| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:22 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
...jistě každý z vás zná ten pocit, když koukáte na horor typu Vřískot a hlavní postavička, která má umřít jako první, slyší někde nějaký šramot a odvážně se jde sama beze zbraně podívat, cože je to tam za zvuky... Alespoň já vždycky zuřím stylem - co je to za krávovinu, tam by žádný normální člověk nešel, by vzal nohy na ramena a pelášil pryč jak zajíc a bylo by mu úplně u zadku, co tam dělá jaké zvuky...
Pak v reálném životě x-krát zjišťuji, že člověk prostě nevydrží zůstat někde a užírat se obavou, co se to tam o patro výš děje a utéct taky neuteče, protože třeba nemůže a byl by schizofrenní, kdyby stále jen utíkal kvůli zvukům, žáno. Takže se jde fakt mrknout a odhalit onu záhadu tajemného zvuku.
Takže co by jste dělali vy na mém místě - situace se stala před malou chvílí.
- Jsem v práci. Objekt skládající se ze dvou propojených domů o sklepu, suterénu, patře a půdě.
- Zabezpečno detektory pohybu, kamerovým systémem, alarmem.
- Jsem tu absolutně sama. Noc. Tma. Ticho - jen hlasitá hudba z repráků.
- Náhle se na celý dům rozeřve alarm spuštěný pohybem.
- Jsem dospělý člověk a vím, že to může být myš, kočka vlezlá do suterénu větrací šachtou - cokoliv.
- Jsem dospělý člověk a vím, že to může být zloděj a že by tu měl co hledat.
- Jsem tu sama a mám tu dospělého psa NO. Vím, že dovede být ve svém teritoriu velmi přesvědčivým hlídačem a šílený řev a rutiku, kterou dokáže spustit na obyčejný povel: "Hlídej" (natož když fakt slyší nějaké zvuky či vidí nějaký pohyb) odradí kde koho, aby se ke mně přiblížil. Teoreticky je-li někdo v suterénu a pes na schodech v patře začne řvát tak, jak umí a vzpínat se a skákat, zloděj by si měl rozmyslet, zda zůstane či uteče, dokud je čas, dokud má kudy a dokud není spatřen.
- Mohu tu zůstat tiše sedět, poslouchat řvoucí alarm a čekat třeba hodinu na příjezd ostrahy....
Co uděláte?
(Rozhodně není radno použít jako nápovědu, že já prostě vypustila psa do chodby tak, aby viděl na větší část patrových prostor a z jeho reakce bylo naprosto jasné, že tam vidí konkrétní věc a že je schopen se z ní zbřídit vzteky. Já tu věc neviděla, stála jsem za rohem a v první chvíli neměla odvahu vystoupit do otevřeného prostoru.)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:28
- Nahlásit
já bych se zamkla , připravila nůž, plyn ..nabudila psa a čekala jestli ostraha přijede dřív než mě skolí infarkt
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:29
- Nahlásit
mac1
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:30 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
Garfield
ja bych se zamkla, postavila psa tesne za dvere a cekala
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:32
- Nahlásit
(Rozhodně není radno použít jako nápovědu, že když jsem našla odvahu nakouknout tak, abych viděla to, na co pes tak strašně řve a je doslova nepříčetný, tak jsem v dálce v chodbě do druhé budovy uviděla postavu s baterkou v ruce...)
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:34
- Nahlásit
Garfield
ok zamkla bych se, zavolala policii, FBI, CIA, postavila psa ke dverim a pripravila bych si co nejvic pouzitelnych ostrych predmetu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:35
- Nahlásit
younglady
Třeba kružítko?
Nebo raději pentelku?
Já už vím, do jedné ruky kružítko, do druhé pentelku a do zubů manikůrové nůžky...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:37
- Nahlásit
Garfield
jo to by šlo a co sklo to tam nemas??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:38 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
younglady
Skleničku? Jo mám šampusku i whiskovku. To je dobrej nápad. Vedeš 1:0. To mě nenapadlo. A mám tu i půllitrový hrnek.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:40
- Nahlásit
Garfield
tak prastit hrnkem do hlavy nedo pouzit strepy z tech sklenicek... hele narovinu, ses hrdina, pac ja bych nebyla ani schopna tukat do klavesnice jak bych se klepala strachy
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:41
- Nahlásit
younglady
Nejsu blbá, si myslíš, že já umím sedět jak kvočna na vajíčkách a ťukat do complu, když mi řve alarm v celém domě a já vím, že ho něco prostě spustit muselo...?!
Kdepák, šla jsem do akce...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:44
- Nahlásit
Garfield
no ja myslim ze kdyz pude do tuhy tak te Gaf ochrani, ta moje by zdrhala rychlejc nez ja
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:47
- Nahlásit
younglady
No to ne, to já vím naprosto jistě, že když jde do tuhýho, tak zdrhne a schová se za mě. On je hrdina, dokud má okolo sebe prostor.
Avšak přímý pohled z oka do oka nasranému ovčákovi, kterému stříká pěna z huby 5 m daleko a řve 10x hlasitěji jak ten alarm, to ustojí a vydejchá málokdo a když to jen slyší a může utéct, aniž by muselo dojít ke střetu, normální člověk prostě raději vycouve.
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Garfield
ja byla jednou sama u rodicu na baraku, barak jak krava, kolem sice tri sousedi, ale pred barakem pole a nic a ja tam sama s cubinou, ktera pri sebemensim srumu sla zkoumat co to bylo, no moc sem se nevyspala
|
wami
Člen |
- Nahlásit
Garfield
cekam na rozlusteni zahady...
Doufam, ze si sef, co se tam vratil pro klice od baraku, necvrkl do textilu...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:48
- Nahlásit
wami
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:48
- Nahlásit
wami
Houby šéf, bylo to krutý. Jako fakt...
Pokračování ráno. Jdu spát.
Brou noc.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:53
- Nahlásit
Garfield
Houby šéf, bylo to krutý. Jako fakt...
si do rana ukousu prsty zvedavosti...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:53
- Nahlásit
Garfield
ty vogo..sem to psala vedle a pokračování že bude ráno??tak to fakt nevydržíma rozsypu se
hlavně že seš celá....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 06:29
- Nahlásit
Garfield
no štěstí, že jsem to nečetla večer, jinak bych snad nedočkavostí na rozluštění ani neusnula
Tak vstávej a datluj, co to bylo? Uklizečka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:44
- Nahlásit
Garfield
sme napnutý jak bačovi trenky, co to teda bylo...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:50
- Nahlásit
Garfield
tyjo, no ešt že to čtu až ráno, bych se usoužila zvědavostí
tak co? kde máme pokračování?
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:56
- Nahlásit
Jelikož nejsem ani trošku hrdina v takovýchto situacích ( je to jeden z důvodů proč živím velkýho psa) tak bych seděla v koutku co nejdál od dveří abych viděla kdo vejde dovnitř a čekala na pány policajty ... jsem posera
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:57
- Nahlásit
Garfield
Co uděláte?
Kdybych tam byla bez psa, tak bych se asi po... Určitě bych se zamkla i se psem a někam volala. To nešlo?
Žiješ?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:57
- Nahlásit
ono ji to asi sežralo...určitě to byla obluda ještě větší než Gafíček...
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:20
- Nahlásit
už o tom píše bulvár
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:25 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Mezihra, než se vrátí Garfield:
Homer steážcem zákona
Ve Springfieldu řádí noční lupič, policie je absolutně neschopná, bezpečnostní systémy nejsou nic platné. Občané si tedy pomůžou sami - Barney, Homer, Vočko, Apu a Skinner založí bezpečnostní jednotku, která zjednává nápravu ne zcela v mezích zákona. Nejlepší detektiv je nakonec ale přece jen děda.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:44
- Nahlásit
No.......!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:45
- Nahlásit
Garfield
no???????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:48
- Nahlásit
Garfieldy to sežralo. Oba
Jsou z nich úplný mutvoláci a budou sem chodit jenom o půlnoci .
Navrhuji Garfieldovi dvounohému udělit in memorian cenu za literární výkony. Zejména se musí vyzvihnout, že při hledání nových námětů položila život.
|