Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Znáte vetamix? Kdy rozváží?
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
oliver
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 17:49
- Nahlásit

Objednala jsem si u fi. Vetamix, ale nevím v kolik mám čekat, že přijedou. Psala jsem jim mail, ale neodpověděli mi. Vím jen, že jezdí do našeho města v pátek (SČ), ale jestli dopo nebo odpoledne, to nevím. Musím to vědět kvůli práci.

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:01
- Nahlásit

oliver
pokud vím, tak po emajlu se s nima komunikovat moc nedá, nejlůíp zavolat

abby
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:06
- Nahlásit

oliver

Když jsem jim psala,tak mi odpověděli celkem rychle.

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:07
- Nahlásit

abby
ty klikařko, já psala 3x a neodpověděli ani jednou

oliver
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:11
- Nahlásit

Hmm, tak já jim cinknu... Mě na první dotaz odpověděli, ale teď, když už jsem objednala...

abby
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:13
- Nahlásit

fromeli

Fakt.Já jim psala,když jsem chtěla vědět,do kterých obchodů u nás zavážejí a odpověděli mi skoro okamžitě.Pak jsem něco ještě ujasňovala a taky v pohodě.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:19
- Nahlásit

Nebudete brát Vetamix někdo z Ostravy? Nemám to kvantum žrádla kam dát.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:30
- Nahlásit

oliver
Taky jsem to potřebovala vědět kvůli práci, slečna mi dala číslo přímo na řidiče a já se domluvila rovnou s ním v kolik mám čekat. Jsou celkem ochotní, zavolej tam.

aki
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:35
- Nahlásit

Ahoj, jsem z Ostravska a pár měsíců jsme s kámoškou slečny z Vetamixu přemlouvaly, aby nám taky přivezli maso. Chováme vlkouše, odběr by byl 90 a 110 kg a oni nejsou schopní nám ani zavolat, jestli teda maso přivezou a kdy vůbec! Na emaily nereagují a včera tedy jejich distributor, či co to je, nějaké maso přivezl, ale zavolal, že to pro několik chovatelů složí za hodinu ve Frýdku, že se mu nevyplatí zajíždět a ať si přijedeme. Tak se nám to moc nevyplatilo. Čili moje první zkušenost s Vetamixem nic moc.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:40
- Nahlásit

aki
Já byla domuvená s kámoškou, ale nebrala mi telefon. Už mi z Vetamixu kvůli toho volali dvakrát pokaždé mi zavolají, že do hodiny musí být hotová objednávka a já jsem vždycky někde v trapu. Taky mi říkali, že to složí ve Frýdku a pak že jedou do Petrovic u Karviné, ale já jsem spíš směrem na Hlučín, tak tam bych si taky nedojela, to už můžu koupit ve zveráku za rohem, nehledě na to, že neznám kvalitu toho, co dodávají a musím hned koupit takové množství. Každopádně kdyby se našel někdo, kdo bude v okolí Vetamix brát, zkusila bych to.

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:41
- Nahlásit

aki
včera jsem mluvila z holkou která od nich brala a měla s nime jen problémy, pokaždé ji to přivezli smradlavé tak už od nich nebere. Musela hned zaplatit a když jim řekla že jí to meso smrdí tak jí odpověděli že to špatně skladuje, kdybych jí neznala tak bych si to taky myslela ale vím že má obrovské mrazáky a všechno uspůsobené k dobrému skladování.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:46
- Nahlásit

Petra
Když jsme brali maso od Falca, taky někdy smrdělo-někdy i teklo a bylo zelené. Někdy za to výrobce nemůže, třeba je to chyba distribuce, to Falco se přepravovalo vlakem...záleží jak smradlavé, ono maso pro čokly nikdy zrovna nevonělo. Ale jestli zkažené, to by mi vadilo, to jo...

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:49
- Nahlásit

Mucholabka
smrdělo jako že skažené, a při tak velkém množství co si musíš odebrat je docela sviňá..rna, co pak s tím když se na to skládá víc lidí a pak to nikdo nechce, měla stím problém co stím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:50
- Nahlásit

Petra
Co s tím udělala?

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:01
- Nahlásit

Mucholabka
co šlo tak vyprala v octové vodě a co nešlo tak vyhodila ale fakt nevím kam ale byla z toho nešťastná a povedlo se jí to 3x tak to už nas...ere

aki
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:09
- Nahlásit

Mucholabka
Právě z Petrovic je moje kamarádka a musela jet až do Frýdku, protože pan Procházka, který to maso rozváží řekl, že se mu nevyplatí zajíždět....Obě podnikáme a tak nás způsob jednání se zakázníkem zaráží. My chtěly brát víc než je limitovaných 50kg a pokud vím, zájemců by na Moravě bylo hodně....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:13
- Nahlásit

aki
A bylo to někdy nedávno, před týdnem, ne? To je pak trochu blbost, když píšou dovoz do domu...
Já se zkusím zeptat ještě jedné paní, kterou mám blízko, uvidím, jak se zachovají. Jsme holt kraj rázovitý a podle toho s náma zacházejí. Frýdek je pro Petrovice asi docela z ruky, co? Vedle nás jsou Petřkovice a paní mě přesvědčovala, že to mám kousek do Petrovic

Gina
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:13
- Nahlásit

Já též od Vetamixu beru, vozí mi to až domů. Jednou se stalo, že maso přijelo lehce načichlé, nicméně to bylo v ty obrovský horka a neuchladili to při rozvozu.

aki
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:17
- Nahlásit

Mucholabka
Bylo to včera. Z Bohumína to máš do Petrovic fakt blíž

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:26
- Nahlásit

aki
Vlastně jo, volali mi v pátek ve tři, že do čtyř potřebujou objednávku a že pojedou asi v úterý, máš pravdu. Takže Petrovice se nakonec nekonaly? Ještě jsem uvažovala, že bych se zeptala ve zveráku a dala jim na Vetamix kontakt a vzali bychom to podílem...
Stejně nechápu, proč mi volají tak pozdě, když už minule jsem jim řekla že to potřebuju vědět předem. Minule mi volali taky v pátek ve stejnou dobu, když jsem byla v autobuse směrem do pryč. Prostě nemám přístup k jejich nabídce...

aki
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:37
- Nahlásit

Mucholabka
Mě taky volali v pátek ve tři, zrovna jsem přestavovala kancelář a telefon byl ve vedlejší místnosti, nestihla jsem ho vzít. V 15,30 už jsem se k nim nedovolala. Máme čtyři IW a tak se začínáme ohlížet po mase z jatek. V Jablunkově nám nabídli á 10,- Kč/kg hovězí hrtany. Nevím jak to hafům pojede, ale prý to pejskaři kupují. Další jatka jsou v Těšíně. Zkus se poohlídnout kolem vás...Občas nakupuju v podnikové prodejně Těšínských jatek v Karviné u Teska, mají solidní akční ceny, např. vepř. nožičky 2,-Kč/kg, hovězí vemena za 16,- ap.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:40
- Nahlásit

aki
Hrtany těm mojim moc nejedou. Chodím nakupovat do řeznictví, kde i bourají, a za stravenky, takže mě to tak moc nehoní, ale přece jen je rozdíl jít pro maso tři schody do mrazáku nebo kilák do obchodu.

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:50
- Nahlásit

Mucholabka

No jo, nebyla jsme u mobilu a SMS jsme četla, když už bylo pozdě. Mají to dost blbě zorganizované, když volají hodinu předem.
Ještě mě napadá, já to nepotřebuji akutně, můžeme to zkusit objednat hned a ať dají vědět, až to povezou.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:53
- Nahlásit

No já jsem z Frýdlantu nad Ostravicí a dycky mi zavolají, ale já to od nich brala jen jednou a přebírala jsem to na benzínce, pánovi se nechtělo nás hledat. Vypadal jak bezďák a ještě měl pindy, že je to nerentabilní a ztrácí čas. Maso bylo sice dobré, ale musím brát minimálně 60 kg, což je pro mě na dva měsíce a ještě si to musím naporcovat na kilovky z 20ti kilového pytle.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:55
- Nahlásit

tosca
Ááááá, tady jé budeš po právu potrestána. Řekla jsem jim, že jim pošlem objednávku, tak jak píšeš. Teď se zrovna chystám ven, už jsem oblečená, ale nějak se nemůžu odtrhnout. Poblbnu s Ašopsem a jdu ukázat malého psa víš komu. Tak se zeptám, jestli taky nechce.

pama
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:03
- Nahlásit

Takže holky, já to mám do Vetamixu cca 5 km, tak si tam jezdím sama a vím jak to tam vypadá, takže tak trochu na omluvu bych chtěla říct, že objednávková kancelář, pokladna, fakturace a kancl pro všecko kolem je jedna místnost cca 2x3m a tam jedna mladá slečna (nebo paní ). Firma je v takovém areálu, že neodhadnu co všechno jim tam patří, ale vážně mě překvapilo, že dodávají až např.do Frídku. Tak to jen tak na vysvětlenou, ale samozřejmě je nechci nijak omlouvat.

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:12
- Nahlásit

pama
a to jsou tedy nějaká jatka? Nebo co to je?

pama
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:13 - Změnil/a: pama
- Nahlásit

fromeli
Ne jatka to určitě nejsou. Určitě to maso nakupují. Špatně se to popisuje. Vlezeš vraty do dvorku, po levé straně velký sklad s mrazáky, paletami, tam to asi i zpracovávají, a naproti malá budova s tou zmiňovanou kancelářičkou. Dalších spousta budov a skladů.

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:14
- Nahlásit

Ne jatka to určitě nejsou
aha, no já se pořád snažím nějak si zdůvodnit tu nízkou cenu

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:16
- Nahlásit

Mucholabka
Vím komu ... nemá mrazák ale možná pár kilo ...
Pozdravuj tam .... o víkendu bych tam chtěla skočit i s Žanym

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání