Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:15
- Nahlásit

Jo ale víte co je nejhorší na malejch dětech a náročnejch výletech?
že přijdete domů a nemůžete se rozpliznout na dece, u televize..., protože Lucka chce tohle, tamto, ono... Kačenka potřebuje tamto, tohle, ono... a samozřejmě to nutně potřebují ve chvíli, kdy potřebujete odpočívat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:21
- Nahlásit

PetraK
Strava bude aspoň v případě Čííífa dost jednoduchá myslim

kachna_
umřela bych. Obdivuju kohokoliv, kdo to ujde a doufám, že přespříští rok se taky pokusíme.

taky jsem skoro umřela ale stálo to za to

Fifi
Cece, na tech fotkach vypada jelito pomerne znavene a uondane.

klame tělem blbeček to je foto asi z desátýho kilometru ne fakt nebyl uondán, byl děsně nakrknut bo byl právě ztraverzován aby neřval tak dělal že se mnou nemluví

Jakej byl bivak
no ftipnej, snad 5 kiláků jsme ťapali než jsme našli místo kde by se dal a někde složit hlava. Jenže Kažišová už nutně potřebovala zastavit a odmítala jít dál a chtěla spát na hřibitově !!! to sem zas rezolutně odmítla já tak sem jí tam nechala a hledala až sem našla super místo chráněný ze tři stran, relativně v závětří, suchý a kurát pod kaštanem, který na nás celou noc padali

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:27
- Nahlásit

Fajka
pod kaštanem, který na nás celou noc padali
Dobrej vyber, to ste se asi moc nevyspali. A mate muj obdiv, zvladnout long, teda!
A tam neprselo? Tu v noci ze so na ne chcalo a chcalo, bez ustani strasne moc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
že přijdete domů a nemůžete se rozpliznout na dece, u televize..., protože Lucka chce tohle, tamto, ono... Kačenka potřebuje tamto, tohle, ono... a samozřejmě to
to by mě taky zabilo i když včera jsme dělali topení a v jednu vnoci sem málem zdechla taky

Fifi
Dobrej vyber, to ste se asi moc nevyspali
no když jsme to zjistili už jsme leželi a nebolo sil vstát a posunout se, a tak nějak mě to bylo uplně jedno, hlavně že ležim a regenerujou nohy...ono to vyspání stejnak moc nejde..ležíš kousek od trati kde chodí lidi, takže jak chlupáči hlídali šeš pořád vzhůru, pak pořád něco řešíš, ziminků, komáry, vlhkooo, studenej nooo, že tě tlačí něco do zád, že po tobě pes šlape a snaží se vcucnout na karimatků, pak má žíženků, pak tě příjde volízat že je rád že tam si, pak se příjde přitulit, musí se protahnout... do toho ty kaštani

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:49
- Nahlásit

kachna_

že vyletit jde jen o víkendu

moje řeč! výletila bych taky furt

nadšení

to jest podstatné, a tak ono v Koko je krásně, krásně, krásně, takže tam se s výletem člověk nikdá nesplete.

a samozřejmě to nutně potřebují ve chvíli, kdy potřebujete odpočívat.

jo to je svatá pravda, pamatuju si doby, kdy byli synovci mrňavý a my je vzali pěšky z Dejvic do ŽOLOO, deblní nápad teda. No a zatímco my jsme s Brtnikem po návratu totál chcípli, tak ty všivoni mrňavý zapli nějaká záložní programy či co a jeli furt dál!! Děti ou jako náš pes, nevím jak to dělaj, ale jedou i když ostatní už jsou mrtvý

rozbil špic . Začal honit zvěř

no jo, ono to prostě někdy je mocný, tyhlety pudy.

fungující u špiců (z vodítka půjdeš jen, když budeš poslouchat a fakt to u jinejch psů nefunguje), přiveden k rozumu.

tohle jest dobrá metóda, pěstuju jí taky, ono ostatně takhle to dělá i Klimeška, chceš běhat? no ale to musíš být hodnej, jinak volnost nebude.

Fifi

pocasi oproti predpovedi rosnickaru na jednicku s velehvezdou!

viď? užila sis, nebos musela pracůvat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:51
- Nahlásit

Fajka
A tam neprselo? Tu v noci ze so na ne chcalo a chcalo, bez ustani strasne moc.

ne, vůbec, ni kapka krom ooobr rosy teda
Počasí na jedničku, a ještě že tak, bo jináč by si tam asi mnoho lidí dolámalo nohy v těch krpálech kdyby to zmoklo já teda určitě..

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:13
- Nahlásit

PetraK
Uzila a pracovala, ale ne za pc, hezky venku kolem straceniho chlivecku. A protapky psi a uaaa proste krasa.
Fajka
Počasí na jedničku, a ještě že tak, bo jináč by si tam asi mnoho lidí dolámalo nohy v těch krpálech kdyby to zmoklo
No to jo, zkratka pocasi na objednavku!

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
zkratka pocasi na objednavku
bylo krásně a krom pár kapek v sobotu odpoledne nespadla ani kapka. Mamča i teta volaly, že u nich leje jak z konve.
PetraK
tohle jest dobrá metóda, pěstuju jí taky, ono ostatně takhle to dělá i Klimeška, chceš běhat? no ale to musíš být hodnej, jinak volnost nebude.
Třeba u Máji to nefunguje. Páč to nechápe. I když to samo děláme, protože nemůžu psa potom, co mi zdrhnul za zvěří a má plnou hlavu pachů, vypustit znova do lesa
edit. nemáte někdo recept na chleba (klidně v troubě), kam se dá dát žitná mouka? Ten můj recept funguje jen s hladkou pšeničnou. Ideálně s droždím v prášku.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:41
- Nahlásit

PetraK
má jiný konání a povinnostě, nejni jeliman co by se ta tim honil, když úchylárny s tim dělat nejdou

úchylárny dle buldozérovejch snů jdou dělat líp s ovcí, to je fakt.
ale navzdory tomu jsme to s tou zvěří zas tak jednoduchý žel neměli.
(možná si těch srnteďka nefšiml, páč už se těšil na povolené hloubení jámy do austrálie.)

Fajka
jste drsníííí!
teďka nevim, esi víc obdivuju tohle, nebo kachní výšlap s krosničkama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 11:49
- Nahlásit

Fifi

hezky venku kolem straceniho chlivecku.

toť ovšem zcela jiná, za takového počasí navíc zcela radostná práce. tAkže... chlíveček je jako nový, bé se líbit Ivanovi? (to sem to pěkně zparafrázovala, což? )

kachna_
Třeba u Máji to nefunguje. Páč to nechápe

hmm, třebas je to tím, že jí nemáte od štěněte? no a nebo - asi nejpíš, jak má v sobě toho slídiče, je to postavený celý jinak?

kam se dá dát žitná mouka?

já ne, počkej na Brůtici

Vero

úchylárny dle buldozérovejch snů jdou dělat líp s ovcí,

tak to mám štěstí, že tohle společný nemáme, páč soused na chalupě má celkem slušný stádo , ačkoliv... byly by v bezpečí, páč se pasou spolu s krávama a ty jsou počítaný jako nebezpečná, život ohrožující zvěř

ale navzdory tomu jsme to s tou zvěří zas tak jednoduchý žel neměli

tak jste šikovný, že jste to zvládli. V kolika, že jsi k Buldozérovi přišla? myslím jeho věk, na tvůj se neptám, páč nejsem indiskrétní

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:15
- Nahlásit

Bože lidi já mám hlad, sežrala bych vola (a že by bylo z čeho vybírat ) aji s rohama. A oběd je až za čvrt hodinyyyy. Do tý doby tady vokoušu stůl.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:16
- Nahlásit

PetraK
byly by v bezpečí, páč se pasou spolu s krávama a ty jsou počítaný jako nebezpečná, život ohrožující zvěř

žádné krávy přece vůbec neexistují

tak jste šikovný, že jste to zvládli.

skoro tehdy nezvládli teda.... uf.

V kolika, že jsi k Buldozérovi přišla? myslím jeho věk, na tvůj se neptám, páč nejsem indiskrétní

jemu byly 2 mně naštěstí o nějaký ty destítky víc

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:20
- Nahlásit

mishi
nestíhám sledovat, takl že jsem zprávu o Gastonovi chytla až teď.
Je mi to líto...držet se.

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:37
- Nahlásit

BEZPROHIBIČNÍ RUMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN VŠEM
doufám, že Ešuska náležitě ocení můj pozdrav.

Lidi to vám byly tak krásný vánoce stromeček, a těch dárků!!! salát, cukroví, koledy ... a spousta nechápavých kamarádů, kterým jsme večer rozeslali MMSky s vánoční tabulí, stromečkem a přáním krásných Vánoc

až budou fotky, hodím

mishi
vím, jak moc to bolí. ikdyž holky mají pravdu, bylo to pro něj vysvobozením, ale to tu bolest nezastaví držte se.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 12:41
- Nahlásit

PetraK
tam se s výletem člověk nikdá nesplete.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10316515252-ves nicopis/412236100231001-olesno/

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ahoj,

před chvilkou umřela Toninka. Včera už jsem do ní nedostala žádný jídlo a jen ležela a plakala, neudržela se na nohou... Než přijel pan doktor, mimo krizovejch kapek jsem jí nasadila analgetika, takže klidně pochrupávala.

Odešla stejně klidně jako Hipík. Hladila jsem jí po hlavě a Tonička, když umírala, naposled zamlaskala. Pan doktor tvrdil, že už nebije srdíčko, ani nepumpujou plíce a je to poslední signál, který vychází z mozku... Ach jo, to je teda rok...

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:58
- Nahlásit

ach joo, to je mi moc líto... tak už je holka zase s Hipíkem.... hodně sil...

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:59
- Nahlásit

ale ne... Je mi to moc lito

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:02
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:07
- Nahlásit

to mě moc mrzí, krásnej život jsi jí připravila

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:26
- Nahlásit

Myslela jsem na Tebe, hladím po duši a ozvu se Ti.

Jak píše kachna_ připravila jsi jí moc krásnej život ale hlavně, hlavně jsi jí ho několikrát prodloužila.

Vero
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:37
- Nahlásit

To mi je líto.....

Měla s tebou krásnej a hodně dlouhej život... aji Hipík.
Drž se.

Atika
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 17:57
- Nahlásit

Je mi to strašně líto, fakt blbej rok, drž se.
Na druhou stranu, měli s tebou krásnej a šťastnej život a dožili se úctyhodnýho věku

brut
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:00
- Nahlásit

to je mi moc a moc líto ..... udělala jsi pro ní co jsi mohla a jak píšou holky, tak jsi jí o několik let prodloužila život. Teď je s nejlepším psím kamarádem a společně se prohánějí po pláních .....
Tenhle rok je pro tebe nesmírně těžký a doufám, že vše ustojíš ... držím palce

Zdravím vespolek
dneska je dost divný den.... nějak mám pocit, že bude podzim a hnusná zima

kachna
nějaký chlebík mám ... písnu ti ho sem

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:07
- Nahlásit

i když je to moc smutný a bolí tě to tak při pohledu na tu druhou fotku mám takový zvláštní pocit.. úplně z ní cítím, že jsou opravdu zase spolu je je jim oběma dobře...

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:44
- Nahlásit

Milý holky, díky za vaše slova...
Věděla jsem už od včerejška, že nechám Toninku definitivně uspat (to je hrozný, jak nesnáším eufemismy, tak mi nějak nejde napsat slovo "zabít"...).
No, a byla jsem úplně klidná, nebyl to šok jako u Hipíka. Jenže... je mrtvá a mě je teď nějaká "příprava" úplně k prdu... stejně to moc bolí... prostě to chce čas...

Fajka
při pohledu na tu druhou fotku mám takový zvláštní pocit.. úplně z ní cítím, že jsou opravdu zase spolu je je jim oběma dobře...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:55
- Nahlásit

Hm. Tak sem kouknu, zaraduju se nad fotkou mojí oblíbené krásné Toničky a pak čtu tu zprávu. Řekla bych, že to pouto bylo asi tak silné, že Tonička spěchala za Hipíkem.
Je mi to líto.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:59
- Nahlásit

Drz se, zeno mila.
Pripravy nepomuzou, srdci nejblizsi tvorove ctyrnozi v nem zustanou naporad... Hodne sil.
A fajfka ma recht, s tou fotkou.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:20
- Nahlásit

Šárko,co napsat,aby to k něčemu bylo?
Dala jsi jí krásnej podzim života,který by bez tebe neprožila a odešla důstojně.
Drž se milená a hodně sil.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:29
- Nahlásit

Šárko,je mi to moc líto,těžko k tomu něco slovy vyjádřit,všichni víme jak moc bolí odchod kamaráda.
Ale musí tě hřát pocit,že Tonička věděla, jak moc jsi pro ni udělala,nejvíc v jejím životě...

<< 1 ... 1980 . 1981 . 1982 . 1983 . 1984 . 1985 . 1986 . 1987 . 1988 . 1989 . 1990 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání