| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:43
- Nahlásit
Fifi
Ses si jista, ze to chces slyset?
no nechtěla jsem, nechtěla , páč jak říkám, šéf je na tom dost podobně a to si ani k bedle nečichnul, ale tak když už jsi to napsala , tak tě alespoň můžeme politovat, páč to tedy jest politování hodná událost. Polity polity chudero neščastná, posratá a poblitá.
A tetkon už čajdu aspoň můžeš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:45
- Nahlásit
Fajka
jak to nemá dole rourky tak to nejim!
taky to tak dělám, jak to mmá řasy tak nic. A to i s těma rourkama sem měla jednou šichtu , páč jsem našla hříbka, co jsem neznala - strakoše - nikdá jsem ho neviděla, až u nás na chalupě a neodvažovala se zpočátku to sebrat, až mi zkušení dali svolení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:49
- Nahlásit
Fajka
já se držím hesla, jak to nemá dole rourky tak to nejim!
Hele, ja bedly jim odmala, poznam je. Tohle byla bedla, akorat halt takova, ktera mi nesedla.
Takze pro houbosberky rada - nesbirejte bedly, ktery rostou na louce, ci nekde v trave mimo les.
PetraK
Jj, rano uz sem byla uplne v pohode, nastesti.
A to i s těma rourkama sem měla jednou šichtu
I s rourkama se clovek muze priotravit - kdyz ochutna satana. Nebo z nej blbec chce pripravit bramboracku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:51
- Nahlásit
Fifi
rourkama se clovek muze priotravit - kdyz ochutna satana
toho poznám !
Tohle byla bedla, akorat halt takova, ktera mi nesedla.
Takze pro houbosberky rada - nesbirejte bedly, ktery rostou na louce, ci nekde v trave mimo l
jako že na louce jsou mršky jedovatý a v lese ne?
PetraK
taky to tak dělám, jak to mmá řasy tak nic
tak tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:55
- Nahlásit
Fajka
Jj, jakoze ty zahradni se vyskytujou jinde. A taky delaji mnohem vetsi klobouky. Ty v lese - pokud je clovek zna, jsou v pohode. Mno zajimava zkusenost to byla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:15
- Nahlásit
Fifi
kdyz ochutna satana.
a tak jo, ale jednak na toho nenarazíš na každým rohu a splést se dá jen s máločím - kovář tuším?? A ten taky není úplně běžnej. Prostě jedna z mála životních jistot je miky rourka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Chci krásné, teplé počasí a to hned!!!!!!
Hipík a Tonička a Rozinka
myslím, že líp a hezčeji jsi to napsat nemohla a krásně jsi vystihla duši Toničky. Ale ona asi ke svému životu potřebovala i Hipíka a bez něj to prostě nebylo ono. Tak se nakonec rozhodla, že půjde za ním. Byla to nejkrásnější a nejvěrnější psí dušička, kterou jsi měla, ale vlastně stále máš.... společně s Hipíkem máš spoustu zážitků, které ti nikdo nevezme a které tě budou provázet dál.
Ještě že ti zůstala Rozinka, protože ta se svýma kouskama tě nenechá jen tak být a pokaždý vymyslí nějakou rošťárnu, aby jsi nebyla smutná.
Fajka
krásné fotečky a koukám, že Kazišová si umí vybírat místečko ke spaní
Jinak hlásím, že mně by nevadilo spaát na hřbitově, spíš by mi vadilo, že mně neustále ruší nějaký trekaři a že je mi zima ( navíc bych ráno na zvednutí potřebovala jeřáb a pak kolečko na posun vpřed )
Fifi
chudinko .... já ti chtěla včera cinknout, dokonce jsem držela telefon v ruce, ale něco mi říkalo, že mám volat až dneska... předpokládám, že bych ti volala akorát do "nejlepšího" ...
Hlavně, jestli je ti dneska líp a můžeš alespoň něco málo sníst a hlavně vypít....
Já bedly sbírám léta létoucí a nikdy jsem s nima neměla problém ... stejně tak s muchomůrkou růžovou nebo-li masákem. Ale po tvé zkušenosti si budu dávat pozor, aby mi nebylo zle....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:28
- Nahlásit
PetraK
splést se dá jen s máločím - kovář tuším??
tak zrovna kováře a jiné modráky máme v chatě ve velkém a splést se dá dost jednoduše..... pokud si člověk nedá pozor. Já učila harantííí zpočátku sbírat jen ty dobře rozeznatelný houby, pak jsem postupně přidávala další. Dneska mám jistotu, že houbu u který si nejsou úplně jistí raději nechají být a půjdou hledat jinou. Satana občas máme v chatě a je to veliká vzácnost.. ho pak chodím pozorovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:32
- Nahlásit
PetraK
Prostě jedna z mála životních jistot je miky rourka
Blba ses. To je taky takova zivotni jistota.
brut
Ale po tvé zkušenosti si budu dávat pozor, aby mi nebylo zle....
Inu ja myslim, ze timto sem s bedlama skoncila, uz je sbirat nebudu. Radsi. A taky jsem je od mala jedla, sbirala, susila, obalovala.. Holubinek bych se nedotkla, ty me deda rozpoznavat nenaucil, tam hrozi horsi pruser.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:51
- Nahlásit
Fifi
Mno zajimava zkusenost to byla
Blažená nezkušenost! ještěžes to tak zdárně přežila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:52
- Nahlásit
brut
zrovna kováře a jiné modráky máme v chatě ve velkém
na ja, ale to je u vás, kdežto jinde a ně roky nezakopneš, navíc v podstatě je tuším chráněný (i to je známka toho, že nejde o běžnou houbu)
Satana občas máme v chatě a je to veliká vzácnost.. ho pak chodím pozorovat
jako že si dojde sám Satan k vám na dýchánek nějakej, jo? No to věřim, že je pak na co koukat, tak ale dej bacha, aby se tam za nim nenařítil nějakej vymítač ďábla
Fifi
To je taky takova zivotni jistota.
dost velká, řekla bych v mém případku, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 12:51
- Nahlásit
Fifi
ja myslim, ze timto sem s bedlama skoncila, uz je sbirat nebudu. Radsi.
tak to se ti ani nedivím .... prosedět noc na hajzlíku, tak se na bedly ani nekouknu
A taky jsem je od mala jedla, sbirala, susila, obalovala.
jj, přesně tak ...ale já sbírám jen ty lesní, jinde nemají tak velký klobouky
Holubinek bych se nedotkla, ty me deda rozpoznavat nenaucil, tam hrozi horsi pruser.
holubinky umím rozeznávat, ale nesbírám je, protože mi nechutnají... děda mně naučil sbírat kde co, ale většinu už jsem za ta léta zapomněla, páč mi nechutnaly a tak jsem houbičky zredukovala na minimum
PetraK
ale to je u vás, kdežto jinde a ně roky nezakopneš, navíc v podstatě je tuším chráněný (i to je známka toho, že nejde o běžnou houbu)
fáákt? U nás se v podstatě léta závodí v tom, kdo jich najde nejvíc
jako že si dojde sám Satan k vám na dýchánek nějakej, jo? No to věřim, že je pak na co koukat, tak ale dej bacha, aby se tam za nim nenařítil nějakej vymítač ďábla
může přijít, přivítáme ho letos koupenou lahví nějakého dobrého metanolového chlastu .... páč nic jinýho asi v chatě není
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:24
- Nahlásit
brut
Jinak hlásím, že mně by nevadilo spaát na hřbitově,
no tak vod tebe sem ani nic jinýho nečekala děkuji ti náčelníku že se si mě (NE)zastal
tak jsem houbičky zredukovala na minimum
jj přesně jak nejni roukkovaný ani nepřemejšlím, jak si nejsem jistá ani neberu... to mě za to ta prašifka nestojí a najdu si jinou
Vyčesávala sem pořádně jelito, celkem síla kolik kudlibabek sem ještě našla, a zacuchanej všude až hrůza nejvíc od toho blbýho postroje
ale už je z něj zase fešááák
|
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:30
- Nahlásit
brut
Ale ona asi ke svému životu potřebovala i Hipíka a bez něj to prostě nebylo ono
Ano, v červenci po jeho smrti začala jít dolů, ... ale měla i dobrý chvíle... Bylo jim oběma přibližně stejně - okolo 17 let... Strašně se mi po nich stejská...
Ještě že ti zůstala Rozinka, protože ta se svýma kouskama tě nenechá jen tak být a pokaždý vymyslí nějakou rošťárnu, aby jsi nebyla smutná.
a eště Žofku, která se nevešla do nicku...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:35
- Nahlásit
moc hezké povídání o Toničce..... doufám, že tě holky nenchají moc dlouho smutnit a stáhnou tě zpátky do života.
Fajka
Juž je mi jasný, kdo se mno příští rok bude chodit....letos to byla sezona v pr...začla a skončila jsem prvním trekem sezony. Ale Hyena ještě není ve šrotu, tak že doufám, že příští rok zasejc vyrazíme... a vzhledem k tomu, že ase Hyna v půlce cesty bez parťáka začíná šíleně nudit, hledáme setrvale druhého do dvojky...
|
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:37
- Nahlásit
Hyena
díky , zítra napíšu mail... nezapoměla jsem na to, ale trošku to nestíhám. Nahrnula se mi nějaká práce a jěště musím Toninku pohřbít...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:38
- Nahlásit
PetraK
No to věřim, že je pak na co koukat, tak ale dej bacha, aby se tam za nim nenařítil nějakej vymítač ďábla
Hmmm..... měla jsem tu čest vidět Brutíka na chatičce hlídat..... řítil by se cca 2 vteřiny než by nabral ostzrou skokem dolů k vodě Sfině plesnivý jsou horší než sám ďas Proto taky Satan u Brutice sedí poslušně na chatičce, chlastá metanol, nechává se okukovat a nevystrčí ven ani kopýtko
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:41
- Nahlásit
jsem ti říkala, aby si na to kašlala....a nechala to až až až .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:48
- Nahlásit
Strašně se mi po nich stejská..
sedim tu a drbu si vlasy, abych vymyslela něco jinýho, než že napíšu, že prostě až čas pomůže. Leč nic jinýho mě tupohlávku nenapadá.
brut
Hyena
Proto taky Satan u Brutice sedí poslušně na chatičce, chlastá metanol, nechává se okukovat a nevystrčí ven ani kopýtko
může přijít, přivítáme ho letos koupenou lahví nějakého dobrého metanolového chlastu .... páč nic jinýho asi v chatě není
dobrý řešení
brut
fáákt?
jo myslím že jo. Nebo aspoň donedávna byli myslím, je ale možný, že se to změnilo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:51
- Nahlásit
Hyena
Juž je mi jasný, kdo se mno příští rok bude chodit..
no to nevim teda bo já konstatovala že sem si to chtěla vyzkoušet aspon jednou a jedinej cíl bylo dokončit, což se nám povedlo a celkem se ctí ale zase plánuju vrátit k těm svejm MIDům
hledáme setrvale druhého do dvojky...
tohle sem zjistila že není vůbec jednoduchý, aby byli chlupáči k sobě v pohodě, aby si ta dvojka sedla a neměl nikdo pocit, že ten druhej bud moc spěchá nebo toho druhýho zdržuje, jeden chce jít skrz druhej chce bivak..ve dvojce to je docela složitý, aby si to sedlo... atd atd...
nám se to s Kazišovou si myslím vcelku povedlo v tom že jsme se fakt na všem dobře domlouvaly (krom toho spaní na hřbitově teda ) a taky bylo dobrý že když já byla hotová ona byla tahoun a naopak. Měly jsme fakt velkou obavu ale vyšlo to..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 17:55
- Nahlásit
Fajka
no tak vod tebe sem ani nic jinýho nečekala
šak jsem tušila, že se chytíš
děkuji ti náčelníku že se si mě (NE)zastal
vůbec nemáš za co .... příště se uložte na hřbitově, bývá tam největší klid
přesně jak nejni roukkovaný ani nepřemejšlím, jak si nejsem jistá ani neberu...
já beru i nerourkovaný, ale jak si nejsem jistá tak je nechávám lesní zvěři
celkem síla kolik kudlibabek sem ještě našla, a zacuchanej všude až hrůza nejvíc od toho blbýho postroje
njn, on má na tohle dost blbou srst .... zaplaťpánbu za plesnifce....
Ano, v červenci po jeho smrti začala jít dolů, ... ale měla i dobrý chvíle... Bylo jim oběma přibližně stejně - okolo 17 let... Strašně se mi po nich stejská..
já vím, ona opravdu potřebovala jak tebe, tak Hipíka... ty jsi jí dala lásku, péči a spoustu dalších jistot, ale tu vnitřní sílu čerpala od Hipíka
eště Žofku, která se nevešla do nicku...
to je fááákt, na holčičku bláznivou jsem zapomněla ...se jí omlouvám a hluboce se jí klaním
Hyena
Sfině plesnivý jsou horší než sám ďas Proto taky Satan u Brutice sedí poslušně na chatičce, chlastá metanol, nechává se okukovat a nevystrčí ven ani kopýtko
to bych mu doporučovala... musí nám to tam hlídat, když plesnifcííí jsou doma
PetraK
dobrý řešení
sem říkala, přijeďte se podívat... přesvědčíš se sama
myslím že jo. Nebo aspoň donedávna byli myslím, je ale možný, že se to změnilo.
se musím podívat jak to je....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 19:42
- Nahlásit
zablokovanej krk n ezablokovanej krk, užili jsme si pěknou podzimní prochajdu krz sídliště do lesoparku, hledání Hurvínka, hopikání na trampolíně, hopikání přes lavičky, trénink pseudo-slalomu a kámošení s psékama. Jdu dělat houbovej goulage, doufám, že dopadnu líp než Fifijová s bedlou jedlou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 19:43
- Nahlásit
brut
... přesvědčíš se sama
jo a budu muset pít ten metylalkohol taky co? když jsem z toho pekla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 21:25
- Nahlásit
PetraK
budu muset pít ten metylalkohol taky co? když jsem z toho pekla
přesně tak ... u nás pekelníci vždycky pijou metanol
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 21:53
- Nahlásit
Fajka
Hyena
hledáme setrvale druhého do dvojky...
My chodíme s Michalem, ó já se mám
Fajka
Já bych taky na hřbitově nespala
PetraK
dopadnu líp než Fifijová s bedlou jedlou
no, nebo ve Svatebních košilích v podání Semafóru
... snědl jsem houbu nezralou,
byla to bedla nejedlá
a skončilo to otravou ! ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 22:22 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
kachna_
My chodíme s Michalem, ó já se mám
čéča jít na long s partnerem bych si asi rozmejšlela.... je to riskantní
Jinak citát ze Samaforu je úžasnej.... znám ho a mám ho
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 22:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
PetraK
jo a budu muset pít ten metylalkohol taky co?
Neboooj..teď se dá sehnat i s rumovou příchutí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 09:16
- Nahlásit
Hyena
citát ze Samaforu je úžasnej.... znám ho a mám ho
jako celá Kytice . Mimochodem, nešly byste?
http://www.semafor.cz/repertoar/mamzelle-nitouche_ 66
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 09:20
- Nahlásit
Jinak Rumštááájn. Explorer je debil, takže jsem musela pozdravit v dalším příspěvku.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 09:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
nazdar metanolštajni.
já už se zas dostávám do tradiční polohy netíhačka. a přišlo mi krásný masisko, taky máte vždycky na ty ryby od Falca chuť i za syrova?
a je pořád neuvěřitelně krásnej podzim...
|