Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6273 . 6274 . 6275 . 6276 . 6277 . 6278 . 6279 . 6280 . 6281 . 6282 . 6283 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:36
- Nahlásit

Maky a Trix
no píšou to v novinách, má velkou lejšmanyjozu a hledá se, když jí najdeš, bdueš hrdina.

kejtlin
aha, takže od tý doby, co máš muše, už si s námi nebudeš povídat? Seš stejná jako děda a janika!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))

Atusch
jedeš bránit v sobotu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:37
- Nahlásit

Maky a Trix
psali to na netu a dnes to říkali i na Nově. Nevím odkud si ji přivezla, ale ztratila se paničce snad 26. 12. a od tý doby ji nikdo neviděl. Dnes trošku strašili, že je to nakažlivý a na lidi přenosný a myslím, že to pojali trochu jako klasicnou zprávu tv nova

danajasa
vím, znám, i jeho psovoda (no coment), pes už je po smrti cca rok
jeho bratr snad by měl být taky po smrti, ale tato informace není zaručená

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:37
- Nahlásit

Ach jo holky, zas mi někdo ukrad soukromý fotky z dovolený, to je fakt už hrůza!

http://www.super.cz/vtipky/20082-moderni-lukostrel ba.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:38
- Nahlásit

Gerda
jak jsi na to přišla, budu si s vámi povídat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:39 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Gerda
Ach jo holky, zas mi někdo ukrad soukromý fotky z dovolený, to je fakt už hrůza!

vole! já ti to věřila!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:40
- Nahlásit

Gerda
Já nevím furt, je to dilema, bud bude utahanej pes jenom decentne a ja skoro vubec, a nebo bude utahanej pes hodne ale ja taky hodne, tak co je lepci?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:40
- Nahlásit

danajasa
pani, co vy s nima máte jako společnýho?

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:43
- Nahlásit

Eldoguero
Mě by spíš zajímalo esli to jako byla exotická fuška z pakonů něco zrobit nebo fakt nekecali a de to normálně cvičit enem se musí vědět jak(co cu zjistit)páč třá pakůn je dobrý pes,ale furt musím pocitem něco vymejšlet páč nikdo neví co sním žádná metoda naněho neplatí(jako ovčákoidní cvičáková)třá náš osobní figurant je pozlacenej,ale taky musel improvizovat páč furt křičel,že toto eště nezažil,že mám táhnout do cirkusu a pak už je to moc sprostý

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:45
- Nahlásit

kejtlin
jak jsi na to přišla, budu si s vámi povídat
já viděla jen jak píšeš dobrou, než sem si přečetla, že to řikáš Bajkovi ))))))))

Atusch
bud bude utahanej pes jenom decentne a ja skoro vubec, a nebo bude utahanej pes hodne ale ja taky hodne, tak co je lepci?
utahaný oba, páč pak je neděle a pokud bude mrznout to, co v sobotu naprší, do zlovsi nepojedem. Když to neumrzne, můžem bejt jen lehce aktivní ve zlovsi.

zuzanarosakova
vole! já ti to věřila!
no dyť je to hrůza, jak sou ty lidi dneska drzý.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:50
- Nahlásit

Gerda
no dyť je to hrůza, jak sou ty lidi dneska drzý.

proč jsi neudělala tudlec pozici v pondělí? klikla bych ti! hele Alibabovi se to děsně líbilo, snažil se tim klikrem doma ovladat mě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:51
- Nahlásit

danajasa
Hele, tak úplně do podrobna nevím, ale Alzir prý fakt kousal slušně a v podstatě nic jinýho po něm psovod nechtěl. Řekla, bych, že to prostě měl v sobě, páč ohledně jeho psovoda se fakt nechci vyjadřovat k ničemu. Ohledně toho druhýho se musí muš zeptat, není tam zas tak dlouho, aby je tak dobře znal.
Ale zjistím, zjistím a poreferuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:53
- Nahlásit

Eldoguero
Gerda
Tak to už bude asi po ní. U čoklůch je leishmanioza docela masakrová záležitost.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele Alibabovi se to děsně líbilo, snažil se tim klikrem doma ovladat mě
při čem? a poslouchala jsi na klikání?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:55
- Nahlásit

kejtlin
poslouchala jsi na klikání?

ne, neměl žádný pamlsky!

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:56
- Nahlásit

Eldoguero
Jojojo budu zauzlována VámInáč pakonoj fotr je lotr je to mistřík v iro plošném a lavinuje Bárt s chovných dvorů páník jest záchranář,ale sem mu psala že cu poradit a nák to nevyšlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
proč jsi neudělala tudlec pozici v pondělí? klikla bych ti!
Jistě, kvůli kliknutí budu tahat luk a šípy ze skříně - si normální? ))

Alibabovi se to děsně líbilo, snažil se tim klikrem doma ovladat mě
příště mu puč Kokýnka, aby s nim mohl válet ty soudečky roztomilý )) A na co ti klikal?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
ne, neměl žádný pamlsky!

nj začátečník, šel na to blbje

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:58
- Nahlásit

Ha! Žumpí limonáda!

http://www.super.cz/vtipky/19999-novy-druh.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:58
- Nahlásit

Maky a Trix
Ona tam mluvila majitelka a něco podobnýho říkala, ale spíš tak jako doufaj, že jí má někdo třeba doma. Sice tam padla jakási informace o léčení, ale vzhledem k tv bych to opravdu brala s rezervou. Taky si myslím, že už není...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 21:59
- Nahlásit

Gerda
kejtlin

A na co ti klikal?
nj začátečník, šel na to blbje

nojo no, moc mu to nešlo. měl klikat na flašku, to bych nabízela činností, že by se divil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
nojo no, moc mu to nešlo. měl klikat na flašku, to bych nabízela činností, že by se divil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:05
- Nahlásit

danajasa
Já znám osobně jen dva lidi co s bosikama cvičej, a který občas vídám na akcích a řekla bych, že je to asi hodně o nervy. Celkem jsme si s jednou slečnou notovali loni na ZM, ale oba psi celkem pěkně čuchaj, poslušnost bych řekla taková hodně neukázněná až se mi chce říct příliš francouzky rozverná kousání, no prý žádná hitparáda, ale zas tak hrozný jak to většinou paničky popisují jsem to nikdy neviděla. Na druhou stranu věřím, že jsou ti psi, tak jak říkají hrozně náladoví, to znám sama víc než dobře, takže s nima soucítím

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:12
- Nahlásit

Eldoguero
danajasa
u nás na cvičáku je kluk co má dva. Oba si extra vybral a dovez z Francie, že budou pracovní, ty rodiče sou snad nějaký děsný děla,každej má teda rodiče jiný. Ten první nekouše téměř vůbec, druhej je takovej drobnější - boseron bonsja, ale říkal že je o hodně šikovnější, co sem ho viděla tak má chuť, kouše docela dobře a razantně, ale zatím jenom na vodítku, jinak sem ho neviděla

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:12
- Nahlásit

Eldoguero
francouzky rozverná
No celej pakůn tak to bude celoplošné postiženíDu koukat na tv sem náká naměko neska.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Všem
Tak RD řekl jedné mé známé, že mu už párkrát umrzli psi v kotcích. No, co to, kurva, je???

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:22
- Nahlásit

Vlčáčková
co to, kurva, je
Selekce slabčích kusů přírodní metoody,přece nebude vyteplovat boudy dyž má akorát pársettisíc příjem z prodeje kniha natáčení pro tv jo náký drobný za články v časopisech a sem tam mu věrní něco podarují

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak RD řekl jedné mé známé, že mu už párkrát umrzli psi v kotcích. No, co to, kurva, je???

??? cože??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:23
- Nahlásit

danajasa
taky bych řekla, trochu mi to připomíná briardy, ale ti mi přijdou ukázněnější o něco málo

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:24
- Nahlásit

Eldoguero
To je prej jedna banda akorát se liší dýlkou chlupu původně byli prej jedno ato samý pak se podělili něco jak pitbul versus am.staf

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 22:27
- Nahlásit

Alexa
Mě by třeba fakt zajímalo,jak se s tím dělá přímo ve Francii. Jak s tím cvičí i jak to cvičí, u nás jich těch pracovních zas tolik není a člověk jich moc nevídá, aby mohl nějak zvlášť soudit. Ale je pravda, že v podstatě pořád slýchám totéž...
Vlčáčková
Jako ale pani to si děláte pr... ne že je hovado hrozný a že blábolý kraviny, vč. vjecí mezi nebem a zemí budiž, ale tohle už je víc než hodně silná káva nemělo by se s tím už konečně něco dělat

<< 1 ... 6273 . 6274 . 6275 . 6276 . 6277 . 6278 . 6279 . 6280 . 6281 . 6282 . 6283 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání