Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pelíšek podle vašich představ...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:32 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Ahoja, protože jsem si přečetla v téma "Jaký pelíšek vybrat"?na náš typ pelíšku samá negativa, tak mě napadlo, že bych u vás mohla udělat průzkum a poptat se vás, podle čeho si vybíráte pelíšek a jak by měl vypadat. Na šití pelíšků máme svoji švadlenu, takže bychom mohli změnit či přidat designy, aby pejskům co nejvíce vyhovovaly . To víte, ten náš hafák pelíšek nepoužívá, takže nemůžu posoudit co je dobré, aby pelíšek měl či ne. Díky

Info o našem pelíšku:
Složení:
Látka: 100% bavlna
Výplň: kvalitní molitanová drť, která se používá jako výplň polštářů
Lze prát v pračce.

Velikost:
50cm x 70cm
70cm x 90cm
Dá se podle požadavku zákazníka změnit

Barevnost:
zelená, modrá, červená

+ potisk z výběru plemen psů na našem webu URL nebo jakýkoliv motiv na zakázku

Bez potisku

S potiskem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:39
- Nahlásit

Niko
ty jo, neplacena reklama .... ale za ty hezky tricka a mikinu ti to jako moderator nesmazu ....

ale k tvymu dotazu: ja chci pro ®onie pelisek kulatej s tlustsim zvednutym okrajem, at si ma kam pokladat hlavu. desne me toci ty pelisky, kde je ten okraj jenom zvednutej molitan o tloustce pul centimetru.

Niko
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:44 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Jirikovo
Týjo, ... to je fakt, mám tu neplacenou reklamu. Díky, že mi to promineš ...
Díky moc za názor ! Rot právě spí buď na zemi na koberci, nebo na křesílku a večer to jistí naše postel .

monika
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:45
- Nahlásit

Jirikovo
to je přesně ono, holky taky mají rády, že se můžou opřít. Takže tlustý, měkký, pevný okraj.

zuzka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:07
- Nahlásit

Jirikovo
naše bela dostala do pelíšku (boudička) svůj polštářek a hlavu si pokládá na něj

zuzka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

Niko
většina psů nejspíš pelíšek neničí, ale občas se to stává a pak ta molitanová drť je dost na závadu

žanda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:13
- Nahlásit

.........taky bych raději aby byl okraj zvednutý a silnější............a aby se pelech dal prát- jenže jak jsem slyšela větší rozměry se pak už v pračce neperou,ale jen válí. Ted má pes takovou "matraci",ale i zed za ním je pak nic moc......zatím jsem nenšla žádnej užasnej-jen jednu psí postel-ale tu asi kupovat fakt nebudu.

Niko
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:19
- Nahlásit

Díky moc za názory...! Takže je asi nejlepší, aby měl pelíšek snímatelný povlak - kvůli praní . Pak aby byl silnější a okraj zvednutý... . Doufám, že sem napíší svoji představu i další...

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Niko
my máme políšek takový podobný a v obchodě, kde jsme ho koupili, má paní taky nějakou svadlenu a šije na to i povlaky... je to děsně praktický, koupíš jich víc a obměňuješ a pereš jen ty povlaky... bys mohla dělat i ty potisky jen na povlaky, určitě by to bylo jednodušší, ne? A taky by si člověk mohl objednat různé povlaky a měnit podle nálady

žanda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:23
- Nahlásit

mel nechceš nám dát na paní odkaz? )

venda
Člen
- Nahlásit

no, u našeho pelíšku je to uplně jedno, protože Hekla spí na koberci ale něco pod hlavou má ráda, hele:

Mar3
Člen
- Nahlásit

Niko
takže já bych chtěla pelíšek kulatej, se zvednutým okrajem, snímatelným povlakem a bez drti,ale s celistvým molitanem.

a jak píše tady Jirikovo,ať ten zvednutej kraj není tenoučkej,co se prohne jenom když si tam pes položí hlavu....

to su skromná,co?

venda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:25
- Nahlásit

zuzka
většina psů nejspíš pelíšek neničí, ale občas se to stává a pak ta molitanová drť je dost na závadu
tak to je přesný - Hekla na pelíšku nespí, ale včera zjistila, že je to bezva hadr na trhání, molitanová drť je všude, uklidit se to nedá, zašít taky ne, novej už nedostane, akorát deku

venda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:28
- Nahlásit

Niko
jo a ještě - z těch vašich barev bych nebrala ani jednu, jsou moc nápadné, ale co jsem viděla v obchodech bývá ještě horší - strakaté a ještě v příšerných barvách, nakonec jsem sehnala decentní šedý s jemným vzorkem, ale jak říkám - je z něj hadr

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:28
- Nahlásit

Niko
ahoj, máme od tebe objednaný tička
Jinak k tématu
Naši psi mají dva velký kulatý pelechy a dva polštáře ( z toho jeden jsem dělala sama ) a většinou chrní spíš na těch polštářích než v těch kulatých protože mají sice vysoký okraj, ale je měkký a když si na to dají hlavu, tak se prohne a je na ně málo vycpaný...
Možná bych se taky přikláněla i k těm povlakům

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:30
- Nahlásit

žanda
Jeden čas sem chodívala na diskuzi Lea, to je jejich obchod.

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:31
- Nahlásit

ko4ka
no jo,ale aby zase ty povlaky seděly na všecky pelechy,že...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:38
- Nahlásit

Mar3
právě, asi by se mu muselo dělat jen pár "univerzálních" nebo nejčastěji užívaných velikostí...

Amir
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:41
- Nahlásit

Já si taky dovolím jednu připomínku k většině prodávaných pelíšků : jsou z tenké bavlny, což znamená, že když si můj pes párkrát drápama pelíšek "ustele" tak látku protrhne a je po něm ... takže já bych preferovala režnou bavlnu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:42
- Nahlásit

Amir
takže já bych preferovala režnou bavlnu
jo a dovnitr misto molitanu skelnou vatu, vid?

Niko
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:46 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Právě... nebudou sedět na pelechy... Daly by se ale dělat povlaky přesně podle typu pelíšku - na zakázku, který by měl dotyčný už doma a na něj by chtěl ten povlak s potisekem udělat. Díky za super typ, Mel .

Právě, že se specializuju na potisk a napadl mě pelíšek s potiskem, který jsem nikde v ocbhodech nenašla... Připadalo mi to zajímavé, kdyby měl pesan svůj pelech třeba se jménem... Akorát jde o ten správný "návrh" pelíšku...

ko4ka
Jóó, teď na to koukám, máš mail s tvým nickem, viď. Za chvilku jdu na poštu, takže se můžes připravit na zásilku .

Amir
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

jo a dovnitr misto molitanu skelnou vatu, vid?
Jirikovo
jo tak nějak, protože po tom co jsem včera čistě povlíkla mazlíkův pelíšek tak mi Zdenda hned ráno volal, že ho zase dává do pračky, protože ho mazlík poblil ... ale jinak ho fakt miluju ... asi mu bylo špatně

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:48
- Nahlásit

Niko
myslím,že možná než ten povlak, by bylalepší jedna verze "celýho" pelechu - tady ten,ajk popsali skorovšichni stejně no a popř třeba pak jenom povlaky na zakázku (podlet ypu pelíšku,co je už doma?)
ale je to jenom návrh.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:49
- Nahlásit

Amir
ho mazlík poblil
asi mu bylo špatně
ty jo .... hele ty nemuzes byt prirodni blondyna s tak uzasnou dedukci .....

Niko
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:50
- Nahlásit

Mar3
Nóóó, a nebo tak!

Musím nad tím přemýšlet...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:53
- Nahlásit

Niko
oki,Tak by to tu mělo být zhruba v úterý... každopádně jsme zvědaví

nels
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:56
- Nahlásit

my mame pelisek z Ikei,kulatej s hrubsim okrajem a nas pes ho miluje..

hana1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:01
- Nahlásit

čím míň prošitý, tím líp, v záhybech se drží chlupy. Povrch pevný, povlak bych chtěla, resp. i několik povlaků. Pokud je uvnitř celý molitan, musí být na povrchu látka, která se nesráží, jinak se molitan zkroutí a už to nejde opravit. Na potisku mně osobně vůbec nezáleží, oblíbené barvy - hnědá, šedá, bordo, tmavě modrá, prostě takové, na kterých není příliš vidět špína.

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:18
- Nahlásit

Niko
Právě... nebudou sedět na pelechy...
mno, třeba na tý bílý hoře to mají tak, že mají povlaky jenom na pelíšky, co prodávají. Pokud si to dobře pamatuju, jeden povlak jsme dostali k pelíšku zdarma a další si dokoupili

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:20
- Nahlásit

Niko
mi máme pelech ve travu mědvěda-má svlékací povlak-teda chlupatý.Uprostřed je polštář-klasický.No a obruč-jako tělo,nohy a hlava jsou dost pevný,takže pes na tom fakt rád spí. Opře hlavu o hlavu a chrní. Nemusí to být ve tvaru medvěda,ale je vidět,že ta obruč je fakt důležitá.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání