| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:20
- Nahlásit
Anu
máš toho fotku?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:24
- Nahlásit
Mar3
momentálně spíše slouží jako skladiště hraček,už má rozervaný spodek a i ta hlava není moc vidět,ale je to fakt super a pes v tom ráda spí
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:26
- Nahlásit
Anu
Ten jsem už viděla a vypadá skvěle!!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:27
- Nahlásit
Anu
pes v tom ráda spí
jo, tak proc je na gauci???
mimochodem, tohle je fakt spis misto, kde odpocivaji kocky nez psi .... uz si to jednou konecne priznej
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:28
- Nahlásit
Anu
ten by Garymu moc dlouho nevydržel... on miluje plyšový medvědy a trvá mu tak dvě pikosedundy, než je vykuchá
Je fakt, že tenhle by mu trval asi trošku dýl, ale poradil by si s ním...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:50
- Nahlásit
Anu
hm,tak to by pro nás byly asi fakt jenom vyhozený prachy oknem - ten jak vidí plyšáka - to by to zas jenom žral jestli to má plastový oči a našitej čumák - tak by bylo do 5 minut po tom
ale je krásnej
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 22:46
- Nahlásit
Do pelíšku určitě polštářek! Rádi si pokládají šišku na něco.
Takže mám v posteli polštáře i u nohou..
A obruč, pro "opření" těla mají taky rádi.
Takže letiště musí být s čely!
Haf
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:14
- Nahlásit
Mar3
Hele, Ty mluvíš o naší feňulce? Před chvílí (minutou) jsem jí dala odepsanýho plyšáka a teď mu tady přítel dělá pohřeb (sbírá jeho vnitřnosti do koša )
Jestli můžu mít taky nějakej požadavek na pelíšek, tak já bych potřebovala nezničitelnej.......Je to možný?
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:28
- Nahlásit
My měli bavlněný pelech, uvnitř molitan. Píšu...měli. V 10-ti měsících věku malého knírače je po něm. Každý večer si "nastýlal" packama pod sebe, až ho prodrbal a začal z něj vykusovat molitan.
Tak teď jsme koupili od Trixie, chlupatej, s polštářem uvnitř, tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Zatím se mu v něm moc líbí. Pěkně drží tvar a je docela vysoký.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:44
- Nahlásit
Olina
jé kterej!??? taky chcem teď kupovat pelech od trixie - ten ovál - černej s béžovejma tlapkama .
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
Jo, jóó, přesně ten. Móóóc se mu v něm líbí a zatím nemá snahu ho zničit.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:08
- Nahlásit
Olina
fakt jo? a je pevnej - ty okraje? (já taky budu kupovat po netu,tak su ráda,že ho někdo má,aspoň se poinformuju ) je ten potah sundávací? a nemá tendenci to kousat )dyž to je plyšový?
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
Zatím se mi jeví pevný - jde taky o to, jak moc ho rozválí, protože noční polohy mého pejsána stojí opravdu za to .. nějak si neuvědomuju, jak moc byl pevný ten předchozí bavlněný.
Tenhle pelech má dno z takové pevné látky a na něm vyndavací pevnější polštář s tlapkama. Oproti tomu předchozímu má asi i vyšší okraje, tak se v něm pejsan asi cítí bezpečněji..
Hele, podle toho "HANTECU" si z Brná, né?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:18
- Nahlásit
Olina
počkeej,dyť sem nic divně nepsala (aspoň sem teď ne ) to je tolik poznat?
tak super,myho teda berem! (já se spíš bála,aby ty okraje nebyly z tenkýho molitanu - jakože pes na to položí hlavu a hnedka se prohnou - to by se batmanovi určitě nelíbilo
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
A co bylo to "tak su ráda..."?
Strávila jsem pár studijních let v Brně, tak je mi to blízké...
Zdravím Brno!
Tenkej molitan to nemá, ale výdrž fakt neodhadnu...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:26
- Nahlásit
Olina
super,to stačí (vono zase dyby ten pes moc chtěl,tak nevydrží žádnej pelech že jo )
jo a s tím hantecem - to už mi ani nepřijde že bych psala "jinak"
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:39
- Nahlásit
Tak už jen pro ujištění... S tím Brnem jsem se trefila?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:41
- Nahlásit
Olina
no trefila no jasně že jo
|