| Autor |
Zpráva |
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:35
- Nahlásit
Petra
Světlá má velké problémy se zadníma nohama /volné klouby a špatné vazy - bohužel neoperovatelné, protože tím trpí teoreticky všechny větší kloubky na těch nožičkách/ no a černá má problémy se žaludkem, ale spíš si to způsobila sama, tím jaké je/byla čuně.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:35
- Nahlásit
Bobulka
sou uzasni a copak maji za problemy?? krizenci jsou vazne nej..jsou to snad ty nejvdecnejsi psi...ja uz to znam z vlastni zkusenosti..a sem za to rada..nastesti jimmy je zdravej ikdyz je krizenej...ale rizika sou vsude..co nadelas...ja mam tu goldenku s PP a ma zase zvetseny srdicko jinak je zcela zdrava...vsechno by ji pry mohli ostatni psi zavidet..treba kycle atd...jen to srdicko
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
nika00
taky máš šílaný zážitek.
Ta naše Bertina byla naštěstí skrmená a tak se docela rychle ono to teda moc rychle vtu danou chvíly nevypadalo, zadýchala a v ten moment jsem jí čapla za kůži a odhodila jsem jí prič a čapl jí táta a ten si naní sedl aby nemohla utéct a já odnesla BO domů. Nevím kde sem vzala takovou sílu ale opravdu letěla vzduchem měla něco přes 40kg
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:49
- Nahlásit
teda holky kde ste??????
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:51
- Nahlásit
Petra
rauch pausa a za chvíli padám venčit, jinak musím trochu předstírat práci ...
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:52
- Nahlásit
Petra
Jinak síla se vždy najde. Já tomu říkám skryté fondy
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:53
- Nahlásit
Bobulka
já už taky za chviku padám ale příjdu tak na 13hodinu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
Bobulka
taky musim predstirat praci
doufam ze se tvym holkam povede dobre..ja mam krizence jezevcika se spicem, je mu 13....a cely zivot byl fakt naprosto zdravi..myslim, ze tohle je o stesti, ne o rasach
nika00
tak to je sila....me se ti psi taky docela libi, ale z tohohle bych mela fatk vitr
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
Petra
Takhle jsem jednou tahla cca pul kiláku mého am.buldoka, když se přehřál a zkolaboval. Musela jsem ho nýst až do auta a honem na veterinu. A to měl cca 40 kilo.
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:56
- Nahlásit
Orry
Jasně je to jedinec od jedince. Jen mě udivuje to, čím v dnešní době trpí psi a vlastně i ostatní zvířata.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
to jsem ráda, že jste se tak chytli
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
Petra
jj to nase ucitelka na zakladce vzdycky rikala ze clovek ve strachu a v krizovy situaci dokaze lamat rekordy....
ja sem takhle jednousla s pritelem a videli sme naky ukrajince tak se poustej do bezdomovce tak sme se ho zastali...no a ti ukrajinci se vrhli na pritele..me odhodili asi 2 metry...a ja se pak na toho jendoho taky vrhla kdyz sem videla co delaj...pak sem ale sama koukala kde se to ve me vzalo...obvykle se jich docela bojim...
clovek ve strachu udela veci ktery by normalne nedokazal
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:59
- Nahlásit
blanulinka1
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:59
- Nahlásit
jinak taky predstiram ze neco delam...vubec me to tu nebavi a navic je tu desna zima...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:00 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
blanulinka1
Petra
Meta
Biluška
bobulka
a holky, jede nektera z vas vubec na ten psi sraz na zelivce???
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
nika00
opravdu to byla krytická situace a ve mě se probudil moc silný chlap, ale jinak jsem pidi mám 160cm a kolem55kg takže moc velká nejsem.
Tada bacha ne tebe
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
nika00
taky tady máme zimu a lepší už to nebude.
Na sraz nejedu ty jo?
Hledám někoho kdo by semnou jel na Apasionata a taky se nikdo nechytá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
nika00
já nee, zatím jsme ve stádiu čekatelů na štěndo, podle dnešního infa má "naše feňule" bříško jako ´kopačák a po neděli se chystá rodit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
Petra
ja na sraz jedu...
apasionata..kolik to stoji?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
blanulinka1
juuu a co to bude az to bude??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
nika00
1690,-ve předu v prostřed 700,- a na konci 500,- já bych chtěla do prostřed
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:10
- Nahlásit
blanulinka1
a na jaké štěndo čekáš???
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
nika00
drsnosrstá jezevčice, buť trpaslík, nebo králík URL
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
holky už musím příjdu v 13:00 zatím pá
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:14
- Nahlásit
Taky mizím, musím ty svoje potvory vyvenčit. Okolo 12 jsem zpět.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
blanulinka1
juu dobry jmena- debrecinka a dalamanek a uz vis jmeno pro tvou fenulku???
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:26
- Nahlásit
Doma už se ujalo "pacovní jméno" Bettinka, ale uvidíme co dostane do vínku od Katky, dávala jsem jí pár návrhů na jména, tak třeba použije jedno z nich i do PP, v tom případě bysme jí ho nechali (třeba Terezka...mají být Téčková)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
blanulinka1
jeeeeee...vzdycky jsem chtela hrubosrstyho tata tvrdil, ze hrubosrt.jezevcik je Orry , kdyz ho zachranil
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:51
- Nahlásit
Orry
jo jo, to jsou moje srdeční záležitosti, strašně moc se mi líbí ta jejich drštička a špagetózní figura, sametový ouška, rozcuch na hlavě, ten kukuč...no prostě "můj šálek kávy"
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:08
- Nahlásit
blanulinka1
ja kdyz byla mala, tak jsem na 14dni hlidala pejska Frantu, prave hrubosrstaka...no a silene jsem se do nej zamilovala a nechtela ho ani vratit...tak jsem ho pak mela slibeneho a jednoho dne volala tata ze sehnal stene jezevcika..(chteli s nim o zem prastit, ale tata rekl, ze si ho vezmem) no a kdyz jsem si pro Orryho tenkrat jela, tak naprvni pohled bylo jasny, ze to zadnej jezevcik neni ale byl muj a ja uz ho z ruky nedala!!
|