne ne ne, Carenka nechce kousat na zeleninu, vona kouše zásadně do živýho, max do textilu
Baico
Pouze hledám náhradní řešení
jakýpak náhradní řešení, todle je jedinečná šance bejt první a nejlepčejší v oboru!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
figurant voblečenej v zelnejch listech
panebože ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mě by se líbil figurant v leopardích tangách, je to možné zařídit?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:21
- Nahlásit
bonc
ne ne ne, Carenka nechce kousat na zeleninu, vona kouše zásadně do živýho, max do textilu
Tak koukám pani, že jste ji udyskomfortnila k úplné dokonalosti, páč do živýho musí kousat jen definitivně udyskomfotněný králik, kterýžto je v zásadě vegetarijánem, ledaže by se "do živýho" počítalo i třá do živý mrkfe, ale to asi není váš případ No tý vole to je schíza, asi se pudu zcela dyskomfortně zhulit, abych měla proč mít ty divný představy králíků zakouslejch v ringu a tak
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
akorát teď nevim, jestli se při vobranách nebude pískat ruka Páč Cára se zubama nespokojí a zapojuje boxerský zpracování: levá pravá levá pravá, zákus a zadníma velký finále
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:26
- Nahlásit
Eldoguero
mrkef je žrádlo! Koušete snad s čoklema do flákoty? Nekoušete, sabíjíte vetřelce. Cárenka taky sabíjí vetřelce. Tak jakýpak copak zelný listy? Normálně na ringo.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:32
- Nahlásit
bonc
mrkef
flákoty
nechte toho mám hlad
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:36
- Nahlásit
bonc
No jo, ale copak králik je šelma, aby útočil, ten má sedět ve své jamce sám a doufat, že ho nesežére nějakej čokl
Tak jakýpak ringo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:43
- Nahlásit
Marush
nechte toho mám hlad
Jsem zrovna dopapala kureci polivcicku a jako druhy chod rizecek v testicku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:45 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Eldoguero
No jo, ale copak králik je šelma,
jiste kralik je selma zajicovita. Jako predka mela zajice savlozubeho, ktery utocil na svou korist z vlastnotlapkne vyhloubenych jamek. Z toho ta pisnicka jak sedi v jamce sam.
Ja to musim vedet ja se zrovna ucim na prijimacky z biologie.
edit - taky proto se kralici chovaj v kralikarnach. Kdyby behali po dvore zakousli by slepice.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:45
- Nahlásit
Eldoguero
copak králik je šelma, aby útočil, ten má sedět ve své jamce sám a doufat, že ho nesežére nějakej čokl
čeče paní, vy to máte ňáký pomýlený, že vyste nigdá neměla králíka, co?? By vám ty urgentýny srovnal! Takovejch už bylo, co dostali od Carevny přes hubu... i ňákej lovnej fták, co si naivně myslel že carenku povečeří - si vybral moooc velký sousto a byl rád že z toho vyváz živej, jenom vo ňáký to peří lehčí
Tak jakýpak ringo
no enem na rukáf bych to neryskovala, voni nebejvaj crálíci moc dyscyplynovaný ve sví akresi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:47
- Nahlásit
Tady jeste pro neverici dukaz
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jsem zrovna dopapala kureci polivcicku a jako druhy chod rizecek v testicku
nic tu nemám..nenávist
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tady jeste pro neverici dukaz
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:49
- Nahlásit
Marush
tak doraz ke me. Mam jeste rizecky v testicku v lednicce. ti jeden usmazim. Polivku uz jsem bohuzel sezrala.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
jiste kralik je selma zajicovita. Jako predka mela zajice savlozubeho, ktery utocil na svou korist z vlastnotlapkne vyhloubenych jamek. Z toho ta pisnicka jak sedi v jamce sam.
voléééééééé
bonc
čeče paní, vy to máte ňáký pomýlený, že vyste nigdá neměla králíka, co?? By vám ty urgentýny srovnal!
pani já vám nevím, měli jsme králiky v králikárně a též jednu velmi nepěkně namachrovanou sfiňu převlečenou za králíka, kterážto ukončila svůj život tím, že utekla z králikárny Velký dozák ji chytil živou, ale byla tak nasraná, že se začala bránit - nebyla moc chytrá - a tak přiskočila zlatá hodná Ambra ... a měli jsme králika pečenýho
o stafbulce ukusující utíkajícím králikům hlavy radši psát nebudu jooo
no enem na rukáf bych to neryskovala, voni nebejvaj crálíci moc dyscyplynovaný ve sví akresi
ale jako pani máte recht, já mám na jednu bestii s dlouhýma uchama památku na ruce od svých pěti let mimochodem taky nepřežila
|