| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 19:18
- Nahlásit
Misery
Mucholabka
Dnes jsem spustila nový vzhled stránek, tak doufám, že se snad bude líbit víc než starý. Klidně do mě !!!!!
Ale.....
Chci tam tu melodii a nemůžu jí tam dostat. Toto je dělaná každá stránka zvlášť, není to v rámci, a aby tam mohla být ta melodie , chtěla jsem tam dát rámec, jen takovou malou lištu nahoře, a vložila do ní melodii, normálně vše fungovalo, bylo to vidět, hrálo to, uložila jsem to, možná dělám chybu v uložení toho rámce, má jen dvě položky, no a pak zavřu program, otevřu to a prostě tam ten rámec není, když se podívám do složek, tak tam ty složky normálně mám, když ten rámec otevřu zvlášť , dala jsem tam jezdící text, tak to vše funguje, ale když jdu přes index, a na uvod a dál, tak prostě nic. už jsem zkusila dát rámec i na index, ale nic. Nevím jak bych to měla udělat, že by to nešlo když to mám dělaný jiným stylem? to bych musela dát hudbu na každou stránku zvlášt, což by bylo fakt hnusné, těch stránek ta mám moc a každý by slyšel jen začátek melodie. neuumíte poradit? Jak tam vložit melodii aby hrála v jednom kuse na všech stránkách? Díky.
|
Mrasconek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:04
- Nahlásit
Ahojky emikami, tak jsem se sem konečně dostala Vidím že Misery to podsírání totálně vzdala, nějak jsem nepochopila proč se naváží do lidí, kteří se něco snaží vyrobit a dělají to s láskou. Vadí-li komukoliv cokoli, nikdo jej nenutí a MP3 si lze pouštět i do sluchátek. Navíc tím neruší své okolí, má-li nějaké. http://validator.w3.org/ - když udělá čistku tak u všech a řádnou a stejně jako Predátor, Terminátor a jemu podobní neohrožení a zejména neporazitelní borci musí "zákonitě" zvítězit. Bylo by možná zajímavé pozorovat co udělá Validátor s těmi firemními stránkami od Misery. Na každého stejný metr, ne?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:56
- Nahlásit
Mrasconek
Jsem podobného názoru, ale nakonec jsem stránky předělala ale spíše, z mého hlediska, než na něčí popud, ale hudba zůstává a bude vždy
Mucholabka
Co se děje s vašimi stránkami? Banner nefunguje, jak to že někdo chce nějak ubližovat, kdy bude aktuální zase váš web.?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 13:00
- Nahlásit
emikami
Už se to vyřešilo. Hned jak bude čas
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:22
- Nahlásit
Mucholabka
To je fajn.
O tom maltézáku jak si psala, je to pes , že? No už jsem se ptala, a byl tento dotaz, z tvého příspěvku mi to přijde jasné že to není fena, ale radši se ptám.
|