Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Znáte vetamix? Kdy rozváží?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
oliver
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 19:28
- Nahlásit

Tak jsem poprvé objednala u Vetamix, dnes to přišlo...
Maso přivezli zmražené a první dávka po rozmražení dobrá, ALE co mě zaráží je, že bloky masa jsou BEZ OZNAČENÍ doby výroby či spotřeby a u kostí (uzené vepř.) koupila jsem 2 na zkoušku,je štítek PŘELEPENÝ s dobou spotřeby 18.10.2006 a pod ním je datum ze srpna ... Co si o tom myslíte? Další dotaz, mohl by pes mít dlouhodoběji třeba jen drůbeží maso + normal přílohy atd? Jde mi o to, zda nepotřebuje i hovězí a tak.

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

No já kupuju povětšinou hovězí svalovinu a ta byla zatím vždy OK. Normální maso v makru, masně atd.
Občas hrubomletý hovězí, bohužel teď podvakrát se mi stalo, že nebylo zcela v kondici, minule to bylo tak na hraně, takže sem ho hodila do papiňáku a uvařila, ale tentokrát bylo fakt jetý, děsnej smrad, když sem podrobila pytel zkoumání, zjistila sem, že na tom hrubomletým je spotřeba půl roku a přitom tam byla cedulka z února. Takže příště si to datum ohlídám, až budu ve zveráči kupovat.

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 20:35
- Nahlásit

oliver
kamarádka krmí z 99% jen kuřecí a fenka je v pořádku.

Já osobně sem pro větší pestrost.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 13:25 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Zdar skoroOstraváci - hlásím se k severomoravské skupině, i k tomu, že beru od Falca.
Ale ne přímo od výrobce. Máme u nás obchod, kde berou od Falca - ceny se mi líbí, byť asi budou dražší než přímo od nich, ale než se shánět a navíc musím po pár kilech, tak mi to stojí za to.
A jsou ochotní, kdyby někdo chtěl víc kilo, určitě by to šlo i od nich!

Zkažené jsem měla dvakrát v létě. TeĎ je to super. Zrovna mají v nové nabídce i perfektní kuřecí prsa. (Takové nežeru ani já )

KEISSA
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:33
- Nahlásit

já krmím už třetí rok vetamixem jsem z Kroměříže,vozí to bez problému,řidič je sice takovej ..ale v pohodě doveze,je ochotnej.Beru syrové hovězí+drubeží,nebo vemena.maso vždy v pořádku,pěkně zmrzlé.v létě to bylo trochu horší ale bylo horko a pokud měl delší trasu tak bylo trochu rozmrzlé.maso v dobré kvalitě a to vém o čem mluvím,mám 6 NO+štěnata+kočky a chovám už 15 r.vyzkoušela jsem ruzné druhy masa a prozatím je vetamix nejlepší volbou.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání