Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Promiňte, ale (o králíčkách)
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:37
- Nahlásit

prosím nemáte někdo doma pěknou klec na zakrslého králíčka? naši chtějí koupit mému synovi králíčka tak aby to nebylo moc drahé. Děkuji

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 21:48
- Nahlásit

Klec nemám, zato mám tři přebejvající zakrslý králíky .

wami
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 21:52
- Nahlásit

Petra
Co tahle...?

(pokud se rozhodnes do zitrka, tak se mi ji snad podari dostat hned ve stredu a ve ctvrtek bych ti ji mohla poslat domu... Cena by byla 486,- Kc + 120,- postovne a balne... nevim, treba sezenes levnejsi, ja muzu nabidnout jen novou... )

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 01:53
- Nahlásit

wami
Hele jakoze tos taky mohla zacit nabizet, když si kupovali zakrslýho králika brácha s přítulkyní

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:23
- Nahlásit

Petra
nechci ti do toho kecat, ale kup raději akvárko a nech si na něj nahoře udělat víko (zvládne to každý šikovnější chlap ze dřeva a pletiva ). Z klece ti bude králík vyhazovat podestýlku a dělají tím šílený binec. Vlastní zkušenost .

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:33
- Nahlásit

wami
Ty jsi kouzelnice...
Hele, bych potřebovala něco podobnýho pro potkánka, ale aby to mělo menší ďůrky mezi mřížema.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:46
- Nahlásit

Biluška
Ale akvárko, aby to stálo za to (takže neberu třeba 20l), je docela drahá sranda(aspoň z počátku určitě) Kdybych spočítala, kolik nám toho sežralo naše akva, nezadá si to ve financích moc s Veverkou... A to na Vev nějak extrémně nešetřím

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:55
- Nahlásit

Eimy
Jo, akvárko vyjde dráž. Ale na druhou stranu, až bude Petra třetí rok ráno co ráno zametat hobliny kolem klece.........

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:56
- Nahlásit

Biluška
K vám ještě nedorazila vymoženost jménem vysavač? (ber mě prosim s nadhledem dneska )

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:00
- Nahlásit

Holky moc děkuji za odpovědi, neměla jsem vůbec čas. Tak teď si to všechno vklidu přečtu

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:02
- Nahlásit

Biluška
I když je fakt, že my jsme teda měli zakrslýho králíka (krom jiné malé havěti ) a z těch malých zvířat to bylo asi "nejhorší" ve srovnání s morčatama a s křečkama... Takže já bych zakrslýho králíka asi taky moc nechtěla

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:02
- Nahlásit

LucieS--- za kolik bys mi nechala holčičku, samečka nechcem, prý jsou zlobyvější
wami--- prosím tě a nebude ta klec malá? já teda fakt navím, ale je pěkná?

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:07
- Nahlásit

Eimy
nestraš, ségra ho mají a jsou s ním spokojeni. Mají ho ochočenýho, nikde jim nebobkuje a nečůrá a poslouchá je jako pejsek

wami
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:17
- Nahlásit

Hafina
vis co, tak jukni na stranky www.askino.cz a vyber si tam, ktera klec by se ti asi tak libila, ja ti reknu cenu...

Petra
prosím tě a nebude ta klec malá? já teda fakt navím, ale je pěkná?
ja ji nemam u sebe, musela bych ji objednat, to je jediny, co pro tebe muzu udelat... (My meli doma kraliky akorat na maso... )

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:21
- Nahlásit

wami
mi taky máme doma králíky jen na maso, tak ti fakt nevím jak má být velká klec pro zakrslíka, ale jinak ti moc děkuji. Třeba mi někdo napíše jak to mám být velké

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:29
- Nahlásit

Petra
No pokud se do toho muzu motat, tak jsem se bavila s bráchou, když řešili toho "jejich" zakrslouna, ptal se mě právě taky na klec a říkal, o pudorysu te klece, že by měla být tak 50 x 80... Ale už je to docela dlouho...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:56
- Nahlásit

Eimy
takže, podle toho co píšeš by ta klec od wami byla malá?

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:57
- Nahlásit

já mám takovou přepravku,spodek bakelit vršek plexisklo ve víku jsou posouvací mřížky a jde tam tudy vzduch. a ani okolo moc nenadělá...je fakt,že kolem klece uklízíš pořád. A vzhledem k tomu, že našemu králíčkovi je už 10 let,se mi ta přepravka docela vyplatila........i když nebyla uplně nejlevnější

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:08
- Nahlásit

holky to je mi jasný, že po tom prďolovi budu muset uklízet. vysavač mám a docela jsem na to psichycky připravená fakt. Martimn si ho přeje už dlouho tak mu chceme udělat radost

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:21
- Nahlásit

ještě jsem chtěla napsat, že tu klec co tu je jsem měla taky......pokud králíčka nemíníš nechávat trochu proběhnout po bytě, zvolila bych něco většího....mě příjde jen tak tak..on i zakrslej králík může trochu přesrůst.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:32
- Nahlásit

Petra
Já si myslim, že jo, ale fakt si to uz nepamatuju presne, musela bych se poptat bráchy, jak velkou nakonec tu klec koupili, ale mylsim, že by byla lepší větší...

Jinak teda perlička s kralikem, spolužák má doma zakrslýho králíka a když byl ten králik zavřenej v kleci, tak šílel, lítal, snažil se prohrabat ven a byl nešťastnej, tak to vyřešili tak, že mu sundali z toho tu klec a nechali mu jen spodek tý klece a králík je spokojenej a skoro se od tam nehne

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:36
- Nahlásit

wami
Tak asi tuhle. Já plánuju potkánka už od miminka, tak mám trochu strach, aby neprolezl těma mřížema...
70168 - Klec TEDDY GIGANT s plastovým vybavením, 59x36x28cm

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:40
- Nahlásit

wami
Akorát škoda, že tuhle velikost nemaj bez těch blbůstek uvnitř, protože ty si klíďo vytvořím i sama...

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:42
- Nahlásit

Petra
Já sháněla klec na toho potkana po inzerátech a v našem kraji to teda byla fakt bída, takže taky musíme koupit novou...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

plánujeme ho pouštět, tak si myslíte že ta velikost stačí?

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

A co váš pes? Jaký má vztah ke králíčkům? Aby se to pouštění zpočátku moc nekomplikovalo.
A nezapomeňte králíčka očkovat, my jsme takhle o svého kdysi přišli. Jednoho rána byl zčistajasna mrtvý, na králičí mor.

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

wami
prosím tě kolik by višla tahle klec?
60260 - SET TOMMY, sada 2 klecí - králík, fretka, 82x51x43cm, 100x54x47cm, Marchioro

a to musím koupi obě nebo jenom jednu, nějak se v tom nevyznám

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:08
- Nahlásit

já mám psy venku, ale i tak jsou zviklí na ty velký(na maso)

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

70860 - Klec KRÁLÍK 70 chrom, skládací, 70x40x35cm

a klik stojí tahle?

wami
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:34
- Nahlásit

Petra
ten set je docela drahej, 2874... (a je to fakt dohromady)

70860 - Klec KRÁLÍK 70 chrom, skládací, 70x40x35cm
661,-

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání