| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 02:17
- Nahlásit
Prosím o pomoc!!! Je tu někdo kdo rozumí programu Front Page??? Vím, že ho spoustu lidí odsuzuje, ale já jsem ráda, že si v tom webové stránky pro mou chov. stanici mohu dělat.Takže nyní k problému - nevím jak a čím se to stalo, ale prostě melodie, které mám na stránkách v mém počítači neslyším. Když si najdu jiné stránky, hudbu slyším, vše funguje, když najedu na moje nebo ty, které dělám , tak tam hudbu neslyším, kamarádka hudbu slyšela, to bylo ok, proč ji neslyším já, netuším. Nevím zda to je problému Front Page, zda jsem o něco zavadila, či co, prostě to náhle nešlo, když jsem dělala něco ze stránkama, nebo zda to je problém vůbec nějak počítače, že jsem třeba také někde omylem něco nastavila, netuším čím to může být. Jediné , čeho jsem si všimla, což myslím, že se mi tam nezobrazovalo, na jedné stránce když najedu myší na plochu tak se mi u myši zobrazí tento název - div align = ''center'' .... a je to v takových těch šipečkách jako htlm kod, já nevím na mé klávesnici nyní jak jej udělat, ale to snad není důležité, nevím co ten název znamená, někdo mi říkal že to je - blokový element , nevíte jestli to je pravda, a jestli by to mohlo souviset s tím, že neslyším v mém počítači ty melodie na stránkách které dělám ve FrontPage v mém počítači???? Jsou dvě ráno, a já to tady už 4 hodiny různě předělávám, i jsem vymazala všechnu hudbu, restartovala, zase tam nahrála, snad by to vám nyní mělo opět jít, ale já to nyní nevím, už není nikdo známý připojený. Vím, že hudba na stránkách není důležitá, ale já to mám ráda, už jsem si na to zvykla, ale je to spíš také to, že když mám někde nějakou chybu, prostě ji musím vyřešit a ne hodit za hlavu, ať se již jedná o něco nedůležitého nebo naopak. Prosím, poraďte, nebo se z toho fakt zblázním. Místo Silvestra, budu stále opravovat stránky, ale na pc jsem laik, vždy jsem si teda nakonec vše udělala, ale nakonec jsem ani nevěděla jak. Myslím, že ten název co se mi tam zobrazuje, uveden výše, že s tím něco by mohl mít společného, protože jsem se toho dříve nevšimla, což by bylo divné, ale až nyní mně napadlo se podívat na další weby, zda se mi to tam též zobrazí. Ale to už nechám na zítra, protože jsem grogy. Mé stránky jsou www.havanese-wild-angel.net Melodie by měla být jak na titulní stránce, tak pak na úvodu, na havanským psíkovi, pak na pudlíkovi. takže tři druhy melodií. Vím , že je to tu hlavně o psech ale tohle je také o psech tak mi zkuste prosím poradit. Jinak kdyby někdo věděl, mám jak skype tak i icq. Díky moc. Snad tu zítra , tedy dnes najdu nějakou pomoc. Ach jo.
Jinak přeji všem krásného silvestra, šťastný nový rok 2007
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 08:08
- Nahlásit
emikami
stránky máš ok melodie slyším
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 11:17
- Nahlásit
No to jsi hodný/á že mi to říkáš ale mě stále ne, a rada tady žádná , z těch 50ti lidí co si to přečetlo, ani jeden o tom vůbec nic neví? Myslela jsem že se to nějak umoudří, ale ono ne, no nevím, na koho se obrátit. Je tam prostě nějaká chyba a odstranit by se měla, ať už je to cokoliv, no asi to napíši ještě jinam na dizkuzi, třeba se tam někdo najde. Možná tam prochází víc lidí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 11:31 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
emikami
já bych řekla, že problém bude na Tvém přijímači
Možná někde v nastavení internetu (Možnosti Internetu - upřesnit - multimedia)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 12:08
- Nahlásit
Mám Firefox a hudba se mi taky nepřehrává.
Jinak si ale myslím, že by hudba působila spíš rušivě, v okamžiku, kdy stránky hrají, vypínám bedny.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 12:09
- Nahlásit
Jo, a pozor na
<title>Nová stránka 1</title>
Působí to naivně a dost lidově.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 12:14
- Nahlásit
emikami
Mě ve Firefoxu hudba taky nejde,ale v Exploreru jo. V jakém prohlížeči si to pouštíš? Vtip je v tom, že Front Page je od Microsoftu a některé věci v něm vytvořené podporuje jen prohlížeč od Microsoftu- Explorer.Já mám stránky taky udělané ve Front Page a jiné prohlížeče než Explorer mi vůbec neberou nadpisy...
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 13:47
- Nahlásit
Hlasim, ze v Opere hudba funguje, ale osobne nemam rada stranky, kde hraje nejaka hudba. Vetsinu casu si totiz pri praci s pocitacem poustim mp3ky, a kdyz pak zacne do toho hrat naka hudba ze stranek, tak pokud se ta hudba neda na strankach vypnout, tak je zavru a dal se na ne nekoukam.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 13:58
- Nahlásit
no,ja teda taky radsi stranky bez hudby
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 17:55
- Nahlásit
fromeli
Kdyby byl ale problém v Microsoftu Expl. tak bych neslyšela ale žádné hrající stránky, ale jiné mi jdou, jen ty které dělám já ve svém počítači. Proto si myslím, že to bude chyby spíše ve Front Page. V multimédiích mám vše zafajfkované, hlavně tu složku - přehrávat zvuky na webových stránkách - takže to by mělo být ok. ne?
Mucholabka
Toto je bohužel věc názoru, mně se stránky z hudbou líbí, a pokud mě nějaká nepadne do noty a stránky si chci prohlédnout, tak si prostě vypnu zvuk na klávesnici, pro mně to není rušivé, jen udělám jeden mírný pohyb navíc. Ale komu se to líbí tak si to rád prohlídne i s hudbou a má to tak rád, no a pokud někdo poslouchá právě něco jiného a nejde to propojit tak aby se hudba na str. vypla, tak si stránky hold neprohlídne když tu hudbu nezkousne, myslím, že to je každého věc.
Mucholabka
Jojo, to ti dávám, za pravdu, jsem sice laik, ale vím co tím myslíš, htlm kodům já nerozumím, ale bohužel občas na to zapomenu, někdy si k tomu sednu a vše přejmenuji, také mi to štve.
rendik
Jen v Exploreru, jiné ani nemám.
Misery
Na toto jsem odpovídala výše, je to hold každého věc. Stránky mám poměrně sledované, předpokládám, že kdo si je bude chtít prohlédnout, a bude mu překážet hudba, prostě si ji vypne, tak jak to dělám občas i já.
Mar3
Já zase naopak, je to někdy super, a někdo umí vybrat melodii fakt přímo na ty své pejsky a pak je prohlížení o to zajímavější, alespoň pro mně.
Jinak díky, ale zatím teda jsem s tím nepohnula, takže pokud budou další rady, sem s nimi , prosím, prosím, prosím. děkuji.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
emikami
Dáši, teď už to neřeš a šupky slavit Silvestra !!! Jinak vše nej.... s psíma holkama.
Pa, pa.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:04
- Nahlásit
jorkaAmálka
No člověče , já místo pouštění rachejtlí budu zavřená v koupelně z holkama, Brituška se mi tu trochu klepe. Jinak to s ostatními zatím jde.
Zatím těm co se snažili děkuji za rady, udělala jsem OBNOVENÍ SYSTÉMU - a funguje mi to, tak se to doufám vyřešilo, díky moc. a užijte si SILVESTRA HLAVNĚ VE ZDRAVÍ. pa pa pa všem a hafící ......nebojte se, jsou to jenom rány, zalezte někam , ono to za chvíli přebouchá
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:10
- Nahlásit
emikami tak se nemusis hned rozcilovat, ja jenom rikam, ze mi to vadi a ze kdyz posloucham svoji hudbu a do toho mi zacne rvat naka naprosto silena melodie, tak stranky okamzite vypinam....a jinak bych ti doporucila naucit se alespon zaklady HTML a delat stranku v nonWYSIWYGu, protoze to, co z FrontPagu leze je nekdy fakt k zbliti (ne ze by ty stranky byly osklivy, ale proste ten zdrojovej kod je prasarna). A udelala bych to i za cenu toho, ze ty stranky nebudou na prvni pohled az tak pekny, ale bude vsechno fungovat a to ve vsech prohlizecich, coz je dulezity. Zkus se treba podivat sem URL
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 01:13
- Nahlásit
Misery
Tak já bych řekla, že se spíš rozčiluješ ty mně to teda ani nenapadlo, jen jsem konstatovala, a kdysi již někomu jinému, že komu se to nelíbí, ať z webu buď z mizí nebo si ztlumí zvuk. Myslím, že na webech nejsou tak příšerné melodie aby to člověk nemohl poslouchat, ale též to záleží o vkusu, nevím kolik ti je let, na jakou si melodii, zda ti řve nějaká podělaná uřvaná melodie, pak se nedivím, že by se ti nelíbily mel. na webech, nemyslím ten můj, protože názor mně ani nezajímá. Docela používáš drsná slova,- zdrojový kod je prasárna - , no tak možná pro tebe, zda si chceš dělat webovky htlm kodem tak si je tak dělej, já to tak nechci a nechci ani nebudu se to učit, já si vystačím s tím co mám a co umím. Ještě jsem neslyšela , že by se např. mé stránky někde zobrazovaly zcela šíleně, a znám různé lidi s různým rozlišením, velikosti obrazovky, a prohlížečem.Takže já to rozhodně měnit nebudu, ale jinak děkuji za radu. A co kdyby ses pochlubil/a svými stránkami, jistě jsou bez melodie, ani si nebudu muset nic ztlumovat, ráda bych se podívala jak takové stránky od tebe vypadají, někoho kdo říká zdr.kodu u Front Page prasárna. No fajn, máš nárok také na názor, jen se mi nelíbí sprostá slova, a tyhle řeči. Já jsem prostě toho názoru, že buď si vypni zvuk, pokud se ti hudba nelíbí, nebo ze stránek vylez. Je to to nejednodušší co můžeš udělat, a poslouchej si dál svoji hudbu, no aby ti to náhodou neškodilo , poslouchat stále dokola jen svůj žánr. Páčko.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 03:05
- Nahlásit
emikami
ehmm....nechci tu rozpoutavat nakej flame o tom, co jsou sprosta a nejsou sprosta slova, ale pokud tedy slova odvozena od slova "prase" jsou sprosta, pak budiz
Nejde ani tak o to, co posloucham (ale pro tvoji informaci, momentalne mi tu zpiva pisnicku "My Way" Frankie Sinatra s Pavarottim), ale jde o to, ze kdyz neco posloucham, tak mam minimalni zajem o to, aby do moji hudby zacalo hrat neco jinyho. Nejednou se mi stalo, ze jsem neco hledala a pootevirala si treba 10 oken a z toho v jednom hrala hudba. Nez clovek zjisti, ze kterych stranek se zvuk line, je to fakt k vzteku. Chapu, ze treba se ti to libi, ale zeptej se deseti NORMALNICH uzivatelu internetu a z toho ti MINIMALNE 7 rekne, ze je hudba na strankach stve. Ale jako pro me za me, delej si co chces
Kdyz ti validator neukaze jedinej error, pak smeknu klobouk.
http://validator.w3.org/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 11:12
- Nahlásit
emikami
Já souhlasím s Misery-fakt je hudba na webových stránkách o ničem, taky dost často poslouchám mp3. A jestli mi do toho začne vysokými tóny hrát nějaké midíčko, tak to přinejmenším naštve.
zda ti řve nějaká podělaná uřvaná melodie,
Mám v playlistu i klasiku.
Zrovna si vyrábíme svoje stránky-ještě nejsou hotové, nechtěla jsem je vytahovat...
Taky si myslím, že tvá volba členění stránek na rámce (frames) tvým stylem je už dlouho překonaná, případně by bylo dobré se nad nimi více zamyslet. Neber to jako provokaci.
Jo, být tebou, omezila bych používání gif animací stažených z jiných webů.
www.dogstyle.cz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 11:15
- Nahlásit
Jestli nechceš, aby se reklamní bannery zobrazovaly hned pod textem, jednoduše u provozovatele vyber bannery zobrazit na spodu stránky-tak, jak to máš teď, a pod svůj text vlož několik enterů. Typicky české
máme to tak tady
http://pejsci.czechian.net a funguje to.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 11:22
- Nahlásit
div align = ''center''
Ne, emi, to nemá nic společného s muzikou, to je o zarovnání.
A kód není htlm, ale html.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 12:40
- Nahlásit
Misery
Kdyz ti validator neukaze jedinej error, pak smeknu klobouk.
http://validator.w3.org/
Nač je tohle?
Psala jsem že jsem laik, a jsem ráda, že si vůbec webové stránky umím udělat, a že fungují, oproti jiným, byť i mladým lidem, kteří by na to měli mít jasnější hlavu, atd.
Co se týče hudby, stále si budu stát za svým, pokud někdo, budu mluvit o mých stránkách, vleze na stránky a nebude se mu hudba líbit, tak ať zase klidně odejde, pokud si neumí ztlumit zvuk, budu to tady opakovat donekonečna, někomu se to prostě líbí, někomu ne, já třeba nemám ráda zelenou takovou hnusnou barvu, nebo hnědou, no a když na stránky vlezu, které jsou navíc ještě dost příšerné, foto je absolutně nekvalitní, no tak buď prostě odejdu, nebo si web prohlédnu, a pokud by ten web patřil tobě, nebudu ti tady psát, že mně překáží ta hnědá či zelená barva a s tvého webu okamžitě odcházím, prostě vše, barva, styl, melodie je každého věc, každý si to dělá podle svých představ, i když už jsem udělala dost dle představ jiných lidí, co jsem třeba kde četla, atd. tak jsem se zamyslela, a něco předělala.
Ptala jsem se zda bych mohla vidět tvůj web, zda nějaký máš, dle toho co píšeš zřejmně některým věcem rozumíš, a tak bych ráda viděla tvou práci.
Ještě mi vysvětli co s tím odkazem, bohužel anglicky neumím, a abych si to začla překládat, no to se mi zrovna nechce, co by mě to mělo ukázat.???
Mucholabka
Taky si myslím, že tvá volba členění stránek na rámce (frames) tvým stylem je už dlouho překonaná, případně by bylo dobré se nad nimi více zamyslet. Neber to jako provokaci.
co tím přímo myslíš? má volba řešení členění stránek na rámce???
[b][Jo, být tebou, omezila bych používání gif animací stažených z jiných webů. /b]
A tomuhle tedy již vůbec nerozumím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednak jaké animace, já jich mám na webu sakra málo a ještě ztažené z nějakých webů???? To myslíš jako osobních? či co?Jaké animace máš např. na mysli, prosím vysvětli mi to.
Jestli nechceš, aby se reklamní bannery zobrazovaly hned pod textem, jednoduše u provozovatele vyber bannery zobrazit na spodu stránky-tak, jak to máš teď, a pod svůj text vlož několik enterů. Typicky české
máme to tak tady
http://pejsci.czechian.net a funguje to.
Připadá mě že na mě mluví mimozemšťan, opěti ti nerozumím. ale fakt by mě vše zajímalo a neberu rozhodně nic jako urážku, jen komunikuji.
div align = ''center'' ...vím že to nemá nic společného s muzikou, psala jsem tu že mi někdo říkal, že to je blokový element, někdo říkal zase nějaké zarovnání. možná jsem se toho jen nevšimla a bylo to tam pořád, nevím.
Takže jinak děkuji za všechny odpovědi, a kdybys mohla mluvit trochu srozumitelně, už nejsem nejmladší , asi mám dlouhé chápání
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 15:10
- Nahlásit
emikami
na ty strance hodis adresu tvyho webu a ono ti to vypise vsechny spatne tagy ze zdrojoveho kodu, respektive to, co se nepouziva jako standard. Ale bez anglictiny je ti to stejne k nicemu, tak na to kasli Jako mas hezky stranky, ne ze ne, je videt, ze sis s tim hodne pohrala, ale kdyby ses zacala trosku stourat v tom HTML, tak nakonec zjistis, ze to je jednodussi a hlavne prehlednejsi. Uz kvuli tomu, ze tam pises to, o cem vis, k cemu to slouzi. FrontPage ti tam namrska desitky radku a ty ani nevis, proc to tam je a pak je tezky hledat vinika, kdyz neco prestane fungovat
Jinak stranky co delam jsou absolutne nepsi, takze je sem odkazovat nebudu (navic by to byla reklama, jsou to stranky vydelecne organizace) a pak - kdo hleda, ten najde
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 15:41
- Nahlásit
Jednak jaké animace, já jich mám na webu sakra málo a ještě ztažené z nějakých webů????
Třeba ten NO na odkzau výstavy-foto. Tohle se dávalo na stránky tak před pěti lety, dneska už to dávají na stránky jen školáci.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:11
- Nahlásit
Misery
Jinak stranky co delam jsou absolutne nepsi, takze je sem odkazovat nebudu (navic by to byla reklama, jsou to stranky vydelecne organizace) .....určitě no fakt bych se ráda podívala, ostatní je určitě znají tak snad to není tajemství a pokud by to bylo jako reklama, nevadí když mi je napíšeš na můj mejlik, třeba na mubarka@seznam.cz děkuji. ráda bych to porovnala, čemu ty říkáš, pěkný web.
Htlm - mně je zcela jedno jak si to fr.p. převede, zatím mně to vždy fungovalo, a rozhodně vidím dost chyb na jiných webech nedělané ve fr.pa. a místo fotek křížky, a pod. no nyní jsem si s tím trochu hrála, bojím se aby to také někde nebylo. ale snad ne...čekám na někoho kdo mi to zkontroluje.
Mucholabka
Jo tenhléééé pes? no mám ho tam už dlouho, ale před 5ti lety jsem ještě nevěděla co je to pc, natož nějaký gif - pes. nějak mě tam neruší, no třeba najdu někdy náhodou něco co se mi tam bude líbit, ale nemuselo by tam být nic. ale rozhodně jsem ho nestáhla ze soukromého wb. tohle já nedělám, pokud, tak na internetu, kde je to volně ke stažení.
Jak si to myslela s těma rámcema, jako že nejsou již moderní? myslíš že web bez rámců vypadá lépe? můžeš mi dát třeba nějaký příklad nějakého webu, třeba cizího co se ti líbí???
Jukla jsem na tvé stránky, a dala si banner na nalezené pejsky na stránky , nevadí????
jinak jsem tam také vlezla někam, nijak jsem to nestudovala, ale je tam někdo kdo dělá stránky za výdělek, abych pravdu řekla tak ty stránky se mi nelíbí, jako pracovní to ano, jako osobní absolutně ne, jsou pro mě studené, a navíc jedny jako druhé.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:21
- Nahlásit
emikami
Za ten banner jsem ráda, dík.
Rámce jsou fajn, ale ty tvoje nějak moc bijou to očí...asi by to chtělo koncipovat jinak...rámce zabírají moc místa...to je jedno, dělej si to jak chceš svůj účel to plní dostatečně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:39
- Nahlásit
Mucholabka
Jak to myslíš, že bijou do očí???? a zabírají dost místa???? již jsem dala lištu horní jena na úvodní stránky, dál pak nejsou, jen v levo. rozdíl ve webech vidím když nebudu mluvit o htlm v tom, že u většiny webu se pohybuje menu i s textem, a já mám stále viditelné menu v levo, což mi připadá docela lepší, i jsem přemýšlela nad jinou variantou, ale vyšlo by to skoro na stejno, a jestli myslíš vínovou barvu, tu jsem tam dala před pár dny, zdálo se mi to vyblité , měla jsem tam takovou do žluta a takto se mi to líbí, ale až mě to popadne, kdo ví......
Jakého máš psa, tedy ty své jen,.....a
Misery
jakého máš psa ty, zda se vás mohu zeptat. No bohužel kdo hledá možná najde, já hledala, nenašla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:45
- Nahlásit
emikami
Já mám ovčandu a stafordku.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 19:44
- Nahlásit
Mucholabka
Ta stafordka to je ta menší rasa nebo ta větší, moc se v těchto psech nevyznám, ale hledala jsem někomu štěně , a moc se mi líbili myslím ti stafordšírský bulterieři. To je ono, nebo máš americký stafordšírský..... nevím zda to píši správně. a kde máš webovky??? jukla bych se.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 20:21
- Nahlásit
Větší, ta americká, ne stafordšírská bulteriérka, ale americká stafordšírská teriérka. Ale zatím je malá, má 7 měs.
Ty moje dvě potvory webovky nemají, nejsou chovné, mám je obě z útulku, tudíž mi to nepřijde důležité.
Jinak v útulku v Ově je stafordšírská bulteriérka.
To jsou ony v současné podobě:
Jinak ty stránky http://pejsci.czechian.net jsme dělali s bráchou, v současnosti provádíme pár změn.
A coby naší rodinné firmě zrovna stránky vytváříme: www.dogstyle.cz , ale zdaleka nejsou hotové.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 23:02
- Nahlásit
Mucholabka
Tak takovou barvu stafordky jsem ještě asi neviděla. Takže máš stejné plemeno jako moje neteř. Měla psa, který nedávno pošel a fenu, té je už 11 let, nyní měla nějakou bulku tak byla na operaci, už je v pohodě, oba barvy žíhané, hnědé, moc pěkné. Ale já jsem se k ní přiblížila jen když byla jako štěně, a ani tenkrát jsem neměla dobrý pocit, už byla dost velká, ona bydlí mimo Prahu, má velký pozemek, takže měli psiska velkou probíhačku, fenka úmrtí toho pejska brala těžko, ale je pochovaný u nich na pozemku, je tam i les, prý ví, že je tam nahoře, takže je prý docela v pohodě. Když jsem tam byla ojediněle na návštěvě strašně jsem se bála vůbec kolem nich projít, když je neznám denně, velkých psů se hrozně bojím. Ovčanda je velmi krásná, bojím se vlčáků, nejsou mi moc sympatičtí, hlavně když je neznám, ovčáci jsou mi na pohled takový milý, ale s žádným jsem se nesetkala osobně, tak jsem ani neměla možnost vyzkoušet zda bych měla stejný pocit jako u vlčáka. Ty sis je vzala z útulku? No myslím, že webovky, nejsou jen pro zvířata s pp, nebo chovné, nebo jak to myslíš, myslím, že to lidi dělají pro sebe, jen tak pro radost, znám dost webů s pejskama bez pp, mně by to neodradilo, horší by bylo kdybych chtěla chovat, protože je spoustu lidí proti chovu na zvířatech bez pp, pak jich asi dost končí v útulkách, je mi těch psů moc líto, a moc mi mrzí, že není v mé moci pro ně něco udělat, nedávno se zde o tom dost mluvilo, dost útulků jsem si prohlídla, je jich většinou hodně dost starých které si asi moc lidí neveme, je hrozné takto skončit, a ti mladí, opravdu musela jsem na to pořád myslet, takže si ty útulky radši už moc neprohlížím, pak na ně musím pořád myslet,ty lidi co je dokáží vyhodit, někde uvázat, apod, bych zašlápla jako švába.
Co se týče designu vašeho webu je pěkný, ale takový bych mít nemohla ani náhodou, pro mě to je strašně bledé , smutné, prostě jako pracovní stránky, ale pro chovatelskou stanici si představuji jiné stránky, samozřejmně že mé str. se mi líbí, ale kolikrát také přemýšlím, zda nemám udělat něco jinak, také se mi líbí dost jednoduchých webu co mají chovat. st. ale některé jsou takové studené, jen podávají informace, mně se líbí takové ze kterých lne i něco jiného, teplo domova, láska, běžný život byť neučesaných pejsků jak si zrovna hrají a štěňátka aby lidi viděli od narození po dobu než jdou z domu.Nelíbí se mi ty weby, kde mají jednu fotku od každé feny či psa, která je jen nastrojená, pak jednu fotku narozeného štěňěte, prostě je to pro mně podávání informací, ano, jim to svůj účel jistě splní, ale každý toto bere jinak, já chci aby lidé viděli jak vypadají třeba bišonci i ostříhaní, i neučesaní, atd. protože 90% lidí si kupuje štěnda na mazla, a určitě je nebudou mít stále jen v dlouhé srsti, a pokud by je nikde neviděli ani si nedovedou představit když by si štěně koupili jak bude vypadat až ho ostříhají. Prostě nemám ráda web, kde je jedna nastrojená fotka a nic víc, pak už jen samý záznam z výstavy.No doufám, že můj web je pro spoustu lidí to co je pro mne, často slýchávám věci které mně až zarazí, co lidi z mého webu cítí, jsem za to ráda, a jsem ráda, že jim přinesu byť na malou chvíli potěšení. Tak zatím....no škoda že jste tak daleko, to by se mi hodilo, odvézt, připravit, přivézt. ještě jaké budete mít ceny, to bude také důležité.
A jak to máš s tím útulkem, ty se jen staráš o to, že dáváš na webové str. foto pejsků z útulku a popis?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 16:24
- Nahlásit
emikami
Já jsem takovou stafordku taky ještě neviděla
Já se v tom útulku starám ještě s toscou a pár holkama o fotky a někdy k tomu nějakou výpomoc, udávání psů a tak podobně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:19
- Nahlásit
Mucholabka
aha, tak to jo, to je od vás moc pěkné. Tak jsem tak přemýšlela nad mým webem, trochu mi samozřejmě pomohla tato dizkuze, a pak jsem si uvědomila, že můj web je shodný s některými lidmi, což jsem nechtěla, a tak se mi přestal i docela líbit, začla jsem pracovat na změně, ale htlm po mě teda fakt nechtějte , a melodii si také nenechám vzít tak se omlouvám, hold když tam někdo bude chtít jít tak si musí ztlumit zvuk , no jo, už tak tak je, takže děvčata, nezlobím se na vás protože nový vzhled se mi líbí víc, jen to musím ještě dopracovat a propojit. Je to makačka.
|