| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:48
- Nahlásit
PetraK
Hele a ty to šlapání už nech jako kolikrát mám říkat, že šlapu jen na rotopedu? no? NAvíc... Mám takovej blbej pocit, že "větrníčkový" domy pro slepý lidi a zároveň lidi bez hmatu ještě nejsou nikde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:51 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
holkýýýý já se vám zapomněla pochlubit, že v sobotu jdu plesááát teda asi na tom neni nic k chlubení, protože na sobotu máme naplánovanej výlet s pesanama, takže už se vidim, jak po dni v pohorkách lezu do parníků - pardón, lodiček - beru šaty a jdu směr taneční parkét
jo a dodám, že výlet se bude konat asi v půl metru sněhu, páč jaksi u tatínka sněží, a sněží, a sněží ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:02
- Nahlásit
Tak to já se chlubím, že dneska jdem do divadlaaa a Jesus Christ Superstar uz se tesim, sice jsem na tom už jednou byla, ale co už
A ještě se chlubím (i když Janiii už ví), že po 6 letech jsem VEverku konečně naučila povel "mrtvej", sice ho dělá na "chcípni" a musím jí hodně pomáhat, ale dělá. Jupí jupí jupí, není to takovej retard, jak jsem si myslela
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:08 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Eimy
není to takovej retard, jak jsem si myslela tak v tom případě chápu, že ses urazila když jsem psala že je šikovná po paničce, když si o ní myslíš takový věci ale já to myslela fakt dobře, že jste holky šikovný ....
a hele, retard jsem já, taky berni učim nesmyslný povely - např. tomu, když se rozkročim a berni mi kličnuje mezi nohama, tak tomu jsem dala povel Elipsa, takže jsem za magora, když řeknu elipsa a Berni začne prolejzat nohama
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:29
- Nahlásit
Janiii
tak to my na to mame povel "osm" prece jen mi prijde, ze to osmicku pripomina vic, nez elipsu ale proti gustu treba pro tebe je to to samy, vim ja?
no nic ja valim za pritulickem toz se tu holky mějte
Jinak k povelum, ja Eimy jednu dobu ucila "jak se jmenujes?" a vona na to mela dvakrat steknout, jakoze "Ei" "My" a docela ji to slo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:02
- Nahlásit
Eimy
no joo, taky se to snažim přeučit na "Vosum" ale berni je zvyklá na elipsu no ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Eimy
domy pro slepý lidi a zároveň lidi bez hmatu ještě nejsou nikde
že bys mi jako vypíchla vočička a usekla ručičky????
Janiii
jsem kulturním barbar - na ples ani héverem , to by to dopadlo
Jinak mě Ešus na povel Mrtvý pes předvádí povel Dementní pes
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:21
- Nahlásit
Jinak mě Ešus na povel Mrtvý pes předvádí povel Dementní pes
můžeš popsat rozdíl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:35
- Nahlásit
Janiii
při povelu Mrtvý pes, povelovaný jedinec leží bez hnutí na boku, simuluje zcepenění a ani brvou nehne.
Při povelu Dementní pes, povelovaný jedinec leží na boku, hrabe u toho nohama, huhlomumlá, koulí očima a tváří se jako debil říznutej s kreténem.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:14
- Nahlásit
PetraK
hurááá, děkuji za definici a objasnění! když po Berni při cvičení něco chci už vím že se jen blbě neválí, ale ovládá povel Dementní pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:11
- Nahlásit
Janiii
No měla ses zeptat dávno u kapacíty . Povel dementní pes nám jde ze všeho nejlíp
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:46
- Nahlásit
dneska jsem byla pochválená na ingliš lesn kolegyně mě nechala ve štychu, klidně si doma zvrací místo aby se vzdělávala
psal mi taťulda, že mají asi štvrt metru sněhůůů, to se bude Berni líbit to budou velikonoční fotky panečku .... a tatina se rozhoduje, zda dům vyzdobit velikonočně nebo nechat vánoční výzdobu (tedy bez stromečku)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
Janiii
Buď ráda, že zvrací kolegyňa a už nezvrací Berni, ne? Musíš na všem hledat to pozitivní.
Nechala bych tu vánoční, bude se ještě nějakou dobu určitě hodit, podle předpovědi.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:02
- Nahlásit
PetraK
Nechala bych tu vánoční
to víš, chlap v domácnosti, přece nebude měnit ubrus hned po vánocích, když neni špinavej .... a už tam zůstal a jak vidí, dobře udělal
ale zas se budou dobře dělat velikonoční fotky - pomlázku zapíchnu vedle Berni do sněhu, BErni taky zapíchnu do sněhu, a basta!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
Janiii
BErni taky zapíchnu do sněhu
vidím to spíš na to že Berni zapíchne paničku do sněhu a basta!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:43
- Nahlásit
PetraK
uvidíme jak to všechno dopadne, v pondělí večer vám sem dám fotky ať to můžete posoudit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 11:06
- Nahlásit
poslušně hlásím že se činím, neflákám se a dneska jdem dozdobit velikonočně náš včerejší výtvor - uznali jsme, že uděláme teda velikonoční výzdobu, takže dostane do ruky pomlázku a na hlavu místo kýble ošatku s kraslicema
foto je opravdu ze včerejšího odpoledne, a ještě že tak, dneska od rána sněží
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 00:10
- Nahlásit
Tak poslušně hlásím, že jsem doma, na Velikonoce jsme byli s přitulem u nich, sníh tam taky napad, já jsem seřezaná jak ještě nikdy (je fakt, že pánové moooooc hezky voněli, když nás opouštěli ) Ale byla to docela sranda Jak prožila Veverucha svatky velikonoční, netuším, vzhledem ke komplikacím s přítulovým objížděním známejch jsme nakonec dojeli do Brna až v 11 v noci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:13
- Nahlásit
Janiii
Tak mi to připomíná Krakonoše a lyžníky
My se málem nedostali z chalupy, páč příjezdová cesta necelý kilák úvozovou cestou rozježděnou traktorem, se počasím ještě vylepšila a vypadalo to, že budeme muset nechat auto u chalupy a jet domů vlakem - jak bych cestovala s Ešusem bez vodítka a náhubku ve vlaku si nějak nedovedu představit. Teda Ešus by problém neměl, lehnul by a chrně by. Ale nevím co na to průvodčí. Tak jsem začla špekulovat - ve sklepě našla ucho od nějaký kabely s karabinou, tak to jsem pojala jako vodítko a místo náhubku ustříhla kus obinadla a byla jsem ready . Naštěstí drahá půle je mnohem šikovnější řidič než já a naše milá Fabie, je tak trochu už naučená, že je převlečená za off-rouďáka, takže jsme to vyjelíííííí!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
Tak vy si tady píšete, že se vás straním a když něco napíšu, tak se nikdo neozve... no jo no jo To tak bejvá, jsem jak vzduch, coo? Když tady jsem, tak si mě nevšímáte, ale když zmizím, nemůžete beze mě žít
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:35
- Nahlásit
PetraK
no vidiš jakej seš vynalézavej tvor!!!
Eimy
no promiiiň, ale v 00:19 na internetu obvykle nesedím ale jinak si neskonale vážíme každého tvého slova
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
Janiii
To bylo rejpnutí spíš do Ešusové teda To víš, žárlím, žárlím, že tobě napíše a mně ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:07
- Nahlásit
Eimy
Nejni důvod žárlit, páč je to jen vo tom, že se mi tam to Eimy, díky mý nehorázný demenci neobtisklo. Ta poznámka o tom Krakonošovi a lyžnících byla pro fšeckny, nejenom pro Janiii.
Já sem totiž dneska v jednom kole a navíc naštvaná (tedy já jsem víc než naštvaná, ale to tady psát nemůžu, páč je to sprostý ), kvůlivá tý debilní bábě z Jarošva, takže mi to dneska v makovici nefachá, páč jsem spala asi štyry hoďky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:12
- Nahlásit
PetraK
taky jsem něčo přečetla, je to hnus velebnosti, jdu blejt
no a jinak u Berni na webu jsou všechny velikonoční fotky, tak jestli si chcete zlepšit náladu ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:36
- Nahlásit
Janiii
já jsem z toho fakt nějak moc přejetá. Asi nejsem normální. Byla jsem nastartovaná, jak to všechno posbírám, dáme to dohromady, pošleme a tak. A nakonec se těm chudákům nemůže pomoct, protože je ta šmejdská krysa někda zašantročila. Mám vztek, hroznej vztek a nemůžu ho někde vybít. Přijít mi ta kraksna pod ruku, udělám z ní puzzle. Nesnáším týrání jakýchkoliv živých tvorů a nesnáším bezmoc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:11
- Nahlásit
Janiii[b]Eimy
[/b]
čoveče osobové, vy ste snad někde zapadly pod sněhem či co??
Jinak Janiii - nevíš náhodou jak je to s tou fenkou co umřela na leptospirózu?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:20
- Nahlásit
PetraK
jak je to s tou fenkou co umřela na leptospirózu
hele nefíím ještě jsem s tím kamarádem - chovatelem - nemluvila, chci to nechat na osobní setkání. ale určo až to zjistim, tak to sepíšu!
a že je to z toho zle to se vůbec nedivim. nechápu, jak může bejt někdo tak krutej nemam na to slova, slušný teda rozhodně ne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:11 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
haleď se, Ešusová jak jsi vysvětlila tomu tvýmu čtyřnohýmu tvorečkovi, že na postrojích se může táhnout?? dneska jsem se konečně dostala k tomu, abych na procházku - a zároveň cestou na stopičku- vzala postroje a za vsí, když nehrozilo žádné nebezpečí jsem zapřáhla do koní a dopadlo to tak, že Míra musel skoro běžet před námi, aby Berni táhla, a jakmile jsem zajásala, že táák je to spráááávněěěěě, tak se na mě otočila stylem "paničko tobě hráblo?"
a Veverková tebe minimálně zdravím, když už nic víc aby sis nepřipadala zas odstrčená
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:14
- Nahlásit
jo a abysme toho neměli málo, tak Berni má falešnou březost. chupy kolem cecíků slepený mlíkem, takže jdem dělat studený obklady, uberem papáníčko a bude běhat jak maratónec - a nemyslim ten sýr
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 00:33
- Nahlásit
Janiii
TAk děkuju za pozdrav My jsme byly s Veveruchou na treninku a ja to zase jako vždy kazila Víc info je (nečekaně ) na stránkách v deníčku
|