| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Gerda
Mamka na frontě přece....
na fotce je první nebo druhá?????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:41
- Nahlásit
makrel
mě to příjde jak vopyčka s ustřelenejma ručičkama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:42 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Crysa
no právě, taky tam vidím něco hnusnýho, tak se ptám
Gerda
sedím tu s čepkou na hlavě, tak doufám, že jsi nelhala a že mě to vyléčí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:46
- Nahlásit
Crysa
makrel
žencký, jak by mohli takhle malý vopičce ustřelit vobě tlapky? To by netrefil ani Čak Noris!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:46
- Nahlásit
Alexa
na fotce je první nebo druhá?????
na na tý hlavni ))
Crysa
makrel
nemá ustřelený ručičky, je to jen špatná montáž na obrázek.
makrel
sedím tu s čepkou na hlavě, tak doufám, že jsi nelhala a že mě to vyléčí
no jako pokud už to máš zastydlý někde v dutinách, tak možná ani ne. Beru to jen podle sebe, že když mám nějakou tu hnusnou rýmu (nemám jí skoro nikdy), pomůže mi suchý horko na rozpuštění a vyčištění od hlenu. Fůůůůj - hlen je strašně hnusný slovo a věc.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:47
- Nahlásit
gabifi
a co to tam má teda červenýho, no?
já už tady po dnešním boxeřím tématu čekám jen samý hnusárny, se nedif
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:48
- Nahlásit
Gerda
jo, včera jsem smrkala jak blbá, ale teď se to nějak zastavilo, tak ten bordel musím rychle vyhnat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:49
- Nahlásit
makrel
je to z fejsbúku "Real Men are Kind to Animals", tam je to spíš o lidech, co zvířata zachraňují. Občas sou tam príma fotečky, co člověka nabijou, že svět není úplně v prdeli.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:51
- Nahlásit
gabifi
aha, tak to mi teda nějak vůbec nedošlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:54
- Nahlásit
makrel
tak to mi teda nějak vůbec nedošlo
prostě jakože nebude střílet na lidi, dokud opička z tý hlavně nesleze, aby se jí netřásla prdelka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:55
- Nahlásit
Jen sem člověk vleze, hned se nasere - viz boxer vedle!
Zdar dámy. Jsem doma. Nasraná z práce, nasraná odsud, prostě nasraná......!!!!!!!!!!
Co je novýho? Kromě toho, že Adidaska je sprostá do televize.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:05
- Nahlásit
Jo a děcka, udělala sem si velikou radost, tak dlouho čekám, až se zase objeví knížky od Laury Joh Rowlandový, až sem prošvihla novou knihu, kterou vydala - objednávám si knížky v araře, ale tam je dlouhodobě teď nemaj, najednou na mě vykoukly na abz knížkách, tož sem si hnedle objednala, přesto mi ještě dvě chyběj - Palác dračího krále a Samurajova žena - nemáte je někdo? Ale vy to asi nečtete, že ne? Jsou to takový příběhy ze starýho japoncka, o císařskym vyšetřovateli, dycky končej dobře a sou děěěěsně napínavý. A on je strašně kladnej hrdina a je to něco jako povídky Soudce Ťi.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:14
- Nahlásit
čus bus, byli jsme na kontrole u veta ortopeda a děsně se vofňoval, že krmim masem a řek, že mám chodit s rambíkem 5 krát denně ven na krátkou procházku na vodítku s tim na něj ale prdim, to by z toho toho psa asi jeblo!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
chodit s rambíkem 5 krát denně ven na krátkou procházku na vodítku
Na to se vykašli. Co by z toho života ten pes měl? Podle mě je lepší nechat toho psa, aby si užil života maximálně v jeho možnostech i za cenu toho, že mu to ten život možná trochu zkrátí...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
Btw: kdybys chodila se psama na vodítku, tak ses zase nemusela ztrapnit f televízi.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:24
- Nahlásit
pawLINka
kdybys chodila se psama na vodítku, tak ses zase nemusela ztrapnit f televízi.
no anebo je mohla mít na stopovačce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:30
- Nahlásit
prosimvás uš se jede??
Krysa
stěhuješ se s náma k adydasce?????
su nasraté bo nanda má taky rozřízlej polštářek jako crysa tudle..pěkně přes celý,kref jí tekla vod 10 do ted..teda jakmile na to šlápne coš je furt.Uš ste zacelený a jak dlouho to trvalo??
zuzanarosakova
byli jsme na kontrole u veta ortopeda a děsně se vofňoval, že krmim masem a řek, že mám chodit s rambíkem 5 krát denně ven na krátkou procházku na vodítku
leda hovno,ségra jenom tady na czpsu je x případů kdy psi už měli bejt dávno mrtví,až se mi bé chtít , najdu ti to..třá namátkou wami,garfield..ty maj takový kousky..každej normální pejskař ti řekne,že jednak rači život kratší ale pořádnej než nějaký zdechání..to je vo ničem.a taky ti řeknou že veti se často mýlí..naštěstí.-)))) kerej vortopét to byl esi se můžu voptat?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:31
- Nahlásit
pawLINka
Btw: kdybys chodila se psama na vodítku, tak ses zase nemusela ztrapnit f televízi.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:32
- Nahlásit
adidaska
A kerý grancle ti vlastně doporučil?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:32
- Nahlásit
pawLINka
kdybys chodila se psama na vodítku, tak ses zase nemusela ztrapnit f televízi
jestli von ten vet nemá ňáký známý v TV Barrandov a nechtěl mi to tak nenápadně naznačit, jako, abych se už příště neztrapnila .
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Zdar lidi, su zpět
Biluška
Si myslím paní, že se pletete. Že právě do lesa může gde gdo - na houby, na borůfky a tak. A že majitel to zakázat nesmí. Stejně tak tam můžou picálisti Zrovna nedávno se tu přece řešilo, že picálisti můžou klidně až na zahradu pokud tam vběhne zvěř. Picálisti prostě v tomhle státě můžou všechno
Pani jestli vám policajti vlezli na pozemek jen tak bez nějakýho důvodnýho podezření ... tak se sami dopouští přestupku a dost pravděpodobně jen hřeší na to, že to lidi nevědí. Pokud nemá důvodné podezření, že něco u vás na pozemku by mohlo nějak souviset s trestným činem, tak k vám sám prostě nesmí ani ministr vnitra vosobně
Totéž platí o lese a jakýkoliv třeba louce, majitel není povinnen oplotit si svůj pozemek, ale pokud nechce, aby mu tam někdo lezl, musí si ho jasně označit cedulí soukromý pozemek vstup zakázán. Jestliže tam někdo vleze, je to totéž, jakoby vám někdo lezl na zahradu. Týká se i houbařů a sběratelů lesních plodů, naprosto nehraje roli, jestli je to les nebo dvorek za barákem.
Akorát, že u toho lesa máte větší povinnosti ohledně péče, ale to už je jiná otázka
Alexa
Hele pani tohle fakt jako nechápu, není to tak dlouho, co jsme jakožto honební společenstvo řešili jistý problém. Týkalo se mimo jiné také jednoho lesa, který patřil ňákejm černoprdelníkům. Bylo to jen pár hektarů, důvod teď není až tak podstatnej. Oni si les oplotili, natloukli dokola cedule a fertyk
Přes jejich les vedla obecní cesta, kterou oni tímto oplotili taky, tudíž nebylo možný jí užívat atd.
Přesto, že se vše dostalo až k soudu (primárně se jednalo o jinou záležitost, ale projednávalo se i toto), dostali za pravdu černoprdelníci, nikdo jim do lesa nesměl vlízt, páč byl soukromej, nesmělo se na něm provozovat právo myslivosti, ani sběr hub a lesních plodů.
Těžbu a údržbu lesa si zařizovali u firmy sami.
Taktéž je oplocenej a nepřístupnej třeba les v bývalým vojenským prostoru Hajniště, kde už dávno, pradávno žádnej vojenskej prostor není.
I zde mi bylo vysvětleno právníkem, že jest to v nájmu jisté firmy a ti si s tím můžou de facto dělat co chtěj.
Takže fakt nevím co si o tom mám teď myslet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:36
- Nahlásit
pawLINka
A kerý grancle ti vlastně doporučil
nejdřív ňáký na podporu pohybu (dřív jsme měli RC mobility support - to schválil) a když jsem řekla, že dáváme Alavis, tak řekl, že kterýkoli drahý a dobrý grancle. A nakonec se nechal obměkčit a řek, že teda když jim to maso dělá dobře na zažívání a když máme krevní testy v pořádku, tak jim to snad na ty klouby nemůže snad ublížit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
když jim to maso dělá dobře na zažívání a když máme krevní testy v pořádku, tak jim to snad na ty klouby nemůže snad ublížit
ty kráááso a na todle študoval takovejch let
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
ty kráááso a na todle študoval takovejch let
no jo, řikal, že jako ví, že na mase vyrostly generace psů, ale že granule jsou zázrak! uplně jsem měla před očima obraz kokyho, jak stojí nad miskou a kouká na mě stylem: prosimtě já to nechci, tak mi to už necpi, zadši zdechnu hlady než todle!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenom tady na czpsu je x případů kdy psi už měli bejt dávno mrtví,až se mi bé chtít , najdu ti to..třá namátkou wami,garfield..ty maj takový kousky..každej normální pejskař ti řekne,že jednak rači život kratší ale pořádnej než nějaký zdechání..to je vo ničem.a taky ti řeknou že veti se často mýlí..naštěstí.-))))
Jednoho z těchto "mrzáků" mám doma. Navzdory tomu, že veti tvrdili, že nebude ani chodit závodila deset let v agi. A závodila sakra dobře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:58
- Nahlásit
Jdu se naložit s kulichem na hlavě do vany. kdyby něco, tak mi to poradila Gerda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:00
- Nahlásit
makrel
Jdu se naložit s kulichem na hlavě do vany. kdyby něco, tak mi to poradila Gerda
hele a neměla bys toho kulicha sundat a nasadit až po koupeli?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:01
- Nahlásit
Eldoguero
O pár stránek zpátky dávala Alexa výňatek z jakéhosi zákona. Fakt prostě do lesa může každej, vyjímkou jsou jen jakési vojenské lesy.
Ale když tak nad tím teď přemýšlím tak kousek od nás je jakási megaobora obehnaná absolutně nepřekonatelným plotem. Brány jsou tam jak pro king-konga. Velikostně přes půl Osoblažska. Údajně to má být obora pro chov jelenů. Ale podle úrovně střežení tam spíš NASA vyvíjí jaderné hlavice, nebo tak něco
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:02
- Nahlásit
Zdááár tak barák je velmi pěkně rozkopaná ruina ovšem má uzavřený dvorek velmi větší zahrádku a muš je unesen je tam sklépek kde asi straší pak náký kůlničkya v ceku sem nadšená taky projistotu sem si vzala inteligentní maminku páč vona jediná to semnou myslí dobře vzhledem k tomu,že nevomdlela tak to vidím nadějně do roka a do dne budu mít svoje kozy!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:02
- Nahlásit
Biluška
Navzdory tomu, že veti tvrdili, že nebude ani chodit závodila deset let v agi. A závodila sakra dobře
jako Rambík občas zakulhá, tak mu dám pár dní klídek a je to zas dobrý, ale nebudu s nim chodit celej život na vodítku jako! A to mi Ketty řikala, ať se zeptám, jestli s nim můžu dělat obranu s těma kloubama, bo jsem tu psala, že to chci zkusit. To jsem se ani neodvážila, to by určitě omdlel
|