Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / petardy, petardy, petardy...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
petradam
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 00:29
- Nahlásit

Pokud se jedna o petardy tak neznam zadnou petardu, ktera by byla prodejna detem ! Vsechny petardy jsou minimalne v II. tride nebezpecnosti tzn. prodejne az od 18ti let.
Nekamenujte mne, chapu ze jsem tak trochu jeden ze zarodku pouzivani petard... dokazete mi nekdo napsat clanek jak pomoct zviratum na silvestra ? Publikoval bych to na webu a treba by to nekomu pomohlo. email : petr.adam zavinac pyroshop.cz

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

ach jo, tak už to zas dneska po sídlišti nějak víc bouchá,,,jonáš je zalezlej v koupelně, klepe se....co byste s ním udělali???mám ho nechat, aby vyklepal do dlaždic důlek??minulý rok jsem byla přes týden v hradci, kde asi nežijou takový fracci..-když se to tak pěkně rýmuje... tak měl tuhle radost jen o víkendech, vánocích a silvestru..když na něj zavolám, jen si lehne na záda, nepřijde, nevezme si pamlsek, klepe se...asi ho nechám vklidu, ať se sám stresuje v koupelně, když se tam cítí nejlíp..moc mě to ale štve, už na vycházkách se hůř uvolňuje a teď i doma..

Lexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 14:51
- Nahlásit

Nechci kvuli tomu zakladat nove tema,tak jsem usoudila,ze ta otazka se docela hodi i sem.
Zjistila jsem,ze sedalinu mam jeste (aspon na dnesni noc) dost,ale zapomnela jsem,jak se davkuje.Fena vazi asi 40 kilo a je ji 9 let.
Vubec se mi nechce cpat do ni prasky,jenze jinou sanci prezit dnesni oslavy nemame - po prvnim bouchnuti dostava zachvaty hruzy,zmatene lita po byte,steka jak pominuta,narazi na zdi...No,narvu do ni sedalin,jeste par dni potom bude spatne chodit,ale debilove budou mit oslavu jak ma byt
A to jeste nevim,co budu delat,kdyz zacne vyvadet i mrnous.Prece nebudu uspavat stene...

aren
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 14:57
- Nahlásit

Chudáci psíci, vím, jaké to je, v Olomouci to začínalo kolem páté odpoledne a končilo kolem druhé ráno, psi byli vytřepaní, vystresovaní, vyštěkaní..., Píďa štěkal v jednom kuse, pištěl, schovával se a zase vylézal hledat lepší úkryt... Teď je tady v malé vesničce zaplaťpámbu docela klid. Držíme palce všem pejskům ve městech, ať se moc nebojí.

Altcha
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 15:03
- Nahlásit

Kupodivu doposud jsem neslyšela za dnešní den jedinou ránu... Bydlíme v centru Prahy. Že by byli všichni slavit Silvestra na Václaváku s jednou nejmenovanou televizí? Vůbec bych se nezlobila...
Sedalin mám připravený také, ale s dávkováním neporadím - mám malou fenku... Doufám, že nakonec nebude potřeba.

Lexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 15:04
- Nahlásit

aren
dik...U nas to zacalo vcera ve 23.15Se nemuzou dockat

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 15:11
- Nahlásit

Lexa
hele mi dávali 9 kilovýmu pesovi 1 tabletu....
ale zavolala bych na veterinu..třeba semka??a poptala se aby sis psa moc nesjela

název: veterinární klinika - MVDr. Hrubý Stanislav
adresa: Novovysočanská 2, 190 00 Praha 9
tel : 266 316 309

Lexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 15:21
- Nahlásit

sarax
dik On na ni ten sedalin nejak extra nezabira,je jak opila,otupela,ale nespi.A my vahame,jestli jsme loni davali 2 nebo 3 tabletyAsi 2...

Misery
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:18
- Nahlásit

hmm me dneska petardy probudily uz nekdy dopoledne, jsem se chtela hezky prospat a vono prd....koukam z okna, jestli neuvidim naky decka, ale nikde ani noha (meli stesti, uz jsem ladovala svoji airsoftovou pistoli)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 17:24
- Nahlásit

Tak Ašenka dostane Dithiaden. Nechci, aby byla vyřízená a otupělá jako po Sedalinu, ale příjemně se zklidní. Před chvilkou se prodrala z kotce a otevírala si kulovou kliku (jo, holka, to není jako dřív, co?)-tož usuzuji, že se už chce schovat. Bucka je v poho.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:05
- Nahlásit

Tak to je mazec, byli jsme se psama venku. Brali jsme si petardy-tož jednou za rok nám to odpusťte. Bucka je chtěla chytat, to jsem normálně nežrala, vůbec jí to nevadí, spíš irituje jedna bouchla kousek od ní a ona ji chtěla za trest sníst, ale jelikož bouchla, už ji nemohla najít. To je fajný pes Aša si cestou posílila nervovou soustavu a zjistila, že to není nic až tak hrozného. Poprvé sice ucukla a chtěla jít na návštěvu k sousedům, ale pak se zklidnila. A taky jsme Bucce házeli sníh do tlamy a ona se mu pak mstila roztrháním na kusy

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 14:03
- Nahlásit

Tak jsem si vpomněla, že jsem nenapsala, jak jsme nakonec přežili...jonda dostal 14 dní před silvestrem aromaterapeutickou tagísku a asi to na něj fakt zabralo!!!!!o silvestru na mě ležel celej večer a noc nalepenej, ale nekonalo se žádný zalézání do koupelny, klepání atd...dokonce se byl schopnej i kolem 22hod. vyvenčit..vycházky byly taky lepší, kromě silvestrovské noci absolvoval za prosinec všechny procházky navolno, ikdyž nadšený petardami rozhodně není pořád....docela pomohlo, že jak to někde bouchlo, tak sem začala nadávat a velice hlasitě až řevem volat-jondo, jdem na ně na parchanty, ty budou litovat, že se narodili...jondovi vždycky docela zvedlo náladu, jak to mám pod kontrolou, ač se ze mě stal jistě sídlištní hlavní magor, co si povídá velice NAHLAS se psem...ale co, ikdyž se jonda držel na prochajdách tak na 2 metry ode mě, stejně je to hroznej pokrok..takže ať žije tagíska, příští rok určitě vyzkoušejte, kdo máte s pesem a petardama problémy.

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 18:05
- Nahlásit

eva od jondy
Čauky Jondo, hele co je to aromaterapeutická tagíska? To víš, my z vesnice sme nevzdělanci

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 18:14
- Nahlásit

Venuše
čauu, ale houby nevzdělanci..prostě známka napuštěná smradem z bylinek s různými účinky http://www.tagisky.cz/vypis.asp?menuId=15

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 18:49
- Nahlásit

eva od jondy
Tý jo, to sou jakýsi serepatičky, ale hlavně když fungujou
PSisnu ti mejlíka, máme zas nové zážitky

Altcha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:05
- Nahlásit

Na každého psa účinkuje něco jiného, já přesně tuto aroma známku měla a na Fátimu vůbec neúčinkovala.
Je potřeba vyzkoušet prostě všechno.
Ty bylinky zatím Fátima bere cca 14 dní, těžko říci, občas se mi zdá lepší, ale třeba je to jen zbožné přání...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání