| Autor |
Zpráva |
michalm
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:12
- Nahlásit
abby
pokud chces neco z hafba staci rict a objednat... muzu pak nekdy privezt...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:08
- Nahlásit
... a to svítí po celém obvodu nebo jen část obojku?
|
edita
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:42
- Nahlásit
Hafina
nebud z Arise smutna, je to zlaticko! jen je to proste dominantni pubertak a zkousi, co si muze dovolit, proste to chce asi v tomhle ohledu prisnejsi ruku a duslednost a uvidis, ze on se snad sam s vekem umoudri .) spis nez odchazet z hospody, kdyz tam zacne vyvadet, bych ho zkusila nejak zpacifikovat a at si pekne v klidu na tu situaci zvyka...ale chapu, ze se mi hezky keca .( sama si videla Saru, ty je teprve 9 mesicu a je jak blazen, az ta si postavi hlavu, tak budeme mit taky problem .( muzu se jen modlit, ze se projevi to, ze je to fenka a bude to snad mit trosku klidnejsi prubeh...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:15
- Nahlásit
jindriska
po celým obvodu jsou diody, který blikají...teda pokud myslíš ten, z těch sviticichobojku
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:46
- Nahlásit
Hafina
přesně z těch myslím a neublíží tomu voda? Takovýho rochnila nemám, aby za tmy skákala do vody, ale mokrým porostem - to ona ráda.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:52
- Nahlásit
jindriska
To nevím, já ho ještě doma nemám, zkus tam napsat a zeptat se...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 21:22 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Hafina
Jen k těm diodám (nečetla jsem diskuzi až dokonce) obecně platí, alespoň co jsem měla možnost vidět a zažít na vlastní oči (a to doslova ) tak modrá svítí o hodně víc než červená ;) S čerevnejma se dalo normálně dělat, ale modrý byly na práci z blizka při zkoušení naprosto šílený - svítily o hooooodně jasněji než červený... Bílý to stejný... To světlo z nich bylo o hodně jasnější (snad i proto se do ruzných čelovek, baterek atd. dávají zrovna bílý ledky )
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 07:52
- Nahlásit
Eimy
Jo možná víc svítí, proto se dávají do čelovek, aby čověk viděl, když ji má, ale myslím, že červená je mnohem výraznější si myslím
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 07:59
- Nahlásit
jindriska
Jestli ty s diodama jsou stejné jak ten můj (a asi jsou), tak to co svítí je zatavené v plastu, baterka je v krabičce přikryté ještě gumou, takže běžný provoz ve vlhku by tomu neměl vadit. Na labradořím srazu se s něčím podobným pes i koupal a svítilo to dál (že to pak ve vodě ztratil už je jiná věc )
Hafina
já jsem taky volil červenou, tam kde venčím, nejsou chodníky, takže občas musím po silnici, takže jsem to pořizoval hlavně kvůli autům, to že vidím, kde je, když mi běhá po louce, je už jen takový bonus. A co se aut a řidičů týče, tak myslím, že na ty normální působí červené světlo tak, že mají tendenci zpomalit (na hovada za volantem žádná barva nefunguje, tam působí pouze baseballová pálka)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:04
- Nahlásit
Mmartin
tys neviděl ten Sáry obojek??? Jsou to klasické diody vyčuhující z obojku a baterka je uložena v jedné straně přezky, která je z plastu...
Já nevím, mokrá tráva by uškodit neměla, ale plavání asi jo...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:07
- Nahlásit
Jandula
že se taky občas ukážeš na "svém" tématu
Sáru - UFO jsem neviděl, tak až někdy půjdem venčit - blikat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:15
- Nahlásit
Mmartin
nějak nestíhám... ve středu jsem si šla na chvilku sednout s kamarádama a plánovala návrat kolem osmé večer... doma jsem byla lehce po půlnoci, takže včerejšek jsem se snažila nějak přežít, aby nepoznal šéf, jak moc se mi chce spát...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
Jandula
No na mě jde s postupujícím podzimem zimní spánek, takže simuluju pracovní elán a svěžest každý den Včera jsem na hodinu vytuhl u Báry na pelíšku, takže dnes jsem zlomený vejpůl, nevím, proč musí být ten plastový okraj tak tvrdý Doufám že na mě z Báry nepřeskočil nějaký bacil během spaní...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:30
- Nahlásit
Mmartin
Chudák Barča si neměla kam lehnout... Proč sis radši nelehl do postele?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:31
- Nahlásit
Jandula
No já to takhle mám dneska, taky jsem si byla včera sednout a doma jsem chtěla být nejpozději v 10... Dnes jsem jak chodící mrtvola...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:50
- Nahlásit
Hafina
nene, já tam měl jen hlavu, věšli jsme se oba. Akorát jsem musel Báře vysvětlovat rozdíl v chování se k mému a prasečímu uchu, ale nakonec jsme se domluvili
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:05
- Nahlásit
Mmartin
To muselo bejt fakt bezva, když ti hryzala ouško...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:08 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Mmartin
Prosím tě,najdi si ženskou,ať nemusíš obtěžovat Barušku
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:10
- Nahlásit
abby
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:06
- Nahlásit
abby
No koukal jsem na poptávané profese na Dogtek, tak automechanika ani maséra shánět nehodlám, takže budu muset vypsat konkurz na sestřičku... Asi se nechám hospitalizovat
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:19
- Nahlásit
Mmartin
Jak to bude s tím Dogtekem.Lidi nějak nehlasujou.BUdeš to objednávat?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:25
- Nahlásit
abby
no jasně, čekám, až se mi ozve ten chlápek s podrobnostmi a pak uzavřu hlasování... Doufám že velkohoteliér č.2 nebude taky tak dostupný jako VH č.1
jinak je tam 19 lidí, k tomu nějaké to příslušenství v podobě přítulů a přítulkyň, já myslím, že se nás nasbírá docela dost...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:32
- Nahlásit
Mmartin
A jak to budeš objednávat.Vypíšeš,kdo se nahlásí a podle toho to objednáš?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:57
- Nahlásit
abby
Tak nějak, nahlášené lidi plusminus autobus... Já myslím, že tam stejně budeme sami, takže problém s místem nebude, asi bude chtít nějakou zálohu, to doladíme podle toho, co mi napíše...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 18:33
- Nahlásit
Mmartin
Si právě myslím,že takhle dopředu to s nahlášením bude těžký.Ale já se ti klidně nahlásím a zálohu beru
|