Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / kde se všichni touláte?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

jojooooo...a ta jeji panicka u nas prodavala v drogerii

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:39
- Nahlásit

ja sem videla BO na vystave v letnanech na agility zavodech....myslim ze byl ale kratkosrstej...ale byl nejlepsi...makal jak divej a fakt neudelal ani jednu chybu!

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:40
- Nahlásit

tady holky teď jesm se dozvěděl něco hrozného. Můj známí měl am.buldoga psa moc pěkného byli na veterině pes vijel na nějaké štěně páneček ho chtěl uklidnit a dopadlo to tak že mu strěšně potrhal obje ruce. Psa dali utratit je to strašné rozhodnutí ale já to udělala taky a vím jeké to je když takoví pes se rozhodne zabíjet

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:42
- Nahlásit

Petra
cooo???? oni byli na vet....a hned ho tam nechali??? to se ani nepokusili s tim psem neco udelat??
tys taky nechala utratit svyho psa? proc??

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:47
- Nahlásit

Petra
Tak to je příšerný. To nešlo udělat jinak ... ?

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:53
- Nahlásit

nika00
ne nenechali ho tam když pes někoho pokousá tak musí být vyšetřen a to nějakou dobu.
Ano zažila jsem tu hrůzu v loni v lednu
Měla jsem taky am.buldoga fenu s PP a kní i ty dva co jsem už psala. a Fena am.b. se rozhodla zabít fenu BO tři lidi jsme jí podotýkám jí nemohli dostat od chudinky bylo to strašný. To víte že jsme to roznýšleli a vyhodnocovali s vetem i baz něj a rozhodla jsem tak jak jsem rozhodla a když si na to vzpomenu tak bych se nerozhodla jinak. Mám 6letého syna a nebudu čekat na to co se teď stalo mému kámošovi

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:55
- Nahlásit

a ta jeji panicka u nas prodavala v drogerii
nahoda noooo

Petra
to je hrozny...

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 09:58
- Nahlásit

Petra
moje setrenice ma taky budloka....na lidi je hodny, ale dost agresivni ke psum...radsi k nim na chalupu se svymi psy nejezdim, protoze by museli byt cely den zavreni...jeste kdyz jsem mela jen Orrycka, tak mi takhle proklouzl mezi dverma (vzdycky tam byl zvykli byt normalne) a ten budlok sel normalne po nem...ani si ho neocuchal nic..proste rovnou sel do toho..nastesti ho setrenka chytla driv nez se stacil zakousnout...asi by Orrymu urval rovnou nohu

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:02
- Nahlásit

Orry
voni za to ani nemůžou ale opravdu když se dotoho dají tak je to na živat a nasmrt, už takové plemeno nikdy nechci

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:03
- Nahlásit

Taky jsem měla am.buldoka, ale takhle agresivní nebyl. měl sice svého neoblíbence, ale jen díky tomu, že on ho dřív napadl a roztrhl mu ucho. Jinak byl dobře ovladatelný a jiných psů si nevšímal. Bohužel jsem ho musela nechat v jeho 5 letech utratit - rakovina kostí s metastazí.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:04
- Nahlásit

Petra
to chapu

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:05
- Nahlásit

Bobulka
no kazdy pes je jiny...nekdy se treba ta agresivita neobjevi ale tu silu porad maji!!

tvyho pejska je mi lito

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:06
- Nahlásit

je fakt ze ja si tohle nedokazu predstavit..furt vidim ty svy blbouny...a nevim co bych delala kdyby se jeden z nich rozhodl ze toho druheho zabije...nevim...musi to byt hrozne tezky...

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:06
- Nahlásit

Bobulka
jasně já neříkám ža jsou všichni rváči, ta moje Bertička byla taky zlatíčko ale prostě ta síla se nezapře a když se proněco rozhodnou tak je to zlé

to je mi líto

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:08
- Nahlásit

nika00
musi to byt tezke rozhodnuti

me staci kdyz se ti moji blbouni zacnou hasterit o kost...a to je pritom takova ta "sourozenecka" pranice

ale kdyz tomu psovi nejde o to se "jen poprat" ale rovnou zabit...to musi byt sila

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:09
- Nahlásit

nika00
bylo to těžké BO měla namále jinak spolu žily v poho nikdy nic až pak najednou

BO byla hodně porvaná hlavně nohy a prsa rozhodující byly první tři dny, ale už je v pohodě jen má na přední noze holé místo-jiznu tam jí kousek úplně chybělo

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

Petra
to musel byt hrozny pohled..silene situace...
kdyz se ti dva psi, co milujes, do sebe pusti a jeden s cilem zabit..brrrrrrr

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:12
- Nahlásit

Jasně každý pes je jiný. Sílu tu mají teda pořádnou. Dnes už bych asi měla co dělat ho ukočírovat, ale předtím nebyl problém. Je to o tréningu, dnes tahám jen dvě potvůrky, které mají dohromady 16 kilo.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:13
- Nahlásit

Bobulka
a co mas ted za pejsy??

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:16
- Nahlásit

Bobulka
povídej co máš za potvůrky podivný

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Orry
jo hrozný všude samá krev jak o zabíjačce a hlavně bezmoc ta byla šílená. Ale je to už prič

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Dvě kříženky útulkové. Pokud se mi to vložím fotku.

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:23
- Nahlásit

tak snad se to povedlo

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:26
- Nahlásit

Bobulka
teda to sou hočky-teda víš jak to myslím, jsou to mladice viď

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

Bobulka
krasni krizeneckove...ti jsou nejlepsi

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:28
- Nahlásit

Petra

Té světlé jsou 4 roky a ta pseudo-kníračka má 2 roky.

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:30
- Nahlásit

Moc děkuji za chválu. Jasně jsou nejlepší a nedám na ně dopustit.
Jen bohužel neplatí rčení, že kříženci nejsou přešlechtění a netrpí žádnými chorobami.

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:31
- Nahlásit

Bobulka
a copak vás trápí

Bobulka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:31
- Nahlásit

Orry
nika00
Petra
Vy máte taky moc hezké pejsánky

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:32
- Nahlásit

Petra
am boldogove maji ohromnou silu to je fakt..ani si nedovedu predstavit jak bych je od sebe dostala...zacali se mi libit tyhle tipy psu ale nikdy bych se neodvazila si ho poridit...

nas skoro soused mel myslim staforda... a kdyz ho vencil, tak ten staford se rozhodl ze napadne kolemjdouciho malyho pejska kteryho vencila naka pani...podotykam ze oba byli na voditku...ale sli u sebe asi tak blizko ze se k nemu dostal....zacal ho rvat...vsude byla krev a hroznej jekot...kdyz je od sebe dostali ten staford se dal i do toho svyho pana....zakousl se mu do rukou...ten pan s nim trasl ve vzduchu, mlatil s tim psem o zed, ale on ho proste nepustil....no a tak ten pan ho chytil za krk a skrtil ho do ty doby, nez povolil....proste ho holejma rukama uskrtil

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání