Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / co kupujete v e-shopech?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:57
- Nahlásit

Danča
ne Praha to opravdu není, ale Olomouc je taky velký město.
Spíš je to tím, že majitelé jsou pejskaři a ví, co asi zákazník očekává, ale opravdu tam mají vše za perfektní ceny.

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:05
- Nahlásit

Tak to je super a neoprenovou botičku tam nemají? Někdo se tu po ní sháněl.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:11
- Nahlásit

Danča
to bylo na mě? Jo, mají botičky od manmatu

Saita
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:16
- Nahlásit

Danča:
Já teď často jezdím do vedlejšího města a tam je to o dost lepší, tak nakupuju hodně tam. Někdy je to ale v těch zverimexech zoufalé. Mě připadne že jsou ale taky hodně zavislí na dodavatelých. Když ten něco nemá, nemá ani zverimex.
Ebony:
Kde v Olomouci je ten zverimex?

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:17
- Nahlásit

Saita
u Baumaxu, za kolejema vlevo u cesty, jmenuje se HART

Saita
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:24
- Nahlásit

Ebony
Dík. Rok jsem v Olmíku bydlela, vím o něm, ale nikdy jsem tam nebyla. Docela dobrý zverimex na pamlsky se mi zdál Max u Prioru. Měli tam takové, které jsem jinde nemohla ani sehnat a dyžtak objednali.

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:25
- Nahlásit

Ebony
jo, promiň, zapoměla jsem oslovit, ptal se na první straně Redhead na tyhle botky, ale teď jsem si všimla, že v praze, ale aspoň třeba při hledání pomůže, že jsou i od manmatu.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:30
- Nahlásit

Saita
jo do Maxu taky občas zajdu, když jsem ve městě, ale připadá mi že poslední dobou omezili sortiment

redhead
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:58
- Nahlásit

Danča
Botičky už máme Z obchodu na Ládví. Tam mají fakt velký výběr všeho možnýho. Botky jsou od Trixie, prodávaj je po dvou a fakt dobrý. Pes má tu packu dost bolavou, tak to jistě ocení Jo, a mám staforda.

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:03
- Nahlásit

redhead
Taky chodím nakupovat tam na Ládví, maj tam docela výběr.
Kolik stojí takové botičky?

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:05
- Nahlásit

Danča
kam na ladvi prosim?

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:11
- Nahlásit

nika00
Blízka metra vedle Alberta. Je to takovej rohovej krámek naproti casínku ládví, vedle je optikum a snad e.banka.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:18
- Nahlásit

MAX v Olmíku taky znám, dřív tam měli hrníčky s psama - a fakt takové hezké, ne obyčejné. A hračky též docela slušné ceny.
Jinak souhlasím že Wamin obchod je zatím s cenama vesměs bezkonkurenční

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:20 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit

nika00 + redhead
bydlíš na Ládví? Pojď někdy venčit, my bydlíme na Okrouhlíku.

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:30
- Nahlásit

bydlim v cimicich...
jezdim na kobylisy...to je od ladvi kousek...

Danča
myslim ze uz jsme se domlouvaly...moje fenule doharava
takze urco vyrazime..

jo a nevis prosim te do kolika maji v tom zveraku otevreno??? a jestli tam maj i o vikendu?

redhead
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:48
- Nahlásit

Danča
Ty botky stály 215,- dva kusy. My bydlíme na Proseku. Co máš za pejska?

Danča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 19:08
- Nahlásit

nika00
jo určitě jo, jezdíš do kobylis venčit? A kam? To můžem jít venčit k nám na okrouhlík, jestli to znáš, je to přírodní rezervace mezi kobylis. a ládvím.

redhead
tak jsem o něco chytřejší až bude zranění packy.
RR 7měsíců - absolutní koloušek, prozatím bez známky dominance a velice hravý...výborný společník ke společnému venčení

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 10:27
- Nahlásit

tak jsem vcera byla ve zveraku na ladvi a musim rict ze teda nic moc...
nic moc vyber...je to tam prtavy, namackany, neprehledny...kdyz sem stala ve fronte, prodavacky furt resili rybicky...kdyz uz sem konecne prisla na radu zacli se tam dohadovat a vypravet o tom jak jejich rybicky chcipaj...kdyz uz se mi konecne venovyli a ja chtela lakadlo pro kocku...dala mi nejdriv odpuzovac...pak sem ji nakonec musela sama nasmerovat...kdyz sem se ptala na dostihovy nahubek, koukala na me jak na blazna...ze prej v tom dela 15 let ale ze o nicem takovym neslysela..
no zaplatila jsem a byla jsem pryc

abby
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:15 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

My kupujeme hlavně granule.S cenama v obchodě se to nedá strovnat.A mám to třeba druhej den i s dovozem (http://e-shop.labradorka-anne.com).Vždy cky přikoupím nějaký dentální plátky a tak,ale i tak nejvíc pamsků (buvolí kostričky,....) kupuju v obchodě.
Věci,co se musí vyzkoušet kupuju nejvíc ve zveráku nebo se tam jdu mrknout a pokud to nemají,objednávám přes net.
Výstavy jsou pěknej průšvih

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:18
- Nahlásit

abby
kde objednavas granule na netu?

abby
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:20
- Nahlásit

nika00

Tady: http://e-shop.labradorka-anne.com/index.php
a nemůžu si stěžovat.Teď chci přejít na Eagle PAck a ten tam nemají,tak musím hledat novýho prodejce.
Psal mi michalm,že bude mít obchůdek a viděla jsem ceny,takže to budu brát asi od něj.Až budu vědět,www stránky,tak ti napíšu.Máš ICQ?

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:22
- Nahlásit

abby
tam ja kupuju taky )
musela sem si to nechat dovezt na postu neb jsem to nemohla v praci vzit a doma nikdo nebyl..na poste mi jeden pytel trhli

jinak icq nemam..mam jen skype..

Danča
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:33
- Nahlásit

nika00
ahoj, já tam chodím nakupovat x-krát týdně a nemám problém, prodavačka mi ochotně pomáhala vybírat oblečky, s granulema mi taky poradili, domluvila jsem se tam s nima i na vystavení krabic na psí sbírku, když to shrnu..ochotně mi vždy vyšli vstříc..a to, že to tam maj našprajcovaný mi a ni tak nevadí, protože kde to tak nemaj?

Jak se má feňule, ještě hárá? Nechceš jít venčit do kobylis?

abby
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:54
- Nahlásit

nika00

Buď ráda,já jsem byla max. spokojená.Kdybych nemusela,tak neodcházím.Hanča s Alešem jsou super a člověk má pocit,že to zůstává tzv. doma

Tak mi napiš skype nebo to pošli na email (pod členem).

Frog
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:02
- Nahlásit

Dříve jsem si objednávala z internetových obchodů hlavně krmivo, nyní když krmím masem, tak to jsou hlavně vitamíny, pamlsky, hračky, výcvikové pomůcky atd. Jsem z Brna a objednávám hlavně odtud www.psikralovstvi.cz .

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:54
- Nahlásit

abby
na skype me najde jako verca003
(sem na nem jen v prac dobe..tzn po-pa 9-17)

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:56
- Nahlásit

Danča
jeste se voblizuje ale snad uz nehara...
dneska bych chtela odejit z prace driv...treba kolem 3...nechces jit tedy dneska?

Danča
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:05
- Nahlásit

nika00
jéééé, to zrovna nemůžu. Jsem v práci do půl čtvrtý a pak jedem kvůli bytu a bůh ví, kdy se vrátíme, ale co třeba zítra? Já bydlím fakt kousek, tak je mi to celkem jedno kdy a v kolik..

Jinak Vincentovi je jen 7měsíců, ale je dost čilej a jestli ještě nemá úplně po hárání on to určitě zmerčí

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:10
- Nahlásit

Danča
aha..ja jinak delam do 6 takze odpoledne venci pritel a vecer spolecne..nebo muzu jen ja..to je fuk...
ale ve vsedni den muzu az tak kolem 7

jinak ja jsem u sandy uz nic nevidela...vykoupali jsme ji i samponem...takze jsme tu vonavku trosku prebyli. Kdyz bych vzala i JImmyho tak myslim ze by blbli spolu..sandy moc neblbne

Danča
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:43
- Nahlásit

nika00
No tak třeba tenhle víkend...?

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání