Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:17
- Nahlásit

Eimy
ty tvoje půlnoční příspěvky mě fascinujou
a Eimy krááásně zatahuje podvozek na agi fotkách - takový malý letadýlko a já mam v tomhle směru doma Boing včera zas skákala koňskej parkůr

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:57
- Nahlásit

Eimy ; Janiii

Čus holky, to byl víkendík, cooož???

Eimy - tý žjofka!!! Janiii má sice Boing, ale já mám v tomhle směru debila Hezky vám to jde holky, moc hezky.

Jani - čoveče, já nevím. Prostě jsem ho zapřáhla, řekla dopředu honeééém, honéééém a lítali jsme kolem baráku. Líp mu to pochopitelně šlo v přírodě - v lesoparku, (na poli jsem to nezkoušela, musela jsem už vypůjčený postroj vrátit), ale třeba, když jsme mu to u baráku navlíkla podruhý, tak vzhledem k háraftkám jsem táhla spíš já jeho . Pak zase v lesoparku dobrý. Ale já jsem tohle "nechtíc" asi trénovala až dávno. Když jsme začli pořádně lozit po přírodě a já se musela třeba vydrápat do kopečka, drapla jsem se ho za obojek, řekla vpřed a on mě vytáhnul, byl pochválenej, vyznamenanej a odměněnej. Takže on teď už tak nějak podvědomě ví, co po něm chci. Zkus to nejdřív do malýho kopečíčku-ale prudkýho a třebas na krátkým vodítku (pokud Bernie, není pes který na něm tahá) a hoď tam nahoru třeba klacek, nebo hračku, nech se "vytáhnout" (ne doopravdy, abys jí neublížila, když nemá postroj) a nahoře jááásej, jááásej. Třebas tahle nezvyklost zabere i u Tebe. Teda u Berušky. ?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

PetraK
jo, to zkusim, polezem do kopečka. je fakt že včera to bylo víceméně po rovině, a Berni mi přišla zmatená, jaktože teď má tahat, když jindy je to nežádoucí a má jít u nohy nebo se prostě jinak loudat, když je na vodítku ... ale snad pochopí, že když je postroj, tak může, a když je na vodítku, jde se piánko a u nohy. jen pak nevim co udělá, když jí dám postroj a půjdem na obrany ale myslim, že to jí dojde rychle jen až uvidí toho pána co si do něj může kousnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:35
- Nahlásit

Janiii

Asi jí dej opravdu radši postroj - i když u nás se to vlastně začlo na vodítku, ale Ešusovi je to fučík. Bernie by v tom mohla mít třebas zmatek, takhle jí to odlišíš, že vodítko ne, postoj taháme. Ale najdi si fakt krátký ale strmý kopec. Nevím, jestli to pomůže, já učím Ešusa všechno tak trochu neklasicky. Ale za nápad nic nedáš. Zkusit se může všechno. Pak mě ještě napadá, že když jsme šli náš první pochod 5xP, tak jsme vlastně dělali "návnadu" hovíkovi, který se učil v postroji tahat. Slečna měla tehdy radost, jak jim to hned jde líp. Tak zkus nějakou tu psí návnadu

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:01
- Nahlásit

PetraK
v sobotu jdem pochod Za povidlovým koláčem, jde s námi psí kámoš s paničkou, a přijedou mamina se všema třeba psíma holkama tak můžem trénovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:54
- Nahlásit

Janiii
tý jo. Tak to je návnada jako prase . A i tak bych zkusila najít kopečíček hezky prudký, hoodně krátký, spíš třeba takový terenní odskok, stráňku u pole nebo tak - víš co myslím? Aby to mělo jen pár metrů, ale aby musela zabrat, když bude chtít nahoru. Ale jsou to jen triky od laika, třeba by mě s tím někdo zkušený vyfuckoval ????

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:59
- Nahlásit

aby musela zabrat, když bude chtít nahoru
vim co myslíš, naprosto přesně .... jen se toho bojim už teď když se pohybujeme v teoretické rovině, protože si jasně vybavuju Beruščiny odskoky do strání v lesích při výstupu na Blaník .... mam pocit že při jejích šplzích směr vzhůry jsem já obmotaná kolem prvního smrku, s xichtem rozpláclým na smrku vedlejším

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

Janiii
Proč? Ono bylo v podstate "11" pro mě navíc jsem nějaká nachcípaná, nakonec sem dneska skončila s antibiotikama a nemohla jsem pořadně usnout
Na fotkách zatahuje podvozek (ona fakt občas vypadá, že nemá přední tlapky Ale vůbec celkově vypadá jak debil

PetraK
Víkend byl supeeeer Jde nám to hezky, ale původní záměr jít na trenink, abychom aspoň jednou před závodama příští neděli byli na treninku nevyšel... Resp vyšla jen první část a to ten trenink, protože jsem to přepískla a tak příští neděli nejdem nikam

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Eimy
jak přepískla? U sebe nebo u Eimy?? A proč nejdete?

Janiii
já obmotaná kolem prvního smrku, s xichtem rozpláclým na smrku vedlejším

No proto píšu, že stráňka někde v polích . Já to právě takhle náhodně zkusila s Ešusem, když jsme byli zvířátkovat a byla tam velká terénní nerovnost mezi jedním a druhým polem. Fakt krpál skorem kolmej, kraťoučkej, pár metrů, tak jsem Ešusa zastavila, když se vydal nahoru, drapla se ho a dala vpřed. Vytáhnul mě natošup a já programově začala jásat, páč mi zázrakem během toho rychlýho výstupu došlo, že tohle se mi může hodit víckrát. Tak proč to hnedle v počátku nepodpořit, že?

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:26
- Nahlásit

PetraK
No proto píšu, že stráňka někde v polích
ach tak aha, už jsem splašená po vzoru svého psa (nebo naopak?) a tohle jsem jaksi nepřečetla důkladně ...
no tak my to budem zkoušet, všemožně i nemožně, do posledního srpence času dost

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:45
- Nahlásit

Janiii

Hele, to dáte! Když dogtrekaří fundlák, co by to nedala Bernie! Jde jen o tu správnou motivaci - ale u sobotní návnady odhaduju, že to s tou motivací trefíš

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:47 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

PetraK
zdravíčko...celej víkend jsme s Béďou "zrzavohubily" na "pro Blanulinku" jsou fotky, kdyby jsi se chtěla juknout...

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:10
- Nahlásit

PetraK
když sobotní motivace bude na houby, polezem furt po rovině, jdem jen 7km, protože mamina přijedou s "vnoučkem" = syn od neteře máminýho přítele, složitý co? a prďolovi jsou tři, takže víc nejdem, a snad budou moct bejt pejsani na volno, ikdyž je mi jasný, že na Konopišti si budou fotit zas nás a medvědi můžou bejt turistům v tu chvíli ukradený takže trénovat půjdu asi někdy jindy někam do strání ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 00:21
- Nahlásit

PetraK
Přepískla u sebe S antibiotikama to nebudu radši pokoušet

Janiii
Další půlnoční příspěvek, aby ti nebylo smutno

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:58
- Nahlásit

Eimy
že ty si dáváš budíka, jen abys sem napsala aspoň Ahóóóój

U Berni pokračujeme v chlazení cecíků, když jsem přišla ze squashe šly jsme ještě skoro na hodinu ven, tak jsme cvičily poslušnost, aby přišla na jiný myšlenky, trénovaly aport - jinak jí teď hračky nenechávám, aby si je nepřivlastňovala, tak jsme vzaly "nudnýho" peška a výsledek? dneska se nemůžu hejbat, tělo se po sportu rozleželo, ouvej ouvej, no a to jdu dneska zas cvičit

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:09
- Nahlásit

blanulinka1

fíha, tam teda bylo zarezlo! A ten psí výhřad, ten je gutovej . Jinak čudinka Bédřich, dyk vona tam byla úplně nejmenčejší! Ačkoliv, jako józefová, to moc asi neřešila .

Ta drsnosrstá vižlička, je mooc pěkná, což? To je takovej přechod mezi Bédříškou a Ešusem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:10
- Nahlásit

Janiii
no třeba budeš v sobotu překvapená, jak Bernie pojede dopředu, aby byla co nejdál
No a jinak, strání všade dost, teď už začínají být vyhřátý, tak to taky půjde

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:11
- Nahlásit

Eimy

Hmm, to je blbý teda a mizivá naděje, že by došlo k rapidnímu zlepšení??

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

Janiii

cvičit zase na ty bochany?? Tak to chci reference, fotky a vídejo

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:53
- Nahlásit

PetraK
jojo, na bochany, byli jsme zatím jen jednou, minulý týden to zrušili, tak jdu až dneska. jenže kromě včerejšího honění se po kurtu jsem ještě v neděli myla část oken, takže mě bolí celá Janiii no nevim co tam dneska budu dělat.
No a jinak, strání všade dost, teď už začínají být vyhřátý, tak to taky půjde
co mi tim naznačuješ? já se svojí plastikou se nikde nevyvaluju tedá, s plastikou ledvin, močovodu a močovýho měchejře abyste mi rozumněli, že nejsem jinak nijak upravovaná

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

PetraK
Ten drsnej vižlák mě dostával jak jen mohl Naprosto úžasné zviřátko...Já je zatím viděla jen na papíře a popravdě se mi moc nepozdávali, ale takhle "live"... Fakt krásnej. Takovej velkej jezevčík barva "spadané listí" jako Bédi strejda Oříšek Zrzavo to tam teda bylo... Krásně jsem se zrelaxovala...úžasnej víkend... Načerpala jsem tam energie víc, než za týden někdě v Hrvatsku Beďule ač nejmenší, byla nejvíc "držkatá" - po jezevčicku no Ale byla moc šikovná, ani jsem netušila co v ní je jen panička jí to, samozřejmě, kazila

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:06
- Nahlásit

Janiii

ty máš trubky v umělý hmotě,jo?? To je prej dobrý, nehrozí, že se to zanese a tak. Nám taky dělali umělohmotný stoupačky doma před lety a zatím furt dobrý

A proč meješ vokna? Co takhle je nechat umýt páníčkovi, co? Sou větší ty chlapy, jde jim to líp, jen nesmíš koukat na čmouhy

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

blanulinka1

jo paničky jsou vždycky ty co to kazej, to vím. Ve psovi to je, jen to z něj umět vyndat, že jo? Mno, já mám po včerejšku pocit, že jsem z Ešusa nevyndala nikdy nic . Mám z něj depkuz vola zrzavýho.

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:24
- Nahlásit

PetraK
ty máš trubky v umělý hmotě,jo??
jojo, já musim mít vždycky něco extra - ale ještě že nejsou kovový, to bych dělala rámus v terminálech třebas na letišti nebo v Sazka aréně ale jinak vždycky rozkřikuju, že jsem krásná páč jsem po plastice a věci neznalí lidé jen koulej vočma jakože "kterej plastik udělal TOHLE zjevení" tak pak vysvětluju ...
Co takhle je nechat umýt páníčkovi, co? Sou větší ty chlapy
hele, tak bacha na to! Míra pomáhal!!! dobře mi ho jeho maminka vychovala - páč doma měla tři chlapy, tak jsou zvyklí pomáhat, takže jsem tuhle pěknou tradici ráda převzala a nadále ji rozvíjím
Mám z něj depkuz vola zrzavýho
klííííííd matko! erupce jsou holt někdy častější ... Berni co si usmyslela že jsme jí schovali štěňata, tak je taky na zabití, a to ještě ke všemu jinak než prdlí jindy ... musíš si řikat - bude hůř

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:40
- Nahlásit

Janiii
bude hůř ???? Bude hůůř?? V tom případě ho vrátím. Nechci ho. Je to zmetek už takhle.

kterej plastik udělal TOHLE zjevení, máš říct, že to je ještě v procesu

Tak to máš dobře, že matička hošíčka vybavila do života. Já jsem na tom stejně a je to moc prima pocit, což?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

PetraK
neni to uplně k zahození
a Ešusa nevracej, co by sis bez něj počala, chuděrko víš jak by byl život najednou nudný, monotónní, a bez nápadu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:58
- Nahlásit

Janiii

a klidný. Jak klidný by ten život byl! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:07
- Nahlásit

PetraK
no právě, by ses z toho klidu zbláááááznila, a volali bysme k Chocholouškovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

Janiii

jestli máš na dra. Chocholouše tel. číslo, tak mi ho preventivně dej, páč dneska cejtim v kostech, že to bude jako včera přes kopírák

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:33
- Nahlásit

PetraK
tak se na to dneska vyprdni, nenech se vytočit ... opakuj si to celou cestu z práce až domů hoď normoš procházku, bez cvičících výlevů, a šupky domů tam nějakou kostičku a nazdáááár třeba bude z nezvyklé situace ešus tak mimoň, že zapomene zlobit a bude hodňous

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání