| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:42
- Nahlásit
Fčera večer slepica opjet stratila náhubek. Byla tma a na povel: "Hledej košíček! No kde máš svůj košíček!" pes pouze radostně skákal a jančil okolo mě a měl s toho patřičnou bžundu.
Dnes jsem se stavila (jako první vjec ještě před čištěním zubů) ve zveráku pro novou klec na hlavu. Paní prodavačka (nás uš dobře zná) hlásí: "To bude spíš na fenečku, že? No, on má tu kebuličku majinkou..."
Nezbylo mi, než jí dát za pravdu, kývla jsem a souhlasně mrkla na kebuličku majinkou. Kebujička se nevyjadřovala.
Paní prodavačka mu zkusila nasadit první vytipovaný náhubek. Byl úplně mimo (tak možná na falešného soba). Druhý pokus už byl lepší, ale zase byl moc veliký. Tak tak držel na hlavě. Paní prodavačka hlásí: "No, ale to je dobrý, ono mu to aspoň nevadí a na tu blbou parádu kvůli nějaké vyhlášce to stačí. Já myslím, že je spokojenej, ne?"
Koukala jsem na psí hlavu umístěnou v kleci. Kdyby si jen pšikl, košík byl letěl tak 10 m daleko, až by rozbil výlohu, jak mu byl volný.
Říkám: "No v jeho případě to až tak o parádě asi nebude, si myslím. Já potřebuju, až mu tam budou děti strkat ruce, aby se jim tam pokud možno nevešly - to za prvé. A za druhé, až se zase bude rvát s nějakým bulíkem, či kousat servírky, aby ten koš něco vydržel a nesklouzl, nevysmekl se a vůbec, aby byl aspoň z pancířu. Máte pancéřový?"
Paní prodavačka se začala od srdce smát. Zřejmě jsem ji pobavila. Pohladila slepicu, dala mu kokinko a říká: "No, slyšíš to? Co to ta panička o tobě říká? Ona tě trápí v náhubku? Chudáčku, ta je zlá, že?" a pes se lísal a čmuchal jí do rukou a do kapes a hledal další laskominku.
Otočila jsem se k věšáčkům s náhubky, vzala jeden bernardýní, do něj strčila ridgebací a do něj ještě dobrmana - fenu. To celé jsem nasadila psovi na hlavu a říkám: "Takhle je to ideální. Takhle to beru...."
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:52
- Nahlásit
Kebujička se nevyjadřovala. Garfield
No v Garfieldově případě možná dobře,ne
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:14
- Nahlásit
Smečka
...proč? Není nad svobodu projevu. A jestli je hlasová, zubová, nebo drápová, to už je fuk. Demokracie se nesmí potírat.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:24
- Nahlásit
Garfield
taky scháním koš.Zjistila jsem,že když otočím koš na psa Dalmatina obráceně,tak v něm má Anub zakryté i očiska včetně ušisek a vypadá spíš jak brankář NHL ale dobrý....vím co potřebuješ
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:25
- Nahlásit
Anu
Proč? Nestačí když budou mít koš všichni okolo?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:29
- Nahlásit
Garfield
jeden bernardýní, do něj strčila ridgebací a do něj ještě dobrmana - fenu
Až budeš mít fotku, tak ji sem hoď.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:30
- Nahlásit
Smečka
to bohužel nestačí,když vezmu,že ten kdo kouše,bojuje a hlavně vyzývá k boji je můj pes.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:30
- Nahlásit
Garfield
vzala jeden bernardýní, do něj strčila ridgebací a do něj ještě dobrmana - fenu. To celé jsem nasadila psovi na hlavu a říkám: "Takhle je to ideální. Takhle to beru...."
a vzala??bych ho v tom chtěla vidět
a souhlasím že se měl vyjádřit..nicméně má slepica dalšího fandu a tys ten nelida co ho drtí v koši
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:34
- Nahlásit
Anu
Snad bys mu chudinkovi nesadadila železnou masku?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Smečka
Já dle tvého doporučení,nesundávám koš ani doma ani přes noc.Co kdyby náhodou a ty mě zas obviňíš jak jsem nezodpovědná.Nene,takovou radost ti neudělám.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:49
- Nahlásit
Anu
Buď k ní tvrdá!
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:55
- Nahlásit
Garfield
proč tvrdá? Ona to myslí zcela jistě dobře,jen bych chtěla tu vizi 100%bezpečnosti vidět v praxi,ale jinak to je dobrák,tomu věřím!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:57
- Nahlásit
Anu
Jo, to ona určitě dobrák je. Já bych jí třeba náhubek nedávala...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:00
- Nahlásit
Garfield
a tak to zas já jo.Jistota je jistota a košík nesundávat pro jistotu nikdy!!!!!Co kdyby,znáš to?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:08
- Nahlásit
Já bych jí třeba náhubek nedávala...
Buď k ní tvrdá!Garfield
Všechno doufám neprozradíš
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:11
- Nahlásit
Anu
Víš,proč ti to píšu?
Proč měl na fotkách zlaťák koš,zatímco Anu si hrál s jeho ocasem?
Jistě že 100% ho neuhlídáš,jenže mě příjde,že ty se dost často vymoluváš,než bys vymyslela jak to řešit.Ale znovu říkám,neznám Vás a možná se pletu,tedy ráda bych se pletla.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:16
- Nahlásit
Smečka
protože to nebyl zlaťák..myslím
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:17
- Nahlásit
sarax
Já už nevím,co to bylo,ale není to jedno?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:19
- Nahlásit
Smečka
myslím že existuje případ kdy to jedno není
třeba se znaj..psi??a páníčci vědí co a jak???a taky vědí proč to dělají????
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:19
- Nahlásit
Smečka
1)ať koukám jak koukám koš nikde u zlatáka nevidím,neb ho neměl
2)oba psi byli přivázaní-víš to je to vodítko na dvě karabiny na půl metru od topení
3)stály nad nima dva lidi a košík neměl pro,že to bylo čerstvě ráno a uznala jsem za vhodné,když psa uváži na půl metru k topení a druhý pes je přivazáný též na půl metru ale 3metry od Anuba že si nemůžou nic udělat a tedy nebude spát s košem.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:22
- Nahlásit
Smečka
pokud myslíš tuto fotku,tak to milá zlatá je úplně někde jinde focený než tam kde jsou spolu oba bez koše. Nemám chuť se ti stále vzpovídat,ale např.ti můžu říct,že jsem koš zapoměla doma minulý pátek na "náštěvě" a celou sobotu jsem trávila jezdím po zverimexex abych koupila koš na ten víkend.Tím končím fakt mě to s tebou nebaví.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:27
- Nahlásit
Garfield
To mi připomíná, jak jsem šla kupovat Brutovi košík ......paní se na něj smála jen do té doby, než Brut zmerčil na křesle za ní kočku. V tu chvíli začal zametat radostně okolí ocasem, pískat ( on v zápalu nadšení neštěká, ale píská) a stavět se na zadní ( to dělá když si hraje se Sněhulí). Paní z něj byla celá pryč a z jejího : "Takový hodný pejsánek přece nebude potřebovat košíček" bylo "Pane jo, on se nezdá, raději mu ten košík hned dejte "( ovšem, jeho velikost neměla, takže jsme šli ke konkurenci ). Paní se nám do dneška vyhýbá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:32
- Nahlásit
Hanibal Lecter...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:34
- Nahlásit
Anu
Se nerozčiluj.
Smečka
Ona se nerozčiluje.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:37
- Nahlásit
Garfield
se nerozčiluji,jen mě sere že někdo kdo mě nezná dokáže tvrdit jak jsem nezodpovědná a vytáhne jednu fotku z tisíce kdy ten pes z celého týdne na horách neměl 5minut koš.Neznám jiného psa -krom tvého Garfielda,kdo by měl na hubě tolikrát koš než Anub.Ale jinak jsem úplně v klidu,rozbitou klávesnici ze vzteku jsem už uklidila a tak jsem klidná.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:42
- Nahlásit
isdpch
doufám,že na srazu bude co nejvíc lidí,aby si každý udělal o mé nezodpovědnosti vlastní obrázek.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:44
- Nahlásit
Anu
dyk buď v klídku, my, co tě známe osobně, víme, že nejsi nezodpovědná a až mi je kolikrát Anubíska líto, jak nosí ten koš pořád....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:45
- Nahlásit
Tím končím fakt mě to s tebou nebaví.Anu
Myslím,že to přežiju.
hele ona je fakt zodpovědná, nerej do ní porádisdpch
Dobře nebudu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:48
- Nahlásit
Anu
...ale možná, kdybys mu dala ty koše taky 3..., jo?! ...tak budeš ještě zodpovědnější...
...a obrousit zuby by taky šlo...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:52
- Nahlásit
Anu
hele nebejt fotek tak nevím jak vypadá Anubis bez koše...když ho potkám furt má tu příšernost na tlamičce
|