| Autor |
Zpráva |
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
Tohle mi dnes přišlo mailem od kámošky. Je tam i fotka hafáka, který je moc krásný, ale nejde mi to sem vložit. Kdyžtak pošlu zájemcům mailem.
DOBRÝ DEN,
JMENUJU SE BARNABÁŠ A JE MI 8MĚSÍCŮ. MAMINKU MÁM BORDER KOLII A O TATÍNKOVI TOHO MOC NEVÍM, ALE BYL TAKY FEŠÁK.
ZAKRÁTKO NA TO, CO JSEM SE NARODIL, TAK JSEM SE OCITNUL V ÚTULKU. BYLO TO DOST SMUTNÝ. PAK ALE JEDNOU PŘIŠLI DVA MLADÍ LIDÉ A VZALI SI MĚ K SOBĚ DOMŮ. MÁM SE TU MOC DOBŘE A DOKONCE JSEM I NEJVĚTŠÍ KAMARÁD S JEJICH ČERNÝM KOCOUREM, JSME PROSTĚ JAKO BRÁCHOVÉ.
ALE STALO SE ZASE NĚCO, CO VŠECHNO POKAZILO.
OBA DVA MOJI PÁNÍČKOVÉ DOSTALI PRACOVNÍ NABÍDKU DO CIZINY A JÁ ANI KOCOUR TAM S NIMA NESMÍME. ODJÍŽDĚJÍ SICE AŽ V PROSINCI, ALE UŽ TEĎ MI HLEDAJÍ NOVÝ DOMOV.
MÁM VELKÝ STRACH, ŽE PŘIJDU O VŠECHNO O ČEM JSEM SI MYSLEL, ŽE JE UŽ NAVŽDY A BUDU MUSET ZPÁTKY DO ÚTULKU.
JSEM ČISTOTNÝ, HRAVÝ-TROCHU PUBERŤÁK, ALE Z TOHO PRÝ VYROSTU, SNAŽÍM SE POSLOUCHAT-NĚKDY TO UŽ I TROCHU JDE. MÁM MOC RÁD VÁS - LIDI.
KDYBYSTE NÁHODOU VĚDĚLI O NĚKOM, KDO BY TO SE MNOU CHTĚL ZKUSIT, MÁ TŘEBA DOMEK SE ZAHRÁDKOU, PROSÍM, CINKNĚTE NOŘE PROKEŠOVÁ (737 989 455, 724 234 804, 604 804 997).
A KDYBY TO NĚKDO ZKUSIL SE MNOU A I S BRÁCHOU KOCOUREM, TAK TO BY BYL ÚPLNĚ UŽ RÁJ NA ZEMI.
SLIBUJEME OBA DVA, ŽE VÁM TO VYNAHRADÍME.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
Břetislava
pošli mailem mně,volžím to sem
MRuslerova@seznam.cz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:58
- Nahlásit
Slyšela jsem, že už je zadaný a udaný.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:17
- Nahlásit
Mucholabka
Jestli jo, tak je to super. Je totiž moc krásný.
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:37
- Nahlásit
máte někdo fotku?
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:53
- Nahlásit
Ten našel nového páníčka už před několika dny. Psalo se o tom na Mujpes.cz
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:01
- Nahlásit
Ten našel nového páníčka už před několika dny. Psalo se o tom na Mujpes.cz
Lidi, vážně?
Zítra má vyjít tato prosba na Neviditelném psovi (Zvířetník)
Teda, jestli je to tenhle psík
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:13
- Nahlásit
Ten je hezký.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:14
- Nahlásit
tosca
Nemohla jsem najít tu diskusi, ale už jí mám http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=33441 , kdyby nefungoval odkaz, je to diskuse Prosba o pomoc. Ta diskuse je o něčem jiném, ale o tomhle psovi se tam taky mluvilo (je tam ten stejný dopis) a pak nějaká Lucie 6.10. napsala, že je už udaný.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:52
- Nahlásit
tak tohle dneska totalne dostalo mne...
Utulek MP Brno
pes kříženec, barva: černá s pálením, výška: 16 cm
místo odchytu: Táborská, 5.10.2006
Stáří asi 2 měsíce, váha 1,4 kg. Štěně bylo nalezeno v kontejneru na sklo !!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:56
- Nahlásit
wami
hmm, jsem si myslel, jak mam drsnou ®onie, ktera byla privazana k vyfuku auta, ale kontejner na sklo je taky chutovka .....
najit puvodniho majitele a nechat ho vsechno sklo z toho kontejneru sezrat!!!!!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:58
- Nahlásit
wami
ježíš en je nádhernej! jak může někdo udělat něčemu takovýmu tohle?
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
tosca
Jj, je to přesně ten hafík ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
wami
Jo, na to jsem se koukala uz driv, meli tam spoustu štěňat... Achjo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
Eimy
meli tam spoustu štěňat
jo, a taky tam maji tohle. A ja zas nebudu tejden spat...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
wami
á už tam radši chodim jen občas, protože na to nemám
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
Eimy
ja tam taky nakouknu jen obcas...
ale teda premejslim, kde vzit sponzora, protoze toho vlkosedyho medvidka bych opravdu moc chtela... Chtela jsem utulkace a presne takovy mimi, az budu moct, budou zas jen starsi, to je jedno, nejaky ten mimisek u mne casem domov najde... ale takhle si muset nechat mezi prsty unikat tajny prani... achjo...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
jinak k Barnabasovi .... jsem rad ze uz je udanej, pejska znam osobne a uprimne - sam bych si ho nevzal. je uplne super, zivej, nadhernej, hravej, ale potrebuje nekoho, kdo se mu bude venovat tak pet az sest hodin denne a to dost intenzivne. takhle aktivniho, akcniho a behaveho psa jsem fakt jeste nevidel ...... a to uz se na nej ani nezlobim, ze v dobe harani mi malem vojel ®onie
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:36 - Změnil/a: Leni
- Nahlásit
Je to marný, lidi jsou takový kur.., že to rozum nebere. Kamarádka si kdysi přinesla z utulku kote, který někdo našel v popelnici přitlučené za packy hřebíkama ke dřevěné desce, asi aby neuteklo zpátky za nima. Bylo tam těch koťat několik, přežilo myslím jen to jedno.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:42
- Nahlásit
To je hrozný.Teď si vzala sestřenka 10 měsíčního pejska z útulku.Taky nechápem,jak se tam mohl dostat
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
Břetislava
Dík, pokud je teda pravda, že už bydlí, pošlu info redaktorce, ať zváží, zda prosbu uveřejňovat. A když nic jiného, mohu k tomu hned ráno napsat, že pesa už má nový domov.
Jirikovo
Mohu se teda spolehnout na pravdivost informace, že už pejsek bydlí? Přece jen, příspěvkům z mujpes zas tak úplně nevěřím ... ať mu nevezmem šanci na nový domov mylnou informací.
A nevíte někdo, jak to vypadá s tím kocourkem?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:08
- Nahlásit
tosca
no aby se slo na tuto informaci spolehnout, tak se budu muset sousedu zeptat, takze zatim se na ni nespolehej, ja na ne treba zazvonim a poptam se i na kocourka .... mimochodem, ®onie kocourek pekne sere, protoze na ni kouka vzdycky z okna a ona na nej vrci a steka ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:12
- Nahlásit
wami
Kde mají tohle štěndo co vypadá jako malej NO?já to nemůžu najít.Kamarádka sháněla pro známou štěně NO i bez PP,chtěla by s ním cvičit.Tohle asi čistý nebude,ale vypadá nádherně..
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:17
- Nahlásit
Jirikovo
Co má co na ni koukat shora? Takový malý, drzý kocour!
Dík, zeptej se, budu vděčná za informaci od zdroje.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:18
- Nahlásit
Jirikovo
svět je malej, co???
jinak k Barnabasovi .... jsem rad ze uz je udanej, pejska znam osobne a uprimne - sam bych si ho nevzal. je uplne super, zivej, nadhernej, hravej, ale potrebuje nekoho, kdo se mu bude venovat tak pet az sest hodin denne a to dost intenzivne
no má něco z borderky, podle popisku asi tak 100 procent, člověk, který si bere borderku musí být připraven na něco takovýho...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:24
- Nahlásit
davidkova renata
NO?? ve dvou mesicich 1,4 kg??? kdepak, to asi fakt nebude ...
Jandula
no kdyz majitelka popisovala, jak pet hodin ve Stromovce delala vsechno moznyho, aby Barnyho utahala a pak prisli domu, ona padla mrtva a pes ji nosil hracky a chtel jit ven aportovat .....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:27
- Nahlásit
Jirikovo
Ale já nemyslím toho z kontejneru na sklo(mimochodem kdo ho tam dal ať chcípne),ale toho o pár příspěvků níž,vypadá jako dlouhosrsťák.Nevíš,odkud je?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:28
- Nahlásit
davidkova renata
utulek mestske policice v Brne - Bystrci
Je to fena kříženec německého ovčáka, barva: vlkošedá, výška: 34 cm
místo odchytu: Táborská, 8.10.2006
Stáří asi 2,5 měsíce, váha 8,1 kg
---
podle meho odhadu (maly kulaty snupak a delsi srst) je to NO s kavkazem... - kdyz se kouknes jinam na fotky kavkazanat, jako maly jsou to uplne stejny medvidci...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:34
- Nahlásit
wami
NO s kavkazem
a kur*a ..... tohle zlaticko bych teda doma mit nechtel .... jelikoz kolega chova kavkazaky, tak si dokazu zive predstavit, co bude tohle za hovadko. a jestli matka bude stejne psychicky vyrovnana jako zde pritomny NO Garfield ...... to je skoro na zbrojni pas .....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:42
- Nahlásit
wami
Jo,dík,hodím jí tam ten odkaz,sice myslím chtěla psa,ale líná huba,holý neštěstí...
Ale že je to nádhernej méďa?Jak ho někdo může vyhodit...teda jak může vůbec někdo vyhodit cokoli...to bych blil.
|