| Autor |
Zpráva |
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:26
- Nahlásit
Prosímtě mohla bys mi napsat tu adresu, odkud jsi objednávala ten váš super svítící obojek? Naši ho Ariskovi slíbili k vánocům, když jsem jim o něm tak básnila
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:29
- Nahlásit
www.sviticiobojky.cz
Přišel do dvou dnů... a mají i vodítka...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:31
- Nahlásit
Ty jo, že mě to nenapadlo, taková jednoduchá adresa....
Díky
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:33
- Nahlásit
A kterej ty máš?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:35
- Nahlásit
Hafina
my máme ty nejvíc svítící, ten L.E.D. s červenou diodou...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:36
- Nahlásit
Asi objednáme ten stejnej, protože ten modrej asi nebude tak moc vidět. Na zimu to bude naprosto super, to světýlko co má mu furt padá pod krk a zase moc mu to utahovat nemůžu...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:37
- Nahlásit
Hafina
je to naprosto super, fakt že jo.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:39
- Nahlásit
Jé holky,to je pěkný.Asi si to taky koupím.Já si teda myslela,že ho měla Baruška a ne Sára.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:42
- Nahlásit
abby
Baruška měla taky svítící, ale takovej zelenej, ale Sára bliká jak vánoční stromeček
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:43
- Nahlásit
jj, Sára ten svůj na sobě tuším neměla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:50
- Nahlásit
Holky,doufám,že na ten sraz v zimě pojedete?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:53
- Nahlásit
No nevím, jak bysme přežili v chatě s toliko psama, já mám ještě stále v živé paměti jak Aris na všechny vyjížděl. Zajímavý, že doma v Brně už to nedělá...
Ale chtěla bych, bylo to super...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:54
- Nahlásit
Hafina
Ty to přeháníš.Nikomu to nevadilo a k psu nějaký ty projevy patří.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:56
- Nahlásit
Hafina
Aris na všechny vyjížděl
no, blafal. A co. Jednou dostal po perdeli, podruhe dostane zas. Vsak on se zklidni - vem si, jak je protivnej Garfield, a trvale smeckovani a pobyt mezi spoustou psu, no a uz se taky klidni...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:57
- Nahlásit
abby
Jo ale ne až takový drsný, on je navíc děsnej nervák a strašně dlouho mu trvá, než se uklidní, ale třeba na něho do zimy najdu nějakej grif...nebo s sebou vezmu nějakej klacek a bude klid
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 15:58
- Nahlásit
Hafina
Wami má pravdu.Takovejch psů tam bude určitě víc.A opravdu to nebylo,tak hrozný,jak se ti to možná zdálo
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:00
- Nahlásit
wami
Vy jste všichni tak hodní, mě bylo tak neuvěřitelně trapně, vůbec jsem nevěděla co jako dělat, protože se mi tohle stalo poprvé, vždycky byl v klidu. Taky mě neuvěřitelně překvapilo jak šel do Lumpa, z toho nemám vůbec dobrej pocit. Přitom když se viděli minule, tak byl připodělanej a točil se furt okolo mě. Škoda, že už nejsi v Brně, poprosila bych tě o společný venčení a pár rad...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:06
- Nahlásit
Hafina
on je navíc děsnej nervák a strašně dlouho mu trvá, než se uklidní
se mi tohle stalo poprvé, vždycky byl v klidu.
Tak vidis - proste napoprve toho na nej bylo moc... A podle meho postrehl, ze si s nim nevis rady, tak toho zneuzival... Blbout takhle Lump, tak dostane po tlame a povel lehni, na zemi bych mu prislapla voditko a mel by po zizalkach... Jediny, co me prekvapilo, bylo, jak ses nechala zaskocit, bylo videt, ze nevis, jak mas reagovat, kdyz ti v te hospode skakal na hlavu a rval...
Ale nic si z toho nedelej - bylo to poprve a jak jsi to necekala, tak jsi nestihla reagovat, to se stava. Priste uz na to budes pripravena...
Taky mě neuvěřitelně překvapilo jak šel do Lumpa, z toho nemám vůbec dobrej pocit. Přitom když se viděli minule, tak byl připodělanej a točil se furt okolo mě.
No, muzu ti rict, ze Garfield se do Lumpa toci mnohem vic. Arisek akorat videl psa a bylo na nem videt, ze zkousi, co si muze dovolit... nic zleho bych v tom nehledala...
Škoda, že už nejsi v Brně, poprosila bych tě o společný venčení a pár rad...
hm, co treba patek 27.10.? nekdy odpoledne? budu v Brne... Ale s tema radama nevim, muzu ti rict svuj nazor a nejaky napady, jestli budu mit... ale poradit si nakonec musis sama...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:11
- Nahlásit
Hafina
kliiid, byl podle mě jen trošku nervozni z toho uzavřenýho prostoru a přivlastňoval si to tam...
Prostě pojedeš a ticho!!!
abby
No samo, že pojedu... už budu osmělená a to uvidíte...
Jinak, Sáry svítící obojek jsem ukazovala jen pár lidičkám, takže na Sáre jsi ho asi neviděla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:12
- Nahlásit
Jandula
A mě jsi ho neukázala
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:38
- Nahlásit
abby
ty jooo, když já netušila, že ho chceš vidět... tak přijeďte do Prahy a uvidíte...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
Hafina
URL
tady jsou levnější...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
blanulinka1
ty jsi hodná ....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:50
- Nahlásit
abby
nz zase tam platíš poštovný, ale zase pokud objednáš obojek i vodítko a k tomu nějaký hračky nebo žrádlo...(ovšem jen pokud jsi z Prahy, tak se dovoz neplatí (nákup Praha nad 1100,-, mimo Prahu nákup nad 2500,- dovoz zdarma...) )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:51
- Nahlásit
blanulinka1
mno, dovolim si poznamenat, ze ceny vyjdou uplne nastejno... Na puvodnich strankach Visigla maji poznamku, ze v cene je uz postovne a balne...
HafBO to ma sice levnejsi, ale pokud jsi mimoprazska, zaplatis 120,- korun za postovne (balne snad teda ne) a jsi s cenou tam, kde jsi byla...
Nicmene ja uz vyzkousela nekolik UFO obojku a variant, a zatim se osvedcily nejvic dva klasicke tamanske blikace na kolo na obojku... Ale protoze stejne ti dva silenci cokoliv takoveho znici do par minut, proste maji cinkaci obojky a ja se je naucila poslouchat, abych vedela, kde jsou a co delaji...
I kdyz priznavam, ze nebyt tyhle blikaci obojky tak desne drahe, zkusila bych to...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 20:08
- Nahlásit
Vypadají moc hezky, akorát nevím jestli z toho mého chlupáče budou vůbec vidět. Už má hřívu jako lev Myslíte, že je to dost pevné, aby to udrželo šarplanince?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 20:23
- Nahlásit
My máme ten Trixie z hafbezobav, jestli jste ho viděli na srazu... Teď v už je tma večer i ráno, když venčíme, takže jsem rád, že ho mám, i když byl dost drahý...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:55
- Nahlásit
joli
Tak ho dávej jen jako druhý obojek k tomu co máte normálně, já to tak budu dělat, prostě nasadím jen na dobu, kdy to bude potřeba a pak sundám...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 07:57
- Nahlásit
wami
To by bylo fajn, to společný venčení, akurát bych se přimlouvala, abysme šli někam, kde nejsou cyklisti a nejezdí auta...To je totiž náš velký problém číslo 2...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:08
- Nahlásit
Hafina
taky chci Sáře pořídit ten obojek, jen ji musím pořádně změřit, abych neobjednala příliš velký, nebo malý...
Jinak tě můžu uklidnit, že já jsem z Arise měla dobrý pocit, naše Sáruše se do něj úplně zamilovala... všichni ostatní pejsani byli pro ni moc velcí a trošku se jich bála, mám v živé paměti, jak s Arískem blbli v tom parčíku... byli moc roztomilí...
|