| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
no tak si to taky rozmíchej celý a dej trošku ráno a pak třeba odpoledne druhou,když bude srajda pořád.......když měl silnou,dávala sem i celej sáček naráz,takže tu půlku bys mohla zkusit,možná,ale dyžtak dej teda míň,třeba pomůže i míň
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:15
- Nahlásit
Mar3
Jo,měla.Asi 2 měsíce jsme se s tím trápili,až nám konečně někdo poradil,ať zkusíme jehněčí a ne kuřecí granule.Krmíme ProPlankou.Ale říkali jsme si,že příští rok zkusíme něco jinýho.Líbí se mi granule od NutroChoice,protože tam mají toho jehněčího nejvíc.A celkem mi to bylo doporučováno.Ale poslední dobou i dost vařím.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:18
- Nahlásit
Verca
Smecta je fakt dobrá.Prodávají se větší i menší sáčky.Kdybys toho náhodou dala víc,tak se nic neděje.
Některý psi jsou alergičtí na vaječné těstoviny.Tak vynech to vajíčko a kup bezvaj.těstovinky.
A zkusila bych skočit za vetem,pokud to bude trvat dýl.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:19
- Nahlásit
Karrie
A zkoušela jsi veterinární řadu od Eukanuby, ta Sáře vždycky dost pomůže, jediná nevýhoda je vysoká cena a to, že jí musíš shánět na veterině...
abby
Já jsem teď koupila čistě jehněčí Nutram (prodávají to pod nějakým názvem Sensitive) a předtím ještě měla Nutrience Derma (taky čistě jehněčí)... Nutram ještě nehodnotím, má ho pár dnů, ale ten Nutrience Derma byl bomba, fakt super, žádný problémy, ale hůř se shání...
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:29
- Nahlásit
Jandula
My měli veterinární dietu od Hills. Chvilku byl klid, ale pak se zvracení opět vrátilo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:30
- Nahlásit
Jandula
a co máš za psa a jak mu chutná????? můj je nežravec ale ta eukanuba mu aspoń trochu jede,ejnomže dospělý granule už bych chtla zkusit jinou zančku...ale potřebuju,aby to žral.....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:45
- Nahlásit
Mar3
Se divím,že ti tu eukanubu žere,protože spíš to bývá naopak.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:51
- Nahlásit
abby
no fakt! žere! daleko líp než: proplanku, Firstmate, trainer, acanu a plno dalších,který nežral vůbec..........ale je blbý,že je tak strašně drahá.....brala bych i levnější granule.....
Karrie
no jsou i veterinární diety,kterejma už pak krmíš napořád (když nic jinýho holt nejde....)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
Mar3
díky.
Už ji mám doma. Je to 10 sáčků po 3g. Nevíš prosím tě, kolik gramů má ten sáček, co dáváš ty? Abby psala, že jsou dvě balení
abby
No já jí vajco občas dávala a nikdy jí nic nebylo. Prý je celkem běžné, že má pejsek po přechodu z granulí na vařené průjem....
Zkusím tu smectu.
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:28
- Nahlásit
Mar3
Ale to já samo vím, většinou se dá krmit všema dietama pořád, ale když mu nesedí...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:31
- Nahlásit
Verca
mám taky 10 sáčků v balení, sou velký na vejšku tak asi 5 cm...asi sou to taky ty 3g........
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Verca
Jestli jsi ji dala vcera poprve vareny, a hnedka hovezi - mohlo ji to fakt trosku rozhodit.. Asi to nebylo tucny hovezi, ale snad jen libovy.. Ja bych ji dneska dala kureci, nejlip prsa, rozvarenou ryzi a do toho rozmackat najemno rozvarenou mrkev.. Se Smectou bych klidne jeste pockala do zitrka..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:43
- Nahlásit
Mar3
díky
Fifi
Dala jsem ji hovězí přední z normálního obchodu.
Ona mi rýži nežere.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:44
- Nahlásit
Mar3
Já mám retrieverku, chutná jí normálně, teď měla po kastraci období nežrání, ale přes Nutrience derma se rozežrala...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:46
- Nahlásit
Verca
Tak dej to kureci s mrkvi, klidne bez prilohy..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:00 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Fifi
ok, ale smectu už jsem jí dala. Dřív než jsi napsala poprvé ty.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:05
- Nahlásit
Verca
Smecta je OK řešení, dyk se dává i miminům. Náš vet říká, že ji můžeš podávat klidně i 5 dnů. Zabere, uvidíš.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:06
- Nahlásit
Verca
to neva,tím nic nezkazíš , blbě jí z ní určitě nebude maximálně tak zastaví ten průjem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:14
- Nahlásit
Verca
Jasan, jak psaly holky, tim ji neublizis.
Ja krmim fenule odmala tak nejak varenym a tak prechod z granuli na vareny se de facto u nas nekonal.. Kamoska takhle presla, a zadny prujem se u psice neobjevil. Ale je to pes od psa ruzny.. Tak at to zvladnete a fenule je brzo OK.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:24
- Nahlásit
ještě holky bach a na ty ovesný vločky ty taky prohánějí než si na ně pesani zviknou
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 16:12
- Nahlásit
Karrie
já ji měla půjčenou z knihovny.
Verca
pokud měla průjem, tak jí raděj nedávej vločky, tedy neupravený vločky.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 17:54
- Nahlásit
niekedy je kuracie mastnejsie ako sa zda, a niektori psi maju po nej redsiu stolicu. Skusala si aj surovu stravu?
Uber ryzu, pridaj nastruhanu mrkvu - staci zamesat do horuceho a na zasusenie hovienok trosku viac kosti - napriklad trupiky (najlepsie surove) a mne sa osvedcilo zabarit este trosku otrub.
Ked ich ale pridam viac, hovienka maju tendenciu sa zase rozpadat No hotova veda.
|