| Autor |
Zpráva |
Klarav
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:05
- Nahlásit
Zdravím a prosím o váš názor. Co si myslíte o psích vestičkách? Nemyslím tím žádný vyšívaný svetr nebo jeanovou bundu , ale normální šusťákovou nebo vyteplenou vestu. Hodně o ní přemýšlím... Mám ročního Maďaráka a chodíme s ním na dlouhé procházky do lesa, do polí a tak. Vloni mu ošklivě nastydl močový měchýř a nechci, aby se to opakovalo. Bydlí s námi doma a jestli přijde tuhá zima, tak to pro něj bude taky šok vyjít z vyhřátého bytu ven... Co myslíte?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:08
- Nahlásit
Klarav
no já mám buldočka a už i na cvičáku mi řekli,že mu prostě takovouto "bundu" mám pořídit (krátká srst,pes zvyklej doma-venku se třepea nachladne,onemocní) takže my jsme "bundu" taky koupili (a je pravda,že jak tak před těma 2 nebo 3 tejdnama byla ta zima (asi tak těch 6°C tak sevenku třepal hodně - ne při běhání ale když měl chvilku zůstat v klidu,tak mu byla fakt kosa...)
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:11
- Nahlásit
Ahoj já mám dobrmana a v zimě nosil na procházky svetýrek a pak vestičku,hlavně aby neprochladl na záda.Sice mne lidi z vesnici měli za blázna a psa za kašpara, ale kdyby to na sobě nesnesl,tak náš dobrouš je takovej,že by to rozerval,ale chrochtal si
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:14
- Nahlásit
Nikka
m,to mýmu psovi t onení uplně příjemný,ale je pravda,že když mu to nasadím až v terénu (jakožese chvilu třepe zimou,pak mu to dám,mu jerázem teplo) tak to už si nestěžuje
|
Sharka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:27
- Nahlásit
Také mám maďarku a už se po vestě poohlížím. Také bych chtěla černou, nebo nějakou nenápadnou vestičku. Pokud pes může běhat, nemá problém, já mám spíše obavu z toho,když musí být na vodítku a samozřejmě z těch největších mrazů.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:28
- Nahlásit
No já si myslím asi toto
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:31
- Nahlásit
Sharka
hele,my máme tmavou - černou s reflexním proužkem - tady je foto (ale tahle mu byla malá,vyměnili jsme ji za větší)
no a máme ji tady od wensday - ostatně jako snad uplně všecko pro psa
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
My máme taky vestičku šusťákovou, podobnou té, co Mar3, jenom černo červenou a bez reflexních pruhů, Tessinka v ní vypadá jak beruška a už se moc těšíme, až začne ta pravá zima a my vyrazíme takto do ulic...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Klarav
My tuhle máme od jedné známé, obchůdek má tady URL
Právě v pondělí jsem ji koupila, protože mám taky tak nýchylnýho psa jako ty, takže bude sranda až vyrazím s oblečeným goldenem do ulic, už se těšíme
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:14
- Nahlásit
A já mám pro svou feňuli víc oblečení než pro sebe. Pyžamka ( dětské body ), svetříky, pláštěnky, overaly, šusťákovku, fleecovou mikinu atd. Teď uvažuju o botičkách !!! Jsem zkrátka magor ))))))
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:45
- Nahlásit
jorkaAmálka
No jo, tak na jorkšírka je to docela v normě, ale kdyby takovou výbavu měl kupříkladu pitbul, tak to už by bylo na pováženou. Ale co se týče těch botiček...no nic proti, já ale teď na výstavě v Letňanech viděla čivavu v botičkách a vypadalo to příšerně, už jenom to, jak v tom chudera capala, pochodovala jak generál...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:46
- Nahlásit
Syska
já myslím že Jorka Amálka tomá na toho nahatýho prcka ne?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:48 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Syska
třeba ty botky musela mít, třeba má nějakej problém na tlapičkách, s tím se se už taky setkala....
jorkaAmálka
mě se líbí oblečení jorci, je to super !!!! až nebudu moct na starý kolena lítat s labinama, pořídím si taky něco malýho oblíkacího do tašky
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
Mar3
Jo, jo, na mládě ! Amálka to nepotřebuje, má kožíšek svůj ))
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
wensday
Nevím, vypadalo to spíš, že to byl rozmar paničky, ok, kdyby měla problém s packama, tak vybere nějaký normální a né růžový s krajkou nebo co to bylo...
Mar3
A jo, tak já si myslela, že yorka Amálka bude mít logicky jorka...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:59
- Nahlásit
Syska
tak to joooo, to je pak blbý.... ale esi se jí to hodilo ke kabelce.,.......
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:00
- Nahlásit
wensday
No asi...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:02
- Nahlásit
wensday
sem ti psala maila,nečteš? potřebuju NUTNĚ odpověď
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
Mar3
tak ta je úplně super! A wensday má nějaký obchůdek? Nebo jak to je? Omlouvám se, nejsem moc informovaná
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:08
- Nahlásit
Klarav
ma takovej malej e-shop - však určitě se tady ještě objeví, tak se můžete rovnou domluvit.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
Syska
jorkaAmálka MÁ logicky jorku Amálku ! Ale mimo jiné naháčka Kressinku a pinče Miňonku ! Zasvěcení už ví ))
Ale počet psů ještě není završen, i když manžel o tom ještě neví ))
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
jorkaAmálka
Miňonka, to je hezké...moje oblíbené oplatky...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:13
- Nahlásit
jorkaAmálka
ne! vážně?
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:15
- Nahlásit
a nemohli by jste mi prozradit adresu toho melého e-shopu? prosím!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:17
- Nahlásit
Klarav
www.labradorka-anne.com
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:20
- Nahlásit
Mar3
Vážně !!! Přibude další číňánek, tentokrát powder puff ( tzn. chlupatej ) Ale až tak v půli nebo ke konci příštího roku. Budeme kupovat barák, tak až tam. Chci si nechat dovézt z Kanady. Snad to vyjde.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:27
- Nahlásit
jorkaAmálka
tyjo to sou plány! z kanady!!! tý jo! tak to sem zvědavá (zvědavá,co manžel nato a zvědavá,jak bude vypadat psék )
Klarav
jj,to sou ty stránky,ale tam ty oblečky v nabíce e-shopu nemaj - ty si fakt musíš domluvit přímo s wensday. (ale v kontaktech je tam na ni email -tak kdyžtak jí napiš majlíka )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
Klarav
jj, jak píšou holky, přímej link je tady URL ... do konce roku bude plnohodnotnej e-shop
kuli oblečkům napiš, jo ????
díky holky
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
wensday
tak už jsem napsala Předem moc děkuju!
|
zuzka
Člen |