| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:19
- Nahlásit
brut
ajajajaj ... není to chřipka,
no pevně doufám, že ne, že ne, že neeeeeee!! nesmíííííííííííííííííííííííí!!
dostaneš žďuchanec berlí, až se potkáme
tak mlčim
asi přišli všichni na to, že jim ho předělám, tak se vše dozvídám až na poslední chvíli
a tak, no to sme teda v řiti paninko
že to uznáááá
a jako zbývá mi snad něco jinýho?
Číííííf
DO KONCE ROKU SEŠ BEZ HOŠÍČKŮ!
okamžitě píšu Kubišový. Páč todle je týrání zvířete
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:26
- Nahlásit
PetraK
no pevně doufám, že ne, že ne, že neeeeeee!! nesmíííííííííííííííííííííííí!!
taky doufám... koukej se dát do pořádku a necárej moc dlouho s ešuskem... jeden, dva dny to vydrží
tak mlčim
uuuffff
tak, no to sme teda v řiti paninko
přesně tak
jako zbývá mi snad něco jinýho?
vůbec nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:35
- Nahlásit
brut
koukej se dát do pořádku a necárej moc dlouho s ešuskem... jeden, dva dny to vyd
jojo, dneska je v plánu stejně civilizační pochůzka, páč o víkendu měl nabitej program aji v sobotu se mnou, aji včera s Brtnikem a tenisákem v polích, kupodivu ani neprudil moc, že jsem ležela a nabíral sílu v pelechu
vůbec nic
tak nějak sem to tušila dopředu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
PetraK
dneska je v plánu stejně civilizační pochůzka, páč o víkendu měl nabitej program
to je dobře , hlavně si lehni, ať se zmátoříš
tak nějak sem to tušila dopředu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:43
- Nahlásit
brut
hlavně si lehni, ať se zmátoříš
tjo, to sem dělala fčera celej boží den a že by to výrazně zabralo to ne . Mám úúúplně ledový ruce. Asi umírám vod rukou
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:43
- Nahlásit
PetraK
Páč todle je týrání zvířete
A co dyš doma "týráš Míšu", nebo Brtníka!
To nevadí???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Číííííf
A co dyš doma "týráš Míšu", nebo Brtníka!
NO! ten je tak tejranej!! Dyk ho hejčkám jak v bavlnce!! Podivej třá na sobotu. Než jsem vypadla z domova navařila jsem. Stačilo enem si to ohřát. Jéénže.... znám svýho Brtnika, sem jeho milující půle. Takže mi bylo naprosto jasný, že přijede z chalupy hladovej jak Vlk (vlk promine) a línej si něco i jen ohřát. Takže co? Takže sem radši aji napekla. Než jsem odjela dala jsem na stůl krásnou pocukrovanou bábofku a konvici s čajem...... když sem se vrátila, bylo báboftky jen půl a jídla neubylo ani ň. Páč byl línej si to vohřát a sežral to co bylo nejdostupnější a co mu Koláče prosíravě připravilo, aby nehladoval
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:58
- Nahlásit
PetraK
Mám úúúplně ledový ruce. Asi umírám vod rukou
kdyby to bylo vod nohou, tak by bylo daleko hůůř, kor v tvých botkách
Takže mi bylo naprosto jasný, že přijede z chalupy hladovej jak Vlk (vlk promine) a línej si něco i jen ohřát. Takže co? Takže sem radši aji napekla.
připomínáš mi kamarádku, která když jede s dětma na školku v přírodě, tak doma navaří do zásoby, krásně vše naskládá do mrazáku, označí....a zároveň naplní lednici k prasknutí. No a jaký je výsledek? Lednice úplně prázdná a v mrazáku stále plno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:19
- Nahlásit
brut
kdyby to bylo vod nohou, tak by bylo daleko hůůř, kor v tvých botkách
čéče v těch snad nevystydnu ani jako mrtvola . No ale náhodou v sobotu jak se hodily v přecpaný tramvaji .
Jo to bylo taky ftipný, nastoupili do tý narvaný rodiny rodiče s dětma, byla to taková ta debilní nová tramvaj, my byli na tý zvýšený části. Máma směrovala drobotinu do vozu a pravila chlapečkovi: Stoupni si támhle k pejskovi, chytni se tyče a hlavně se mu nedívej do očí, ste vejškově nastejno . Pejsci to nemaj rádi. Tak jsem byla potěšená, že jsou i přemejšlivý lidijové. Ešusovi to teda myslím nijak nevadí, ale čék nikdá neví.
Lednice úplně prázdná a v mrazáku stále plno
jo no jo voni takhle fungujou, no. No on Brtnik pravil, že byl tak línej, že by si ani třá chleba neudělal, že ho báboftka zachránila před smrtí vyhladověním . Znám ho znám, tak udělám šécko pro to aby necípnul
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:34
- Nahlásit
PetraK
čéče v těch snad nevystydnu ani jako mrtvola
a proč myslíš, že jsem to psala?
No ale náhodou v sobotu jak se hodily v přecpaný tramvaji .
naštěstí na to mám berle
Máma směrovala drobotinu do vozu a pravila chlapečkovi: Stoupni si támhle k pejskovi, chytni se tyče a hlavně se mu nedívej do očí, ste vejškově nastejno . Pejsci to nemaj rádi.
to je hezký , šikovná mamina
no jo voni takhle fungujou, no
vím a proto sem furt do synka hustila, že si musí vždycky jídlo buď vylovit z mrazáku nebo ho uvařit... mno a výsledek? O víkendu vařil nejen pro sebe, ale i pro svojí holku a pro mladou
on Brtnik pravil, že byl tak línej, že by si ani třá chleba neudělal, že ho báboftka zachránila před smrtí vyhladověním . Znám ho znám, tak udělám šécko pro to aby necípnul
nezachraňuju, ale stejnak vařím, páč jinak mi zadělaj půl kuchyně a kdo to pak má uklízet
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
kachna_
Aaaaale, v Liběchově hledaj pečovatele o miniprasátka
Kachno, budiž varována! Ten genetickej ústav v Liběchově je barák hrůzy. Každej rok blahé paměti k nám na seminář jezdil jeden magor dělat nábor nových oveček právě na miniprasata.
Co tam s nima dělaj? Milému zdravému minipraseti přeruší míchu tak, že ze dne na den ochrne a pak se to snaží "zvrátit" zpátky = výzkum léčby poranění míchy. JENŽE, ten magor, co k nám jezdil byl očividnej úchyl, protože vždycky tvrdil, jak se ta prasata mají dobře, jak je o ně hezky postaráno (jak to ten debil může tvrdit, když ta zvířata vlastně mrzačí? K čemu jim je čistej kotec, když nemůžou chodit???) a že tady ten kovovej nástroj, jak se jim přerušuje ta mícha, ten je jeho voblíbenej... eště teď ho vidím, nejradši bych mu naliskala. S ním bych vážně pracovat nechtěla
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:22
- Nahlásit
PetraK
Znám ho znám, tak udělám šécko pro to aby necípnul
F tom případě znáš velice dobře i mě...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:22
- Nahlásit
inu
Ten genetickej ústav v Liběchově je barák hrůzy. Každej rok blahé paměti k nám na seminář jezdil jeden magor dělat nábor nových oveček právě na miniprasata.
pudu dělat někam sekretářku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:31 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
kachna_
esli nemáš VŠ, tak máš slušnou šanci dostat fleka.
práci se zvířatama ve výzkumákách nedoporučuju, pokud nemáš...errm... kachní žaludek. Páč třá kámoška se zajímala o práci s myšima a když se dozvěděla, co by se s nima dělo, šla radši na kytky.
Dost ji chápu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:32
- Nahlásit
kachna_
to si nepomůžeš.....stejnak budeš dělat u zvířectva..dyk každej číííf je přece prase
čííf promine on je jen miniprasátko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:48
- Nahlásit
inu
esli nemáš VŠ, tak máš slušnou šanci dostat fleka.
+ mám praxi
Fajka
každej číííf je přece prase
já měla čííífovou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:54
- Nahlásit
kachna_
+ mám praxi
no, to je další důležitá věc, na kerou furt zapomínám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 18:17
- Nahlásit
Číííííf
tom případě znáš velice dobře i mě...
pane, my vás známe velice dobře všechny , víte? Páč není velkých rozdílůch, je jen jedna šablona
brut
proč myslíš, že jsem to psala?
já dneska nemyslim
naštěstí na to mám berle
šikovná mamina
jo to jo
O víkendu vařil nejen pro sebe, ale i pro svojí holku a pro mladou
takhle, kdyby se měl postarat o jiný, tak to jo, to nejen ohřeje, ale aji uvaří, ale sám pro sebe to je jiná
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 18:20
- Nahlásit
čus všicí, dneska jsem nějaká permanentně nas****
už aby brácha porodili, my jeli chlastat a mohla jsem si vzít aspoň den dovči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:10
- Nahlásit
Janiii
dneska jsem nějaká permanentně nas****
pani vy ste jak ta žumpa... buď nasraná nebo vycucnutá
hele tak dovim se, jak je to s tou kópelkou k tomu nábytku cos vokazovala?? Bude veliká? bude tam veliká vana, bude tam vokno?? Budou tam kytky??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:31
- Nahlásit
bando jedna ! nemáte co na práci???
tu furt kecáte a já vás nestíhám dočítat natož nějak reagovat
su velmi velmi zaměstnané čééék
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:32 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
pani vo kópelce ani nemluvte včera bylo u nás drámo
nechali jsme si udělat grafickej návrh v Siku, páč miluju už několik let jedny jejich dlaždice a prostě je mušim mít. takže máme návrh, pořídili jsme teď ten nábytek - jéééénže! v návrhu se počítalo s dvojumyvadlem, ale my jsme mamonářsky prikůpili ještě tu vysokou skříňku a tudíž co??? tudíš se nám to na tu jednu stěnu už nevejde tedá, vejde, ale je tam toho moc
takže jsem se včera odpo bavila tím, že jsem z kartonů slepovala velikostně odpovídající skříňku pod umyvadlo a tu vysokou skříňku, abysme si to tam dovedli představit
Míra dokonce přitáhnul ze zahrady starou vanu
noooo, a teď mušíme vymyslet, jak to tam uspořádat jinak
ale ještě to jde, nejsou udělaný odpady
a rozměry koupelny jsou 3,8 x 2,2m, vokno tam bude - ještě nevíme, jak velký, to si můžem taky vybrat vana normální + sprcháč - páč jak řek Míra "až za pár let nebudeš moct na kolena, jak bys do tý vany asi lezla"
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:34
- Nahlásit
a tu je ta moje dlažba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:36
- Nahlásit
Janiii
páč jak řek Míra "až za pár net nebudeš moct na kolena, jak bys do tý vany asi lezla
Tlumočník je moudrý muš!!
a kópelka bude mít voknooooo!! To je nejdůležitější, fšecko vostatní je nepodstatný, naprosto. Můžeš tam mít krásnou květenu. Napustit si vanu a pít v ní něco dobrýho a číst v ní něco pěknýho a NIC NEDĚLAT jo ta kópelka bude moc dobrá
Fajka
su velmi velmi zaměstnané čééék
to von hlavně, to Čííííf, furt tu něco píše, čék musí vodpovídat.. že jo... no já za to nemůžu, já ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:37
- Nahlásit
Janiii
dlažba
pani? Vy překvapujete, to bude... R+ kópelka
jen to podpálit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:38
- Nahlásit
PetraK
pani? Vy překvapujete, to bude... R+ kópelka
mně se kombinace s šedou mooooooc líbí přijde mi to neutrální a že se k tomu hodí všechno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
Janiii
PetraK
uš sem vám vyprávěla že už asi 5 let plánujo novo koopelku ?????
asi ne... rači ani nebudu bo byste zas museli reagovat na čífa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
Janiii
mně se kombinace s šedou mooooooc líbí
jo je vo vzhledný. Ešče hodně zelenýho do toho- myslim jako kytek, třá takový to kaprdí- to tam bude pěkný a bude se mu ve vlhku krásně dařit. To je můj sen - kópelka s voknem a veliký kaprdí
Fajka
že už asi 5 let plánujo novo koopelku
ticho, nevyplaš ho, nejdřív musíme dodělat ten vobyvák!!
ženy jdu do peří, sem chcípák, musím se vyležeti do Bedříška.
Tak dobrou bez kobrou.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
veliký kaprdí
velký kapr prdí? tak takovýho v koupelně nechci
jdu taky chrnět, aspoň může Fajka bez problééémóóóó pracovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 20:10
- Nahlásit
sooo fuč
dobrá teda ... du makat
PetraK
ticho, nevyplaš ho, nejdřív musíme dodělat ten vobyvák!!
uš mlčím..jako hrop jako hrop....pani helejte ale ..mám nápad!!! budete mě dělat stavbyvedoucího
Janiii
týjo ted sem si fšimla tý vaší dlažby ta je ale pěhná pěhná
|