Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jižní země ....... jaké plemeno?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Evik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:06
- Nahlásit

Anu
pohyb=kočka
chování=kočka
štěkaní=nulové tedy jako kočka
srst=kočka
poslušnost=ochočená kočka
psí pach=žádný

tak co má z toho psa?

vyje...kočku jsem ještě výt neslyšela...

Eimy
souhlasím s tím, že kočky stěhování zrovna nemusí...Ukázka na příkladu od mé tety....Vzala si před lety od sousedky ob dva baráky už dospělou kočku, protože ta sousedka se stěhovala a z nějakého důvodu už si kočku s sebou brát nemohla. Teta se jí ujala, ale hned první noc jí kočka zdrhla....Tak se teta vydala hledat. Kočku našla na zápraží jejího původního bydliště...jelikož se nedostala dovnitř, spala na rohožce přede dveřmi....Micině to trvalo ještě několik týdnů, než pochopila, že lépe bude zůstat v novém bydlišti...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:54
- Nahlásit

Evikmyslela jsem to tak, že okud bude zvyklá od malička, dejme tomu na dvě místa...v Čechách a v Emirátech, nebo kde to...

Luxo1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:55
- Nahlásit

Ale ten náš kamarát nechce kočku - chce psa!
A mám ho rada - toho kamaráta, takže napríklad basendžiho mu nikdy neodporučím - rhodézák by bol síce fajn - ale možno tak pre mňa - pre mňa sa pes začína na váhe 35 kg - to menšie je pre mňa miniatúra - pre môjho kamaráta to neprichádza do úvahy - cestuje po celom blízkom východe a pes musí byť "skladný" - v prípade nutnosti, keď treba "prepochodovať" pár kilometrov peši, ho musí dokázať odniesť - a to si s rhodézákom neviem predstaviť...
Takže - prosím - skúste naozaj poradiť

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:15
- Nahlásit

Luxo1
A co ti malí teriéři? Ti by se mu nelíbili? Jsou skladní a horko jim zas až tak nevadí. Nebo trp. pudl by taky nemusel být špatný . Skladná a nenáročná je šeltie, ale ty dost špatně snáší vedra, takže tu raději ne. Ještě mě napadá papillon, nebo pr.krysařík.

LucieS
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 23:01
- Nahlásit

Jenom k těm letadlům - do kabiny lze vzít zavazadlo pouze takové velikosti, které jde vsunout pod sedačku. Většina leteckých společností proto vyžaduje ty měkké tašky, navíc musí být do určitého rozměru a váhy.
Jasně že se stane, že to někde budou tolerovat, ale bude to čím dál tím horší.
Jo, taky jsem viděla "afroameričany" cestující po Americe letadlem s obrovskými narvanými igelitkami, jako my autobusem .

Jinak, já cestovat se psem, tak si ho taky v průběhu letu dám na klín .

Doporučit plemeno si moc netroufám, nic tak malého jsem neměla. Jen bych holt preferovala tu váhu do 6,5 kg.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání