| Autor |
Zpráva |
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:21
- Nahlásit
bord
Měla bys zájem? Na podrobnostech se můžem dohodnout mailem. Ale pozor - vypadá jako andílek, ale je to ďábel.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:25
- Nahlásit
wami
Tak dneska z venčení nic nebude. Sedlo mi to na průdušky, docela blbě se mi dejchá. Radši to nebudu pokoušet. Třeba to vyjde zítra, a když ne na venčení, tak aspoň na tu hospůdku... Jinak se ozvy, jak to dopadlo s tou klecí a domluvíme se na předání...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:27
- Nahlásit
Hafina
stavim se tam dneska cestou do Brna, tak to pak pisnu vecer na net (nebo mi posli na mejl cislo).
A s vencenim se netrap, zdravi je prednejsi!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:28
- Nahlásit
jira_hera
tak teda nevím co máš naprodej
jestli je to holčička tak jí beru, kluka už mám tak bych radči páreček
Teda ta klec je pěkná fakt a docela velká
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:30
- Nahlásit
jira_hera
ještě prosím tě má taky dvířka na straně aby mohl chodit ven sám?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:32
- Nahlásit
jira_hera
čoveče vypadá sice kouzelně,ale když já už nemám žádnou další klec na divou zvěř ,tu stávající obývá již 14 let jedinec z vlastního chovu..mám k němu i PP.Je sice poněkud přerostlý než uvádí standard,alenám to neva, stejně se nám nechce s ním lozit po výstavách.Ale díky za nabídku
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:56
- Nahlásit
bord
Kdyby tě kluk slyšel. Úplně vidím ten obličej...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:57
- Nahlásit
wami
Telefon máš na mailu, co máš tady pod členem... Tak se mi pak ozvy.
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:08 - Změnil/a: jira_hera
- Nahlásit
Petra
Bohužel - u nás umíme co se lidského rodu týče jenom chlapečky
Dvířka má ta klec přesně v místě, kde má chlapeček ručičku na fotce, kde v té kleci sedí. Asi to bude stejné jako u klece na fotce Misery, ale nejsou vyklápěcí, ale otevírají se do strany - normálně jako klasické dveře. S králíčkama nemám zkušenosti, měla jsem jenom morčata. Ty chodili do klece sice sami, ale po takovém náběhu. Možná by tam dokázali skákat ze země, ale nezkoušela jsem to.
bord
Škoda, mohla jsem si vylepšit rozpočet před Vánoci
|
bord
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:14
- Nahlásit
Hafina
Kluk nemá moment.nárok na žádný obličeje.Volala úča,že prej vyluzuje pazvuky v hodině,že to nebude trpět a blabla,že není žádnej íkváč..no byla sem pěkně v ráži,tak jsem napsala chlapci SMS stylem:Seš nějakej debil nebo co?!!Počkej doma!!
a odeslala to PETROVI..no za pět vteřin odpověď:CO???tak jsem měla průšvih zas já
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:16
- Nahlásit
jira_hera
ještě prosím tě kde v Praze bydlíš? napiš mi mail je pod členem. Ségra bydlí v praze Černý most taky by mi proní třeba dojela. ještě to neví tak jí musím na to připravit
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:19
- Nahlásit
bord
Ty voe ty perlíš, teď si zase dokážu živě představit Petra. Neměli jste dávat Petra, teď se ti to plete...
Si ale nějak nedokážu představit tvýho synáčka, jak zlobí, on vždycky vypadá jako největší zlatíčko...
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:36
- Nahlásit
Petra
Já tam ten mail nějak nevidím. Bydlím v Řepích. Pokud sestra nemá auto, kam by se ta klec vlezla, tak by se jí pro ní přes celou Prahu asi těžko chtělo. MHD by to teda bylo hodně nepohodlné jí vláčet.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:42
- Nahlásit
jira_hera
tak to je opravdu přes celou Prahu.
Krdyž klikneš na člena pod jménem tak se ti oběví mailová adresa
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 07:27
- Nahlásit
wami
Tys mi asi včera volala, že... Strašně se omlouvám, že jsem se neozvala zpátky, ale zjistila jsem to, když jsme shopingovali a od tam jsem volat nechtěla. No a pak cesta domů venčení atd. atd. a já na to zapomněla jak na smrt a vzpomněla si dneska ráno. Tak se ještě jednou omlouvám...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 07:30
- Nahlásit
Hafina
Ne, v pohode, jen jsem chtela rict, ze jsem ten velkosklad nasla, ale meli pro nemoc zavreno...
takze tam zajedu v prubehu pristiho tydne jeste jednou a dal se domluvime jo...?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 07:35
- Nahlásit
Ok, díky...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
wami
Tak jsem se na akci fň dočetla, že zase navštívíš to naše Brnéčko. Myslíš, že to nějak zvládneš s tou klecí?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:24
- Nahlásit
Hafina
jedu tam zitra nebo ve stredu, do toho velkoskladu, takze hned dam vedet, jak to dopadlo...
jestli ji tam mit budou, vemu ti ji!
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:48
- Nahlásit
Ahoj Petro, máme zakrslého králíčka, který je vymazlený od mých dětí, je 2letý, plně socializovaný, zvyklý na psy a manipulaci-mazlení, děti dostali pejska a Bambi šel stranou , tak mu hledáme páníky..Dáme ho i s velikou klecí za 500kč.Pokud by jsi měla zájem, tak dej vědět na tady na fórum.Jinak přidám radu, klec je lepší obalit ze stran potravinovou folií (poradil mi to vet.)a k úklidu budeš potřebovat lux daleko méně.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 07:25
- Nahlásit
wami
Super, moc dík...
|