Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak zhubnout?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Tonda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:13
- Nahlásit

orisek
ven asi tak na 1,5 az dve hodky plus spolecne blbnuti doma na zahrade casove neomezene...na tom kole jen po polnich a lesnich cestach to vyjde tak na 15 km.A to prijedem domu a on me donese balonek abych mu ho hazel...

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:22
- Nahlásit

Tonda
ten je tedy aktivní. Já mám takovou divokou tu 8.měs. fenku, akorát času mne chybí...zvládám tak odpoledne 1,5 hodky...jinak jsem od 8-17h v práci, někdy i déle...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:23
- Nahlásit

orisek

Jestli má pohybu dost,což asi má podle toho,co píšeš,tak opravdu přejdi na light granule a kdyžtak mu i sniž dávkování.Tohle nám poradil vet.A hlavně pozor na to,co dostává bokem.

Tonda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:27
- Nahlásit

orisek
no ja bych rekl ze je to pes spise klidnejsi,stredniho temperamentu.Dokud mu ale neukazu voditko a obojek...

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:27
- Nahlásit

abby
jo,jo...babičky, maminky...taky s tím bojujem...naštěstí k babičce jezdíme jednou týdně...takže tam dostane masíčko...už jí pak nedávám doma....babička by do ní nejraději nacpala řízečky, buchtičky, klobásku...prostě všechno...prý pejskovi nic nedopřeju...

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:31
- Nahlásit

Naše špageta zhubla nenásilnou formou po přechodu na normální stravu - maso+zelenina+příloha. Přijde mi, že tak snáz můžu korigovat její potřeby, aniž by měla hlad.

Když sem krmila granulema, dávala sem vždy daleko menší dávku a stejně to nepomáhalo. Po lightkách pak sice zhubla, ale měla porci jak pro 5kg psa.

Teď se nadlábne a ještě šla váha dolů.

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:39
- Nahlásit

orisek

Taky to známKdyž mamce vysvětluju,že už toho měla dost,tak to stejně nepomáhá.Asi si myslí,že ji doma nedáme nažrat.A to mají taky pejska,kterej chudák trpí nadváhou.Takže vím,o čem mluvíš.Bohužel u něj to nějak nejde shodit.Ale v tom vidím problém u našich,protože když jsem jim doporučila,jak na to,tak řekli,že ať je radši tlustej než,aby ho trápili.Co na to chceš říct.

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:39
- Nahlásit

moje sandy zhubla za tyden 5kg po te co sem ji nasadila eukanubu light...
pohyb primerenej, zadna extra velka zatez, krmeni rano a vecer...

zjistila sem ze to asi nebylo az tak tim ze bych byla uspesna dietolozka, ale proste proto ze ji ty granule faaaaaaaaakt nechutnaly

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:42
- Nahlásit

nika00

Jo,Eukanuba je prevít.Pejskům moc nechutná

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:59
- Nahlásit

abby
babička taky říká...že ona má takovou figuru /fenka/....ať ji netrápím...že nikdy nebude hubená....
no jinak dnes jedu pro nové granule....LIGHT....

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:00
- Nahlásit

ještě mi poraďte....může ten můj druhý pejsek /štěně/ sníst ty granule Akana po starší fence? Nebo mu to raději nemám dávat.

abby
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:08
- Nahlásit

orisek

Granule bývají rozděleny podle stáří psa.Radši bych mu je nedávala.Kolik ti jich zbylo?Já myslím,že je klidně může dojíst i pejsek,pro kterého jsou.A pak nasaď light.

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:14
- Nahlásit

abby
moc jich už nemám...asi 2kg, tak je raději štěněti dávát nebudu..

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:18
- Nahlásit

orisek
Být tebou, koupim fakt tu Acanu Adult light, ta ma v podstatě všechny hodnoty jako normální Adult, jen má sníženej obsah tuku a má navíc tuším Lkarnitin, kterej napomáhá spalování tuků.

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:21
- Nahlásit

a ještě jeden dotaz, má vliv podávání jídla večer..jako myslím hodinu, že to fence dávám až tak kolem 19hod. V kolik hodin dáváte hlavní jídlo?

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

orisek
Já se přiznám, že fenule nemá pevně stanovenej čas krmení, dostává prostě večer, kolem 21 - 22 hodiny...

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:30
- Nahlásit

V kolik hodin dáváte hlavní jídlo?
orisek
já po velké vychajdě, takže kolem 18-19 hodiny, jak kdy.

orisek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:33
- Nahlásit

DĚKUJI VŠEM ZA RADY

dorota99
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:03
- Nahlásit

Nejosvědčenější je jídlo podávat nadvakrát a musí být light. Jednou týdně hladovku a házet aporty z kopce

Tami
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:20
- Nahlásit

No naše osmiměsíční jezevčice Barča sežere na co přijde - vycházky nejsou vycházky, ale lov za žrádlem, prostě má pořád hlad.
Dávám doporučené dávky /většinou o něco méně/, i když tlustá vyloženě není, spíše má faldíky.
Protože denně ujdeme několik kilometrů, za půl roku co jí máme, jsem zhubla 4 kila, za chvíli budu vypadat jak z Dachau.Jí to vyloženě svědčí.
Teprve nedávno jsem přešla na dospělé krmivo, předtím měla štěněcí Royal canin - nebylo by příliš násilné přejít ještě znovu na light? Přece jen to je pořád štěně.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání