| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:46
- Nahlásit
Jirikovo
uznávám... chtěla jsem víc hyperaktivního psa než je Sára, ale když slyším tohle... nevím nevím... ale pravda je, že Sára se teď po kastraci hodně změnila, venku je jak šílená, ale stále ještě dodržuje to, že přijdem domu a je klid, maximálně se dojde pošmajchlovat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:50
- Nahlásit
Jandula
no ono to taky muze byt tim, ze tohle neni cistokrevny pes a ja bych osobne podle figury v tom videl i NO ..... takze proste je akcni po obou dohromady a je to v pytli ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:50
- Nahlásit
Jirikovo
tohle zlaticko bych teda doma mit nechtel ...si dokazu zive predstavit, co bude tohle za hovadkoto je skoro na zbrojni pas ...
hele, ze to bude velky, je jasny uz od pohledu. S tim zbrojnim pasem - strasne zalezi, ke komu se to stene dostane. Jestli k nekomu, kdo to odhadne dopredu, a bude to mrne odmala dusledne vychovavat (coz myslim, ze nevedomky (!!!) trosku prosvihla Garfieldova), muze to byt uplne pohodovy pesan...
Takys videl "milacka" Denyho, a Lump je jeho syn... Povahove uplne jiny zvire...
davidkova renata
Jak ho někdo může vyhodit...
covece zrovna u toho medi si nejsem jista, nakolik je vyhozenej a nakolik ztracenej. Za psy tohohle typu se jeste porad vetsinou trhaj ruce...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:55
- Nahlásit
wami
covece zrovna u toho medi si nejsem jista, nakolik je vyhozenej a nakolik ztracenej. Za psy tohohle typu se jeste porad vetsinou trhaj ruce
No jo,tak snad kéž by to byla pravda a byl jen ztracenej..
Odkaz jsem jí už poslala,uvidíme.
Ale mě se ztratit pes,tak se do útulku odstěhuju,abych ho neprošvihla.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 20:55
- Nahlásit
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 06:48
- Nahlásit
Jirikovo
Prosím, prosím ... nebyla by už nějaká potvrzená informace o Barnabáškovi a kocourkovi?
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:18
- Nahlásit
Posouvám dopředu ...
Jirikovo
Prosím, prosím ... nebyla by nějaká nová informace o Barnabáškovi a kocourkovi?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:22
- Nahlásit
tosca
vcera jsem nestihal, uvidime dneska
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:38
- Nahlásit
Jirikovo
V pohodě, já si počkáááám
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:18
- Nahlásit
takový miminko a maj jich tm v útulku několik
http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=401
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:15
- Nahlásit
Posouvám do zorného pole Jirikovo
Nějaké zprávy?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:09
- Nahlásit
tosca
tak tedy: Barny je uz fakt udanej. Puvodni majitelka je docela nestastna z toho, ze se jeji mejl dostal na psi weby. Ona ho posilala jenom svym znamym a nekdo ho iniciativne vlozil, takze ted ji vola deset lidi denne ....
co se tyka kocourka. ten udanej neni, ale jsou snad s nekym dohodnuti, ze jim ho bude po dobu jejich nepritomnosti hlidat a pak si ho vezmou zpatky
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Jirikovo
Díííky, mooooc, hned to píšu aspoň na jeden web
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 20:19
- Nahlásit
Jirikovo
Paráda, tak já ho stáhnu z nabídky na koliích a šeltiích v nouzi. Majitelka mi poslala e-mail s tím, že ho daruje, ale to, že už je udaný, to se ke mně doneslo až tady..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:45
- Nahlásit
LIDICKY...
V soucasne situaci si proste nemuzu dalsiho psa dovolit. Jenze tenhle uz je v utulku pekne dlouho, chodim koukat 3x tydne, jestli uz si ho nekdo vzal, kdybych fakt mohla, tak uz ho mam doma, ale do jara to proste nejde (zjednodusene: zatim nemam staly prijem a do jara bydlim s maminkou, ktera by asi dalsiho psa nerozchodila).
Jestli nekdo vite o nekom, kdo by aspon tomuhle poskytl domov (je jedno, ze je ze Zvolena, kdyby byl v utulku v Cechach, chytl by me za srdicko uplne stejne), mela bych klidnejsi spani bez vycitek.
Fakt nevim, proc prosim zrovna za tohohle psika, necim me strasne oslovil (ac nemam rada fousate tlamky ), vim, ze je jich v utulku spousta - ale prece... Pokud by se zajemce nasel, klidne bych pro Balana i zajela...
http://www.kszv.sk/balan.php
|
Andita
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
wami
Ahoj, taky hodne casto koukam po pejscich, co jsou v nouzi a uplne ti rozumim .. Napadlo me, ze kdyz ti takhle moc prirostl k srdci, tak je treba osud .. nemohla bys ho na toho 1/2 roku mit treba u babicky, no ja nevim ... Nebo ze na nej budes utulku prispivat a az vsechno poresis, tak si ho vezmes?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 17:35
- Nahlásit
Andita
babicky nemam, prispevky bych mozna rozchazela tezko...
(ale kdyby ho meli fakt utratit, tak asi spacham politickou sebevrazdu a vezmu si ho... )
|