| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:51
- Nahlásit
Mám takovej blbej dotaz,dá se nějak odnaučit chrčení?
Mám 9 měsíční fenku GR.Nejdřív tzv. chrčela jen,když bylo v blízkosti jídlo.Někdo mi říkal,že prostě nasává pachy a při tom takhle chrčí.Jenže teďka už chrčí třeba jen tak.Dá se to nějak odnaučit nebo to prostě patří k projevům psa.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
KOukám,že "divnýho" psa mám jenom já
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:34
- Nahlásit
abby
asi jo já vůbec nevím o čem mluvíš? Na co má teda nos? když né na vnímání pachů a dýchání?
|
slony
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:39
- Nahlásit
abby
nestacilo by povolit skrtak ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:43
- Nahlásit
abby
®onie taky obcas chrci, uz tady nekde takova diskuze byla, nevim jak se to jmenovalo, zkus vyhledat spadle patro ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:44
- Nahlásit
člověče,já nevím,proč to dělá.Její mamka to dělá taky.Prý je to nasávání.Ale proč u toho musí tak chrčet.Když to mám přirovnat,tak je to jakoby chrápala.U člověka bych řekla,že má třeba špatnou nosní přepážku.Ale ona to dělá jen někdy.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:45
- Nahlásit
abby
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_4208_0.html#13
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:47
- Nahlásit
Jirikovo
Tu diskusi si pamatuju.Tohle je něco jinýho.A dělá to jen doma.Asi mě chce naštvat
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:48
- Nahlásit
abby
treba ti naznacuje, ze by ses mela umyt, ze uz jsi spinava jako prase .... tak proste chrochta ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:51
- Nahlásit
Se tomu směješ,ale někdy je to fakt nepříjemný.Obzvláště při rodinné oslavě.Všichni v klídku a tichosti jí a Abby do toho chrčí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:52
- Nahlásit
abby
moje takhle nasává chrčivě taky nasává, prostě hlava zvednutá a vidíš jak tím čumákem šňupá, ale jak kdy chrčí, spíš když je víc teplo, ale je to boxer a u nich je to normoš určitě...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:54
- Nahlásit
abby
hele mne zas ®onie dela to s tim spadlym patrem. vetsinou kdyz si lize prdel a pak se nemuze poradne nadechnout, tak taky takhle uzasne chrci .... nastesti ke mne moc navstev nechodi a ty co chodi, tak jim je to jedno ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:54 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Já prostě musím mít něco spešl U jídla bych to pochopila,ale ona si jen tak leží v křesle a chrčí.Asi se s tím budu muset smířit.
Jirikovo
Sem se zasmála Tak,ale do společnosti snad chodíte,ne
Včera jsem ji nějak blbě lekla a měla z toho chůďa škytavku.Takovou divnou.Vypadalo to,že se dusí.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:57
- Nahlásit
jéžiš vy máte teda problémy....pes chrčí.....omlouvám se, že se směju, ale myslím, že děláte zbytečně z komára velblouda... Pokud to čubí dělá jen někdy a nemá zdravotní problém (což by bylo záhodno zjistit), tak bych to vůbec neřešila....
Náš nebožtík knírač chrochtal u jídla a též když čekal, že mu někdo něco dá.....ze spaní chrápal hůř než mužský a nikdy jsme z toho nedělali žádný problém...spíš nám to přišlo k smíchu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:02
- Nahlásit
Evik
Netvrdím,že je to vážné téma.Jen se pobav
Nad zdravotním problémem jsme taky přemýšlela,ale nic mě nenapadlo.
|