| Autor |
Zpráva |
Danča
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:05 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit
Ahoj, možná zdánlivě divnej dotaz, ale zajímá mě, jestli nakupujete radši ve zverimexech nebo přes internet v e-shopech a co všechno a nejčastěji přes net kupujete?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:13
- Nahlásit
Danča
kupovala jsem granule - jsou levnější obvykle až od 20%, pak věci, které se obtížně v kamenných obchodech shánějí (např. postroj, tažná šňůra...) a o kterých si něco v daném e-obchodě přečtu nebo mám referenci,taky mám spíš čas se mrknout na net, než lítat po městě...
A když už jsem brala granule, tak jsem si k tomu přibrala i hračky.
Shrnu - to, co je levnější, méně dostupné a nebo speciální (nemají jinde...).
Naopak v kamenných kupuju maso, doplňky, rychlozničitelné hračky, pamlsky, atd.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 20:19
- Nahlásit
kupovala jsem granule - jsou levnější obvykle až od 20%
fakt? já jsem nikde nenašla granule levnější než u nás ve zveráku, a když si přičtu poštovný...
tedy až na svou dvorní dodavatelku..... ale ta není klasický e-shop, ta mi to vozí pod nos
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:15
- Nahlásit
Ebony
já nakupovala buď od schnauzer-shopu a nebo Labra.cz - a tam měli odvoz zdarma, bo jsou místní... A fakt minimálně o 150 kč levnější... (pokud to bylo na dobírku, pak jsem přibrala ty levnější hračky, ať mám lepší pocit ale zas to bylo až domů )
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:21
- Nahlásit
Ebony
určitě se dají na netu sehnat věci včetně pytlů s granulemi levněji, než ve zverimexu, chce to projít víc shopů a vždycky si nějak vyberu - levněji. A většina e-shopů má od nějaké ceny cca 1500,- odvoz do domu zdarma. Vzhledem k tomu, že berem pytle min. 15kg, tak se to vyplatí+nejsem řidič a při tahání se s takovým pytlem ze zveráče bych vypustila duši.
taky beru při objednávce žrádla i nějakou hračku, nebo psí potah do auta a pod.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:43
- Nahlásit
Danča
berem pytle min. 15kg, tak se to vyplatí+nejsem řidič a při tahání se s takovým pytlem ze zveráče bych v
přesně tak. psí potah do auta a pod.
vidíš, na to jsem zapomněla, taky jsem brala
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 22:32 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
my nakupujem z Allpet.cz berem granule a jsou o 200,- levnejsi nez u nas ve zveráči
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 23:11
- Nahlásit
My nakupujeme z mujpes.cz. Krátké dodací lhúty a nad 700,- rozvoz zdarma Teď jsem brala i z baron.cz a taky v pohodě. Mimochodem, nevíte nějaký obchod v Praze, kde by se dala koupit na neoprénová bota? Pes si urval dráp, tak kvúli těm posoleným chodníkúm...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 08:48
- Nahlásit
redhead
To bude taky záležet na tom, odkud jsi, třeba na P-1 je ZOO- Bohouš a je ve Vladislavový, další prodejnu mají někde na P-2. Mají i webový stránky. Další dobrej obchod je na P-3 Canino a ti taky mají web. stránky. Další nevím.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:10 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit
redhead
To jsou zajímavý vychytávky, co oni pro ty psi nevymyslej..
každopádně nevím, nikdy jsem to ani neslyšela, ale viděla jsem na netu prodávat jiný psí botičky - asi to byly normální kecky
a co kupujete? Jen granule nebo i jiný věci? teď teda kromě té neoprenové botičky..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:13
- Nahlásit
Danča
boticky pro psy z neoprenu (pripadne z fleecu) delavaji firmy s potrebama pro mushery...
Kdyz dojde ke zraneni tlapy, tak boticka tlapu chrani perd dalsim poskozovanim, pred vlhkem a umoznuje tak jeji lepsi hojeni...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:18
- Nahlásit
wami
máš nějakou botičku? že bys mi jí vzala na sraz... to víš, my, co neustále máme nějaký zraněný na tlapce....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:21
- Nahlásit
Danča
jinak já taky kupuju granule, jednak ty, co kupuju v kamenném nemaj a jednak když kouknu na ceny, tak to bejvá mnohem levnější... a když už beru granule, tak samozřejmě přihodím nějaké ty "nezbytnosti". Netroufla jsem si na netu koupit řetízkový obojek, obleček.... JO, a musím říct, že pohroma pro mojí peněženku, je výstava, tam vždycky nakoupím tolik věcí, že teď jsem na netu nenakupovala asi rok....
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:27
- Nahlásit
Mel
My jsme zatím ještě na výstavě nebyli, ale pokud je to jak říkáš, tak to je průser i pro mě. Asi jsem fakt ulítlá, ale já pořád pro psa něco kupuju, i když zrovna vím, že moc nevycházím, tak stejně při objednávání granulí přidám nějaké blbosti - sada kartáčků a zubní pastu, potah do auta, hračky, ůstní sprej atd.Baví mě to nakupovat pro něj víc než pro sebe. Pořád bych něco kupovala. Když jsem koupila foodbag, tak se na mě přítel díval, jak na blázna.
Na těch výstavách je to levnější, nebo maj širší výběr?
|
duli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:31
- Nahlásit
Mel
jo vystavy...to zname....vdycky si vezmu jen par penez abych neutracela a pak zjistim ze se b blizkosti vyskytuje bankomat a uz to frci.......jednou jsem vzala na vystavu pritula ten jen valil oci jak luftuju penezenku....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:33
- Nahlásit
Mi se líbí obchod od Wami. Když potřebuju obojek, postroj, vodítko...a že potřebuju dost, protože ztrácím, tak mi to nejen doveze, ale odborně poradí
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:35
- Nahlásit
Danča
no, někdy je to levnější, někdy bohužel dražší... jenže je výhoda, že to vidíš pěkně naživo a když máš s sebou psa, tak to můžeš i vyzkoušet....
duli
jj, na jarní NVP v Letňanech jsem nechala asi bůra... vůbec nevím, za co, ale máme boží obojky, vodítka, apod. Zase je asi výhoda, když jsem na jaře tam nechala takovýhle prachy, že teď na podzim když jsem tam chodila, tak jsem zjistila, že už vlastně všechno mám a koupila jenom obleček a granule, na které měli tak boží akci, že to nešlo nekoupit (při koupi jednoho pytle byl druhý zdarma - no nekup to... teď máme granule tak do května)
|
duli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:39
- Nahlásit
Mel
ja s uz nemuzu dockat vystavy v brne.....uz mam seznam co nakoupit....asi na to budu muset udelat banku....
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 09:53
- Nahlásit
duli
jo tak do těch letňan ny jarní výstavu jdeme taky, takže říkáš..pořádně šetřit...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 10:55
- Nahlásit
Danča
Kupuju hlavně granule, Objednávám dva 15kg pytle najednou, tak by se mi to proneslo a pán mi to donese až před kvartýr Na Baronovi jsem teď brala psovi Konga a abych ušetřila na poštovným, tak jsem přiobjednala spoustu "nezbytností" v podobě pamlskú, mňamek a moje peněženka na poště velmi plakala Jinak mám i oblek z netu a v pohodě.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:09
- Nahlásit
redhead
hmm, taky jsem koukala na oblečky a na netu, ale trochu jsem si řikala, že je to risk, buď to vyjde a bude mu a nebo ne, nakonec jsem nevybrala nic.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:13
- Nahlásit
Danča
My máme ten od Manmatu, ale je fakt, že jsem mu ho na výstavě vyzkoušela a pak objednala na netu. Jinak bych tu velikost taky netrefila
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:27
- Nahlásit
redhead
na ty jsem taky koukala. Docela mě pobavilo co jsem všechno na netu našla za oblečky, kromě těch klasickej i takový, který nosí v dnešní dobře teenageři. např. růžové mikiny s kapucí a s potisky, džínové bundy apod. Docela mě to až vyděsilo, to je podle mého už velký ,,úlet,, + psí botičky tenisky, taky dobrý.
Ale ta neoprenová botka pro zranění je fakt super, až tady jsem se o ní dozvěděla, dobrej typ.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:33
- Nahlásit
Danča
Některý oblečky už jsou trochu přehnaný, zvlášť ty od Puppia, s kamínkama od Swarovski a pod. My máme docela normal oblek, ale stejně ho nosí jen když už je moc zima, tak ho letos zatím neužil Jdu se mrknout po tý botě, ať múžem s pesanem do sněhu
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:41
- Nahlásit
redhead
a co máš za pejska?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:10
- Nahlásit
Danča
Na netu znám skoro všechny obchody, žádný zatím, až na Wami, nebyl levnější než náš zverimex....kde mají naprosto vše pro psy, a co nemají, okamžitě objednají, takže to bude spíš tím naším zverákem
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:39
- Nahlásit
Já na netu kupuju všechno možné, od kosmetiky, hřebenů, pamlsků, hraček, oblečků, doplňků výživy. Ono u nás v jednom zverimexu mají z lepších granulí akorád eukanubu. A to jeden pytel pro seniory a prodávají to všem co chtějí lepší granule většinou pro menšího psa. Co je to za značku ani neřeknou, argumentují tím, že to lidi hodně berou(je jedno jestli je to pro štěně). V druhém obchodě mají alespoň Hillsky(docela levné), ale když po nich chci nějaké jiné granule, pamlsky, tak prostě nemají a dodavatel nic takového nevede. Hračky nic moc, pamlsky nic moc(navíc teď nedávno jsem nějaké koupila a jsou nějaké bílé a divně smrdí- předtím nikdy takové nebyly- tak půjdu reklamovat). Ale štve mě to už strašně. Zlatý internet.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:47
- Nahlásit
Ebony
a to bydlíš kde? řekla bych, že Praha to asi nebude,co?
Tak když máš tak super zverák, ani objednávat z netu nemusíš.
U nás ve zverimexu na Ládví maj docela velkej výběr od granulí až po hračky,obojky atd. ale setjně na tom netu seženu ještě něco víc a hlavně teda levněji.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:55
- Nahlásit
Danča
na shopschnauzer jsem koupila např. ještě trimovací hrábě, před rokem. A ty jsem v obchodě jen tak nenašla....
Jinak souhlasím, že ty "nezbytnosti" jsou vždy vyvážením oné "levnosti" na e-shopech
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 12:55
- Nahlásit
Saita
to jsi mi připoměla zverimexi v Přelouči a pak někde po cestě na chatu, ani už nevim jestli to bylo za hradcem nebo kde, ale to byl děs!!!! V Přelouči měli nejlepší značku Acanu a nic víc. Pak už jen Chapi a Pedigree a spoustu ekonomek, které ani neznám.
Acana jen 15kg, ale jen jeden druh - pro dospělé, pro štěňata nic a pro štěňata velkých plemen už vůbec ne, snad ani nevěděla, že se to taky dělá..hraček jen pár a zoufalých..
asi špatnej obchod
Už vím, v Jaroměři byl ten druhý obchod a to bylo teda lepší, víc druhů sem tam i nějaká superpremiovka, měli i vážený supermremiovky, ale to bych asi nebrala..bílí štítek s nápisem ProPlan 1kg mě nepřesvědčuje o tom, že to fakt ten ProPlan je. Měli tami lepší výběr hraček a pod.
|