| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 17:05
- Nahlásit
Fajka
Jedes nekam slapat zase?
Taky preju hezky prodlouzeny vikend vsem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 17:30
- Nahlásit
Fifi
Jedes nekam slapat zase?
Bude z ní kokořínská šlapka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 17:34
- Nahlásit
kachna_
Bude z ní kokořínská šlapka
Nestyda!
Tak hlavne, aby vyslo pocasi.
Ty taky pujdes slapat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 18:01
- Nahlásit
Fifi
Ty taky pujdes slapat?
budou-li splněny základní předpoklady (najdu očkováky a rozhejbu nohy po dnešním výletu) a jdem teda jenom 18km výlet... s dětma v krosnách
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 18:17
- Nahlásit
nazdar šlapky, užijte si vejkenda
PetraK
myslim, že já tvýho psa nemám,to bych padla dávno na hubu . ale jistý společný ouchylný rysy vykazujou, to je fakt
eště že nemám doma taky exhibicionistu-chudáka
Janiii
vánoce
to seš napřed nebo vopožděná?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 18:58
- Nahlásit
kachna_
a jdem teda jenom 18km výlet... s dětma v krosnách
Jenom? + krosny? Tak to preji noham tvym pak krasne rozhybavani. Uzijte si to!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 16:58
- Nahlásit
Fifi
Jenom? + krosny? Tak to preji noham tvym pak krasne rozhybavani. Uzijte si to!
jsme živí, ušlí, došlí. Zvládli jsme to s krosnama a dokonce jsme ani nebyli úplně poslední
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 20:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Tak já teda 18km v nohách dneska nemám, jen asi 10, ale za to s překvapením... .
Vyrazila jsem ráno na nákup a když už jsem byla skoro ve městě, něco mě zezadu drblo do nohy, a vono ejhle Žofka, děsně veselá, jak mě doběhla... Potvora vyskočila přivřeným oknem. Nenapadlo mne, že se může protáhnout...
No nic, zvládly jsme nákup i bez vodítka, a bez úhony se vrátily obě domů.
Pro velký suksces si tenhle majstrštyk zopakovala eště odpoledne . Tak jsem vzala vodítko a šla k domkům cca 200m od nás, kde se ozýval psí bengál.
S tušením hraničícím s jistotou jsem předpokládala, že tam Žofka dělá ksichty na psy v zahradách za plotem... Tušení bylo správné, navíc tam Žofinka potkala další úprkáře a gestila se na ně. Oni jí to žrali, což se jí samozřejmě líbilo a pasovala se na šéfku místního gangu toulavejch vořechů...
K její nezměrný lítosti jsem zajistila vokno řetězem tak, aby se nemohla protáhnout. Sice tady vcelku moc nebezpečí nehrozí, ale náhoda je vůl...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2012 21:42
- Nahlásit
kachna_
Zvládli jsme to s krosnama a dokonce jsme ani nebyli úplně poslední
Ty jo, tak to ste fakt poradny slapky! Gratuluju, a co Fajfkovic, potkali jste?
To je cuza stehynko zabi teda! Protahovat se oknem, je snad pruvan? Ag skace sipku jen za cmelakem, tohle by ji nejspis nenapadlo teda.
pasovala se na šéfku místního gangu toulavejch vořechů...
Gangsterkaaa drsna sefka Zofka! Aby za cas neprokoukla dalsi skviru a ty neskoncila s barakem zaligrovanym samejma retezama.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 07:45
- Nahlásit
Kolkovanej Rumštááájn. Kdo by chtěl spát v neděli dýl než do sedmi, řekly si naše děti. Teď to větší v ložnici budí Michala
Fifi
Fajfku jsem nepotkala, už jsem jednu chvilku myslela, že jo, ale na druhém konci krásného plesnivého psa byl ocas,tak jsem usoudila, že to Jelítko nebude.
Potvora vyskočila přivřeným oknem
názorná demonstrace inteligence teriéra vs ovčáka. Cir vyskočil v zimě zavřenym (jemu se nic nestalo, jen nám rozbil okno)
šéfku místního gangu toulavejch vořechů...
živě si to představuju , hele a nestálo by za to, vytvořit si vořeší gang? Mohla bys pak vybírat na místních výpalný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 15:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Žijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!! Slááávááááá hurááááááááááááááááááááááááááá
Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti vysílením, na pokraji smrti únavou, na pokraji zoufalství, ale stálo to za to !! LONG zdolán jo a posledí jsme taky nebyli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 15:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
jsme živí, ušlí, došlí. Zvládli jsme to s krosnama a dokonce jsme ani nebyli úplně poslední
nevím kudy vedla vaše trať ale jestli tudy kudy jsme se vraceli tak to potěš bůch a velkej vobdivže jste to přežili ve zdraví i s dětma v krosničkách!!! si nějak nedokážu představit že slejzám krpál dolu a za sebou mám ještě dítadlo v krosničce, bych ho bud omlátila vo stromy nebo zamáčkla jak bych ho přilehla zádama některý místa byli naprosto strašný
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 20:54
- Nahlásit
DNes v 18:15 odešel Gaston do psího nebe... Po záchvatu se nevzpamatoval, od pátku jsme ho na venčení nosili v náručí a sotva se vyčůral... Dneska jsme ho nechali uspat a odpočívá u plotu, kde vždycky vysedával...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 21:04
- Nahlásit
mishi
to mi je moc líto
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 21:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám bolavou pacičku a tak dodržuju nařízený klid. Plesnifcííí nějakou nechápou, kde mám schovanou druhou ručičku, páč jí mám na šátku a pod mikčou
mishi
DNes v 18:15 odešel Gaston do psího nebe...
je mi to moc a moc líto , ale udělali jste nejlepší věc, kterou jste mohli udělat, teď už ho nic nebolí
Alespoň víš, že potíže v poslední době nebyly způsobené tebou a Toníkem, ale Gastonovou nemocí
kachna_
jste supééééééér šlapky, páč dát 18 kiláčků s krosničkama na zádech je na jedničku s hvězdičkou
Fajka
zdráááávi dóšli ... to je dobřéééé třepeme tlapkou a pařátkem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2012 22:13
- Nahlásit
kachna_
Fajka
statečný šlapky! supér! a hoďte fotečky...
mishi
to je mi moc líto...
|
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 00:34
- Nahlásit
mishi
...Přeju ti hodně sil, abys až se vypláčeš, jen s úsměvem vzpomínala na to krásné, co jsi s Gastonem prožila...
|
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 00:36
- Nahlásit
kachna_
hele a nestálo by za to, vytvořit si vořeší gang? Mohla bys pak vybírat na místních výpalný
... to není vůbec špatnej nápad...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 08:47
- Nahlásit
Čauštajn,
makám nestíhám, su jak spomalené filmeček... a nebo letitý důchodce..někdo ze mě vysál šecku energiju jelito je taky jakési zpomalené, ale už prej ho nebolí celej péééf už zase lítal za talířem
Vero
brut
zdráááávi dóšli ... to je dobřéééé třepeme tlapkou a pařátkem
díííky díííky ani jsem nedoufala..
tutaj aspon jedna fotečka co sem našla z vyhlášení, svoje fotky nemám, asi až večer budou..nestíhám..
mishi
DNes v 18:15 odešel Gaston do psího nebe
je mě to moc líto ať to brzo přebolí a už vpomínáte jen na to hezké...
to není vůbec špatnej nápad
mafijánka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:00
- Nahlásit
je a tutaj ještě nás někdo fotil že ani nefim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:00
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Zdravím fšecky šlapky úspěšný a fšecky gangsterky. Bylo krásnový počasí o víkendku, což??? Nevím jak kde, ale u nás to žádná hitparáda s houbama není. Našli jsme pár praváku -Brtnik takovýho úplně olbřímího a navíc celýho úplně zdravýho , jako na kulajdu bude, na goulage a obalení taky, ale zásoby nebudou teda. A fčera jsem si testla Ešátora,šli jsme ještě ráno očíhnout můj lesík v polích nahoře nad chalupou (tam krom půltuctu zelenejch a dvou červenejch muchomůrek ani prd ) a když jsme se vraceli, vzali jsme to kolem remízku. Vyndal srnce, tak jsem si říkala, že svááálně nezavolám, ani nepísknu. Sám se ihned zkorigoval a mastil zpátky, za odměnu jsem ho poslala zpátky si to tam prošmejdit a vyndal další dvě srny, ty mu vystartily rovnou přímo před čumcem. Tak to jsem si říkala, že už by na jednu nervovou soustavu mohlo bejt moc, tak mu řikám :"Hale vole, nech je bejt, jo? Poď zpátky." takovým normoš konverzačním hlasem. A vono jo. Tak jsem na něj byla hrdopych. Domů jsme přivezli bedničku minijablek, budu moštárnovat. Hnedle jsem si včera vyrobila čersvýho mrkvo-japko džusa.
mishi
Miši, sakra to je mi moc líto. Vím, že je ti na duši hodně ouvej, ale udělali jste pro něj hodně a teď i tu nejdůležitější věc. Přidávám se k Šárce, která to napsala přesně, abys až bolest na duši povolí, vzpomínala na ty fajn chvíle.
kachna_
ovšem teda smekám, v tom terénu a s dítětama na zádech osmnáct kiláků - to by smeknul i Messner myslim
Fajka
vobčas přijet navštívit a rozradostnit Fájušku s čífem,
evidentně to není nutné, zaplať Nadbůch , i když, ne že bychom rádi nejeli
.. to není vůbec špatnej nápad..
hehehe, jehehéé, úplně stejně jako kachna_ jsem si Komtesu Tazziii dost živě představila. A........ nelišila se ta představa moc od toho obrázku
vona je opravdové vemeno z kachny_ (kachna promine tedy, páč vono není kachna, jako kachna_ )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:02
- Nahlásit
Fajka
Jé paní s tím černým pejskem jsme potkali na Pokličkách.
No ale jsme domluvení, že příští rok zkusíme bez dětí MID
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:02
- Nahlásit
Fajka
a gde máš pruhatici? ta je příliš líná?
to není vůbec špatnej nápad
hezkej start do pindělka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:04
- Nahlásit
PetraK
zaplať Nadbůch
taky si říkám
soustavu mohlo bejt moc, tak mu řikám :"Hale vole, nech je bejt, jo? Poď zpátky." takovým normoš konverzačním hlasem
týjo pašák je to
kachna_
Jé paní s tím černým pejskem jsme potkali na Pokličkách.
No ale jsme domluvení, že příští rok zkusíme bez dětí MID
no ta byla rychlejší jak my a asi myslím že šla bez bivaku ..
tak to se tam asik potkáme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:05
- Nahlásit
PetraK
Bylo krásnový počasí o víkendku, což
takovej podzim si dám líbit
hrdopych
to jo! my jsme potkali několi srn, svištěly přes cestu pár metrů od nás. a Buldozér, jak musí šlapat pořád nějaký metry před náma, si jich NEFŠIML!!! hrdopych jsem teda vůbec bejt nemohla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:06
- Nahlásit
Vero
a gde máš pruhatici? ta je příliš líná?
nééé příliš rozumná na to aby se se mnou vláčela 100 kiláků po kotárech měla super veledůležitej úkol hlídat domov, a pochopila to přesně. Sem jí to důkladně vysvětlila co nás s jelitem čeká a vona pak uznala že hlídání domova je důležitější a ani se necpala že chce jet taky. Kdyby mohla tak zamává packou ovšem přivátání bylo superbouřlivé. Něco jako jéééé vy žijete
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:16
- Nahlásit
Fajka
em jí to důkladně vysvětlila co nás s jelitem čeká a vona pak uznala že hlídání domova je důležitější
něgdo aji tu lenost umí prodat
jdu makat, mládeži
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 09:34
- Nahlásit
Fajka
taky si říkám
no kdyby bylo nejhůř, tak si je vezmem na byt a stravu. Strava bude aspoň v případě Čííífa dost jednoduchá myslim
týjo pašák je to
je, je to pašák. Já si právě říkala, že to po dlouhý době testnu a ono to klaplo.A vlastně tetkon jsem si vzpomněla,idiotka zapomnětlivá , že jsem to nechtíc testla už na těch houbách, jsme spolu na srnce skorem šlápli byl v takový nízký smrčině a nějak čekal do poslední chvíle. ale fakt do poslední, a jak vyrazil, úplně před námi, tak já se málem znečistila, jak hrozně jsem se lekla a taky se nezmohla na nic než :"Simtě, nikam neutikej, buď tady!"
Vero
takovej podzim si dám líbi
jo, byl nádherně, nádherně, ani se nám včera nechtělo z apaluchy dom. Původně jsem si říkala, že pojedem dřív, nabarvim si vlas a zkuldůrnim se, pak jsem radši šla na šípky a courat se polema, vlasy jsme enem okudlali , barvit se budou až po posilovně, stejně budu zas splavená. Na zkudůrnění nedošlo, nalakovala sem si enem nehty u nohou novým černým lakem. Vzala jsem to jak natěrač, takže jsem to pak musela korektorem opravovat
si jich NEFŠIML!!!
má jiný konání a povinnostě, nejni jeliman co by se ta tim honil, když úchylárny s tim dělat nejdou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:11
- Nahlásit
PetraK
s dítětama na zádech osmnáct kiláků
no hlavně oba nadšení , škoda, že vyletit jde jen o víkendu (kvůli Michalově práci)
Fajka
no ta byla rychlejší jak my a asi myslím že šla bez bivaku ..
umřela bych. Obdivuju kohokoliv, kdo to ujde a doufám, že přespříští rok se taky pokusíme.
PetraK
je to pašák
strašně moc pašák
Nám se normálně v půlce dovolený rozbil špic . Začal honit zvěř a zapomněl na svý slušný přivolání. Byl připnut a metodou fungující u špiců (z vodítka půjdeš jen, když budeš poslouchat a fakt to u jinejch psů nefunguje), přiveden k rozumu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 10:12
- Nahlásit
Rrrumstajn,
to byl krasny vikend prodlouzeny, pocasi oproti predpovedi rosnickaru na jednicku s velehvezdou!
Drsnee, Zofka!
Fajka
Cece, na tech fotkach vypada jelito pomerne znavene a uondane. Jakej byl bivak?
mishi
To je mi moc moc lito.
|