Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Psí vestička
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Klarav
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:39
- Nahlásit

už mám objednáno, děkuju!

Olina
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:42
- Nahlásit

Je fakt, že se mi oblečení hafíci nelíbí, ale pořídila jsem našemu hafušovi stejnou vestu jako Mar3 a nedám na ni dopustit. Na našem malém černostříbřitém knírkovi téměř zanikne a je skvělý, když venku leje a on není celej promáčenej. ze začátku jsem se sice styděla, tak jsem mu jí dávala jen za tmy, ale už jsem si zvykla a když leje, nevyjdeme bez ní.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:44 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

ze začátku jsem se sice styděla
Olina
no můj muž se taky stydí, ale na druhou stranu nesnese, když se špageta venku třepotá chladem, takže se přemáhá. Ale my tedy dávám jen fakt v mrazech.

Vanda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:49
- Nahlásit

fromeli
Dávám taky jen v mrazech - máme jeden svetr pletený a jednu mikinu fleecovou s kapucí (tu tedy nedávám ani v mrazech bo jí Bára nenávidí). Vycházím z toho, že bych v mrazu taky ven nevylezla jen tak jak chodím po bytě.

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:51
- Nahlásit

Olina
já sem se taky styděla (a Berry se stydí doteď - s vestou vyjít normálně ven - furt si sedáa nechce jít dál) ale jendou sme táák promokli a zmrzli,že pak 3 dny kejchal,takže jak říkáš - nedám dopustit!

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:53
- Nahlásit

My ji měli zatím jednou, když hodně pršelo a taky lidi čuměli anebo se smáli, ale spíš byly rekace jakože Jééééé... Ale styděla jsem se taky fest...

Pudlice
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:00
- Nahlásit

Ahoj,
kdyby byl někdo té dobroty a vysvětlil mi, jak sem umístit fotku z www.stránek, dala bych sem fotečku mojí pudlí toyky ve svetříku... Prosím, prosím.....

Klarav
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:01
- Nahlásit

Právě proto, že mi to přijde praštěný jsem založila tohle téma A jsem opravdu ráda, že jste takhle reagovali

Olina
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:49
- Nahlásit

Mar3
Náš hafan vůbec nepostřehne, že má něco na zádech. Tak to mám asi štěstí..
A jsem opravdu ráda, že bylo založené toto fórum. Aspoň manžel uvidí, že je nás tímto směrem ulítlých víc.

LenkaSS
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:53
- Nahlásit

Já mám pro psa pláštěnku, tu jsem si sama vyrobila. Dávám mu ji kvůli tomu, že se mi ho nechce tolik utírat, když leje.

Syska
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:10
- Nahlásit

LenkaSS

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání