| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:50 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Bohužel se mi před pár lety také stalo něco podobného.Pes byl můj
Přežil,ale s přeraženou páteří a přerušenou míchou.
Rozhodnutí bylo v mém životě jedno z nejtěžších....
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Smečka
to je mi lito
jedna pani co tam stala s nama mi rikala,ze jeji pes utrpel uraz taky - spolecne s dalsima psama se rozbehli za feneckou,ktera harala a sla s majitelem po ulici. ten chlap je zacal mlatit - jednoho zabil,jejimu psu prerazil pater.prezil,ale nemuze uz poradne chodit,behat,nic... jak muzou byt lidi takove svine?!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:04
- Nahlásit
nels
Chápu, jak Ti je. Musel to být opravdu strašněj pohled i ta bezmoc. Ale ta věta o řidiči: tak na něho plivu celej den..bohužel, manželovi se stalo to samé, jel po naší ulici k baráku (asi třicítkou, rychlej se tam ani nedá) a vběhl mu pod kola pejsek, taky šel jen tak na volno, byl černej a byla tma. Opravdu to byl mžik a nešlo vůbec nic udělat!! Manžel teda neujel, vyskočil z auta a volal veterinu. Ale nebylo potřeba, protože shodou okolností šla kolem nějaká veterinářka, ta ho prohlídla a řekla, že už je bohužel pozdě. Je to vina majitele, ne řidiče...s naším prckem jsme taky chodili na volno, i po ulici, od té doby se neodvážím pustit ji z vodítka!
Ale chápu, pokud jel jak prase, srazil ji a odjel, tak je to hovado, to ano. Jen jsem to tu chtěla napsat, aby jsi všechny řidiče neházela do jednoho pytle...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:04
- Nahlásit
nels
...no a už bulim
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:15
- Nahlásit
nels
Ono to přejde,neboj,ještě pár týdnů,měsíců..... Mě se něco takového stalo před rokem a půl,vraceli jsme se s labrošem z cvičáku, pes na vodítku,čekali jsme na přechodu na zelenou,zelená naskočila,tak jsem se ještě rozhlídla,psa k noze a vykročila. A když jsem byla uprostřed silnice,vjelo do nás auto. Já ještě stačila uskočit,pes ne. Nabralo ho z boku a odhodilo. Tu ráno a ten pláč psa jsem slyšela hoooodně dlouho. naštěstí stál psí pánbůh při nás a pes byl jen v šoku a měl pohomožděniny. Řidič samozřejmě ujel. Podle stylu kličkování nebyl moc střízlivej.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:25
- Nahlásit
Syska
samozrejme,ze jsem to myslela na toho konkretniho cloveka. je mi lito vsech kterym se stane,ze pejska prejedou,to je strasny i pro ridice. tenhle ale sel rychleji nez mel,byla to rana jak krava,odletelo mu u toho jeste i neco z narazniku a on ujel.. tohle je pro mne hajzl
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:32
- Nahlásit
nels
To ano...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 13:36
- Nahlásit
nels
Syska
holky, máte mejlíky...a taky máte pravdu...Tenhle řidič by zasloužil...
|