Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Stupidní hororové náměty nejsou stupidní
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:48
- Nahlásit

...takže alarm řve, je jasné, že někdo nebo něco tu musí někde být. Já malá vyděšená, osamocená, bezradná stojím, ani nedýchám a přemýšlím...

...vystoupit jen tak na nechráněné území beze zbraně, bez karatisty..., to je těžký. Abych viděla na otevřené prostory za rohem, napadlo mě vystrčit ruku se zrcátkem. Byla však tma jak v rektálu. Vystrčila jsem tedy Garfielda..., na vodítku..., za roh..., do otevřených prostor...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:49
- Nahlásit

Garfield
hele napínáš....nestihnu to dočíst

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:50
- Nahlásit

...pes ve vteřině zešílel... Koukal na jeden konkrétní bod, skákal, řval a vzpínal se. Šílel, byl nepříčetný, kam se hrabe Paroubek po prohraných volbách...

Dodávám si odvahy. Začínám se potit a není mi vůbec dobře. Tak takhle teda umřu? Ty vole! Já nechci! Koukám na psa a uvažuji, že ho prostě vypustím... To nejde..., to fakt nemůžu.

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:50
- Nahlásit

Garfield
Ty si z nás asi pěkně střílíš, co? Jsi nás tady navnadila, my ani nemůžem pracovat jen donekonečna proklikáváme forum a ty nic. Tak už nás nenatahuj a piš....

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:52
- Nahlásit

Hafina
co pracovat..já chci dělat jiný věci a nemůžu

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:52
- Nahlásit

Paralyzovaná strachy nemám ani kružítko, ani pentelku, ba ani tu skleničku, či hrnek.

Vykouknu tedy za roh, kde je stále ještě na vodítku předeslaný pes. Za skleněnou stěnou (za uzamčenými dveřmi) vidím postavu s baterkou. Málem jsem si cvrkla do textilu. Vypustila jsem psa z vodítka...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:53
- Nahlásit

Garfield
a??????????

Sylva
Člen
- Nahlásit

No proč asi slepica tak řvala?? No? Číča se tam promenádovala! NEbo jen zimou ospalá moucha?

Garfield
Člen
- Nahlásit

...pes se rozběhl ke skleněné stěně a jedním mohutným skokem se na ni vrhl, chtít obraz za ní roztrhat. Dle pohybu baterky jsem usoudila, že nejsem jediná, kdo si cvrkl do textilu.

Baterka namířila proti mě. Oslnila mě a neviděla jsem ani psa, natož postavu držící baterku...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:54
- Nahlásit

Garfield
a dáááál???????????????hele já sem od večera napjatá

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:55
- Nahlásit

Došla jsem ke skleněné stěně a až u ní jsem mohla rozsvítit. Stál tam chlap, tahal za kliku a hystericky svítil všude okolo sebe. Zařvala jsem na něj, co tam dělá, co tam chce, že ho zabiju buď já nebo ten pes, že jeho minuty jsou sečteny, že se ve špatný čas dostal na špatné místo...

Chlap ťuká na sklo a řve ať otevřu dveře.

Na rameni vidím nášivku člena skupiny ostrahy objektů....

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:56
- Nahlásit

Garfield
a co tam jako chtěl sebevrah????

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:56
- Nahlásit

Garfield
kalhoty jsi mu vyprala...?

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:58
- Nahlásit

Garfield

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:58
- Nahlásit

Otevřela jsem mu dveře a psa držela mezi ním a s sebou. Garfield nezklamal, má hlas jak zvon, zuby jak nože, drápy jak sekyry, je fakt dobrej, asi ho miluji.

Pán z ostrahy mi sdělil, že tu byl spuštěný několikrát po sobě alarm a že nám telefonovali, co se tam děje, nikdo to však nebral a tak přijeli.

No jo no, jenže já poslouchala Káju Kryla, takže jsem sadu předchozích alarmů neslyšela, neslyšela jsem ani zvonící telefon na sekreteriátu a zaslechla jsem alarm až když skončila CD a milovaný Karel Kryl se uložil ke spánku.

S pánem jsme prošli dům a nikde nic nebylo. Nahlásila jsem se na dispečink, sdělila potřebné údaje, hesla, osobní identifikaci a až posléze byl pán ze záchranné akce odvolán.

Důvod spuštění alarmu je neznámý až do této chvíle a neznámým i zůstane.

PS:
Prodám dobrého hlídacího psa. Cena 1.500.000,- Kč bez DPH (19 %). Zboží je bez záruky, bez manuálu a mainipulace na vlastní nebezpečí.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:00
- Nahlásit

Garfield

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:04
- Nahlásit

Garfield
A zazvonil zvonec a ... Nebo ještě ne?

Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:05 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Garfield
Díky! Zvedlas mi náladu! Ale sim tě mrkni už na to mé téma "Právníci a moudré hlavy poraďte". Nebo se snad mezi ně nechceš řadit..

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:33
- Nahlásit

Biluška
...že bych náměty zrovna vyhledávala..., to ne.

V minulém životě jsem musela udělat něco strašného, náměty si mě neustále vyhledávají sami. Snažím se jim uniknout, ale jaxi stále marně.

jeje
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:52
- Nahlásit

Len ci ten alarm nakoniec nespustal nebostik Kryl. Porovnaj pocet a nacasovanie skladieb s alarmami...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 11:10
- Nahlásit

Garfield
fakt se nenudíš ..... hezké zakončení dne

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 12:50
- Nahlásit

Garfield
náměty si mě neustále vyhledávají sami. Snažím se jim uniknout, ale jaxi stále marně.

Co by za to dal Steven King a Spielberg Zkus ty náměty nabídnout k prodeji

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání