| Autor |
Zpráva |
Meta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
Anu
No, já jednou málem sejmula "granátem" tělocvikáře. Zahvízdl mu těsně vedla ucha a on v šoku nemohl uvěřit, že někdo házel do vzdálenosti těch tří metrů, co byl ode mě vzdálen. Házet prostě neumím.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
Anu
me by nevadilo ze to dela..ze je dobytek-prase-fujtajbl.,..ale desne me fascinuje to, ze me ignoruje! ze si proste stejne udela co chce!
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:50
- Nahlásit
Meta
nechodili jsme spolu do třídy? Já umím dost věcí a co neumím tak okecám a taky se jmenuji Helena ale bohužel né Fibingerová a prostě takhle házet neumím a nebudu umět.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
nika00
soucítím s tebou. Fakt vím jak ti je. Mě je stejně.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:15
- Nahlásit
Tak mě zatím pomáhá vzít do ruky klacek nebo zachrastit klíčema, protože na klíčích mám takovou gumovou placku a ona ty klíče nosí za tu placičku, třeba když jsme už v baráku a tak...no a klacíky miluje všeobecně. Takže když zdrhá, lapnu klacek a zdrhám s ním na opačnou stranu a většinou to zabere, pokud si třeba toho zajímavýho pejska všimnu dřív než ona...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:25 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Syska
myslím,že náš problém můj a Niky a není zdrhání,ale nezájem-když má pes něco lepšího- v mém případě značkování po fence, v Ničiném případě něco podobného. Je to jako ho odvolat od háravky...to samé
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
Anu
v mem pripade vlastne cokoliv co je v ceste..at uz je to hovno, nebo trs travy...kazdopadne vzdy je to zajimavy natolik, ze pes neslysi..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:35
- Nahlásit
nika00
no v mém přídě taky. Neřeším útěk-to jsme si snad spolu už vyřikali (utečeš,půjdeš do salámu ale todle mě teda debtá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:37
- Nahlásit
nika00
Tak přesně takhle se začala z ničeho nic chovat Denynka...ve 12 letech. Do té doby pohoda, stačilo zašeptat, písknout a přivolání bylo 100%).
Dneska se na ní musí zařvat nebo k ní dojít a dotknout se jí, protože opravdu špatně slyší na větší vzdálenost. Šeptání neslyší už ani doma v tichu. O hodně hůř si nás hlídá v terénu...třeba v lese, takže se naučila chodit mně v patách ( odejde max. na vzdálenost 1m). Vet řekl, že jsou to klasické příznaky hluchoty a nedá se s tím nic dělat, stav se bude jen zhoršovat.
Můžou to mít i štěňata a mladší psi.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
Anu
ja uz kolikrat rezignovala a sla jsem normalka pryc-jak se vsude radi...sandy si to ale proste docuchala..udelala si co potrebovala a pak se uracela prijit (prijit-ne dobehnout)
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:44
- Nahlásit
nika00
ja uz kolikrat rezignovala a sla jsem normalka pryc-jak se vsude radi...sandy si to ale proste docuchala..udelala si co potrebovala a pak se uracela prijit (prijit-ne dobehnout)
anub dokonce šel za mnou i obloukem,neb na tom oblouku i něco bylo zajímavějšího. a rozhodně si neláme hlavu že mě ztratí.přísáhám,jednou ho zabiju.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:55
- Nahlásit
brut
takze myslis ze pokud je to tak ze vice zblizka aspon zastriha usima a ignoruje a z dalky ani nestrihne uchem...ze muze byt opravdu nejaky problem?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
Anu
přísáhám,jednou ho zabiju.
ale prdlajs
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:05
- Nahlásit
nika00
nene jednou mi ty nervy vytečenou.Jsem psychický slabý jedinec
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
nika00
Mně přesně takhle blbě začala slyšet Denča. Když jsem byla u veta, tak mi potvrdil, že je to jeden z příznaků postupné ztráty sluchu. Faktem je, že teď sice slyší, ale musíme mluvit dost hlasitě. Na větší vzdálenost ( tak do 5m ) řveme a pak už jen dobíháme a saháme na ní. Naštěstí se od nás nevzdaluje. Vím, že časem bude hluchá úplně a tak už teď jí Brut "pomáhá"....žďuchá do ní,aby se otočila. Naštěstí umí povely s gestama,takže pak už reaguje.
Jestli si nejsi jistá, tak dojdi k vetovi. Ovšem poctivé vyšetření sluchu je poměrně dost náročné a to nejen finančně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:10
- Nahlásit
Anu
Ale ne, Bužumbir přežije ....neboj,časem se naučí i tohle. Ještě stále je mlaďoch, tak co by jsi chtěla
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:13
- Nahlásit
brut
ja si teda vysetreni nedovedu predstavit...jednou ji sluch kontrolovali...tim ze na jedne strane jakoby luskly..ona se otocila..to same na druhe strane...takze "v poradku" ale jak poznaji ze neslysi tisi frekvenci..to si nedovedu predstavit
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Anu
Jsem psychický slabý jedinec
Naopak - ty máš každodenní trénink, tudíž vydržíš víc, než ostatní. Co tě nezabije - to tě posílí - neznáš?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
Meta
Co tě nezabije - to tě posílí - neznáš?
jojo já ho moc neznám,ale můj pes ano,Nejdřív okusel jed na krysy, potom sežral celý kelímek od jogurtu,z huby jsme mu tahali 3igelitové sáčky a já nevím co ještě všechno
nika00
Meta
brut
víte já dokážu pochopit útěk za srnou.Dělám si z toho již srandu.Dokážu pochopit útěk za psem.Je mi z toho smutno ale chápu to.Ale co mě dokáže hergot vytočit,je že dává přednost nějakých chcankám předemnou.To teda nechápu. a nechápu když se mi podařilo mu přesvědčit,že za srnou se běhat nebude,proč mi to nejde tady.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
chcankám přede mnou
Sexuální pud JE nejsilnější ze všech pudů. Jo, holka, láska je láska. S tou se nedá bojovat
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
Meta
Jo, holka, láska je láska. S tou se nedá bojovat
no kdyť řikám,že ho zabiju.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:29 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
.Asi to chce tu kulovnici.
Anu
Zkus prak...
Záleží na tom, kudy zrovna jdeš.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:32
- Nahlásit
Lola1
já mám obavy že jakákoliv střelná zbraň v mé ruce je krajně nebezpečná a než bych se trefila do psa,tak by se ze mě stal druhý Žižka.
ale díky za radu,ocenuji to
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:45
- Nahlásit
Anu
sandy zere vlhcene parfemovane kapesnicky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:45
- Nahlásit
Anu
Taky si myslím, že jde o sexuální pud. Brut mi tohle dělá taky. Já házím kamínky ( klíče a řetízek bych určitě už nikdy nenašla). Někdy jde hned, jindy vyházím plnou kapsu. Ptala jsem se na cvičáku a tam mi říkali, že by ho to mohlo tak v pěti letech přejít ....teda pokud nebude moc sex. vyvinutý. Takže mám před sebou ještě čtyři roky trápení
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 12:01
- Nahlásit
brut
"jenom" čtyři roky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
nika00
orrymu je 13...a cuchani je cuchani
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 12:05
- Nahlásit
brut
tak já jenom dva roky. To jsi mě uklidnila:
jasně že to je sexuální pud. Já totiž byla osobně poučena veterinářem o stopoření penisu u psa a vzrušenosti a tudíž když mu naférovku šáhnu mezi nohy tak vidím,že je nad tím vzrušený (myslím nad tu kaluží moče)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 12:16
- Nahlásit
Anu
Vydrž, časem ho to snad přejde...teda doufej....
|