Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 14:14
- Nahlásit

PetraK
tak ji óóóóbr moc pozdravuj!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:55
- Nahlásit

Janiii
Vyržidííím

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:32
- Nahlásit

PetraK
Hustý, co? Voni nedělali nic jinýho, kdekoliv, kde to šlo i kde to nešlo to byla v podstatě jediná jejich náplň A já jdu učit Veverku, že je Kuchařka, ale teda volat "Veeeeev" je lepší než "Kuchiiiii"

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:30
- Nahlásit

Eimy
Bacha na výslovnost, aby to neznělo jako........"Úchýýýl" , to by spíš pasovalo na jejího tatíčka

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:24
- Nahlásit

PetraK
řehním se v tématu Tanec se psem, ale nechci to tam zaplácávat
příští středu vám sem hodim čerstvé zpravodajství, páč jdu v úterý večer cvičit - Bosu se tomu výmyslu řiká, takže až se rozplácnu jak dlouhá (a to že dlouhá jsem dost!!!) tak široká (o tom ani nemluvim ) tak budu mít zážitků až až

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:30
- Nahlásit

Janiii
Bosu?????? Hilfééé, neznám, vůbec niš nevím?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:51
- Nahlásit

račte se poďvat např. séééém. hodiny povede moje kolegyně, měla jsem tu čest si na tom zahopsat v pondělí v práci, přivezla ho na ukázku - je to dobrý na zpevnění celého těla - no a na rozbití huby, pokud se při cvičení nezpevníš, dvojnásob - teda pro mě určitě buď se na tom jako posiluje, ale ona hodiny povede něco jako step aerobik - jenže při stepu se ta bedýnka nehejbe, je pevná - kdežto tohle je prostě půlmíč, takže o držkopády nebude nouze

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:54
- Nahlásit

Janiii
To je hustý dybych nevedela, co s prachama, tak si to mozna i koupim, ale zatim stoji rodoped, tkerej po pocatecnim nadseni zapada prachem

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 11:57
- Nahlásit

už jsem tady v práci na to zkoušela skočit oběma nohama na ráz a udržet rovnováhu, a tááák. dělají se na tom polodřepy, holubičky (na to ať zapomenou) - a hustý je teprvá když se to otočí tou plackou nahoru, to hledáš balanc po všech čertech!!!! kolegyně chtěla, ať si na to obráceně sednu, a držim rovnováhu s nohama v tureckým sedu ... šlo mi to, ale držela jsem se levačkou skříně, a pravačkou stolu ... myslíte že mi dají nábytek i do tělocvičny?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:02
- Nahlásit

Janiii
, spíš se modli, aby tam ten nábytek nedali, jinak bude Bernís součástí dědickýho řízení

Ale představa MĚ na tomhle killeru SE ŠVIHADLEM!!! mě poslala pod stůl

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:04
- Nahlásit

Eimy
Rotoped využít jako věšák na šatstvo. Mohu doporučit vlastnoručně odzkoušeno

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:04
- Nahlásit

PetraK
Občas tak taky funguje, ael ted jsem se rozhodla a jdu slapat... na rotoped teda jako...

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:07
- Nahlásit

PetraK
se švihadlem??? nestraš! to jsem měla v ruce naposledy asi ve 4. třídě to se mě netýká ikdyby sebevíc chtěli
a ten rotoped - taky doporučuju!!! já mám doma dokonce Orbitrec - zakoupily jsme ho tenkrát v dobré vůli s maminou ... a co myslíte???

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:09
- Nahlásit

Janiii
Náhodou, já o prázdninách ráno chodila s psicí s novinama a odpoledne jsem jezdila tak pulhodky az hodku na rotopedu a shodila jsem asi 5 nebo 6 kilo... jenže pak jsem s novinama přestala, s rotopedem taky a kilečka se nastěhovaly zpátky

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:11
- Nahlásit

Eimy
odpoledne jsem jezdila tak pulhodky az hodku na rotopedu
když mě to tak strašně nebááááá.
proto chci jít cvičit mezi lidi, je mi jasný, že pořídit si bosu domů, tak skončí pod postelí
musim prostě začít trénovat, protože po 10 dnech v létě na táboře, že kterýho se vracim vždycky vyšťavená a potřebovala bych se tak týden zregenerovat budu týden v práci a pak hurá na týden do Alp ve složení cca 13 lidí a 9 psů a všichni hurá do jednoho penzionu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:12
- Nahlásit

Eimy
a jdu slapat

zas to s tím vyděláváním na svarbu nepřeháněj

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:13
- Nahlásit

Janiii
když mě to tak strašně nebááááá.
Sem si k tmu pustila televizi a uz to jelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:15
- Nahlásit

Janiii

jojo, ještě že má člověk tu dobrou vůli. Nemusí pak utrácet za skříně a má kam házet hadry

Eimy
a kilečka se nastěhovaly zpátky

že Tys holka zapomněla zamknout ??

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:16
- Nahlásit

Eimy
Sem si k tmu pustila televizi a uz to jelo
no jo, jenže ikdyž mi běžela televize, tak jsem stejně po 10 min. myslela jen na to, jak mě to se** a slezla z toho
ikdž, naposledy když jsem jela, tak jsem si řekla že vydržim aspoň na jeden díl Přátel puštěnej v kompu - 20minut dobrejch

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:19
- Nahlásit

PetraK
a v pondělí jsem byla podruhé v životě hrát skvóóóš. Poprvé s Mírou munulý týden, jenže ten si se mnou moc nezahrál, protože jsem byla v rauši z každýho míčku, kterej jsem trefila
podruhé sem tedy vyrazila s kolegyní (s jinou než cvičí Bosu) a s tou jsme se zas odbouraly smíchy tak, že jsme seděly každá v jednom rohu kurtu a držely se za břicho on se totiž míček po mém odpalu zasekl nahoře mezi sítí, která odděluje dva kurty, a lanem, na kterém síť visí jsem prostě šikovná ve všech směrech

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:26
- Nahlásit

Janiii

jsem prostě šikovná ve všech směrech

V tom případě mám žádost - trénik z Bosáka detailně natočit na vídejo, já si vyhrazuju autorský práva a hodlám na tom vyrejžovat fůru prachů, pak seknu s prací a jdu bydlet na apaluchu a pěstovat čokly

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:47
- Nahlásit

to zrovna, ty se budeš válet a pěstovat čokly a já budu v sádrovým krunýři co?

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 12:54
- Nahlásit

PetraK
Čoveče jo, ale musim s tim neco delat, pac uz se zas nevlzeu do toho, do ceho sem se pred tim vlezla

Janiii
To já začínám pul hodkou A časem to vidim tak na hodinku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:01
- Nahlásit

Janiii

...já budu v sádrovým krunýři co..

Jak se stala Janiii trpaslíkem . Hele ale u Tebe udělám výjimku, já sice sádrový trpaslíky na zahradě nesnášim, ale Tebe si tam píchnu

Eimy

huž jsem taky začala, žeru zeleninu-čekám, kdy mi z toho množství už naroste ťopka a RÁNO SVIČIM!! Fuj, to je mi pak zle

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:12
- Nahlásit

PetraK
Jak se stala Janiii trpaslíkem
trpaslík měřící 181cm .... chudáci kooulemjdoucí

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:19
- Nahlásit

Janiii

ale jdižiš, hlavně že bude sádrovej

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:20
- Nahlásit

PetraK
jen abych ti nakonec stejně neutekla jak trpaslíci v Ať žijí duchové .... ti taky ožili a zdrhli

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:40
- Nahlásit

Janiii

kdyby i náhodou, nech tam prosím Tě to nářadíčko, jo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 13:53 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
no nářadíčko by bylo v mém případě ale to Bosu a max. tvoje švihadlo - ale prosím, beze všehoooo (to je Mach a Šebestová že joo? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

Janiii
chybí Ti tam jedno prosím - celý to je Ale, prosím, prosím, beze všehoo.. a Jonatán se rozštěkal na celé kolo.....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání