Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Číííííf
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

PetraK
Právě jsem panu řediteli popřála.... "Dobrou noc!"
A začalo to tak nevinně - "Pane vrchní - třikrát guláš"

brut
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 21:11
- Nahlásit

Janiii
poři´dte tlumočníkovi svatozář, protože teď aktuálně jsem to vymyslela tak, že bude potřeba okno na jedný stěně zazdít a vedle ve stěně nový vybourat
pane jo, válíš... ještě žije nebo skončil s infarktem?

Fajka
jinou čekuládku nemáš? Tyhle nejím

nás je takovej vichr že sem při venčení málem umrzla brrrrrrrrrr
u nás nic, vymetená obloha, takže bude opět mrznout

Číííííf
Pane vrchní - třikrát guláš"
tohle si opravdu ráda přečte

brut
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 21:15 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Asi si podám inzerát:

"Přenechám dospělé, studující dítě Zn: blbá, blbá, blbá" ... na tohle nemám nervy.... vyjímečně si du dát panáka něčeho silnějšího nebo mě budete posílat buchty do lapáku

No a jdu se zase rozčilovat....

inu
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 07:50
- Nahlásit

brut
tak do tý doby bude u tebe na stopro

budeš mít cestu kolem?

já vím, že jsem hodná, ale nikomu to něříkej, stejnak by ti nevěřili
naopak. MĚ by to nevěřili

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 08:29
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

JÁÁÁÁÁÁÁ NECHCI BEJT NEMOCNÁÁÁÁÁÁ! NECHCI, NECHCI, NECHCI!! udělejte s tim někdo něco.

brut

"Přenechám dospělé, studující dítě Zn: blbá, blbá, blbá"

blbá si ty, sem šňupla čaj

.... vyjímečně si du dát panáka něčeho silnějšího

tjo, tak to asi stálo za to!!

ohle si opravdu ráda přečte

čteš mi myšléénky , no musim se dát rychle do cajku a do toho Bedřicha dorazit, abych mohla čííííífa ubezdušit

Číííííf

Právě jsem panu řediteli popřála.... "Dobrou noc!"
A začalo to tak nevinně - "Pane vrchní - třikrát guláš"

no tohodle se už asi nikdá nezbavim

a propooooo!!

BEROUNSKÝ SRAŽENÍ JE TU:

http://naszviretnik.net/2011/02/16/psi-esus-jak-se m-se-srazil/?#comment-60277

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:11
- Nahlásit

Natašooooooooooooooo charašooooooooooooooooooo!!!!!!

Pardon sem tu měla rusky chovořící zákazníky.... asi se začnu učit rusky připadá mě to voproti němčině a angličtině děsně jednoduchýýý

propooooo!!

BEROUNSKÝ SRAŽENÍ JE TU:

háááááskýýýýýý
jejda jejda začínám mít pocit, že Ešusek bude chůdám největší ... příští tejden dostane nafackováno tak že bude mít pruhy na zádech aj von

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:23
- Nahlásit

Fajka

Pardon sem tu měla rusky chovořící zákazníky...

Ha! Ivan přijel, nečekán, nezván.....

jejda jejda začínám mít pocit, že Ešusek bude chůdám největší .

aspoň nebude tak otravovat, víš co předváděl v tu sobotu??? No tak to se podivej!!

takhle se tam válel furt

a nebo se snažil provozovat tohle

ale pod podvozkem byl nejčastějš

pak sežral půl bochniku chleba

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK

Ha! Ivan přijel, nečekán, nezván
no přesně! akorát teda ne nečekaně bo volal už fčééra že dneska dorazí..ale dovalil malou objednávčičku takže guuut ,klidně může dorazit i častějš

PetraK
bože ta fotka jak leží pod je božííí
Chce se mě napsat že by se mohl živit jako automechanik

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:44
- Nahlásit

Fajka

ale dovalil malou objednávčičku takže guuut ,klidně může dorazit i častějš

Čikovnej ivan??
a jak leží pod je božííí

todle dělal celou dobu, jak se k ní dostal hodil záda a šup estékáčko podvozku

automechanik

no taky jsme mu tak říkali

průša, průša. Hele jak se dal s Fajkou odložit, tak s Nastěnkou by to takhle na těsnačku nešlo teda, to jako ne. A ona byla tak trpělivá, stála tam jako oslík a říkala si:Božeee? co to je??

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:50
- Nahlásit

PetraK
Krása krása krása článeček.
Hele, já to doporučuju asi každýmu, ale co zkusit preventan akut? Jsou to vitamíny, ale nám to s Michalem krásně zabírá a urychluje to léčení se.
Hele nemají mít holky deprézi, že si jich Ešus nevšim?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:54
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
a jeden doktor pro nemocnou

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Čikovnej ivan??

tak ne těd sem si našla že to byl Voloďa

hodil záda a šup estékáčko podvozku

průša, průša. Hele jak se dal s Fajkou odložit, tak s Nastěnkou by to takhle na těsnačku nešlo teda, to jako ne. A ona byla tak trpělivá, stála tam jako oslík a říkala si:Božeee? co to je
no ten výraz na tý první fotce je dost výmluvnej... ale zase jestli si myslela něco vo prdeli a nebo vlez mě na záda tak vlastně Ešus plnil jen její přání

a mezi náma jo.... není se co divit že jo..si vem kucííí. ty se taky votočej za každou kratší ženskou sukní

kachna_
Kachna má pravdu přecedo!!
Preventan si taky kupujem a pomáhá!

včééra jsem snad poprvé viděla tu reklamu vod oootuuuu jak se ta žlutá kačenka řítí prostorem dost mě to rozesmálo

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:00
- Nahlásit

:Milé dámy a pane, zdravím

Nevím, jestli je to nějakým blbým tlakem nebo erupcema na slunci či jinou blbostí, ale v noci jsem měla tak šílenou migrénu- samozřejmě se všema nepříjemnostma, co jí doprovázej, že i vstát a dojít na záchod byl téměř nadlidskej výkon Naštěstí jsem měla doma prášky ( včera vyzvednuté v lékárně v počtu 2 kusů s poměrně dost vysokým doplatkem u nichž jsem nevěděla, zda zaberou) a tak jsem si je vzala. Musím říct, že částečně zabraly, ale mají vedlejší účinky a jak jinak než dost nepříjemné. Jsem zvědavá, co mi pošle doktorka dneska....občas si fakt připadám jak pokusnej králík

inu
budeš mít cestu kolem?
určitě nebudu, ale pošlu poštovním holubem

naopak. MĚ by to nevěřili
když myslíš By ses měla zeptat u nás doma, zjistila by jsi, že pravdu mám jááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:03
- Nahlásit

kachna_
Hele, já to doporučuju asi každýmu, ale co zkusit preventan akut?

když mi se nechce sápat se do lékárny a něco si tam ještě připořídit, když jsem kaput. no. nevim. Takže céčkuju, béčkuju, mineralizuju.....

a jeden doktor pro nemocnou

nooo ty vole to je fakt pan doktor , to myslim, že bych se hodně rychle uzdravila, kdyby se měl do procesu zapojit

Hele nemají mít holky deprézi, že si jich Ešus nevšim?

ne nemaj, von to nebere až tak šmahem jako všechno. Teda takhle teďka už. Dřív jo. Tetkon už se specijálizuje. Jak ovšem to netuším. Svýho času to byly výhradně bloncky, pak to rozšířil na pruhatý a tetkon i na kožišnatý, což mě překvapilo, protože po těch nikdá nešel. Moc měl rád blabladorky, páč sou hlatkosrstý a mohl se jim přisáti k cecíkům prase úhylný, dělal mi tak vostudu na cvičáku , že se tetkon dal i na košišnatky mě překvapuje, páč tam se ty cecíky blbě hledaj. Nevim podle čeho vyhodnocuje. Navíc vždycky jsem myslela, že až na malý výjimky- starý dobrý přítelkyně - preferuje velký fenky, teď v sobotu byl celej blaženej z těch tří sealyhamek ,

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:07
- Nahlásit

Fajka
vod oootuuuu jak se ta žlutá kačenka řítí prostorem

taky to chci vidět, musim se teda koukat na televízi asi, co?

tak vlastně Ešus plnil jen její přání
já nevim von je fakt magor. Normálně není problém ho nechat u někoho jinýho, když si potřebuju odskočit, jenže to šla Nasťa ven na chvilku, já na záchod a hospoda poznala jaký to je, když hošíček zpívá

Preventan si taky kupujem a pomáhá!

že bych šlateda do lékárny? ach jo, nechce se mi tam.

Voloďa

a voodku, voodku měl?

brut
nepříjemnostma, co jí doprovázej, že i vstát a dojít na záchod byl téměř nadlidskej výkon

a do ... do hajzklu (
tak ať ti je lípějc.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:43
- Nahlásit

PetraK
JÁÁÁÁÁÁÁ NECHCI BEJT NEMOCNÁÁÁÁÁÁ! NECHCI, NECHCI, NECHCI!! udělejte s tim někdo něco
jak je tobě, marode?

blbá si ty, sem šňupla čaj
v tu chvíli jsem fakt přemýšlela co s ní a tohle byl ventil

tjo, tak to asi stálo za to!!
přesně tak...stálo to za to

čteš mi myšléénky , no musim se dát rychle do cajku a do toho Bedřicha dorazit, abych mohla čííííífa ubezdušit
až tam budeš, tak to vem dvakrát i za mě, preventivně

BEROUNSKÝ SRAŽENÍ JE TU:
mooooc hezky napsaný, moooc

i]víš co předváděl v tu sobotu??? No tak to se podivej!! [/i]

Fajka
Pardon sem tu měla rusky chovořící zákazníky.... asi se začnu učit rusky připadá mě to voproti němčině a angličtině děsně jednoduchýýý
je vidět, že jsi pořádně neprošla povinnou drezůrou ...ale máš pravdu, je v lecčems jednodušší. Mladá jí měla jako druhý jazyk na střední a když se naučila pravopis a poznala záludné odchylky, tak jí i bavila

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:45
- Nahlásit

PetraK
a do ... do hajzklu (
tak ať ti je lípějc.

děkuji ..... doufám

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

brut
jak je tobě, marode?
na houby. Tělo je k.ó. ale jako jak křípku, jenže křípka zatim nikde , asi se za ní stydí nebo co. Spala jsem od hrozně brzo, v noci jsem se vzbudila vopocená jak pivní sklenice a zbitá fest. ráno vstát byla šichta. Bolim mě já celá. šécko co najdeš za svaly.
Kdy pojedem koupit boty - nevim, nenám sílu, kdy budu balit, nevim nemám sílu.

v tu chvíli jsem fakt přemýšlela co s ní a tohle byl ventil

eh, zas érupce ?? Vydrž Prťka

i za mě, preventivně

heh to se tam teda vzájemně dost utlučem

mooooc hezky napsaný, moooc

díkuju. Jak to zpravidla nedělám, že bych si článek četla, když už je venku, tak tentokrát jo, páč mě to hodilo zpátky, fajn bylo, fajn.

děkuji ..... doufám

asi čék musí jen čekat až to odejde

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 11:46
- Nahlásit

PetraK
Tělo je k.ó. ale jako jak křípku, jenže křípka zatim nikde
tenhle druh chřipky je prý nějaký zákeřný.... fakt si dej bacha. Nechci plašit, ale může to klidně být

Spala jsem od hrozně brzo, v noci jsem se vzbudila vopocená jak pivní sklenice a zbitá fest. ráno vstát byla šichta. Bolim mě já celá. šécko co najdeš za svaly.
Ešusko, kup si ten Preventan... fakt je dobrej a mohl by ti pomoct, tohle vypadá jak křipka

eh, zas érupce ?? Vydrž Prťka
velké éerupce... mooooc velké, přemejšlela jsem nad vyhazovem z baráku

heh to se tam teda vzájemně dost utlučem
musíte postupně a ne najednou

díkuju. Jak to zpravidla nedělám, že bych si článek četla, když už je venku, tak tentokrát jo, páč mě to hodilo zpátky, fajn bylo, fajn.
nemáš za co, fakt si to skvěle popsala a navíc i já už bych zase někam šla a všechny vás zase viděla

asi čék musí jen čekat až to odejde
což o to, migrénu jsem trochu potlačila, takže mimo rozmazanejch písmenek, točení kebule atd to jde, ale vedlejší účinky prášků jsou příšerný a myslím, že mám pro dnešek totálního padla

inu
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 11:48
- Nahlásit

kachna_
co zkusit preventan akut?

když to začali vyrábět, bylo to super. Ale o rok později to začali pančovat a tak hásky se mi po tom rozjíždí bechtěref, že už si to asi v životě nekoupím. Ale šáde, páč to fungalo

brut
přece nebudeš utrácet za poštovný?

PetraK
BEROUNSKÝ SRAŽENÍ JE TU

Koukám, že Orisláfek je slafnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 11:53
- Nahlásit

brut

.. fakt si dej bacha. Nechci plašit, ale může to klidně být

nestraš, nestraš, snad už by se to kurnik od neděle rozjelo, kdyby to měla bejt křípka ne? Todle je furt jak napůl cesty. Jestli se tělo tak urputně brání, nebo co?? nevím. každopádně z práce rovnou do postele chodím.
Nebo skoro no, musím hošíčkovi papů udělat a sobě polífčičku. On by ji Brtnik udělal t ojo, ale... ne tak dobrou a ne takovou jakou tetkon potřebuju.

tohle vypadá jak křipka

ale proč mi jako nic jinýho není teda??? sem fakt jen prostě ztřískaná.a slaboučka, teplota max zvýšená- neměřím se, ať nepropadám panice. Sem jen trochu studená vod rukouch, asi už vychládám

mooooc velké, přemejšlela jsem nad vyhazovem z baráku

a sakra, sakra, kruci. Co blbne, dífče, co blbne?

musíte postupně a ne najednou
ááále co to zbytečně natahovat

i já už bych zase někam šla a všechny vás zase viděla

viď? Musí se zas něco spáchat.

že mám pro dnešek totálního padla

tak se koukej jen prostě flákat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

inu
když to začali vyrábět, bylo to super. Ale o rok později to začali pančovat a tak hásky se mi po tom rozjíždí bechtěref, že už si to asi v životě nekoupím. Ale šáde, páč to fungalo
to je blbý . Hele a nevyrábí se toho víc od jinejch výrobců? Strašný, mít nějakou jakoukoliv chorobu. Já si to nějak, zhejčkaná svym relativnim zdravím, vůbec neumim představit, na co všechno musí člověk myslet a co všechno může bejt problém.

http://chov.plivnik.cz/pohadky/uvodnik.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O TY SI ÚŽASNĚ ŠIKOVNÁ KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNA!!

to si budu číst dneska, až zalezu do peří, to je tak krásný! kruci, potřebujem ilustrátora, kterej umí namalovat roztomilý věci

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:22
- Nahlásit

Morgén...uš je vlastně poledné
vomlouvám se tedyk.
Něco pro všechny LEGAlizované http://www.youtube.com/watch?v=qxUZUnRwH7s

PetraK

na Berounský sražení se s dovolením juknu. Móžu?

a fotky taky dobrý, no je vidět, že Ešušek je zdravej sameček a paní Ešušáková má heský černý Rumštajn boty...jó to en můj furt che, abych chodila voblíkaná jako "cholká" no gdyš mě to prostě nejde, no

kachna_
pochádku taky přečtu uš jsem zvědavá, ale v práci není čas, bo jsem nastoupila v 11 hodin, předtím jsem lezla po dochtorech

Jó děcká a neblbněte uš s těma nemocema, jo?

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

inu
přece nebudeš utrácet za poštovný?
je lehký, takže to zase až taková darda nebude, navíc Ti k němu přidám další obaly od čekuládek

PetraK
nestraš, nestraš, snad už by se to kurnik od neděle rozjelo, kdyby to měla bejt křípka ne? Todle je furt jak napůl cesty
podle tvýho popisu bych řekla, že už se to rozjelo. Co by si chtěla víc ( rýmu ani kašel mít nemusíš)?

každopádně z práce rovnou do postele chodím.
to děláš dobře, dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou

ale proč mi jako nic jinýho není teda??? sem fakt jen prostě ztřískaná.a slaboučka, teplota max zvýšená- neměřím se,
znovu se ptám...co by jsi ještě chtěla? Buď ráda, že nemáš unudlanej frňákovník a zaslzelý vočička

a sakra, sakra, kruci. Co blbne, dífče, co blbne?
chce mít všechno hned nebo pokud možno včera a tím jak tlačí na pilu, tak všechno akorát popo... navíc to vypadá blbě v kině a ona je moc ovlivnitelná , no a včera to po třech nedělích vygradovalo.... naštěstí jsem se udržela a kufry jí nesbalila, ale byla od toho jen krůůůček

ááále co to zbytečně natahovat
to je fakt, naklepat rovnou a pak hezky oslavit celkové vítězství

viď? Musí se zas něco spáchat.
to musí, k vám na apaluchu je to ještě časově moooc daleko

tak se koukej jen prostě flákat.
šak nic nedělám, jen se potácím po baráku a hledám ztracenej den nebo spíš ztracenou hlavu

kachna_
téééda, to je nádhera

inu
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:53
- Nahlásit

kachna_
Strašný, mít nějakou jakoukoliv chorobu.

já si u dochtorů prakticky podávám dvéře, proto víceméně "ignoruju" preventivní prohlídky. Sere mě, že se sypu už takhle "mladá" a je to čím dál horší.. by mě zajímalo, jestli se dožiju padesátky a v jakým stavu

brut
navíc Ti k němu přidám další obaly od čekuládek

ooh takže přece mám mám narozeniny

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:23
- Nahlásit

Nestíhám vás šecko dočítat nestíhááám ..nicméně přeju všem chorobám a chorůbkám rychle uzdravení !

PetraK
potkala sem známou z Prezidentský a je to dobrý furt fungááááj jednu dobu to vypadalo že jí zavřou ale ted prej dobrý..takže budeme mít kam zajít na ohřátí aj s čokloušema

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:42
- Nahlásit

Přátelé, valím do peří, valim do peří, je mi neveselo, je mi truchlivo

Fajka

z Prezidentský a je to dobrý furt fungááááj
Jupíí, no tetkon ešče aby měli tak dobrýho kuchaře, jako loni, jeho kuřecí závitky se špenátkem a brokovnicí, byly víc než hříšný. Esli se jich dožiju teda

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:52
- Nahlásit

inu
ooh takže přece mám mám narozeniny
jestli to bereš takhle, tak ano, budeš mít narozeniny

Fajka
nicméně přeju všem chorobám a chorůbkám rychle uzdravení !
chorůbky moc děkují

PetraK
Přátelé, valím do peří, valim do peří, je mi neveselo, je mi truch
šupej a fofrem, ať je ti konečně líp.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:29
- Nahlásit

Jé, děkuju, když mě budete tak moc chválit, eště zpychnu (jsem se teda nejdřív přepsala na zpuchnu )

Byla jsem vyvenčit dítě. Příště budu chodit jen do polí . Potkala jsem paní, která ručila bývalému majiteli našeho domku na úvěr svým obchůdkem ve vedlejší vesnici. Líčila mi, jak se nejdřív strašně moc uskrovňovali, aby splatili svůj úvěr na obchod, jak pak ručili Titěrovi a o ten svůj pracně splacenej obchod přišli, páč Titěra se rozvedl, vzal si mladou slečnu a přestal splácet. Hrozný, hrozný, hrozný
Bylo jí do breku ještě dneska, po nějakejch deseti letech, taky říkala, že nedokáže kolem našeho domu projít, aniž by se jí sevřelo srdce při vzpomínce na Titěru.
A že se jim ani neomluvil.

<< 1 ... 1125 . 1126 . 1127 . 1128 . 1129 . 1130 . 1131 . 1132 . 1133 . 1134 . 1135 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání