Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hafíci v ZOO
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
radek
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:47
- Nahlásit

StaHi
jeste nevim jestli budem mit cas, kdyztak napisem

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:58
- Nahlásit

mag
jasne, tak v 5 u reky u mostu (u rolnickyho. nam)? jeste bych to tu potvrdila..
radek
co ty na to?

radek
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:50
- Nahlásit

StaHi
uvidim jak se to zitra vyvrbi mozna dorazime

radek
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:23
- Nahlásit

StaHi

prvni panelak pod picolem

a to je kde teda? to je ta samoska tady na roku?

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:48 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

mag
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 06:51 - Změnil/a: mag
- Nahlásit

StaHi

my ok, takže v pět

mag
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

Halooo

nešlo by to v půl 5, já bych od sedmi měla zase něco jinýho

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:16
- Nahlásit

mag,radek
s nama to vypada uplne blede, panicce prave dorazila naka prace nebo co

mag
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:28
- Nahlásit

Tuž nic, si trněte ťapkama
Tak si napíšeme jiný termín, ju
Pozdravuj kluky!

radek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:17
- Nahlásit

My uz mame prochajdu kolem reky za sebou, na odpoledne mame planovany park neb panicka je po druhe nocni a nikam jinam nez na deku do stinu ji nedostanem

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:33
- Nahlásit

Syska
Super, až za mnou někdy přijedeš s "Tesákem" na víkend tak taky zajdeme do ZOO. Když jsme byly naposledy s Basťochem (v květnu), tak jsme taky dostali pytlík na bobky,krom toho byly i další po cestě u "psích odpadkáčů", čerstvá voda taky k dipozici...Jen ten jeden návštěvník "blbeček" co měl řeči, ohledně toho, že je pes v ZOO (byl na vodítku...v té době neměl ještě ani rok...nedělal bordel, šel u nohy a jediný co ho zajímalo byly zvířata, čmuchání podél cesty...)...není nad lásku ke zvířatům..asi měl být taky v kleci a pán by byl spokojenej Ale takový magoři se asi najdou všude...nejen v ZOO (kde by člověk předpokládal nějakou lásku ke zvířatům víc, než někde jinde )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:35
- Nahlásit

janča
Vím, že v Praze, Olomouci a v Brně je to v pohodě s pejsky. V Olmiku nesmí jen do "výběhu opic" (provazová lávka pro lidi, s elektrickým ohradníkem, kde je místo zvířat v "klícce" člověk )

abby
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:42
- Nahlásit

My se taky chystáme s pesanem do ZOO.Pokud se nepletu,tak to v Brně povolili teprve nedávno,jinak tam psi taky nesměli.Zatím plánujem to Brne (ZOO máme skoro za rohem) a pak,podle toho jak to půjde,i tu Prahu.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:51
- Nahlásit

Přimlouvám se za Olomouc, ZOO (Na Kopečku) je fakt super...Přijde mi to tam takový "rodinnýů Mají nádhernej pavilon "kočiček", ryb (i žraloci)...fakt super ZOO. Brno (ač jsem původně z Brna) mi nepřijde tak hezký...hlavně pavilon opic je úděsnej...a v Praze je zase pokaždé moc lidí (ač jsem v součastnosti z "Cajzlova" )...13 000 lidí v jedné ZOO je fakt nářez...Pavilony sice krásný, ale stát půl hodiny frontu na opice a pak je vidět 5 minut...

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:57
- Nahlásit

blanulinka1
Blaňuli, ale v Brně to teďka hodně spravili, třeba ten "tygřinec" je super a celkově to tam dost vylepšili, já jsem teda docela čučela.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

Syska
tygřinec už byl tak před dvěma lety, a taky pavilon plazů...jenže mě je těch "vopic" líto...s těma se pořád nic nedělá... Jak se Tessie líbil Kasuár? čučí na něj teda pěkně

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:26
- Nahlásit

blanulinka1
Ježiš, tys to poznala? To je ten pták co? Jaks to poznala?? Taťulda prej, že čučí na kohouta...

petra06
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 19:39
- Nahlásit

Dnes jsme byli s hafošema v ZOO v Praze, tak se taky přidávám s fotkama...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 19:53
- Nahlásit

Syskasice dost pozdě, ale čtu to až teď (stjně jsi měla dovču ) ano prosím, kasuára jsem poznala jsem totiž stará (to už pomalu jo) známá (jak, kde) zooložka poznám třeba i surikatu nebo mravenečníka či pásovce

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:32
- Nahlásit

Syska
až tu budeš, napiš smsku nebo mejlík, kasuáre Jinak přeji příjemný návrat do reality po "dovolenke"

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:35
- Nahlásit

blanulinka1
jo je toho tam spravenýho víc (v brně) ňáký koníci a tak už maj výběhy s nízkým plotkem a takovou tou "jámou" před ním a taky vlci a bobři to maj celý novátor....nahoře (před žirafama) je to nový celý..ještě 2 roky a bude to náádherná Zoo

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:40
- Nahlásit

petro06 a měla jsi buldočky dva? jestli jo,pak jsem tě tam viděla)

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:42
- Nahlásit

žanda
pokud můžu takhle odpovědět za peťu,tak jo,byli to 2 buldočci, jeden z nich menší (štěndo) a 3 lidi - 2 ženský, 1 chlap )

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:01
- Nahlásit

Mar3 jo oba žíhaní a štěndo bylo roztomilé-mezi námi, lidí jsem si tedy moc nevšimla.........viděla jsem vás u stánků-my lízaly (3 holky) zmrzlinu u dřevěných stolečků-vy jste šli jen okolo. )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:14
- Nahlásit

Tak vám asi závidím, bo v Ostravě je zaostalákov a tam psi nesmí...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:25
- Nahlásit

Mar3
no joo, když já už su teď ten cajzl a když už se dostanu do Brniska, tak lítám všude možně po štatlu, ale do ZOO se nedostanu, tak su mimo

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:30
- Nahlásit

žanda
ne ne - já tam nebyla jenom petra06 je kámoška,tak to vím

petra06
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:39
- Nahlásit

žanda
Sice už mě Mar3 předběhla, tak jenom potvrzuju, že jsme tam opravdu měli 2 buldočky. A pro Mar3 oprava: s buldočkama tam byli 4 lidi (2 ženské a 2 chlapi).
Ale jinak to bylo bez chyby Mar3

suesie
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:22
- Nahlásit

Mucholabka
Taky mě to pěkně štve!!!
A Cllifovi se v Zoo tak líbí...

Altcha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 22:20
- Nahlásit

Ahojky všem, máme naplánovaný následující sraz s hafany, takže kdyby se někdo chtěl přidat, je vřele vítán, smořejně i se svým mazlíčkem :
Návštěva pražské ZOO s hafany, pátek (státní svátek) 17.11.2006:
Sraz před hlavním vchodem mezi 9:45 a 10:00.
Pro zájemce o předchozí vylítání hafanů sraz v 9:00 u Stromovky (zast.tram. Výstaviště).
Prosím, dejte vědět, ať nemusíme čekat na případné pozdní příchozí... Děkujeme (kontakty: alve@seznam.cz ICQ 284800208 tel 603541013 skype: bellaalleanza )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání